Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:47 am

Sen kimsin gayet iyi biliyorum Wink

Bana attığın çamurları birgün yalatıcam sana (:

Koskoca Keşanı yönetiyorum Alımlıyım Güzelim Evliyim Mutluyum hadi yafrum işinize benden size yar olmaz Wink

Çekemiyorsunuz biliyorum Smile Kıskanıyorsunuz onuda biliyorum Smile

Senin gibi 100 dengesizi Susturabilecek pozisyondayım onunda farkındayım
Baltalarıma gelince Bug oldu olmadı seni ilgilendiren bir durum göremiyorum Smile

Gözün kaldıysa Keşanda Gel Keşana Sana bağışlıyım herşeyi Very Happy

Yeterki senin gibi pislikleri şuraya almasınlar Smile

Size ne Yafrum benim hayatımdan??
Benim Kocam Benim Şalvarım Ayakkabımın Derdinden size ne?
sizin neyinize yafrum bana hesap sormak??

Sinek gibisiniz pislikten başka birşey ifade etmiyorsunuz kimin multisisin önce onu öt Smile

recaiymiş peh Very Happy dün akşam da bir aslı geçti Keşandan Very Happy:D
Forumda bile multi hesap açıyorsunuz bu kadarda karaktersiz olunmaz ki Very Happy:D

Bu kadar da kendine güvensiz olunmaz ki Very Happy:D
Korkuyormusun yafrum kimliğini açıklamaktan Very Happy:D

Amanda hanimiş agucuk agucuk Very Happy:D

Benim bug'umla kafayı bozcağınıza kp kasıp savaşa gidin.

Aaaaa ama sen gidemezsin dimi Öldürmüşlerdi seni Harmanlıda sanırım Razz

sizin kadar kendini bilmez dengesiz adamı birarada görmedim. Very Happy
valla kaç gündür tadım yoktu keyfim yerine geldi.

Alemin derdi ben olmuşum demekki zamanında Smile anladınız siz onu Wink

Hadi kekliğim ötme burlarda avlarlar seni Razz
İmzama yaptığın saçma yorumlara değinmedim bile

Boş ve gereksiz tayfası Wink
dediğim gibi evreşe yolları dar bana bakmayın benim yarim var Smile

Hadi 2 L Wink
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:01 am

pek dürüstlük timsali mısram sen beni sansan sansan karadag prenses yada olmadı spir sanarsın ya neyse ben yine devam ediyim benim adım recai diye oyundaki adımında recai olacağı foruma üye olurken şarta bağlanmamıştı bende recai dedim bir ara çamur atmaktan usanırsan gel sana adımı söyliyeyim Wink
neyse hayat senin senin şalvarına takan yokda sen belliki prensesin şalvarına gömleğine hatta ve hatta çorabına kadar takılmışsınki ilk bugün onu yazmıştın
Bu ne lahana bu ne balta turşusu Razz

Neyse bug oldu balta geldi kıskandınmı sanade veriyim diyorsun da merak ediyorum kaldımı annenle baban bitirmişlerdir belki

Bu arada haberin ola bugları bildirmeyenleride siliyorlar dikkat etmekte fayda var mısracığım

100 dengesiz i susturabilecek pozisyondasında siz hepten dengesizsinizki nasıl olcak
Kp kasarak savaşa gidinmiş pehh pehh pehh seni duyanda savaştan geldin sanar güleyim bari

Bu arada msn adresimi istersen bana pm den mesaj at sana msn adresimi vereyim hemde nasıl konuşulacağını azbuçuk öğreteyim ne dersin Wink

Neyse sıradaki gelsin mısra sıkıyor zaten çoluk çocukla işim olmaz çağırım sihirle levrek i bana gelsinler
Sende mısra nasıl bir insan olduğunu gösterdim kaliteni gördük haydi yallah başka kapıya sana ablacım diyen bebeleri kandır yallah Cool
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:59 am

Bu arada serkanla poker oynadım sanırım ozelden konusmayınca yapamıyor eyup ddiye biri vardı o kazandı ondan ben kazandım sonuc olarak Hilesiz hurdasız bu işler yüretemiyorsun serkan ayrıca forum delikanlı olma orda sus pus dun burda aslan gerci aslanlıgın sadece bir kıza ama olsun...
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 6:47 am

kimsenin bana aslanlığı filan olamz ! onlar benim için sadece kükreyen fare gibiler...SmileSmileSmileSmile

msnime kmseyi eklemk zorunda değilim.. ve serkan sen de görüntü kirliliği yaratıp msn adresini yazıp durma ! eklemdim ne hala ısrar ediyosunkii. sen kimsin ki benm sennle özel konuşmam gereken şeyler olcak

tabi siz alışmıssınz herşeyi gizli kaçamk konuşmaya böyle ulu orta konuşmak ağır geldi size Wink
hera

hera

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 11:20 am

Gereksiz yere açılan bi konu,
Gereksiz yere yapılan ağız dalaşı....
Karadağ seni her ne kdar tanıdığımı düşünüyorsam bu sorununu burda açman beni yanılttı.Ve burda cevap beklediğin kişi Sihir olmalıydı Mısra olmamalıydı.Geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış Mısra için ya da prenses vs için yaptıklarını söylemen hoş değil.
Birbirinizi daha fazla kırmadan bence kapatmalısınız bu konuyu.
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:21 pm

spiritless ben dün meyde yazı yazamıyordum mozilla bugda kalmıştı bu 1 ayrıca o oyunda benim 3 akçe ziyanım oldu o eyupyegit diyojen denen adamdan kazandı benim para gaynı kaldı

prenses tmm sen haklsın sanda bye bye diyorum.
bu konuyuda uzatmayın
ayrıca msnmi alabiliyosanız alında görelim üstünde çalışan çok oldu ama mns daha bende buyrun alın yazıyor zaten yukarda.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:51 pm

hera demiş ki:
Gereksiz yere açılan bi konu,
Gereksiz yere yapılan ağız dalaşı....
Karadağ seni her ne kdar tanıdığımı düşünüyorsam bu sorununu burda açman beni yanılttı.Ve burda cevap beklediğin kişi Sihir olmalıydı Mısra olmamalıydı.Geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış Mısra için ya da prenses vs için yaptıklarını söylemen hoş değil.
Birbirinizi daha fazla kırmadan bence kapatmalısınız bu konuyu.

doğru söze ne denir
doğru söz denir
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:09 pm

doğru söze ne denir
doğru söz denir

böyle boş yorumlarla görüntü kirliliği yapma bence sen
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:18 pm

he he Very Happy sen herşeye mesaj yazmak zorundamısın yahu Very Happy
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:19 pm

SİNEK Mİ VIZILDI O O O O :d:d:d:d:d
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:22 pm

sen git kumda oyna güzelim rk sana fazla Wink bak avatarında sahil ..
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:24 pm

meşhur olma cabanı elindeki mikrofon ile sergile... milete bok atarak değil Wink
hera

hera

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:25 pm

Smile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:27 pm

ewt elimdeki mikrofonla meşhurum zaten bi oyunda meşhur olmama gerek yok..
çekiliyom ben burdan hadi size kolay gelsin iyi yiyin birbirinizi Smile edepsizlik yapmayı da unutmayın birazda küfredin Smile
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:28 pm

buranın seni aştığını anladığın iiyi olmuş Wink aferim bak böle yola gel Very Happy:D:D
hera

hera

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:29 pm

prenses burası atışma yeri değil kullandığın kelimelere dikkat etmelisin.Bi bayanın ağzına yakışmayan cümleler kuruyorsun.İnsanları tehdit bariz konuşmaların,bir şeylere hakim olma çabalarını neye ya da kime güvenerek yapıyorsan yapma.
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:32 pm

ikili oynamaya gerek yok.. diğer sayfadaki terbiyesiz ve ahlaksız cümleler göze batmıyor da bizim 2 lafımz batıor Smile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:33 pm

al sana mikrofonumla söylewdiğim bi söz daha fazla uzatma ve kes

meşhur olmak istiyosun hiç olmaz ki be yazıktır
göreceğin tek medya windowstaki playerındır
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:34 pm

bu gereksiz bestelerii rk da meşhur olma yolarında kullnamana gerek yok Wink
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:37 pm

tmm bayan uzatmayalım daha fazla Smile
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:40 pm

Baltalar cebimizde soymaya gideriz hep birlikte biz gideriz belediyeye hep belediyeye

Very Happy recai ne güsel beste yapıorsun kardeşim Very Happy

bu güsel bestelerle eline mikrofan almış her gence ışık tutyorsun vana tebrkler Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:43 pm

ya sabır ya sabır ne edepsiz bi illetsin sen be illa dalaşmak istiyosan beni tanımıyosun diyim sana pişman olursun ukala şey
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:47 pm

hayrla üstüne alınmışsıın Very Happy:D tam senlik bi davranış zaten Very Happy:D:D bak recai ağbnden repertuar al sen Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:49 pm

he bebeğim he
ben bu mikrofonu elime aldıgımda 14 yasındaydım bazı şeyleri bilipde konusmak lazım..
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:52 pm

KONUŞMA O ZMN Wink

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki