|
SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Misraaa
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 3:47 am |
|
|
Sen kimsin gayet iyi biliyorum Bana attığın çamurları birgün yalatıcam sana (: Koskoca Keşanı yönetiyorum Alımlıyım Güzelim Evliyim Mutluyum hadi yafrum işinize benden size yar olmaz Çekemiyorsunuz biliyorum Kıskanıyorsunuz onuda biliyorum Senin gibi 100 dengesizi Susturabilecek pozisyondayım onunda farkındayım Baltalarıma gelince Bug oldu olmadı seni ilgilendiren bir durum göremiyorum Gözün kaldıysa Keşanda Gel Keşana Sana bağışlıyım herşeyi Yeterki senin gibi pislikleri şuraya almasınlar Size ne Yafrum benim hayatımdan?? Benim Kocam Benim Şalvarım Ayakkabımın Derdinden size ne? sizin neyinize yafrum bana hesap sormak?? Sinek gibisiniz pislikten başka birşey ifade etmiyorsunuz kimin multisisin önce onu öt recaiymiş peh dün akşam da bir aslı geçti Keşandan :D Forumda bile multi hesap açıyorsunuz bu kadarda karaktersiz olunmaz ki :D Bu kadar da kendine güvensiz olunmaz ki :D Korkuyormusun yafrum kimliğini açıklamaktan :D Amanda hanimiş agucuk agucuk :D Benim bug'umla kafayı bozcağınıza kp kasıp savaşa gidin. Aaaaa ama sen gidemezsin dimi Öldürmüşlerdi seni Harmanlıda sanırım sizin kadar kendini bilmez dengesiz adamı birarada görmedim. valla kaç gündür tadım yoktu keyfim yerine geldi. Alemin derdi ben olmuşum demekki zamanında anladınız siz onu Hadi kekliğim ötme burlarda avlarlar seni İmzama yaptığın saçma yorumlara değinmedim bile Boş ve gereksiz tayfası dediğim gibi evreşe yolları dar bana bakmayın benim yarim var Hadi 2 L |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:01 am |
|
|
pek dürüstlük timsali mısram sen beni sansan sansan karadag prenses yada olmadı spir sanarsın ya neyse ben yine devam ediyim benim adım recai diye oyundaki adımında recai olacağı foruma üye olurken şarta bağlanmamıştı bende recai dedim bir ara çamur atmaktan usanırsan gel sana adımı söyliyeyim neyse hayat senin senin şalvarına takan yokda sen belliki prensesin şalvarına gömleğine hatta ve hatta çorabına kadar takılmışsınki ilk bugün onu yazmıştın Bu ne lahana bu ne balta turşusu
Neyse bug oldu balta geldi kıskandınmı sanade veriyim diyorsun da merak ediyorum kaldımı annenle baban bitirmişlerdir belki
Bu arada haberin ola bugları bildirmeyenleride siliyorlar dikkat etmekte fayda var mısracığım
100 dengesiz i susturabilecek pozisyondasında siz hepten dengesizsinizki nasıl olcak Kp kasarak savaşa gidinmiş pehh pehh pehh seni duyanda savaştan geldin sanar güleyim bari
Bu arada msn adresimi istersen bana pm den mesaj at sana msn adresimi vereyim hemde nasıl konuşulacağını azbuçuk öğreteyim ne dersin
Neyse sıradaki gelsin mısra sıkıyor zaten çoluk çocukla işim olmaz çağırım sihirle levrek i bana gelsinler Sende mısra nasıl bir insan olduğunu gösterdim kaliteni gördük haydi yallah başka kapıya sana ablacım diyen bebeleri kandır yallah |
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:59 am |
|
|
Bu arada serkanla poker oynadım sanırım ozelden konusmayınca yapamıyor eyup ddiye biri vardı o kazandı ondan ben kazandım sonuc olarak Hilesiz hurdasız bu işler yüretemiyorsun serkan ayrıca forum delikanlı olma orda sus pus dun burda aslan gerci aslanlıgın sadece bir kıza ama olsun...
|
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 6:47 am |
|
|
kimsenin bana aslanlığı filan olamz ! onlar benim için sadece kükreyen fare gibiler... msnime kmseyi eklemk zorunda değilim.. ve serkan sen de görüntü kirliliği yaratıp msn adresini yazıp durma ! eklemdim ne hala ısrar ediyosunkii. sen kimsin ki benm sennle özel konuşmam gereken şeyler olcak tabi siz alışmıssınz herşeyi gizli kaçamk konuşmaya böyle ulu orta konuşmak ağır geldi size |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 11:20 am |
|
|
Gereksiz yere açılan bi konu, Gereksiz yere yapılan ağız dalaşı.... Karadağ seni her ne kdar tanıdığımı düşünüyorsam bu sorununu burda açman beni yanılttı.Ve burda cevap beklediğin kişi Sihir olmalıydı Mısra olmamalıydı.Geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış Mısra için ya da prenses vs için yaptıklarını söylemen hoş değil. Birbirinizi daha fazla kırmadan bence kapatmalısınız bu konuyu. |
|
|
|
lordserkan
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 3:21 pm |
|
|
spiritless ben dün meyde yazı yazamıyordum mozilla bugda kalmıştı bu 1 ayrıca o oyunda benim 3 akçe ziyanım oldu o eyupyegit diyojen denen adamdan kazandı benim para gaynı kaldı
prenses tmm sen haklsın sanda bye bye diyorum. bu konuyuda uzatmayın ayrıca msnmi alabiliyosanız alında görelim üstünde çalışan çok oldu ama mns daha bende buyrun alın yazıyor zaten yukarda. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 3:51 pm |
|
|
- hera demiş ki:
- Gereksiz yere açılan bi konu,
Gereksiz yere yapılan ağız dalaşı.... Karadağ seni her ne kdar tanıdığımı düşünüyorsam bu sorununu burda açman beni yanılttı.Ve burda cevap beklediğin kişi Sihir olmalıydı Mısra olmamalıydı.Geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış Mısra için ya da prenses vs için yaptıklarını söylemen hoş değil. Birbirinizi daha fazla kırmadan bence kapatmalısınız bu konuyu. doğru söze ne denir doğru söz denir |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:09 pm |
|
|
doğru söze ne denir doğru söz denir böyle boş yorumlarla görüntü kirliliği yapma bence sen |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:18 pm |
|
|
he he sen herşeye mesaj yazmak zorundamısın yahu |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:19 pm |
|
|
SİNEK Mİ VIZILDI O O O O :d:d:d:d:d |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:22 pm |
|
|
sen git kumda oyna güzelim rk sana fazla bak avatarında sahil .. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:24 pm |
|
|
meşhur olma cabanı elindeki mikrofon ile sergile... milete bok atarak değil |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:25 pm |
|
|
|
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:27 pm |
|
|
ewt elimdeki mikrofonla meşhurum zaten bi oyunda meşhur olmama gerek yok.. çekiliyom ben burdan hadi size kolay gelsin iyi yiyin birbirinizi edepsizlik yapmayı da unutmayın birazda küfredin |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:28 pm |
|
|
buranın seni aştığını anladığın iiyi olmuş aferim bak böle yola gel :D:D |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:29 pm |
|
|
prenses burası atışma yeri değil kullandığın kelimelere dikkat etmelisin.Bi bayanın ağzına yakışmayan cümleler kuruyorsun.İnsanları tehdit bariz konuşmaların,bir şeylere hakim olma çabalarını neye ya da kime güvenerek yapıyorsan yapma. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:32 pm |
|
|
ikili oynamaya gerek yok.. diğer sayfadaki terbiyesiz ve ahlaksız cümleler göze batmıyor da bizim 2 lafımz batıor |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:33 pm |
|
|
al sana mikrofonumla söylewdiğim bi söz daha fazla uzatma ve kes
meşhur olmak istiyosun hiç olmaz ki be yazıktır göreceğin tek medya windowstaki playerındır |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:34 pm |
|
|
bu gereksiz bestelerii rk da meşhur olma yolarında kullnamana gerek yok |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:37 pm |
|
|
tmm bayan uzatmayalım daha fazla |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:40 pm |
|
|
Baltalar cebimizde soymaya gideriz hep birlikte biz gideriz belediyeye hep belediyeye recai ne güsel beste yapıorsun kardeşim bu güsel bestelerle eline mikrofan almış her gence ışık tutyorsun vana tebrkler |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:43 pm |
|
|
ya sabır ya sabır ne edepsiz bi illetsin sen be illa dalaşmak istiyosan beni tanımıyosun diyim sana pişman olursun ukala şey |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:47 pm |
|
|
hayrla üstüne alınmışsıın :D tam senlik bi davranış zaten :D:D bak recai ağbnden repertuar al sen |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:49 pm |
|
|
he bebeğim he ben bu mikrofonu elime aldıgımda 14 yasındaydım bazı şeyleri bilipde konusmak lazım.. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Paz Ocak 04, 2009 4:52 pm |
|
|
KONUŞMA O ZMN |
|
|
|