Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
hera

hera

SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:04 pm

Nistel demiş ki:
ya sabır ya sabır ne edepsiz bi illetsin sen be illa dalaşmak istiyosan beni tanımıyosun diyim sana pişman olursun ukala şey
cheers
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:46 pm

Burada tartışanlara yeterince iyi niyetli davrandığımızı düşünüyorum, ama hâla devam ediyorsunuz

3-5 kişiyi banlamak zorunda bırakmayın bizi

Lütfen kullandığınız sözlere dikkat edin

Tristan Cool
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 7:26 pm

Nistel demiş ki:
ya sabır ya sabır ne edepsiz bi illetsin sen be illa dalaşmak istiyosan beni tanımıyosun diyim sana pişman olursun ukala şey

Recai geldi geri durun az bakıyım

üstteki yazıya ben cevap verecem ama önce hera ya bir iki şey söylemek isterim hera burası kendi aranızdakileri tartışacağınız yer değil diyorsunda karadag zaten tartışmak için açmamışki kimin ne olduğunu memleketin gizli hırsızlarını ortaya çıkarmak için açmış bizde bildiklerimizle halkı aydınlatıyoruz herkes üstüne düşeni yapıyor hee kimide yazacam diye yazıyor o ayrı mesela nistel midir nedir ne karın ağrısıysa

Bak nistelcim anlatayım anlamamışsın herkes istediği yere istediği cevabı verir sen üredin bir yerden yazmaya başladın prenses de cevap vermeye kalkmış doğrumu doğru o yüzden yazmasını istemiyorsan önce kendin ikile öyle boş tehditlerdede bulunma asıl sen pişman olursun dikkat etmende fayda var evet nistelro sende çekil lordus serkanusta; bak mısıra yazacak verecek cevabı kalmadı ne illet biri olduğunu herkes gördü neyse bu arada nistel misin nikelmisin nesin yoksam sihir senindemi baban olabilir sağlık olsun önemli değil ama çağır gelsinler ikisini istiyorum sihir ve levrek kaldı öyle onu bunu yazması içinde yollamasınlar daha bir çok alandada rezil olmak istemiyorlarsa gelsinler pireyle falan uğraştırmayın beni

EDİT

Unutmadan nistel bir daha bu başlığa yazma aklını alırım haberin olsun Evil or Very Mad
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 7:35 pm

Daltonların peşinde olan Redkit şans eseri bir tartışmaya şahit olur ve anında müdahale eder yalnız kovboy

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6