Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
_prensesss_

_prensesss_

SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 2:48 am

ayrıca yazmak istemiyorsann yazmassın bunu belirtmenin hiç bi anlamı yok Wink
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 2:50 am

adımı da öğrenmissin Smile sen baya ciddiye almıssın beni Smile demekki geçtğimiz yollar aynı değil Wink
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 3:08 am

_prensesss_ demiş ki:
sanırım senin sorunun bad yada levrekk hatta sihir hiç değil direk ben ve eşim Smile aklımdan hiç geçirmediğim şeyleri dile getiriyorsunn Smile tuaff Smile yarası olan gocunur die bi laf var acaba onu mu savunuyorsun şuan anlamış değil Smile bu eşimle benim açtığım bi form ve konunun nerye çekilip çekilmeyeceğine de biz karar veririz.. yanlş bişey yok yanii Smile ayrıca levrekle arada olan sorunlarıda buraya lanse etmiyorum farkındaysan Smile hayal dünyanda mutluluklar sana Smile önemli olan da eski değill yenidir unutma Wink

Smile Benim sorunum ne sen ne eşin lakin senin sorunun benim demekki benim yazımdan sonra uyarı verme gereği hissediyorsun.
Aklından ne geçiyor yada geçmiyor gayet iyi biliyorum ki bu kadar kendimden emin konuşuyorum Smile
yarası olan sensin ki gocunurken ne hıkmetse benim sözlerimden sonra uyarı verme gereği hissediorsun Wink
Bu seninle eşinin açtığı forum değil Başlıktır.
Burası herkesin kullandığı bir forum olup girsamata forumuna benzemez.
Burda uyarıyı sen başlığı açtın diye sen veremezsin Admin verir Wink
Bunları bilmiyorsan forum kuralları var kapıda az oku öğrende gel Wink
Levrekle kimsenin sorunu olamaz lanse etmek de sana düşmez zaten Wink
Kocan sana oyunu forumu anlatsın biraz bari öyle gel burda yazı yazmaya dewam et zira resmi forumda olsaydın çoktan spamdan ban yemiştin Smile Yaptığının spam olduğunun farkındada değilsin sen şimdi..
Hayal dünyasında yaşamıyorum Dikkatini çekti mi bilmem İmzam da Evli oluşumdan bahsediyorum Wink
Haklısın önemli olan eski olan olsaydı benim eskimle birlikte oluyor olmazdın şuan ve boşuna spam yapma bunları seni dikkate aldığımdan yazmıyorum Seni insan olarak algıladığım için Her insana cevap verilir psikolojisiyle kendini kötü hissetme diye sana cevap veriyorum buda son sözümdür..

Ben Gayet mutluyum Herkes Baksın Dalgasına Wink

Tüm Saygısızlığımla Wink zuhahaha Razz
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 3:25 am

saygılı olmanı beklemiyordum zatenn SmileSmileSmile sendn beklediğim tepkileri veriyosun hiç şaşırmıyorum Smile ayrıca algılama yeteneğine hayran kaldım ben seni uyarmdım sadece konuyla ilgili konuşmanı istedim.. ama şu saatten sonra uyarıyorum beimle seviyeli konuş yoksa olan bana değil sana olur ! hemm girsamatadaki fprumlarımı güzel takip etmissin aferim sana SmileSmileSmile bak bi kabileyet ödülü aldın onu da imzana ekle Wink bana kurallardan bahsetmene gerek yokkk..neyin kural olup olmadığını biliyorum zaten...bence sen öğrenmelisin en azondan öğrenirsen seviyene dikkat edersin .. kime nasıl konuşcağımıda sana sırcak değilim... insanlara saygılı olmktan bahsediyorsun ama burda senn kadar saygsız olup ve de açıkça bu saygısızlığı itiraf eden yok SmileSmileSmile

şunuda söylemeden geçemicemm eş ve geçmişten bahseden sensin ben değilim Smile ben halimden gayet memnunum Smile olmayanlar düşünssün Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:12 am

Tam beklediğim tavırlar kendilerine prenses diye nick alan sonrasında kendilerini prenses sananların verdiği hava ile hareket ediyor olmalısın ki yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyorsun..

Şuanda seninle aynı kategorilerde değiliz büyüdüğünde gel benim statüm seni rahatlıkla bezdirebilecek konumda Smile

Saçma sapan tehditlerini kendine sakla Smile Zira olan bana olurmuş zuhaha Very Happy Olanla ölene karışılmazmış Wink

Saygısızlığını kabul etmişsin demişsin ya
Bu bağlamda aklıma çok sevdiğim bir dostumun sözü geldi
"Kimine göre kralım... kimine göre yalanım... herkes rahatına baksın ben adamına göre adamım.."

Hadi canım sütünü içde yat artık mahalle kavgası edilcek yer değil burası varsa derdin benle msnim var kocacığında versin sana ekle Smile ordan sor ne sorcaksan zira buraya artık bakmıyorum

Seni dikkate almak insan olduğunu varsaymak gereksizmiş Wink See you şeker Wink
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:19 am

saçmalığı başlatan sensin..gereksiz yere gereksiz knşmalar da bulunan da öyle..yaptığın hala seviyeszlk...saygısızlk..kendini bu kdar üstün görüorsan..neden hala bişiler yazma gereğindesin anlamşı değilim..insanlara da gerektiği değeri biçen sensinn..dikkat et çok şiştin çabuk sönersin.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:04 am

Misraaa demiş ki:
badsector demiş ki:
LeVReK demiş ki:
Bunlar sizlere yakışmayacak fevrice söylenmiş ama geri dönüşü olmıcak tatsız sözlerdir bu şekilde birbirinizi rencide ederek zaten birşey elde edemezssiniz önemli olan anlaşmak uzlaşmak olayların başından beri yapılması gereken buydu ki direk saldırı modunda yaklaşıldı Sihir iyidir hoşdur cömerttir yardım severdir ihtiyacı olana her zaman yardım etmesini bilmiştir . Pazarda bir durum gördüğündede müdahale etmiştir. Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa ( ki değil ) bu tür sözlere destek veremem lütfen sizde sizlere yakışanı yaparak hanımefendiliğinizi ve beyfendiliğinizi bozmadan iletişim içine giriniz uzlaşmacı yaklaşınız...

Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır Wink

ne kadar hoş ve süslü püslü laflar bunlar..
ama ne yazıkki senle spirin olayında hiç karşılaşılmamış bir durum...
direk forma ödenek hırsızlığı diye başlık açılmış apar topar.
insanlar kandırılmakta spir o demirleri panayırdan aldı diye..
oysaki spir parasının çoğunu o gece pokerde kaybetmişti, kalanıyla ancak 20 demir alabilmiş demekki PAZARDAN..
ve spirle konuştuğum ilk dakikada aldığımız ortak karar demirlerin hakana verilmesiydi ki öylede oldu..
evet Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır
doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum
karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa diye cümleler kurarken
çifte standartlarınızı kendinize saklamanız dileği ile..

Şu başlık altına yazmıyım diye tutuyorum kendimi saatlerdir Lakin söz konusu Levrek olduğu vakit
Ve suçlamalarınız Böylesine ağır olunca daha fazla susmamaya karar verdim.

Bad abi sende biliyorsun ki ben levrek ile bu oyunda tanışmadım.
Ben Levrek'i senelerdir Tanıyorum.Senelerdir A'dan Z'ye bütün hayatını onunla birlikte paylaştım. O ağladığında onunla ağladım güldüğünde onunla güldüm. Ve Levrek birşeyi yanlış yaptıysa ona dur dedim! Yanlışını bil hatanı telafi et. Biz senelerdir böyle yaşıyoruz.
ve ben bu kızın Kimseye bunca zaman çiftestandart yaptığına şahid olmadım.
Acaba ben körmüydüm? Yada siz bad abi; tanıdığınızı sandığınız spiritless'in bana söylediği kelimeleri dikkate almadan mı konuşuyorsunuz.

Bu olay oldu ve Spiritless ile kavgalı olduk. Ve sizin çok savunduğunuz Spiritless bana Sırf levreği savundum diye şu cümleyi kurdu:
" Mısra, Fiyatını söylesene neyse parası verelim bizim yanımızda ol bizi savun.."

Soruyorum size şimdi:

Afedersiniz ben neyim de benim fiyatım oluyor??
Hangi erkeğin ağzına yakışır bu laf????
Yada Hangi erkek bu lafı bir bayana söyleyebilme cesaretini kendinde bulur??
yada ne hakla bu cesareti kendinde bulur??
Sırf senelerdir tanıdığım arkadaşım onun oyun kartını aldı ve ben arkadaşımı savunuyorum diye bu laf ona düşermiydi????
Bu kadar acizmiydi Spiritless denilen adam!!!!

Kusura bakmayın ama benide bir anne bir baba büyüttü.
Ve bana nolursa olsun saygılı ol karşındakini kırma ilerde pişman olacağın sözler sarfetme diyerek eğittiler.
Sözün özü; Tanıdığınızı sandığınız adam iki gün sonra sizede aynı sözlerle gelebilir lütfen savunmadan önce iyice tanıdığınıza emin olun.
bela okumak günahtır derim hep ama 2 gündür ben yatarkende kalkarkende bela okuyorum kendisine..
Dilerim Kanımı Donduranların Kanı donar birgün..

Yakında rk'yı da bırakıyorum zaten kına dağıtacağım herkese..!

Saygılarımla..

Açıkçası Mısra ablanın bu sözleriyle benimde kanım dondu :S

" Mısra, Fiyatını söylesene neyse parası verelim bizim yanımızda ol bizi savun.."

Ne demek L.. bu ?
Spir hiç mi sende utanma yok?
Karşındaki birine heleki bir bayana bunu nasıl dersin?

İçimden çok ağır sözler geçiriyorum lakin bunları forumda yazıp 1 hafta banlanmak istemiyorum.

Bu arada spir Mısra ablanın fiyatını sormuşsun, ben sana senin gibilerin fiyatını söyleyeyim;

ALAYINIZ

SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 5kuruskt7.th

ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:43 am

suskun68 demiş ki:
arkadaşlar büyütmeyin bu kadar :S akçe için birbirinizi kırmaya değmes hepinizde ayıp ediyosunuz

sanane Very Happy ne alakasız bi post olmuş ya Very Happy king
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:06 pm

bu formun açılış amacı insanların para uğruna neler yapabildiklerini göstermekti... dostlukların bu kadr basit olmasını da çok güzel gördük... herşey bi yana benim bilmediğim bazı olaylarda ortaya çıktı burda şu söze bakarmısınz ...

burdan benim anladığımm para uğruna yapılan dostluklar da para ile satın alınmak istemiş.. hiç de şaşırmadım açıkcası babasınn kızıı Wink
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:38 pm

bu küçük konu çok uzadı
bu konunun bitmesi lazım artık arkadaşlar
sihir abi ii yapmış istemesini bilmedikten sonra niye versin bide bu başlıklardan bu mesajlardan sonra lütfen daha fazla uzatmayın. konuşcaksanızda msn denen bişey var
bana bişey dicekseniz sakın burdan yazmayın herkeze duyurmak için
msn: gs_serkan41@hotmail.com hepiniz ekleyebilirsiniz sorun değil
ama ben tahmin edebiliyorumki prenses gene burda cevap vercek kendisini ön plana çıkarmayı seviyor galiba yukardada mısra abla demiş gene burdan cevap vermiş neyse.
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 12:48 pm

serkan boş konuşmayalım lütfen
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:07 pm

Poker de ortak el yapan ozelden gorusup baskasının kagıdını alan iki haysiyetsiz birlişmiş sizde onlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz onlara benim gibi yapacaksınız alacaklsınız mallarını yalvaracaklar Very Happy
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:17 pm

Ben Kimseyle ortak El yapmam

Kimseye Yalvarmadım

Mallar benim deildi eyaletindi..

Siz türbedereden harmanlıya kumarhane açmaya geldiniz

kartıda panayırdan almaya kalktınız

bunu farkettim ve kartları aldık

ben alıcaktım üstümde zaten kart var diye Levrek Aldı

Bu bir strateji bu oyun strateji oyunu

spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:29 pm

Senin ortak el yaptıgını edirnedekilerde harmanlıdakilerde biliyor sen istedigin kadar yırtın ben ayrıca panayırdan alacak kadar boş insan deilim 50 akce fazla verecegime 2 kart alırım dostlarımız saolsun..
Strateji hiç bir zaman adilik deildir benim olayıda bilerek yaptınız karadaga sorup almıssınız benim oldugunu bilerek prenses de aynısını yapmıssınız..
Dedigim lafa gelince bana 2 kurus için gelecek adamı bozarım yaptıgım sizi biraz mızmızlanmanızı saglamaktı ki forumda dile getirdiniz 20 demir için 2 saat beklediniz buda size yeterli benim acımdan parada gözümüz olmadıgı için fazlasıylada iade ettim..Bana 20 demir için canım cicim diyene 30 verip sustururum lafımın arkasındayım..
Ayrıca bana burda kimse ahkam kesmesin ne kadar Yalancı olduklarını resimlerle ortaya koyarım o baltaları mısır alarak yaptım borc aldım halktan vergi topladım filan diyip kimsyi kandırmaya kalkmasın o gün attıgı resmi koyabilirim..Hatta eyalet raporları hakkında da bilgi verebelirim mısra istersen sen dürüstlükten adaletten hiç bahsetme
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:35 pm

Strateji hiç bir zaman adilik deildir benim olayıda bilerek yaptınız karadaga sorup almıssınız benim oldugunu bilerek prenses de aynısını yapmıssınız..

tam olarak anlamadım ? sen de mi aynı şeyi yaşadın yani ?
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 1:39 pm

20 demir için 2 saat beklediğimiz doğru ama bu bekleyiş ödeneği aynı gün içinde sonlandırabilmek içindi
Misram Yollamasaydı 1-2 gün içinde biz yine Demir Bulurduk
Madenlerin bakımı 1-2 gün daha aksamış olurdu sadece

Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 3:15 pm

prenses ne bu dır dır yaw açmısınız baslıgı iyi güzel de, burda anca boş çene çalarak kendınızın haklı oldugunu göstermeye calısmayın bırakında okuyanlar karar versin şöhretmi olmaya calısıyon anlamadımkı
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:01 pm

Maden bakımlarından bahsetme divan alınınca herkez levrek nerde demir
yok diye isyanlardaydı o kadar çok düşünüyorsa divanın alınacagı o gün belliydi önceden yola çıkardı.Ayrıca elde olanlar o gün için yeterdi ve yine
ayrıca tüccar olarak 20 demiri 2 günde buluyorsan boş dolaşıyorsun.Birde demişsin Türbedereden harmanlıya kumarhane acmak için gelmişsiniz bunu da kişiliginize vuruyorum normaldir yükseklerden atmanız ben Çanakkaleye gittim ordan Semin yanına ugradım pokerleride konusurken bulgarlara ekmek kapısı olmasın diye..
Ayrıca kumarhaneleri ardı ardına arkamda acan sensin once harmanlıda panayırdan bana ait malı alıp harmanlıda actın sonrada edirnede actın ben buraya gelince sanırım..
Birde bu kadar düşme tüccar olmak adileştirmenizi gerektirmez.Dedigim gibi öyle adam olacaksınız parasını verelim susun!!
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:15 pm

Nistel demiş ki:
prenses ne bu dır dır yaw açmısınız baslıgı iyi güzel de, burda anca boş çene çalarak kendınızın haklı oldugunu göstermeye calısmayın bırakında okuyanlar karar versin şöhretmi olmaya calısıyon anlamadımkı

bana bu şekilde konuşarak şöhret olmaya adım atan sensin bence.. bana ait birşey yazıldığında tabiki de cevap hakkımı kullanıcam..bu kimseyi ilgilendirmez sen dahil !
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:16 pm

ayrca konunun açılma amacını hala anlamadğın ortada ... bizim amacımız haklı çıkmak paramızı geri almak vs değill bu insanların gerçek yüzünü göstermek..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:31 pm

öncelikle kendi anlama sınırlarına bi göz gezdir bırakında okuyanlar karar versin demişim orda değilmi? sazanlıgın 10 numara örneğisin tebrikler
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:39 pm

Öncelikle arkadaşlar sakin olalım.Ve nistel bir hanımla konuştuğunu unutma Wink
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:40 pm

son uyarımdır lütfen KELİMELERİNİZE DİKKAT EDİNİZ ve lütfen SPAM YAPMAYINIZ
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 4:44 pm

SihiR demiş ki:
20 demir için 2 saat beklediğimiz doğru ama bu bekleyiş ödeneği aynı gün içinde sonlandırabilmek içindi
Misram Yollamasaydı 1-2 gün içinde biz yine Demir Bulurduk
Madenlerin bakımı 1-2 gün daha aksamış olurdu sadece

Vay vay vaaayyy

levrek hanımefendi ile sihir beyefendiler kendileri birşey kaptırınca forumda ne güzel atıp tuttular "Demirler eyaletindi eyalet madenlere bakamadı spiritless in aldığı demirler yüzünden madenler çöktü falan filan falan" Ne güzelde hikaye yazdılar güzel demegoji yaptılar nede olsa demir vatanındı ama herkeste yedi aklı evvel olanlarda yok efendim o demiri çalan vatan hainidir dedi de durdu.

Aklı olanlar anlamıştırda olmayalara anlatayım istedim demiri kime verdi eyalet levrek hanıma niye verdi saklasın diye niyebulgarlar kapmasın diye. Gelelim o gece yaşananşara resimlerdede gördük geceleyin 410 tane birden demir pazarda satılıyor nasıl ulu orta Fiyatı kaça? 4 akçe.burası hangi kasaba? Harmanlı. Şimdi gelgelelim bu demirleri buğdaylar kapsaydı gece ne olacaktı ne yapacaklardı merak ediyorum harmanlı kasabasıki yarı nüfusu bulgar yarısı türk denebilecek seviyede

Neyse üsttekileride geçtim şimdi bu sihir ile levrek hanım vatan evladı vatan sevdalısı dostlarını çok seven herşey osmanlı için diyen iki zihniyet forumlarda spir hırsızlık yaptı diye başlık açınca suç olmuyorda burada karadag bu vatandaşların yaptığını söyleyince suç oluyor ve her taşı yediklerinde forum ihlali diye nasıl yırtınıyorlar hayret hemde nasıl hayret ediyorum insanlar nasıl böyle iki yüzlü olabiliyorlar benim için eyaletin malının çalınması neyse vatandaşın malının veya parasının çalınmasıda aynı şeydir eğer spir ödenek hırsızı ise eyaletten çaldı işe sende sihir vatandaşımdan çalmış bulunuyorsun

Şimdi sana bir iki öneri sunayım ikisinden birini seç veya seçin (levrek- sihir)

1- ya sizde hırsız olduğunuzu kabul edin ve evet arkadaşlar haklı bizde hırsızız diyin!!!
2- yada ikinizde delikanlı olup iki forumdada spiritless den özür dileyin

Biliyorum siz ikisinide yapmazsınız yapmazsanızda ikinizde hırsızsınız gözümde(levrek-sihir) levrek hanıma konuya katmamın sebebi sihiri desteklemesidir. eğer tatlı dil ile söyleseymiş miş miş miş verilirmiş miş miş miş.
Sipritless sizden tatlı bir dille istemedimi kağıtları bırakın istemesini o kağıtların spire ait olduğunu bilmiyormuydunuz?? elbetteki biliyordunuz sonra spir sizden demirleri almış kaç akçeye 4 akçeye siz kaparken güzel oluyorda kaptırırken niye zorunuza gidiyor?? Çokmu canınızı acıttı 20 akçe kar yapacam derken 300 akçe acıtmış olmalı haklısınız Evil or Very Mad

Gel gelelim demirlereee o demirleri kim kaptırmışsa sorumlusu kapan değil kaptırandır forumlarda yırtınmayın boşuna kendinizide ahlak timsali gösterip milleti kandırmaya çalışmayın veeee

HEM SPİRİTLESS'DEN, HEM KARADAG'DAN VE HEMDE PRENSES HANIMDAN ÖZÜR DİLEYİN unutmayın özür dilemek sizi alçaltmaz aksine yüceltir ha özür dilemezsenizde zaten kimin hırsız olduğunu biliyoruz Cool
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:11 pm

kim kaptırdıysa hata kaptıranındır tabi buna katılıyorum

biz hatamızı demirleri başkasından temin ederek telafi ettik

bunların parasınıda kendi cebimizden ödedik.

spirirteless e aldığı malların eyalete ait olduğu bildirildi

hem bizim hem ticaret nazırı tarafından, vermemek için inad eden oydu

ve vermedi.

bizde Keşan belediye reisinden aldık.

kaptırılan mallar kendi malımız olsa foruma başlık açarmıydık sanıyosunuz? tabiki açmazdık.

kimseden özür dileyecek deilim

En son SihiR tarafından C.tesi Ocak 03, 2009 5:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki