|
SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
LeVReK
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 4:10 pm |
|
|
Bunlar sizlere yakışmayacak fevrice söylenmiş ama geri dönüşü olmıcak tatsız sözlerdir bu şekilde birbirinizi rencide ederek zaten birşey elde edemezssiniz önemli olan anlaşmak uzlaşmak olayların başından beri yapılması gereken buydu ki direk saldırı modunda yaklaşıldı Sihir iyidir hoşdur cömerttir yardım severdir ihtiyacı olana her zaman yardım etmesini bilmiştir . Pazarda bir durum gördüğündede müdahale etmiştir. Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa ( ki değil ) bu tür sözlere destek veremem lütfen sizde sizlere yakışanı yaparak hanımefendiliğinizi ve beyfendiliğinizi bozmadan iletişim içine giriniz uzlaşmacı yaklaşınız... Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır |
|
|
|
SihiR
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 4:47 pm |
|
|
- Alıntı :
| 15. Bütün harfleri büyük yazmak, bağırmak anlamına gelmektedir. Tamamı ya da büyük bir bölümü büyük harfle yazılmış olan mesajlar silinir. |
İlkine uyarı, ikincisine Uyarı, üçüncüsüne 1 gün Ban uygulanır. aynı başlık içinde aynı kişi forum kurallarını ihlal etmeye devam etmektedir
Mod arkadaşları artık göreve davet ediyorum |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 7:03 pm |
|
|
önemli olan anlaşmak uzlaşmak olayların başından beri yapılması gereken buydu levrek ne kadr güzell yazmıssın gerçekten teşekürler.. ama sevgili eşinn SİHİR bizimle konuşmaya tenezzül etmeyip seni aracı kullanırken nasıl uzlaşmamızı bekliyordun kii sen ??? konuşmaya gelmeyen hiç bir açıklamada bulunmayıp sadce senin aracılıĞIN İLE SİHİR 15,95 AKÇEYE SADECE ODUN SATAR ASLA ALMAZ DİYEN DE UZLAŞMAYA GELMEYEN EŞİNDİ... LÜTFEN DÜZGÜN ÖLÇÜP TARTALIM SÖYLEDİKLERİMİZİ.... |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:03 pm |
|
|
- LeVReK demiş ki:
- Bunlar sizlere yakışmayacak fevrice söylenmiş ama geri dönüşü olmıcak tatsız sözlerdir bu şekilde birbirinizi rencide ederek zaten birşey elde edemezssiniz önemli olan anlaşmak uzlaşmak olayların başından beri yapılması gereken buydu ki direk saldırı modunda yaklaşıldı Sihir iyidir hoşdur cömerttir yardım severdir ihtiyacı olana her zaman yardım etmesini bilmiştir . Pazarda bir durum gördüğündede müdahale etmiştir. Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa ( ki değil ) bu tür sözlere destek veremem lütfen sizde sizlere yakışanı yaparak hanımefendiliğinizi ve beyfendiliğinizi bozmadan iletişim içine giriniz uzlaşmacı yaklaşınız...
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır ne kadar hoş ve süslü püslü laflar bunlar.. ama ne yazıkki senle spirin olayında hiç karşılaşılmamış bir durum... direk forma ödenek hırsızlığı diye başlık açılmış apar topar. insanlar kandırılmakta spir o demirleri panayırdan aldı diye.. oysaki spir parasının çoğunu o gece pokerde kaybetmişti, kalanıyla ancak 20 demir alabilmiş demekki PAZARDAN.. ve spirle konuştuğum ilk dakikada aldığımız ortak karar demirlerin hakana verilmesiydi ki öylede oldu.. evet Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa diye cümleler kurarken çifte standartlarınızı kendinize saklamanız dileği ile.. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:08 pm |
|
|
sihir köşeyi böyle dönmüş demek
ne uyanık insanlar var ya |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:16 pm |
|
|
Modlaa sığınmamak lazım |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:17 pm |
|
|
- _prensesss_ demiş ki:
- SİHİRİN DİNLENMESİİ ??? ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZÜ AÇIN BENCE
Prensesde bağırıyor sihi onada ceza uygulamak lazım
Ava giden avlanır |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:28 pm |
|
|
anlaşılan sihir hala kural hatrlatmakta sen ise onun avukatlığını yapmaktasın rohirrim ! ee tabii insanları 3 5 malla kandırp , arkana alıp avukatlık yaptırmak zor bişey değil heralde |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:31 pm |
|
|
sahmeran vala koptum lafına :D:D bukadr olaya rağmen sizin gözünüzü açıp bunları görmeniz güsel gerçekten saol... |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 8:45 pm |
|
|
150 akçe için forumu ayağı kaldırdınız!.Tebrikler,prensesiyi niyetlisin ama bu konuyu msn de tartısırsanız bize daha büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.Herkesin içinde rencide etmeye veya olmaya gerek yok.Lütfen modlar bu konuyu kilitlesinler. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 9:30 pm |
|
|
bizim amacımızz birilerini şikayet etmek rencide etmk filan değil.. sadece uzun zamandır dost olarak adlandırğımız biri bu kazığı atınca başkaları da yesin istemedik... sizin iyiliğinizi düşmekle hata yapmıssak affola... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 9:33 pm |
|
|
- Luiss demiş ki:
- 150 akçe için forumu ayağı kaldırdınız!.Tebrikler,prensesiyi niyetlisin ama bu konuyu msn de tartısırsanız bize daha büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.Herkesin içinde rencide etmeye veya olmaya gerek yok.Lütfen modlar bu konuyu kilitlesinler.
cnm o 150 akçeyi millet b haftada kazanıyo ne pişkin insnlar war yaf |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:06 pm |
|
|
- Luiss demiş ki:
- 150 akçe için forumu ayağı
kaldırdınız!.Tebrikler,prensesiyi niyetlisin ama bu konuyu msn de tartısırsanız bize daha büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.Herkesin içinde rencide etmeye veya olmaya gerek yok.Lütfen modlar bu konuyu kilitlesinler. kardeşim bu konu msnde konuşulursa sadece 2 kişi bilecek olayı.
Forumda konuşulsun ki ahali görsün kim neymiş diye..!
Bu arada Sihiri 2008' in uyanığı seçiyorum |
|
|
|
KARADAG
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:10 pm |
|
|
LEVREKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK O YAZISI YAZAN SENMİSİN.. YOKSA KOCANM ????? SANA BEN MSN DE NE DEDİM.... VE HATTA SEN DEDİN.... ACAYIP KIZDIM BU YORUMUNA..... SEN DEDİNKİ.. BENİ BU İŞE KARIŞTIRMAYIN.. AMA BELLİKİ KARIŞMAK İSTEMİŞSİN.. AMA KÖTÜ OLDU.... KOCANI SAVUNACAGINA.. BİRAZ AKLI SELİM Bİ ŞEKİLDE.. DÜŞÜNMESİNİ SAĞLAYABİLİRDİN....BENİM AMACIM PARA PUL DEĞİL... BU OYUNDA EN İYİ TANIDIĞIMI BİLDİĞİM. MEGERSEM İYİ TANIMIYORMUŞUMKİ BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI... LEVREK DİYORSUNKİ ÖEMLİ OLAN KONUŞMAK UZLAŞMAKTIR. DİMİ.. HATIRLA!! SEN BEN PRENSES... BEN DİYORUM Kİ GELSİN ORTAK KONUŞMAYA NE VAR NE YOK SÖYLESİN.. SENİ ARACI KULLANIPTA SANA YAZIP SENDE BİZE YAZMA BİRE BİR GÖRÜŞELİM. AMA KOCAN GELMEDİ.. DİYORSUNKİ İSTEME ŞEKLİ GUZEL OLMALI.... KOCAN ÇEVRİM DIŞIYDI AMA MEYHANEDEYDİ. MSN SİNE KONUYU AÇIKLADIM. CEVAP GELMEDİ. ONDAN SONRA SANA DÖNDÜM KONUYU SANA AÇIKLADIM. AMA BİRDEN BİRE KOCAN DEDİKİ.. ( SİHİR BİR TUCCARDIR 15.95 DEN ODUN ALMAZ SATAR.. BA BA BA BA.. BÖBÜRLENMEYE BAKK.. NE PİŞKİNLİKTİR BUU.. NE BİÇİM TATLI SÖZDÜR BU ? LUİS..................... SİHİR'E GÖRE KENDİSİ İYİLİK YAPMIŞ PRENSES DEĞİL..... LEVREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
KARADAG
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:17 pm |
|
|
bu arada SİHİRRRRRRRRR BU BAŞLIK MODERATÖR REDKİT TARAFINDAN KİLİTLENMİŞ.. VE AÇILMIŞ.. YANİ Bİ ŞEY YOK GÖRMEDİN SANIRIM.. GÖRMEDİYSEN 1Cİ SAYFAYA BAK
---------------------------------------------------------------- moderator = redkit. başlık incelenmek üzere kilitlenmiştir incelenip tekrar açılıp açılmayacağı kararlaştırılacaktır iyi oyunlar
şikayet geldiği için başlık değiştirilip konu tekrar açılmıştır kurallara uymanız dileğiyle.... ---------------------------------------------------------------- ANLADIN DİMİ HADİ DAHA DA ÇIRPIN. ÇIRPINDIKÇA BATIYORSUN..... Bİ MANTIKLI AÇIKLAMA BİLE YAPMIYORSUN..yazıkkk çok yazık.... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:32 pm |
|
|
- KARADAG demiş ki:
- bu arada SİHİRRRRRRRRR
BU BAŞLIK MODERATÖR REDKİT TARAFINDAN KİLİTLENMİŞ.. VE AÇILMIŞ.. YANİ Bİ ŞEY YOK GÖRMEDİN SANIRIM.. GÖRMEDİYSEN 1Cİ SAYFAYA BAK
---------------------------------------------------------------- moderator = redkit. başlık incelenmek üzere kilitlenmiştir incelenip tekrar açılıp açılmayacağı kararlaştırılacaktır iyi oyunlar
şikayet geldiği için başlık değiştirilip konu tekrar açılmıştır kurallara uymanız dileğiyle.... ---------------------------------------------------------------- ANLADIN DİMİ HADİ DAHA DA ÇIRPIN. ÇIRPINDIKÇA BATIYORSUN..... Bİ MANTIKLI AÇIKLAMA BİLE YAPMIYORSUN..yazıkkk çok yazık....
Redkit'in o sozlerinden sonra daha neler neler yazıldı...
Baslık durduğu yerde saymadıki....
neyse ya hepiniz turksunuz kapatın bu konuyu.. |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:38 pm |
|
|
lütfen spam yapmayınız ve büyük harf kullanmayınız bu bir uyarıdır iyi oyunlar |
|
|
|
LeVReK
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:48 pm |
|
|
- badsector demiş ki:
- LeVReK demiş ki:
- Bunlar sizlere yakışmayacak fevrice söylenmiş ama geri dönüşü olmıcak tatsız sözlerdir bu şekilde birbirinizi rencide ederek zaten birşey elde edemezssiniz önemli olan anlaşmak uzlaşmak olayların başından beri yapılması gereken buydu ki direk saldırı modunda yaklaşıldı Sihir iyidir hoşdur cömerttir yardım severdir ihtiyacı olana her zaman yardım etmesini bilmiştir . Pazarda bir durum gördüğündede müdahale etmiştir. Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa ( ki değil ) bu tür sözlere destek veremem lütfen sizde sizlere yakışanı yaparak hanımefendiliğinizi ve beyfendiliğinizi bozmadan iletişim içine giriniz uzlaşmacı yaklaşınız...
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır ne kadar hoş ve süslü püslü laflar bunlar.. ama ne yazıkki senle spirin olayında hiç karşılaşılmamış bir durum... direk forma ödenek hırsızlığı diye başlık açılmış apar topar. insanlar kandırılmakta spir o demirleri panayırdan aldı diye.. oysaki spir parasının çoğunu o gece pokerde kaybetmişti, kalanıyla ancak 20 demir alabilmiş demekki PAZARDAN.. ve spirle konuştuğum ilk dakikada aldığımız ortak karar demirlerin hakana verilmesiydi ki öylede oldu.. evet Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa diye cümleler kurarken çifte standartlarınızı kendinize saklamanız dileği ile..
Spirin o gece parasını nerde Kaybettiği umrumda değil ki Ayrıca hiç bir yerde ne yalan beyan vermişimdir nede o kişiyi yanlış haksız yere üstüne gitmişimdir. Kimseye spir panayırdan aldı demedim yazılarımı dikkatle okuyunuz bulursanız konuşunuz. Ayrıca Daha çok şükür kimse benden Çifte standart görmedi Tanıyanlar tanır o konuda bir sıkıntım yok Hiç bir şekilde spirin hatasını bana mal etmeyin sakın bunu yapmayın belki onu çok sevdiğiniz için hatalarını görmüyorsunuz ama elbet sizde anlarsınız bir gün ne ölmesi nede başka bir şeyin ne benle ne eşimle tamamen alakası yokdur bu konudada çifte standart yoktur. Spirin olayına gelince apar topar başlık açılmadı kendisinden önce rica edildi Bu eyaletin ödeneği demirler ödeneğe ait denmesine rağmen Ticaret nazırı ve Misram konuşmasına rağmen hiç bir koşulda kabul etmedi kendi olayı ile karıştırdı ne yazıkki Ödeştik bende levreğe verilcek mal yok dedi Demirler benim değildi ki ödeşelim Burda eyaletin menfaatleri söz konusu ne yazıkki Spir benim msnimde ekli değil Ekli olmayışının nedeni ise kendisinin her ters giden bir şeyde Ağızlara yakışmayacak bir tutum sergilemesi ertesi gün canım cicimler yalan sözler epey ikna etmeye çalışmalar tutmayınca gene ağıza alınmayacak sözler karşısındakinin bir bayan oldugunu unutarak hemde ne acıdır öyle değil mi bu insanla benim iletişime geçmem nasıl mümkün size soruyorum keşke konuları tek taraflı görmeseniz en azından sizin gibi birine bunu yakıştıramadım ... Konu ice tatsız hal almasın lütfen ben burda susuyorum... Konu tatlı veya tasız bir şekilde kapatıldı Demirler geri geldi ...Artık konu üzerinde konuşmak anlamsız sanıyorum...
En son LeVReK tarafından Cuma Ocak 02, 2009 10:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
KARADAG
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 10:53 pm |
|
|
tamam moderator redkit.. teşekkurler..
dj.emmre bunun turklukle alakası yok.. hem alakası olsa...bizler böle bir şeyi asla yapmayız....... Sihirin eşi Levrek 'inde dediği gibi . ''Sihir iyidir hoşdur cömerttir yardım severdir ihtiyacı olana her zaman yardım etmesini bilmiştir '' Çok Katılıyorum bu cumlesine....... |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 11:34 pm |
|
|
bu kadr şeyin konuşulması için demek bazı şeylerin ortaya çekması gerekiyormuş.. kimin ne olduğu belli oldu böylece... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) Cuma Ocak 02, 2009 11:51 pm |
|
|
arkadaşlar büyütmeyin bu kadar :S akçe için birbirinizi kırmaya değmes hepinizde ayıp ediyosunuz |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) C.tesi Ocak 03, 2009 2:23 am |
|
|
- badsector demiş ki:
- LeVReK demiş ki:
Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır ne kadar hoş ve süslü püslü laflar bunlar.. ama ne yazıkki senle spirin olayında hiç karşılaşılmamış bir durum... direk forma ödenek hırsızlığı diye başlık açılmış apar topar. insanlar kandırılmakta spir o demirleri panayırdan aldı diye.. oysaki spir parasının çoğunu o gece pokerde kaybetmişti, kalanıyla ancak 20 demir alabilmiş demekki PAZARDAN.. ve spirle konuştuğum ilk dakikada aldığımız ortak karar demirlerin hakana verilmesiydi ki öylede oldu.. evet Önemli olan isteme ve konuşma tarzıdır doğru yaklaşım adamı ipten alırken sizlere bunları yakıştıramıyorum karşınızdaki insan ne olursa olsun benim düşmanım dahi olsa diye cümleler kurarken çifte standartlarınızı kendinize saklamanız dileği ile..
Şu başlık altına yazmıyım diye tutuyorum kendimi saatlerdir Lakin söz konusu Levrek olduğu vakit Ve suçlamalarınız Böylesine ağır olunca daha fazla susmamaya karar verdim.
Bad abi sende biliyorsun ki ben levrek ile bu oyunda tanışmadım. Ben Levrek'i senelerdir Tanıyorum.Senelerdir A'dan Z'ye bütün hayatını onunla birlikte paylaştım. O ağladığında onunla ağladım güldüğünde onunla güldüm. Ve Levrek birşeyi yanlış yaptıysa ona dur dedim! Yanlışını bil hatanı telafi et. Biz senelerdir böyle yaşıyoruz. ve ben bu kızın Kimseye bunca zaman çiftestandart yaptığına şahid olmadım. Acaba ben körmüydüm? Yada siz bad abi; tanıdığınızı sandığınız spiritless'in bana söylediği kelimeleri dikkate almadan mı konuşuyorsunuz.
Bu olay oldu ve Spiritless ile kavgalı olduk. Ve sizin çok savunduğunuz Spiritless bana Sırf levreği savundum diye şu cümleyi kurdu: " Mısra, Fiyatını söylesene neyse parası verelim bizim yanımızda ol bizi savun.."
Soruyorum size şimdi:
Afedersiniz ben neyim de benim fiyatım oluyor?? Hangi erkeğin ağzına yakışır bu laf???? Yada Hangi erkek bu lafı bir bayana söyleyebilme cesaretini kendinde bulur?? yada ne hakla bu cesareti kendinde bulur?? Sırf senelerdir tanıdığım arkadaşım onun oyun kartını aldı ve ben arkadaşımı savunuyorum diye bu laf ona düşermiydi???? Bu kadar acizmiydi Spiritless denilen adam!!!!
Kusura bakmayın ama benide bir anne bir baba büyüttü. Ve bana nolursa olsun saygılı ol karşındakini kırma ilerde pişman olacağın sözler sarfetme diyerek eğittiler. Sözün özü; Tanıdığınızı sandığınız adam iki gün sonra sizede aynı sözlerle gelebilir lütfen savunmadan önce iyice tanıdığınıza emin olun. bela okumak günahtır derim hep ama 2 gündür ben yatarkende kalkarkende bela okuyorum kendisine.. Dilerim Kanımı Donduranların Kanı donar birgün..
Yakında rk'yı da bırakıyorum zaten kına dağıtacağım herkese..!
Saygılarımla.. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) C.tesi Ocak 03, 2009 2:35 am |
|
|
konumuzun dışına çıkmassak sevinirim !! |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) C.tesi Ocak 03, 2009 2:42 am |
|
|
- _prensesss_ demiş ki:
- konumuzun dışına çıkmassak sevinirim !!
Çıktım sevinme diye değil ama arkadaşıma edilen suçlamalara cevaben. Tabi sen böyle şeyler yazama diye başındada beyan ettim bu başlığa yazmak istemiyorum diye. Eski nişanlımın karısı olabilirsin burası forum texas değil yani aile ilişkilerini burda konuşucak değilim senle. Lakin sırf ben karadagın eski nişanlısıyım diye bunu da bilerek benim mesajımdan sonra uyarı vermek hoş değil. En azından burda uyarıyı adminler verir.Sana düşmes! Kaldı ki beni tanımıyorsun benimle ünlem işaret kullanarak konuşmazsan sevinirim.. Zaten yeterince gerginim konunuza dönecek olursak Sihir yani babam iyi yapmış o bir tüccar istediğini yapar kimseyede düşmemiş hesap sormak.. Hadi iyi geceler Duygu. Ha unutmadan sen bu yollardan geçerken ben dönüyordum onuda unutma |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) C.tesi Ocak 03, 2009 2:47 am |
|
|
sanırım senin sorunun bad yada levrekk hatta sihir hiç değil direk ben ve eşim aklımdan hiç geçirmediğim şeyleri dile getiriyorsunn tuaff yarası olan gocunur die bi laf var acaba onu mu savunuyorsun şuan anlamış değil bu eşimle benim açtığım bi form ve konunun nerye çekilip çekilmeyeceğine de biz karar veririz.. yanlş bişey yok yanii ayrıca levrekle arada olan sorunlarıda buraya lanse etmiyorum farkındaysan hayal dünyanda mutluluklar sana önemli olan da eski değill yenidir unutma |
|
|
|
|
SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) |
|
|