Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
spiritless

spiritless

SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:12 pm

Sihir,Apatie,Levrek unuttugum isimler olabilir bu arkadaslar savas zengini forumlarda ac gezdik acıkta kaldık derler hepsinin ceplerinde 4 5 bin akceleri var masallah ben gitmedim savasa evet manda besledim kasaba yonettimine katkıda bulundum mal ayarladım sizlere param 7 akcelere kadar düştü..Buda ayrı bir tartısma konusudur sorsan hepsi borc der..(pardon sihir caldım der Smile)
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:23 pm

Hiçbirzaman aç geziyorum demedim

6 tane kumarhanem 2 tarlam ve kasap atölyem var

ayrıca ucuza mal alır mümkün olan en pahalı fiyata satarım

bunu bilmeyen yoktur.

bulgar panayırından 200 odunu 2 akçeye aldım
Sofyada 12 gün kaldım pazarda ne var ne yoksa topladım
eyalet bulgarlardayken ve edirnede birsürü bulgar varken
bunlar mal ve para aktaraıyorlardı
her aktarandan 500 akçe kazandım doğrudur
ayrıca pazarda multi avlayan tek kişi ben deilim
bircok 255 karizmalı kişi bunu yapıyor

3 aydır çalışmıyorum pazardan geçiniyorum bu doğru

03-01-2009 14:00 : Satın aldınız : Akfunda 3
tomruk odun birim fiyatı 2,10 akçe.

bunun gibi bircok hadisem var
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:32 pm

SihiR demiş ki:

eyalet bulgarlardayken ve edirnede birsürü bulgar varken
bunlar mal ve para aktaraıyorlardı
her aktarandan 500 akçe kazandım doğrudur

İşte eyalet soyguncusu

bulgarlar mal aktarıyorkenmiş nasılda pişmişlikle söylüyor şuna bakın
bulgarlar kimin malını aktarıyorlardı (Eyaletten çaldıklarını kendilerine geçiriyorlardı onlar çalamadı bizimkiler çalmış) Birde utanmadan millete hırsız diyorsunuz bu nasıl bir yüzsüzlüktür kişi herkesi kendi gibi görürmüş size tam uyuyor sanırım!!!
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:36 pm

yahu adam 55 ekmeği 2 kaçeden pazara koyarsa neden almayayım?

_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 5:44 pm

SihiR demiş ki:

15,95 e odun satılırken kendi odunlarını araya sıkıştırıp belki multidir die satayım düşüncesiyle de hareket ederken odunlarını alan kişi de sennin dostun çıktıı halde sihir 15,95 e sadece odun satar asla almaz demene de artık ilginç bakmıyorum..bu yaptıklarından sonra..

255 karzma yapıp en yakın dostunu bile sırtından vurmak pazarı ele geçirmek ve kmseye yol açmamak oyun için hiç zevkli değildir umarım.. ama insan olana ...
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 6:22 pm

SihiR demiş ki:

Spir de 4 akçeden görmüş ve kapmıştır olay budur nasıl o demirler eyaletin ise senin kaptığın mallarda eyaletindir yani ilk hırsızlar sizsiniz aldığınız malları geri vermediğiniz için.

Bu spir olayıda böylelikle kapanmıştır spire hırsız diyen önce kendisi malları aynen iade etmelidir etmiyorsa kimseye laf atmamalıdır

Memlekette amma akbaba varmışta haberimiz yokmuş Wink
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 6:33 pm

SihiR demiş ki:
Ben Kimseyle ortak El yapmam

kartıda panayırdan almaya kalktınız

bunu farkettim ve kartları aldık

ben alıcaktım üstümde zaten kart var diye Levrek Aldı

Bu bir strateji bu oyun strateji oyunu

.. Yapma yaaa ? aynen öle mi oldu.. vah vahhhhhhh.
ben ticaret nazırı KARADAG. DURUMU en açık ben izah ederim.. SiHir sen bilmiyorsun. veya biliyorsun kıvırıyorsunnnnn Very Happy
senin eşin yani LEVREK bana sordu.. panayırdaki kart lar kimin diye.. bende dedimki sipiritless in . panayırdan alıcam ve ona yollıyacam dedim.. ve ondan sonra bi şey yazmadı. aradan 10 dk geçti. bi baktım kart yok :d megersem Sİz almışsnız Very Happy
strateji oyunu oldugu kesin.. ama nası bi streteji koptum yaaaaa... yaa levrek senmi söyledin bu fikri kocana züüüperrmişş yaa Very Happy:D koptummm biraz mola nolurrr Very Happy Very Happy Very Happy
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 6:39 pm

Nistel demiş ki:
öncelikle kendi anlama sınırlarına bi göz gezdir bırakında okuyanlar karar versin demişim orda değilmi? sazanlıgın 10 numara örneğisin tebrikler
----------------------------------------------
bak nistel senlik bi söz bu iyi oku lütfen ..
Geçme forumun ortasından ürkütürsün vak vak ları... şöminenin oraya ÇAM diktim. git topla kozalak ları..
artık buna gazoz kapağımı denir logar kapağımı denir o senin taktirine kalmış. senınle laf cedeşleşmesine katiyen girmem merak etme. ama yazdıklarını okurum.. çunki hayvanlar alemini yakından izlemek hoşuma giidyor Very Happy
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 7:07 pm

evettttttt gelelim dürüstlükden söz eden kendisini beyenmiş bir şahısa ((( MISRA ))) ne güzel demişsin benide bi anne bi baba büyüttü vs vs vs.. üvey değilsin yaa.. allaha şükret dua et Smile
Bence DÜRÜSTLÜK senin ağzına hiç mi hiç yakışmıyor.. hele hele yanından hiç geçmiyor..
İster sen dürüst kelimesinin sözlukteki yerine bakalım.ne anlam ifade ediyormuş
dürüst : sözünde ve davranışlarında doğrulukdan ayrılmayan, doğru, özü sözü bir.
paramtez içine alıyorum ( davranışlarında ) sonradan gelicem o konuya..
Madem sen eski maziyi açtın.. daha ilk yazında.. eski nişanlındım yaa.... malesefki öyle.. geçmişimde hiç hatırlamak istemediğim bir şey bu. zaten meyhanede filan adın geçince arkadaşlardan rica ediyorum hemen kapatıyorlar teşekkur ederim onlara.. EVETTT gelelim eşine ... ( MİT ) bende MİT'i oyundan tanıdım iyi bi çocuktur. hoştur sevecendir. msn'dede konuşurduk..
...MISRA hanım gel gelelimki.. sen ben levrek ayaz vs vs geçmiş zaman hatırlamıyorum.girsamata'da yani sohbet sitesinde. ( MİT ) senden benim gözümün önünde msn sini istemişti !!! ben kızmıştım hatta verme demiştim. ama sen beni dinlemedin msn ni verdin ....... vee sonra zaten Şu ANDA durum gayet açık.. ( MISRA - MİT ) allah sizi mesut bahtiyar etsin umurumda bile değilsiniz. ben hem ( mitten dost kazığı yedim... hemde o zaman nişanlı olduğum mısradan ) gerisi varmı.
BİRDE BURDA DÜRÜSTLÜKDEN AİLE TERBİYESİNDEN SEVİYESİZLİKDEN BAHSEDİYORSUN.. senin annen babam sana nasıl terbiye vermiş bilmiyorum. belki ailen dört dörtluk insanlardır saygı duyarım ama sen uygulamalarda hata yapmışsın. dürüstsüzlükk ve terbiyesizlik yaptın........
dürüst : sözünde ve davranışlarında doğrulukdan ayrılmayan, doğru, özü sözü bir....
HADİ BU CUMLELERİ TEKRAR TEKRAR OKU VE ÖYLE OLMAYA ÇALIŞ...
şimdi eşime kalkıpta seviyeden terbiyeden bahsetme..
ÇOK bilmişlik fazla iyi değildir heeeee... aman haaaa... bir gün kontağı kapatırsın öbür tarafa yolculuk biletin kesilir.. sonra dersinki orda.. ben hiç bi şey bilmiyorum.. benim kalbim temiz benim içim temiz. Very Happy:D:D
anlamışsındır... Very Happy
.. umarım bi şey yazmazsın.. umarım......
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 8:07 pm

SihiR demiş ki:
Hiçbirzaman aç geziyorum demedim

6 tane kumarhanem 2 tarlam ve kasap atölyem var

Sana dememiştim bu levregin forumdan aldıgım lafıydı ama sende aç
gözlüsün yüzüne baktığın konuştuğun insanlara dahi adilik yapabilecek
bir insansın..
Bildigim kadarıyla kumarhane acmaya edirnede basladın harmanlıda devam
ettin normalde meyhanelerin var..Bari kendi malını doğru söyle..
29 yasındaymıssın sabahlara kadar pazarı takip ediyorsun burdan da
aslında ne kadar boş insan oldugu ortaya çıkıyor.Esin dostunlada
bunları pekiştiriyorsun. Exclamation
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 8:08 pm

Sevgili karadag o çok bilmiş sayın dürüstlük timsali!!! mısra hanım hakkında daha çok eksiğiniz var sanırım sizin daha henüz haberinizde yok bu dürüstlük timsali mısra hanım a her balta konusu sorulduğunda kendisi ne hikmetse pek oralarda durmuyor iki satır yazıp geçiyor en meşhur sözüde mısır satarak balta toplamış falan filan madolyonun birde arka tarafı var sayın karadag kimse çıkıp araştırmıyor bu konuyu yada şöyle söyleyeyim ne zaman balta konusu açılsa sn. dürüstlük timsali sihir bey ile levrek hanımlar hemen imdada yetişip konuyu değiştiriyorlar

Açıkçası ben eyaletlere ve kasabalara bug olupta bişeylerin gelmesini seviyorum bu vatanım için güzel birşey oluyor lakin sen bunu kendi cebine indirirsen yada geçtim ben çalıştım bak bu kadar balta yaptım sen hiç çalışmıyorsun diye diğer belediyelere veya divandakilere laf atıyorlarsa orda dur derim

Şimdi arkadaşlar çalıp çırpmaksa erdem veya dürüstük ben dürüst değilim!!!

Umarım mısra gelipte iki satır yazmaz ama çok isterim yazmasını çünkü vereceğim cevap kanıtlı olacak o yüzden hoş gelsin sefa gelsin Cool
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 11:46 pm

spiritless demiş ki:
Poker de ortak el yapan ozelden gorusup baskasının kagıdını alan iki haysiyetsiz birlişmiş sizde onlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz onlara benim gibi yapacaksınız alacaklsınız mallarını yalvaracaklar Very Happy
evet galiba burda laf banada atılmış ben kimseyle ortak el yapmam özelden görüşüpte. Buyrun herkezi teke tek beklerim pokere hiç sorun değil aslada çekinmem son parama kadarda oynarım şu anda harmanlıdayım herkezi beklerim. özellikle spritliss seni beklerim. galiba sende harmanlıdasın.

bu arada prenses ben bide okadar belirttim bi diceğiniz varsa msnden diyin dedim sonrada ama kesin şimdi prenses burdan cevap verir kendini ön plana çıkarmayat çalışıyor dedim vede haklı çıktım ilk sen cevap verdim gene söylüyorum burdan cevap verme gene veriyim msnmi ama sanmıyorum senin burdan cevap vermiyeceğini ben senin amacını anladım kendini ön plana çıkarmaya çalışıyorsun.

msn: gs_serkan41@hotmail.com
bakalım ne olcak prenses gene burdanmı cevap vercek merakla bekliyorum Very Happy:D
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:19 am

ben birşey söylemek istemiyorum ama bir konu bu kadar uzamaz herkes herkese karşı ne kadar sitemliymiş ya yok sen bunu dedin yok sen bunu yaptın bırakalım bunları bir oyun için insanların kalbi kırılır mı soruyorum size nerede kaldı insanlık nerede kaldı yardımseverlik nerede kaldı iyimserlik biraz kendinize gelin yaa daha fazla birşey yazmayacam
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:20 am

Eveeetttt kim gelmiş bakalım lordu serkanmış

Serkancım sen şimdi git senin abeylerin ablaların sihirle levrek gelsin he bide mısra varsa fena olmaz

kendini ön plana çıkarmak iin yazıyorsun diyorsun prenses hanıma ama bakıyorum maşallah bir gelmişsinforumda yazılmadık başlık kalmamış birden birde ön plana çıkarmak diyince imzalarınada takılmadan edemedim başka yokmu ekliyeceğin onlarıda ekle daha çok ön plana çıkarsın Wink

Neyse lort musun serkanmısın nesin bilmiyorum sen şimdi konuya vakıf değilsin o yüzden bu başlıktan uzaklaş ve çağır sihir abinle ablaların levrek ve mısram gelsin işimiz onlarla millete hırsız diyip halkımın hatta eyaletimin parasını asıl çalanlarla işim acil msn den yaz gelsinler eyaletimden kapıştıklarının bir kısmını sihir bey söyledi gerçe beşte birini dedi ama neyse önemli olan gelsinde diğer ablalarında kapıştıklarını anlatsınlar neler kapmışlar onları yazsınlar Wink
he unutadan beleş gelen baltaları unutmayın sakın oda gelsin Cool
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:28 am

KARADAG demiş ki:
evettttttt gelelim dürüstlükden söz eden kendisini beyenmiş bir şahısa ((( MISRA ))) ne güzel demişsin benide bi anne bi baba büyüttü vs vs vs.. üvey değilsin yaa.. allaha şükret dua et Smile
Bence DÜRÜSTLÜK senin ağzına hiç mi hiç yakışmıyor.. hele hele yanından hiç geçmiyor..
İster sen dürüst kelimesinin sözlukteki yerine bakalım.ne anlam ifade ediyormuş
dürüst : sözünde ve davranışlarında doğrulukdan ayrılmayan, doğru, özü sözü bir.
paramtez içine alıyorum ( davranışlarında ) sonradan gelicem o konuya..
Madem sen eski maziyi açtın.. daha ilk yazında.. eski nişanlındım yaa.... malesefki öyle.. geçmişimde hiç hatırlamak istemediğim bir şey bu. zaten meyhanede filan adın geçince arkadaşlardan rica ediyorum hemen kapatıyorlar teşekkur ederim onlara.. EVETTT gelelim eşine ... ( MİT ) bende MİT'i oyundan tanıdım iyi bi çocuktur. hoştur sevecendir. msn'dede konuşurduk..
...MISRA hanım gel gelelimki.. sen ben levrek ayaz vs vs geçmiş zaman hatırlamıyorum.girsamata'da yani sohbet sitesinde. ( MİT ) senden benim gözümün önünde msn sini istemişti !!! ben kızmıştım hatta verme demiştim. ama sen beni dinlemedin msn ni verdin ....... vee sonra zaten Şu ANDA durum gayet açık.. ( MISRA - MİT ) allah sizi mesut bahtiyar etsin umurumda bile değilsiniz. ben hem ( mitten dost kazığı yedim... hemde o zaman nişanlı olduğum mısradan ) gerisi varmı.
BİRDE BURDA DÜRÜSTLÜKDEN AİLE TERBİYESİNDEN SEVİYESİZLİKDEN BAHSEDİYORSUN.. senin annen babam sana nasıl terbiye vermiş bilmiyorum. belki ailen dört dörtluk insanlardır saygı duyarım ama sen uygulamalarda hata yapmışsın. dürüstsüzlükk ve terbiyesizlik yaptın........
dürüst : sözünde ve davranışlarında doğrulukdan ayrılmayan, doğru, özü sözü bir....
HADİ BU CUMLELERİ TEKRAR TEKRAR OKU VE ÖYLE OLMAYA ÇALIŞ...
şimdi eşime kalkıpta seviyeden terbiyeden bahsetme..
ÇOK bilmişlik fazla iyi değildir heeeee... aman haaaa... bir gün kontağı kapatırsın öbür tarafa yolculuk biletin kesilir.. sonra dersinki orda.. ben hiç bi şey bilmiyorum.. benim kalbim temiz benim içim temiz. Very Happy:D:D
anlamışsındır... Very Happy
.. umarım bi şey yazmazsın.. umarım......

Terkedimeyi sindiremeyen eski nişanlımın saçma boş gereksiz konuşmaları Smile
Ha bunları gördükten sonra Prenses midir ne karın ağrısıysa onun yerinde olsaydım Boşardım Karadağı Very Happy:D

Ama o yerlere göklere konduramaz neden??

Oyuna başladığı tarihden 1 hafta sonra kıyafetleri alındı aradan bi süre geçti s2 edildi ayrıca 2 tarlası var e böyle adamı ne diye boşasın tabi destek çıkıcak Very Happy:D

Gelelim banaaaaa Smile Karadag oyunla reeli ayıramıyorsun diye senden ayrıldım Very Happy Öyle koymuş olmalı ki girsamatada yani benim sitemde kalktın kendine sevgili yaptın 1 haftada Very Happy
Yetmedi sırf kıskanırda bana döner diye oyuna başlattın Very Happy:D Kaldı ki o dönem ben mit ile çoktan evlenmiştim Very Happy:D Yahu şunu beyninize Sokun Artık oyun bu ben neyini kıskancam senin Very Happy Allah şükür herşeyim var Canım Kocam Mit, 2 adet tarlam 1 adet meyhanem S3'üm ohh Very Happy:D

Şimdi sen bana hesap ver bakalım aylarca s2 gezdin karına kıyafetleri bianda aldın giydiriverdin hemde çorabına varana kadar Very Happy sonra 2 tarla aldınız ona s2 yaptınız onu. he buarada sende s3 oldun 2500 akçe + kıyafetler Very Happy:D

Bana dürüst değilsin diyen sen nerden buldun acaba bunca parayı Very Happy:D

Nihahaha:D

Terkedilmek amma koymuş yafs Very Happy:D

Kaldı ki ben seninle ayrıldıktan sonra mit ile evlendim ha sen bu haberi duyunca msnine kara haber çabuk gelirmiş derlerdide inanmazdım yazdın!! yalanmı??
Very Happy:D:D şimdi kalkmış bana terkedlmenin kaldı ki bu laflarındada belli oluyor gayet güzel terkedilmenin acıyla gelip laf mı sokuyorsun sen??

Sen kimsin ki Very Happy:D:D zuhahaha Annem Levrek,Babam Sihir Eşim Mit gerisinin hakkımda yaptığı saçma gereksiz yorumlar beni ilgilendirmior Wink

hadi git sen karınla ilgilen de üzülmesin Very Happy:D:D

Tüm Saygısızlığımla Very Happy:D:D

Güzeller Güzeli Kendini Beğenmiş Dürüstlük Abidesi
Mısra Wink
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:43 am

lordserkan demiş ki:
spiritless demiş ki:
Poker de ortak el yapan ozelden gorusup baskasının kagıdını alan iki haysiyetsiz birlişmiş sizde onlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz onlara benim gibi yapacaksınız alacaklsınız mallarını yalvaracaklar Very Happy
evet galiba burda laf banada atılmış ben kimseyle ortak el yapmam özelden görüşüpte. Buyrun herkezi teke tek beklerim pokere hiç sorun değil aslada çekinmem son parama kadarda oynarım şu anda harmanlıdayım herkezi beklerim. özellikle spritliss seni beklerim. galiba sende harmanlıdasın.

bu arada prenses ben bide okadar belirttim bi diceğiniz varsa msnden diyin dedim sonrada ama kesin şimdi prenses burdan cevap verir kendini ön plana çıkarmayat çalışıyor dedim vede haklı çıktım ilk sen cevap verdim gene söylüyorum burdan cevap verme gene veriyim msnmi ama sanmıyorum senin burdan cevap vermiyeceğini ben senin amacını anladım kendini ön plana çıkarmaya çalışıyorsun.

msn: gs_serkan41@hotmail.com
bakalım ne olcak prenses gene burdanmı cevap vercek merakla bekliyorum Very Happy:D
-----------------------------
dostummmm sana burdan ekmek çıkmaz... kim kendisini ön plana çıkartmak istiyor belli oluyor.....
şimdi eşime sataşmadan yorumunu yapıyorsan yap en dogal hakkın...
ne müşterek msn nen varmış senın habire kopyalayıp duruyorsun..... senin msn nede kalmadık kalmayız.. ama çok istiyorsan ben ekliyim agzının payını msn den vereyim.....
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:18 am

Tebrikler bu forumuda diğerine benzetmişsiniz başkada birşey demiyorum
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:25 am

madde 1..... benimle evlenmeyi sen istedin. levrek aracılığı ile bana ulaştın. vs vs
madde 2..... senınle bırlıkteykende ( ben bunlar söylemekden hiç haz duymam. ama zorla söylettiriyorsun bana ) ben seninde eşyalarının bir kısmını aldım.
annene kılıç - kalkan aldım. vs vs ben cok unutkan birisiyimdir allah bilir daha neler almışımdırda hatırlamıyorum
madde 3.... eşim edirnede doğdu. evet 1 hafta içinde butun kıyafetlerini heide'den aldım. hepsini........ HMMM.. SANA BUTUN KIYAFETLERİNİ ALMADIM DİYE GOCUNUYORSUN DİMİ.. BOŞVER.. DEMEKKİ SEN BU KADARINA LAYIKTIN. Very Happy Very Happy
madde 4.... eger ben seninle evlenmeseydim. 2 ay sonra s3 olucaktım... ama yaptığım masraflar yuzunden olamadım dogal olarak gecikti..
madde 5.... senden ayrıldığım ne kadar oldu ? 6-7 aymı ? bence daha fazla Smile
ama biz yinede 6 ay diyelim.. 6 ay kaç gun yapar ? 180 gün. ortalama s2 bir oyuncunun gunde geliri 25 akçedir. 180 x 25 = 4500 akçe..
tarla gelirini hiç saymıyorum... bu arada s3 lük için belediye reisi hakanhandan bir gunlugune yanlış hatırlamıyorsam 950 akçe kredi çektim. ve ertesi gun yemen verdim. 2 bin akçe diyelim. geriye kaldı 2.500 akçe...
2 tarla = 800 akçe
kalan = 1.700 akçe
1700 akçe ile eşimi giyindirdim... 1000 akçeye bi tane pırlanta altım Very Happy Very Happy Very Happy
120 akçeye topuklu ayakkabı .. 80 akçeye el dokumalı şalvar.. makyaj seti vs vs Very Happy Very Happy gerçi sizde terzisiniz benden daha iyi bilirsiniz...
şimdi anladınızmı ?? peki bu geçen süre zarfının içinde eşim hep boşmu durdu ? tabiki hayır... oyuna uye oldugundan beri her zaman yanımda durdu ... edirnedeki tarlasını ekim - ve hasat ettirdi.. harmanlıya taşınacagı zaman evinde 100 küsür tane mısırı vardı. yani kafadan 400 akçe kendisinin... ve şu anda bütün özelliklerini kendisi tamam ladı... artık bu kadar muhasebe işlemlerinden sonra bu kadar param hakkında ves vese etmezsiniz umarım Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
madde 5.... sen gerçekle reeli karıştırıyorsun diyorsun... ve diyorsunki sitede kendime 1 haftada sevgili yapmış mışım.... tekrar hatırlatıyorum... biz seninle girsamata'da tanıştık... ve beni orda gördun.. ve sonra benle evlenmek istediğini söyledin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy....... neyse bunuda es geçiyorum. radoya ( EŞİM KARADAG ) VEYA ( EŞİM'İN İSTEK ŞARKISI DERDİN. ) SOHBETTE DAHİ KOCAM DERDİN..

madde 6.... orda nihahaha :d
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:26 am

recaimisin nesin daha oyundaki gerçek ismini yazamayan bir insanla muhattap olamam.
bu arada karadag eklede agzımın payını ver.
haa bide madde 5'i çok seviyorsun herhalde 2 kere yazmışsın.

En son lordserkan tarafından Paz Ocak 04, 2009 1:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:32 am

madde 6.... orda nihahaha :d <---- diye sırıtmışsın yaa Very Happy
afedersin ama aynı binek bir hayvan gibi ses çıkartmışsın helal olsun.
tıpkısının aynısı... bu kadar benzemezdi yani Very Happy Very Happy
madde 7 .... ((((--- Yetmedi sırf kıskanırda bana döner diye oyuna başlattın --- )))
ben senin gibi asla yapmam..
arkadaşımın sevgilisine
yan gözle bakmam....ben ( MİT 'İN YAPTIĞINI YAPMAM... ) ve sen böyle
düşüyorsan tebrikler... demekki ben eşimi oyuna getirdiğimde sen böyle
düşünüyormuşsunkii bunuda gayet açık ve net söyledinki.. bu çok pissss
bir şey.. aklında daha çok piss şeyler varki demekki..

madde 8....Terkedilmeyi sindirememişim.....
bir insana değer verirsin. benimsersin.. korursun... her zaman yanında
olmak istersin. ama gun geçtikçe nası birisi oldugu belli olur..hani
sakızı çiğner çiğner sonra tadı kaçar yaa. sende kendini tıpkı bir
sakız gibi gösterdin.. eger ben bilseydim mezhebin bu denli geniş bu
denli rahatsın.vallahi evlenmezdim hata bende açık açık söluyorum.
hatalıyım değeri fazla verince demekki boşluklardan kaçırıormuş...
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:35 am

boşluklar bence yamala Very Happy daha fazla kaçırmasın Very Happy
kaçırırsan ne biliyim pis kokar anladın sen onu Very Happy Very Happy Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:47 am

KARADAG demiş ki:
madde 1..... benimle evlenmeyi sen istedin. levrek aracılığı ile bana ulaştın. vs vs
madde 2..... senınle bırlıkteykende ( ben bunlar söylemekden hiç haz duymam. ama zorla söylettiriyorsun bana ) ben seninde eşyalarının bir kısmını aldım.
annene kılıç - kalkan aldım. vs vs ben cok unutkan birisiyimdir allah bilir daha neler almışımdırda hatırlamıyorum
madde 3.... eşim edirnede doğdu. evet 1 hafta içinde butun kıyafetlerini heide'den aldım. hepsini........ HMMM.. SANA BUTUN KIYAFETLERİNİ ALMADIM DİYE GOCUNUYORSUN DİMİ.. BOŞVER.. DEMEKKİ SEN BU KADARINA LAYIKTIN. Very Happy Very Happy
madde 4.... eger ben seninle evlenmeseydim. 2 ay sonra s3 olucaktım... ama yaptığım masraflar yuzunden olamadım dogal olarak gecikti..
madde 5.... senden ayrıldığım ne kadar oldu ? 6-7 aymı ? bence daha fazla Smile
ama biz yinede 6 ay diyelim.. 6 ay kaç gun yapar ? 180 gün. ortalama s2 bir oyuncunun gunde geliri 25 akçedir. 180 x 25 = 4500 akçe..
tarla gelirini hiç saymıyorum... bu arada s3 lük için belediye reisi hakanhandan bir gunlugune yanlış hatırlamıyorsam 950 akçe kredi çektim. ve ertesi gun yemen verdim. 2 bin akçe diyelim. geriye kaldı 2.500 akçe...
2 tarla = 800 akçe
kalan = 1.700 akçe
1700 akçe ile eşimi giyindirdim... 1000 akçeye bi tane pırlanta altım Very Happy Very Happy Very Happy
120 akçeye topuklu ayakkabı .. 80 akçeye el dokumalı şalvar.. makyaj seti vs vs Very Happy Very Happy gerçi sizde terzisiniz benden daha iyi bilirsiniz...
şimdi anladınızmı ?? peki bu geçen süre zarfının içinde eşim hep boşmu durdu ? tabiki hayır... oyuna uye oldugundan beri her zaman yanımda durdu ... edirnedeki tarlasını ekim - ve hasat ettirdi.. harmanlıya taşınacagı zaman evinde 100 küsür tane mısırı vardı. yani kafadan 400 akçe kendisinin... ve şu anda bütün özelliklerini kendisi tamam ladı... artık bu kadar muhasebe işlemlerinden sonra bu kadar param hakkında ves vese etmezsiniz umarım Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
madde 5.... sen gerçekle reeli karıştırıyorsun diyorsun... ve diyorsunki sitede kendime 1 haftada sevgili yapmış mışım.... tekrar hatırlatıyorum... biz seninle girsamata'da tanıştık... ve beni orda gördun.. ve sonra benle evlenmek istediğini söyledin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy....... neyse bunuda es geçiyorum. radoya ( EŞİM KARADAG ) VEYA ( EŞİM'İN İSTEK ŞARKISI DERDİN. ) SOHBETTE DAHİ KOCAM DERDİN..

madde 6.... orda nihahaha :d

Sen kendin yalvarıordun evlen benimle diye Very Happy nihaha Very Happy

kaldı ki ben koca meraklısı değildim eğer derdim öyle olsaydı seninle dewam ederdim ama layığını bulmuşsun maşallah dır dır dır senin hatun forumlarda amma boy gösterdi Very Happy

Sen bana şalvar aldın onuda istemediğimi beyan etmiştim derdim para olsaydı ohooo Very Happy:D

Yahu bir git işine oyunla reeli ayıramayan kastığın postlardan da belli oluyor Very Happy:D

Bak kardeşim bu bir oyun 17 yaşındaki duygu yok senin karşında her dediğine peki diycek Very Happy:D

Oyun olduğunu benimse öyle gel.

Anneme kalkan kılıç almışsın hediye etmişsin banane??

ben mi hediye et dedim??
Kaldı ki bana aldığın şalvarı bile istemezken istemeye istemeye zorla kabul ettirdiğin halde buraya geçip sana şunu aldım bunu aldım diye birde kendini alçatma emi Wink

Hem benim hayatımdan size ne yafs??

Ben kurmuşum düzenimi gayet mutluyum çekemeyipte kıskanıpta benim sitemden kendine hatun beğenip karşına dikilen ben miyim sen misin??

Duyguyu yılın saçma boş gereksiz insanı senide yılın saçma boş gereksiz insanın aynı niteliklerdeki kocası ilan ettim Very Happy:D

evet kendimi çok beğeniyorum
Evet ukalayım.
Evet dürüstlük abidesiyim.
Evet güzeller güzeliyim.
Evet BURAYA DİKKAT "EVLİYİM"
Evet çok mutluyum.
Evet tüccar babam var.
Evet dünyalar güzeli bir anneye sahibim.
Evet 2 çocuğum birde gelinim var.
Evet sizin gibi densizlere haddini bildirmekte ustayım.
Eeee Kaldı mı başka??
Very Happy:D:D

Başka derdin varsa özel mesaj ile ulaşabilirsin.

Zira dün akşam eşini dikkate almayıp benden sonra kastığı postlarla ilgilenmediğim gibi senide şu saatten sonra insan yerine koyup cevap verme gereksinimi duymayacağım Very Happy:D
Konuyu son bir şarkıyla Bağlıyorum ve adminlerden bu çok uzayan gereksiz konuşmayı sonlandırmalarını rica ediyorum

Sen Rahmetli oldun Güle Güle Yafrum Toprağın bol olsun Very Happy:D

Hatta Gidiyorum demeden gidişim varya o süperdi.
O surat ifaden görülmeye değerdi:D:D
Nasılda vurdum sana tekmeyi Very Happy:D
Morda güzel yakıştı Very Happy:D:D:
Unuttum Seniiiiiiiiiiiiii Very Happy:D:D
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:57 am

ne yazık sana ...

ne kadar alçak bi insansın sen

ne terbiyesiz bi insamıssınn... acıyorum sana böyle saçma şeylerle kendini avutmaya devam et sen ,

ve sakın ha sakın benm adımı o pis ağzına alma.. benm kıyafetlerimin trlalarımın paralarımn çeteresini tutmk da sana düşmediii kızım ! Wink

hadi sen şimdi ahlaksızlığın önüne bakk... yazık bi böyle bir belediye başkanımız var.. sonunuzu bu belediye başkanlarıyla şimdiden çok rahat görüyorum...
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:18 am

Serkan sürekli bir kıza ekle ekle diyorsun bu çok saçma şimdiye kadar bişi demek istersem hep kendim buldum karşı tarafı onu deneyebilirsin..
recai

recai

MesajKonu: Geri: SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap ) SiHiR 'in   ( EDİT )LiGi  ( soru - cevap ) - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:19 am

Misraaa demiş ki:

Terkedimeyi sindiremeyen eski nişanlımın saçma boş gereksiz konuşmaları Smile

Sihirin levreğin mısramın ha bide lordus serkanus un recaisi geldiiiiii Very Happy

Bu üstteki söz e iyi bakın birde alttakine

[quote="evildust"] Terkedilmeyi hazmedemeyen eski kocanın intikam arayışları[/quote="evildust"]

Aradaki 10 benzerlik neler yorum sizin Very Happy

Neyse mısracım hayırdır güzel bulduğun cümleleri kendin kuramadığın için bir kenara not edip kullanmak içinmi sakladın bugün iki post kasmışsın smileyden geilmiyor önce yazmasını öğren nerede ne ve hangisi yapılır onu öğren gel yaz neyse dersimiz okuma yazma ve güzel cümle kurmak değil pardon ders dedim konumuz olacaktı!

Mısracım hatırlarsın sürünüyordun ananda sende karadag birinize kılıç veriyorduda pardon annene yani levrek hanıma hani o kılıç ı başkası kaptıydıda annen iki gün ağlamıştıda hatta forumda yazmıştı oyunu bırakıyorum beleş kılıç ı başkası kaptı hüüü diyede millet acıdıda kılıcı geri vermişti sen hatırlamazsın yaşın tutmaz belki ama annene sor namı diğer levreğe hatırlatsın. aaa bak unuttuk hani senin üstünde giymeye ne şalvarın ne gömleğin nede çorabın yoktuda hani karadag çıplak kalmayasın diye sana bunların hepsini aldıydı unuttunmu o zaman karadag kocandı aldırdıktan sonra şutt mu oldu sayın dürüstlük timsali mal kapmak için koca peşinde koşan mısra hanım hayırdır?? şimdi karadag o gün ne yaptıysa bu sefer fazlasını prenses hanıma yapıyor ne oldu kıskandınmı eski günlerinmi geldi aklına yoksa mitciğin sana bişeyler almıyormu alır halbuki ama demek karadag a yaptığın naz cilveyi mit e tam yapamamışsın yoksa eminim alır eli açıktır mit in.

Misraaa demiş ki:

Sen kendin yalvarıordun evlen benimle diye Very Happy nihaha Very Happy

kaldı ki ben koca meraklısı değildim

Zira
dün akşam eşini dikkate almayıp benden sonra kastığı postlarla
ilgilenmediğim gibi senide şu saatten sonra insan yerine koyup cevap
verme gereksinimi duymayacağım Very Happy:D

Senin bu kendin yalvarıyordun benimle evlen diye sözüne biterim mısram sen ne güzel yalanlarda söyler olmuşsun senin anan levrekle tüvvar baban sihirbaz böylemi öğrettiler sıkı almışsın dersini aferin sana.

İnsan yerine koyma hadisesine gelince aklıma geldi sen insanmısın ?? bence değil.. bencee sen olsan olsan insan kılığına bürünmüş milleti kandırmaya çalışan zavallı bir yaratıksın!!!

Gelelim imzana Wink
Here İs My Sweet Satan Wink
İstediğim HerŞeyi Elde Ettim.. Eğer Hala 1 Şeyler Benim Değilse, Yeterince İstemediğim İçindir..Wink

Duruşumda
Asalet,Bakışımda Öfke,Gülüşümde Masumluk,Kanımda TÜRKLÜK,İçimde
Kin,Sözlerimde Duruluk,Kalbimde MİT,Derinlerimde Özlem Barındırıyorum..
Ne Mutlu Bana

1-istediğin herşeyi elde ettin sırayla erkekleri kandırarak yetmeyincede bugla gelen baltaları çalarak Cool
2- eğer halen birşeyler senin değilse çatlıyorsundur Very Happy

hele ikinci imzana hastayım sana babana ve annene olduğu gibi
1-duruşunda asalet var( o asalet nerden baktığınla alakalı sanırım lakin kiminin gözümdede merkepte asalet var sende olduğu gibi
2-Bakışında öfke bu kesin var elde edemediğin şeyler için çamur atmandan belli
3-"Gülüşümde masumluk" en komiğide bu sendeki masumiyet paraya bakar yada balta sayısına
4-Kanında türklükmü var başka bişeymi var bilmiyorum yorum yok
5-İçinde kin kesin var uzanamadığın ciğere mundar demenden belli
6-"sözlerimde duruluk var" buradaki duru sadece duru sabunları olsa gerek oda suyu tut kaybolur seninkide salla kaale alan olmaz tipik ne konuştuğunu bilmeyen kara cahil
7- Kalbinde mitten önce eminim akçeler ve baltalar var
8-Derinlerinde ne barındırıyorsun bilmiyorum ama özlem olsa gerek akçeye hırsa ve baltalara özlem Very Happy
Dokuz diyecektimde demiyim Hakkatten ne güzel demişsin Ne mutlu sana Wink

He unutmadan mısram senin şarkın bundan sonra bu olsun
Baltalar cebimizde soymaya gideriz hep birlikte biz gideriz belediyeye hep belediyeye

Şimdi mısramcım cım cım git anne baban gelsin ha bu arada lordus serkanusu da çek ayağımın altından ezmiyeyim yanlışlıkla Wink öyle msn verip durmasın elindende kaptırmasın dikkat etmekte fayda var Exclamation

Haydi hep beraber baltalar cebinizde soydunuz hep birlikde diye devam edin ben yetişirim Cool

SiHiR 'in ( EDİT )LiGi ( soru - cevap )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki