|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
ihtiyar96
|
Konu: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 4:24 pm |
|
|
sevgili modlardan ricam bu baslıgın sabitlenip bu kısımda kalmasıdır. 7 ordumuz hazır bekliyor orduya katılmak icin halen yola cıkmayanlar burda bana ulasılırlarsa onları yölendire bilirim hangi orduya gireceklerini dair. osmanlı direniş kuvvetleri sizleri bekliyor. |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 4:33 pm |
|
|
Saruhanda suan ordu kurma calismalari hizlandi ve buyuk bir ihtimalle cumartesi akhisarda asker alimi baslayacaktir.Vatana hayirli olsun simdiden. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 6:21 pm |
|
|
Arkadaşlar boş yere ordu kurma gereksiz.
Önemli olan orduları doldurmak
Bayağı ordu şarköyde konuşlandı ama içi boş..
Lütfen gruplar halinde şarköye gidip ordaki ordulara girelim....
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 6:37 pm |
|
|
1 hafta içinden tavşanlıdan 1 müfreze edirneye dogru hareket edecegiz inş. Müfrezeye ucuzdan Kalkan yapma sözü veren Tavşanlı terzisi Lalefem e teşekkür ederiz.. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 7:24 pm |
|
|
ihtiyar 2aydır harmanlı edirne arasındayım ama hala orduya giremedim suan harmanlıdayım nereye girecem soylersen sevinirim... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 7:26 pm |
|
|
şarköye gel |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 7:26 pm |
|
|
la nistel kardeşim harmanlıdan çıktıkta şarköy e gelecez çıkış varsa gelirim ama sanmıyorum... |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 8:10 pm |
|
|
harmanlıdan cıkmayın derim risk alıpta cıkacaksanız sarkköye gecin. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 8:48 pm |
|
|
Eger hersey yolunda giderse Bulgaristandan yola çikip Sarköy'e en kisa sürede varmayi düsünüyorum. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 8:57 pm |
|
|
işte birliktelik böyle olur. elleri tasın altına koyalım herkes birilerinden birşeyler beklemesin cabalasın.
tavsanlıdan yola cıkacak ilk grub nicomedya1. tavsanlıdan orduya gelecekler onla irtibata gecsin yola beraber cıkılsın
burda orduya gelecekler olanlan haraket yönelrini ve bulundukları kasabaları yazarlarsa birleşme olur.
grupları toparlayıp yazacagım burda.
1.grup nicomedya bulundugu kasaba tavsanlı
adminlerden ricam savas bitene kadar bu baslıgı sabitlerse irtibat icin daha etkili olur. |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:08 pm |
|
|
Savaşa gelemiyorum fakat full sadece sopa üretebilirim. 5 akçeye ?? |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:17 pm |
|
|
Tavşanlıdan kimse gelememesinden dolayı yarın yola tek çıkıyorum. önümdeki kasabalarda grubu doldurmaya çalışırım
tavşanlının savaşa gelememesinin nedenleri
1- Kasabada online sayısı 15 i geçmiyor. onlarda savaşa gelirse kasaba dagılır gider 2-Kasabanın belediye reisi yaklasık 10 gündür yok büyük bir belirsizlik var 3- Tavsanlı halkı maddi yardım yapabileceklerini fakat yukarıdaki nedenlerden dolayı gelemeyeceklerini bildirdiler.
Bende tavşanlı halkının dogru düşündügü kanaatindeyim.. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:22 pm |
|
|
Eğer Herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa benim 20 gün sonra savaşa vereceğim katkıyı görünce gözleriniz ovuşturacaksınız.
|
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:30 pm |
|
|
tozun ordusunu yakında doldururz gibi bu gidişle:) |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:34 pm |
|
|
bu arada 50 kp nin altındakilerde gelsin mi ordugah şehirlere? |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 9:37 pm |
|
|
Güzel bu sefer toparlanıyoruz.
Ah 31 gün geçseydi Hala birşey yapamıyorum
|
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 10:19 pm |
|
|
amac öncelikli 50kp üstü ama 6 ordu
6x56=336 adam eder bu kadar adamı bulamayız zaten gelsin gelecek varsa |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 10:23 pm |
|
|
Ordu sayısını azaltalım..Önce olan orduları dolduralım..
|
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 10:27 pm |
|
|
işin sayıla alakası var ali bizlerin hesaolamdıgı bir durum var
1dolu 56 kişilik ordu zayıftır, 2 yarım 28 kişilik ordudan
sebebi ise sudur her ordunun kendine has ekstra bunusu vardır. iki ordunun ozaman daha fazla savas bonusu oluyor |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Vatani görev çağrısı ile ilgili Salı Ocak 20, 2009 10:30 pm |
|
|
Diğer başlığı kirletmemek için bu başlığı açtım... İhtiyara bir kaç sorum olacak. - 7 ordu kurulmuş, iyi hoş da o 7 sayısı pek bir şey ifade etmiyor önemli olan ordudaki askerlerin kp durumları ve mühimmatları. bulgarların savunma bonusu ve prestij bonusu da var. zamanında bir ingilizce yazı vardı savaş hesapları ile ilgili orda çok önemli bilgiler vardı. ona bakılarak matematik hesapları yapıldı mı yoksa Allah ne verdiyse saldırıyor muyuz. -ayrıca tam olarak nerelerede toplanacağımızı yani bu orduların nerede olduklarını belirtirseniz daha iyi olabilir. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 10:32 pm |
|
|
Sarkoy'deymis alimlar. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 11:12 pm |
|
|
Bak onu bilmiyordum ehtiyar abi peki o zaman Güzel....
|
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 11:12 pm |
|
|
Alımda şarköyde olduğu kesin ama diğerleri hakkında kesin bir bilgi ne yazık ki yok..Sadece ordunun isimleri ve kim tarafından kuruldukları var...
|
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 11:13 pm |
|
|
bu konuda emin misiniz ihtiyar? bir ordunun gücünü o ordudaki askerlerin kuvvet puanları oluşturuyor bildiğim kadarıyla. diyelim ki bir ordunun 20 gücü var ve 50% bonus var. o zaman ordunun gücü 30 olur. diyelim ki iki ordumuz var 10ar güce sahip ve her biri için 50% bonus eklersek her birinin gücü 15 olur yani toplamda gene 30 gücümüz olur. bana mantıken daha fazla ordu bir şey ifade etmiyor gibi geldi ama sizin ekstradan bildiğiniz bir şey varsa dinlemek isterim. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Salı Ocak 20, 2009 11:18 pm |
|
|
Arkadaşlar bunlarla ilgili çeviri yok değil mi?
Yaşayarak öğrenmek biraz acı oluyorda.....
|
|
|
|
|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|