|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 10:40 am |
|
|
alımlar Şarköyde okaytap hepsi oraya gidiyor
|
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 10:44 am |
|
|
3 gün sonra oradayım |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 11:10 am |
|
|
Zaten sanırım bayağı bir zaman alacak orduları doldurmak...
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:13 pm |
|
|
Ben pazartesi ve ya salı günü yola cıkıyorum bir gruba katılıp şarköye gidicem sanırım orada beni orduya alacak olan varmı ?? |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:22 pm |
|
|
fransuva sen gel yeterki..burası ordu kaynıyo.. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:26 pm |
|
|
YA HARMANLIDA TAM BİR SESİZLİK HAKİM BİZLER BURDA NE YAPALIM KİMSE BİŞİ DEMİYOR EDİRNEYE GEÇMEYİ DENSEK OLMAZ MI BELKİ GRUPLARLA GEÇEBİLİRİZ BURASDA BİŞİ YAPAMAMAK ÇOK KÖTÜ... |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:27 pm |
|
|
harmanlıda kalanlar lütfen bekleyin .dışarı çıkmayı deniyen bir kaç kişi gerekli ayarlamaları yapmadıgı için öldü o yüzden şimdilik dışarı çıkmayı denemeyin .gerekli emirler bizzat meyhanede ve yüzyüze görüşülerek verilmektedir. plansızlık veya sessizlik degil büyük çaplı bir planlama vardır .bilgilerinize. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:28 pm |
|
|
TAMAM LEVOZ BEKLİYORUM MEYDE SOLERSİN NE YAPCAĞIMI... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 2:33 pm |
|
|
Ya ben grup kurdumda kimse gruba katılmaya yanaşmıyor savaştan çekiniyorlar... :S |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 3:04 pm |
|
|
yanında kılıc getır fransuva |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 3:06 pm |
|
|
Getiriorm merak etme kılıc yapımındayım su an ama kılıc yapımı uzun olduğu için sadece 1 tane direkt savaşa katılıorm miğfer içinde gerekli malzeme aldım ama yapacak zamanım yok :S |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 3:39 pm |
|
|
Fransuva miğferi boşverin hala ne olduğu bilinmiyor.
Keşke biraz daha kılıç üretme imkanımız olsa...
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 3:42 pm |
|
|
Ben üretirdim ama zaman yok maalesef |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 3:53 pm |
|
|
Evet gerçekten çok uzun kılıç yapımı... |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:27 pm |
|
|
arkadaslar suan elimde 4 tane kılıc uretecek malzeme war
ama maalesef wakit yok secim yapmam lazım
acaba cıkıp sarkoyemi gitsem yoksa
oturup kılıc yapıp sawasa yarısındamı katılsam |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:28 pm |
|
|
kılıç yapsan daha iyi olur diye dusunuyorum ama asker sıkıntısıda war:S |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:31 pm |
|
|
Bence kılıç yap neden?
Şuan ordunu dolması için harmanlıda ölen adamların iyişilmesi lazım.
Ve saldırı yapılırken silahlı olması çok önemli...
Bundan dolayı kılıç yap ben şunu söylemek istiyorum 1 ay içinde harmanlı alınamaz.Osmanlı orduları ile(Yunanlılar desteğe gelmezse)
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:34 pm |
|
|
Şu anda ihtiyacımız olan bir şeyde MMD tipi bir yönetimdir.. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:37 pm |
|
|
Nico valla yönetimimi söylersin millet silah yok kuvvet yok olanlarda zaten öldü.
Bilmiyorum napmayı düşünüyorlar
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:39 pm |
|
|
Bulgarlar çok önceden hazırlanmışlar ilk defa bu kadar çetin bir savaş oluyor... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:45 pm |
|
|
Evet koordineli geldikleri belli....
Halen adamlar 1-2 orduya giriyorlar...
|
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 4:59 pm |
|
|
sevgili okaytap geliboluda toz'un ordusu var ona girmeni öneririm |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 5:02 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- sevgili okaytap geliboluda toz'un ordusu var ona girmeni öneririm
tamam sorun olmaz girerim orduya ancak örgütlendiğimiz bundan başk forum başlığı varmı |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 5:28 pm |
|
|
Resmi forumda Osmanlı Direniş Örgütü başlığı var Askeri teşkilatlar kısmında Planlamalar daha çok orada yapılıyor. |
|
|
|
cdkral
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Çarş. Ocak 21, 2009 5:48 pm |
|
|
Şuan Şarköy'detim ve bir orduya katılmak için beklemekteyim. Sopam ve 62 kp vede bir kalkanım var. Vatanımı savunmak istiyorum. |
|
|
|
|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|