Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
@li

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 10:40 am

alımlar Şarköyde okaytap hepsi oraya gidiyor
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 10:44 am

3 gün sonra oradayım
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 11:10 am

Zaten sanırım bayağı bir zaman alacak orduları doldurmak...

FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:13 pm

Ben pazartesi ve ya salı günü yola cıkıyorum bir gruba katılıp şarköye gidicem sanırım orada beni orduya alacak olan varmı ??
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:22 pm

fransuva sen gel yeterki..burası ordu kaynıyo.. Smile
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:26 pm

YA HARMANLIDA TAM BİR SESİZLİK HAKİM BİZLER BURDA NE YAPALIM KİMSE BİŞİ DEMİYOR EDİRNEYE GEÇMEYİ DENSEK OLMAZ MI BELKİ GRUPLARLA GEÇEBİLİRİZ BURASDA BİŞİ YAPAMAMAK ÇOK KÖTÜ...
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:27 pm

harmanlıda kalanlar lütfen bekleyin .dışarı çıkmayı deniyen bir kaç kişi gerekli ayarlamaları yapmadıgı için öldü o yüzden şimdilik dışarı çıkmayı denemeyin .gerekli emirler bizzat meyhanede ve yüzyüze görüşülerek verilmektedir. plansızlık veya sessizlik degil büyük çaplı bir planlama vardır .bilgilerinize.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:28 pm

TAMAM LEVOZ BEKLİYORUM MEYDE SOLERSİN NE YAPCAĞIMI...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 2:33 pm

Ya ben grup kurdumda kimse gruba katılmaya yanaşmıyor savaştan çekiniyorlar... :S
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:04 pm

yanında kılıc getır fransuva
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:06 pm

Getiriorm merak etme kılıc yapımındayım su an Very Happy ama kılıc yapımı uzun olduğu için sadece 1 tane direkt savaşa katılıorm miğfer içinde gerekli malzeme aldım ama yapacak zamanım yok :S
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:39 pm

Fransuva miğferi boşverin hala ne olduğu bilinmiyor.

Keşke biraz daha kılıç üretme imkanımız olsa...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:42 pm

Ben üretirdim ama zaman yok maalesef
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:53 pm

Evet gerçekten çok uzun kılıç yapımı...
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:27 pm

arkadaslar suan elimde 4 tane kılıc uretecek malzeme war

ama maalesef wakit yok secim yapmam lazım

acaba cıkıp sarkoyemi gitsem yoksa

oturup kılıc yapıp sawasa yarısındamı katılsam
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:28 pm

kılıç yapsan daha iyi olur diye dusunuyorum ama asker sıkıntısıda war:S
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:31 pm

Bence kılıç yap neden?

Şuan ordunu dolması için harmanlıda ölen adamların iyişilmesi lazım.

Ve saldırı yapılırken silahlı olması çok önemli...

Bundan dolayı kılıç yap ben şunu söylemek istiyorum 1 ay içinde harmanlı alınamaz.Osmanlı orduları ile(Yunanlılar desteğe gelmezse)

nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:34 pm

Şu anda ihtiyacımız olan bir şeyde MMD tipi bir yönetimdir..
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:37 pm

Nico valla yönetimimi söylersin millet silah yok kuvvet yok olanlarda zaten öldü.

Bilmiyorum napmayı düşünüyorlar Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:39 pm

Bulgarlar çok önceden hazırlanmışlar ilk defa bu kadar çetin bir savaş oluyor...
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:45 pm

Evet koordineli geldikleri belli....

Halen adamlar 1-2 orduya giriyorlar...
infini

infini

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 4:59 pm

sevgili okaytap geliboluda toz'un ordusu var ona girmeni öneririm
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 5:02 pm

sonsuz demiş ki:
sevgili okaytap geliboluda toz'un ordusu var ona girmeni öneririm

tamam sorun olmaz girerim orduya ancak örgütlendiğimiz bundan başk forum başlığı varmı
mogutcu

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 5:28 pm

Resmi forumda Osmanlı Direniş Örgütü başlığı var Askeri teşkilatlar kısmında
Planlamalar daha çok orada yapılıyor.
cdkral

cdkral

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 5:48 pm

Şuan Şarköy'detim ve bir orduya katılmak için beklemekteyim. Sopam ve 62 kp vede bir kalkanım var. Vatanımı savunmak istiyorum.

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki