|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 12:36 pm |
|
|
ya ordularımız ne zqaman hareket edecek veya hareket ne zamana gore planlanıyo... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 2:26 pm |
|
|
sayli bu burda açıklanmaz |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 5:04 pm |
|
|
Bulgarlar okuyor demi |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 5:31 pm |
|
|
Evet içimizdeki bulgarlar
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 5:56 pm |
|
|
Beyler aldığımız içimizdeki bulgarlar dışarıdaki bulgarlara vermiş buranın adresini arkadaş onu anlatmaya çalışıyor |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 8:27 pm |
|
|
YA TAMAMDA CİDDEN HARMANLIDA SIKIŞIP KALMIŞ OLMAMIZ SİNİR EDİCİ BİR DURUM:........ |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 8:30 pm |
|
|
Sayli büyük yazma lütfen...
Ayrıca harmanlı şuan bulgarların..Yapabileceklerimizi yapıyoruz.
Ordu sayı bakımından fazla ama içi boş..
Ne yazık ki insanları zorla getiremiyorz.
Tahminen 20 gün sonra bayağı bir kişi dirilecek acele şarköye geçip orduları doldurursak anca öyle birşeyler yapılabilir diye düşünmekteyim..
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Ocak 30, 2009 8:32 pm |
|
|
AFEDERSİNİZ...dikkat etmemişim büyük yazıya özür dilerim.... |
|
|
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Şub. 06, 2009 6:29 pm |
|
|
bende 9-10 gün sonra edirnede olacağım Tekirdağ veya Keşana yerleştikten sonra yönlerdirdiğiniz orduya katılırım...100 kp, kılıç , miğfer ve kalkanım var .. Edirnede görüşmek üzere.. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Şub. 06, 2009 10:39 pm |
|
|
ok |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Ptsi Şub. 09, 2009 8:07 am |
|
|
huhu biri bişe yazsın dün gece neler yaşandı ben ıska geçmişim yada sawaş olmadı edirnenin içine girdik walla ama ben niye wuramadım yaa |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Ptsi Şub. 09, 2009 4:39 pm |
|
|
BENDE VURMAMIŞIM YA!!! |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Ptsi Şub. 09, 2009 6:35 pm |
|
|
Savaş bir bitse çok iyi olucak :S |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Cuma Mart 06, 2009 10:56 pm |
|
|
Savaş başlamadan önce inşallah savaş olur birgün derdim ama bıktık be savaştan hiçte güzel birşey değil.Bide gerçekte olsaydı |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! Perş. Mart 12, 2009 7:25 pm |
|
|
Başlık misyonunu tamamladığı için kilitlenmiştir. |
|
|
|
|
OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! |
|
|