Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 5:58 pm

Selam arkadaslar

Edirneye gelecek olan arkadaslar ugradıkları kasabadan savaşa gelmeyenlerden Edirnedeki askerler için maddi yardım talep ediniz. İleride bas gösterebilecek bir maddi sıkıntı durumunda toplanan etler dagıtılır ..
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 6:47 pm

sa arkadaşlar ben bugün şarköye yola çıkıyorum fakat ordaki bütün ordulardan haberim yoq acaba kaç ordu var ve benim kimlere msj atmam lazım bilgisi olan var mı?
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:06 pm

ordulara hemen gireces mi yoksa herkesi aynı anda mı alcaklar ?
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:26 pm

show_time demiş ki:
Barbarov demiş ki:
Barbarov demiş ki:
ezik alımı varmı Smile eğer ihtiyac olursa akhisardan cumartesi günü alımlara girebilrim.

20 kp var kılıç ve kalkan ayarlıyıcam ?

Soruma Cevap ALsam?_?

İhtiyar96 demiş ki:
6 ordu 336 adam 336 admı bulamadan kp ayrımı yapamayız.

Cevap yeterli mi?

Show yaw agresifleşmissin =)

sadece bisey sormustum
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:58 pm

Very Happy Yaw agresif değilim nerden çıkardınız bunu Very Happy
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 12:04 am

işte herkesin görmesini istedigi sizlerden bunlardı arkadaslar.

moralim düzelmeye basladı alımlar tek günde yapılacak yolda gectiginiz her yerde duyurun kasaba meylerinde bilgi verin genelde gectiginiz kasabalardan reislere basvuru yapın sizlere silah varsa verebilir.
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 1:20 am

Herşey güzel gitmeye başladı nihayet... Razz
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 1:38 am

Alımlar tam günü bellimi çünkü Şarköye 2 günlük yolum var hic olmazsa hasat falan alirim tarladan günlük yemek yeme sorunum olmaz ?
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 1:39 am

bu arada Samakov u alsakmı napsak Smile))
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 1:45 am

gelen sayısına baglı ordular doldugu an en erken sekilde alımlar kapatılılacak.

hasatın bir veya 2 gün icindese yetişirsin ayın sonunu rahat bulacaga benziyor yanlız alımların bitmesi
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:30 pm

su anda dursunbeye gectim bursa tic. nazırı ile acil irtibata geçmem lazım

online degil galiba mesaj atıyorum cvp gelmiyor bende netten baglanıyorum cıkacagım birazdan
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 7:59 pm

başımızda ihtiyar paşam olduktan sonra kim oluyo o bulgarlar.

Tecrübesiz komutanlar yüzünden çok askerimiz gitti.Ama ihtiyar adı üstünde tecrübeli bir komutanımız var Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 8:45 pm

Barbarov demiş ki:
başımızda ihtiyar paşam olduktan sonra kim oluyo o bulgarlar.

Tecrübesiz komutanlar yüzünden çok askerimiz gitti.Ama ihtiyar adı üstünde tecrübeli bir komutanımız var Very Happy

Very Happy öyle Very Happy bende Bursadan yola çıkıyorum.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 8:46 pm

arkadaslar bende Bulgaristan'dan yola çiktim. Umarim Bulgar ordusuyla karsilasmamda sanli ordumuza katilabilirim.
@li

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 8:58 pm

Mit sadece sen mi varsın?Ordan bir kaç kişi daha vardı?
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 12:19 pm

sesler gene kesildi arkadaslar bir bulgar ordusunun silinmesi zafer kazanmıs sayılmayız. zaferler uzun süreli olursa basarıdır.

halen bir basarıya imza atmıs degiliz.

haraket tekrar.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 12:34 pm

ihtiyar96 demiş ki:
sesler gene kesildi arkadaslar bir bulgar ordusunun silinmesi zafer kazanmıs sayılmayız. zaferler uzun süreli olursa basarıdır.

halen bir basarıya imza atmıs degiliz.

haraket tekrar.

İhtiyar Paşam doğru söylüyorr...

Bugün 1 adet daha ordu kuruldu Harmanlıda ama bu ordu Osmanlı Ordusu Değil Bir bulgaristan ordusu....

Özgürlük diye geliyorlar her zaman zaten Özgürler Amaçları o değil arkadaşlar amaçları bizi birbirimize kırdırıp o dedi bu dediye götürüp Osmanlıya sahip olmak peki biz napıyoruzz...

Hala Bağımızda Bahçemizde dolanıyoruzz... Eti fazla alıyorlar iflas edecez diye etin fiyatını yükseltiyoruzz... Ee Bu devleti kim kurtarıcak ?

Sorarım size ? Bugün düşman kapıdayken püskürtülemiyorsa yarın öbür gün kasabana gelince nasıl savunaksın ?

Diyorlarki Vatan Millet Sakarya Ebediyatı yapmayın ben yapıyorum...

VATAN, MİLLET, HARMANLI....!
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 12:48 pm

biz şarköyde ordudayız şarköyde ordu var ama içine gircek adam yok Sad
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 1:39 pm

viy bu ordular saldırı içinmi kuruluyor yoksa savunmma içise bence şimdi salırmayalım nedenmi kayıplarımız çok ilk önce kayıplarımızın dönmelerini bekleyelim yeni sınır açılıyor açıldı yüksek seviyeli oyuncumuz az sv 1 oyuncumuz çok biraz biraz daha sabereder sv 1 lerin kp yapmalrını sv 2 olmalarını beklersek daha ii olur ordu çok ama zayıf ordular malazgirt savaş ıgibi bu kez tam tersini yapmayalım arkadaşalr birbirimize destek olalım oyunda cdi bu oyunu oynamak istiyenlere yardım edelim zengin arkadaşalr
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 3:21 pm

@li demiş ki:
Mit sadece sen mi varsın?Ordan bir kaç kişi daha vardı?

Grup kurmak yasak. Eger basarirsam diger askerlerimizde gelecektir.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 3:21 pm

Bende Bursa Divanından Alacağım yardımlarla Savasa katılmayı dusunuyorum kp 99 birazdan 100'u gececek...
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 7:59 pm

ben şarköyde orduya katıldım bile daha çok kişinin şarköye gelmesi gerek.
crazy1024

crazy1024

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 2:16 pm

offf off 29 gün nasıl bitecekki bende geleyim:(
castle

castle

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:16 pm

bıter bıter ordu ıçın mal destegı lasım savasa gelmeyenler sv 2 lere dıyom barı uretım yapın kılç yapın
castle

castle

MesajKonu: Geri: OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV! - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:46 pm

FalcoN demiş ki:
bu arada Samakov u alsakmı napsak Smile))
bız kendımızı kurtarma derdındeyız sen ne dıyon

OSMANLI DİRENİŞ KUVETLERİNE CAGRI - VATANÎ GÖREV!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki