Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 6:10 pm

Ahh Ahh Her Geçen Günde Daha Bi Eriyen Oluşumla Karşı Karşıyayız.

Kartal farketmen gereken birşey var;

Çevrendeki dostlarının sayısı azalıyor, OFH popülerliği düşüyor, Sadık Arkadaşlarından oluşan çevren daralıyor...

Gün geçtikçe kendi oluşturduğun kölelerinle baş başa kalıyorsun. Çünkü çevrende sana sadık kalan bi onlar kaldı.

Dün Show_time'a da bunu söyledim. Bana hakaret etti. Bakalım sen ne diyeceksin...

Ha bu arada Osmanlının Devrik Efendileri diye bir kitap yazacağım.
Sanırım Osmanlının ilk kitabı olacak.
Bana yardım etmek isteyenler Özel Mesaj atsın.
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 6:17 pm

_sahmeran_ demiş ki:

Çevrendeki dostlarının sayısı azalıyor, OFH popülerliği düşüyor, Sadık Arkadaşlarından oluşan çevren daralıyor...

Gün geçtikçe kendi oluşturduğun kölelerinle baş başa kalıyorsun. Çünkü çevrende sana sadık kalan bi onlar kaldı.

Dün Show_time'a da bunu söyledim. Bana hakaret etti. Bakalım sen ne diyeceksin...

zaten isyancılarla dost olmamız bizim hatmızdı şahmeran onlardan gelcek yardım onlara kalsın , hatamızıda anladık isyancı olduğunu öğrendiğimiz kişilerin karşısına geçtik Ofh nin alacağı oy umurumda değil

amacım oy mevki olsaydı bodf ,ohrf davet ettiklerinde kabul eder şimdi bey olurdum
oy mevki umurumda değil umurumda olsaydı multiden silinenleri ailemden kovmaz multi oylarından yararlanırdım
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 6:32 pm

Sen zamanında büyük hatalar yapmasaydı böyle karşına muhalif sesler çok gür bir şekilde çıkmazdı.

Bu çıkan muhalif sesleride forumdan uzaklaştırarak, konuları silerek kesmeye çalışıyorsunuz.

İşte bu yüzdendir ki artık sana eskisi gibi kimse güvenmiyor.
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 6:51 pm

_sahmeran_ demiş ki:
Sen zamanında büyük hatalar yapmasaydı böyle karşına muhalif sesler çok gür bir şekilde çıkmazdı.

Bu çıkan muhalif sesleride forumdan uzaklaştırarak, konuları silerek kesmeye çalışıyorsunuz.

İşte bu yüzdendir ki artık sana eskisi gibi kimse güvenmiyor.

1.benim kimseyi forumdan uzaklaştırmak gibi bir yetkim yok dediğin şey nico içinse ilyasla alpiyle okadar tartıştık hangisi banlandı? dün nico konuya girer girmez ''it,puşt'' gibi kelimelerle başladı kimse burada karısını satmıyor yoksa satan biri varda haberimizmi yok , ayrıyeten modlarında konu silme yetkisi yok banlama yetkiside yok herşeyi yanlış biliyorsunuz bir yerlere bağlamaya çalışıyorsunuz, hangi foruma gidersen git maskeli karakter kullanılan , modların kimliğini hakkında bir konu aç anında süresiz ban alırsın bu kuralları ben koymuyorum aam eski postlarıma bakarsan modların kimlikleri açık olsun diye istekte bulunmuştum kezaa hatırlarsın tn bölümünde moddum ve adım kartal13 dü.

2.inan insanlar bana çok güveniyor saolsunlar 2 haydut kestiğimizde haydutlar loncası üyeleri ve isyan gruplarından tepki aldık ama kaç vatandaştan tebrik aldık? mesaj kutumu boşaltmak zorunda kaldım

zamanında yaptığım tek hata multici olduğunu bilmediğim birini aileme almaktı zaten onuda düzelttim multiden silineni aileden attık

şahmeran biz bu yola çıktığımızda padişah müsvettelerine karşı olacağız diye çıktık ama hiçbir politikamızda devlete yada halka zarar vermek yoktu , halka ve devlete zarar vererek elde edilecek demokrasi olmaz olsun
siz belki farkında değilsiniz ama bir isyan tada bir multi osmanlıya ne kadar zarar veriyor biliyormusun? ÇOK FAZLA eğer bunlgarlar karşısında yenilmişsek bu isyan ve multi yüzündendir , savaşta prestij en önemli şeydir
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 7:55 pm

_sahmeran_ demiş ki:

bak adam gibi konuş bir hakarette benden yeme..

ne kölesi koçum sen kendini reeldede 1400 küsür yıllardamı sanıyosun ?

osmanlıda gücü elinde bulunduran, isyancıları vede multicleri bir koz olarak kullanır ve bunlara karşı oluşucak her türlü karşı oluşuma KARŞIDIR..

eğer bir güç kendi otoritesini eyalette kuramıyorsa araya isyancıları multiceleri sokar ve öyle yer açar kendine..

o kullandığı 3 5 çapulçu isyancı ve multici teşkilatlarına karşı oluşan her türlü oluşumu , kanuna aykırı divana aykırı diye birde kılıf uydurur al sana hegomonya güç..

haydutlar mutlaka ama mutlaka bunlarla işbirliği içindeler..

attıkları her mesajı karşılaştırın , yaptıkları her yorumu değerlendirin..

kanıt istemeyin veremem çünkü oyun kurallarına aykırı samimiyetinize güvenmiyorum...o verdiğim kanıtı ortalık yere koyucak kadar salak değilim..

sahmeran efendi biras daha edepli konuşursan hem adam gibi seviyeli bir tartışma olur hemde birbirimizi kırmayız okey
..
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 8:12 pm

Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 8:28 pm

ahana işte bir tane çapulcu pişmiş kelle gibi sırıtıyo en büyük kanıt o Smile
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 8:53 pm

Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 9:30 pm

Alıntı :

1.benim kimseyi forumdan uzaklaştırmak gibi bir yetkim yok dediğin şey nico içinse ilyasla alpiyle okadar tartıştık hangisi banlandı? dün nico konuya girer girmez ''it,puşt'' gibi kelimelerle başladı kimse burada karısını satmıyor yoksa satan biri varda haberimizmi yok , ayrıyeten modlarında konu silme yetkisi yok banlama yetkiside yok herşeyi yanlış biliyorsunuz bir yerlere bağlamaya çalışıyorsunuz, hangi foruma gidersen git maskeli karakter kullanılan , modların kimliğini hakkında bir konu aç anında süresiz ban alırsın bu kuralları ben koymuyorum aam eski postlarıma bakarsan modların kimlikleri açık olsun diye istekte bulunmuştum kezaa hatırlarsın tn bölümünde moddum ve adım kartal13 dü.

2.inan insanlar bana çok güveniyor saolsunlar 2 haydut kestiğimizde haydutlar loncası üyeleri ve isyan gruplarından tepki aldık ama kaç vatandaştan tebrik aldık? mesaj kutumu boşaltmak zorunda kaldım

zamanında yaptığım tek hata multici olduğunu bilmediğim birini aileme almaktı zaten onuda düzelttim multiden silineni aileden attık

şahmeran biz bu yola çıktığımızda padişah müsvettelerine karşı olacağız diye çıktık ama hiçbir politikamızda devlete yada halka zarar vermek yoktu , halka ve devlete zarar vererek elde edilecek demokrasi olmaz olsun
siz belki farkında değilsiniz ama bir isyan tada bir multi osmanlıya ne kadar zarar veriyor biliyormusun? ÇOK FAZLA eğer bunlgarlar karşısında yenilmişsek bu isyan ve multi yüzündendir , savaşta prestij en önemli şeydir

1. Haa demek öyle ha... Senin herhangi bir konuyu silme yetkin yok. Hmm İlginç...
Pekala, o zaman dün açtığım Büyük Sansür konusunu gıcıklık yapmak için gelip silen kimdi? Mod: Redkitti. Onu biliyoruzda peki gerçek kişi?

Sen diyorsun ki ben konuyu silmedim yani ben Redkit değilim.
Dün ben Showla bir konuşma yaptım. İstendiği taktirde ss'leride buraya dökerim.

Showun cümlesini aynen aktarıyorum;

'Niconun konusunu ben silmedim. Bizzat yolcu sildi'

'Eleştirmeyin.Beğenmeyen çeker gider forumdan. Biz reisiz.'

Bu sözler Show'a ait.

Pekala Kartal efendi şimdi sana soruyorum; Yukardaki cümleler Showun ve show diyorki ben yöneticiyim. Şimdi Showun admin veya kod olmasıyla senin olman arasında ne fark var?

2. Hmm...
İnsanlar seni 2 haydut öldürdün diye tebrik ediyormuş. Vay canına...
Neyse bu konuda sana inanmak istiyorum açıkçası. İnanıyorumda. Halen bildiğim tanıdığım ve sevdiğim eski kartal olmasada şuan karşımda yinede birkaç özelliğin duruyor olsa gerek yerinde.

Böyle basit birşey için yalan söyleyeceğini sanmıyorum...

Kartal, sen beni ne kadar tanıyorsun ve nasıl tanımışsın bilmiyorum.
Ama sana şunu söyliyeyim ki, ben hayatımda hiçbir zaman Osmanlı Devletine hıyanette bulunmadım. Gün geldi devlet adamlarından saygın insanlarından emir aldım, gün geldi resti çektim ve gittim.
Ama herşey bu Osmanlı içindi.

Sana bugüne kadar pek birşey demedim. Hep geçmişi düşündüm ve bana yaptığın samimi iyilikler aklıma geldi. 1 aydır dişimi sıkıyorum. Sana ve Show'a karşı dolmuşum artık!

Ben geçmişime bakarım.
Bir hatamı bulursam gerekirse özür dilerim.
Daima eleştiriye açık oldum. Sizinde beni bu konuda örnek almanızı isterim Wink
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 10:22 pm

şahmeran sana isyancımısın dedim bunu nerden çıkardın ?

peki benim deminki postuma bak modlar konu silemez diye yazmadımmı?
show mod olsa bile o konuyu silemez ayrıyeten eğer ben o konuyu görmüşsem Allah birgün yaşamamı nasip etmesin ilk defa senden duydum şimdi

konuyu silen mod redkit yazmışsın gene dostum ikimizdne birinde bi sorun var mod konu silemez örn: resmi forumda bir sansürcünün bir konuyu sildiğini gördünmü ? en fazla kilitler neden? çünkü modlar konu silemezler yolcu ve admin i mod sınıfına koyma onlar admindir

showla ne konuşmuşsan dök zaten show bana gösterdi
ben showa asla bunu kilitle demedim git showdan hesap sor neden kilitledin diye adama ne kilitle diyebilirim ne kilitleme diyebilirim öyle bir düşüncem olsa kendim modluk başvurusu yaparım daha mantıklı değilmi?

ve şahmeran isyancılar yada haydutları kesdiğim içinmi değiştiğimi düşünüyorsun neden? önceden gene bu tür olaylara karşı değilmiydim ?

haydut kesilince insanlar tabiki teşekkür eder bu doğal değilmi ? zaten teşekkür etmeseler bırakırım bu işi vefa bilmeyen insanlarla ne işim olur
sende gazete yapıyorsun gelip kimse yorum yazmazsa hala yazmaya devam edermisin? hiç sanmıyorum

hala anlamıyorum isyancı kesmenin haydut kesmenin , insanların soyulmasını engellemeye çalışmanın , kasabaların soyulmasını engellemeye çalışmanın nesi kötü? eğer bunlar hataysa evet ben kötü biriyim
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 11:09 pm

şahmeranda yavaş yavaş hezeyan belirtileri görüyorum..

360 derece u dönüşü , bunun sonu haydutların safına katılmasıdır Smile

bakın görün.. demedi demeyin..
show_time

show_time

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Nis. 09, 2009 11:19 pm

Laughing Yaw ne rezil biri çıktın şahmeran sende sen kalkıp bana dersen forumun paşasımısın sahibimisin bende sahibiyim begenmeyen ceker gider derim bu kdr basit.Halbuki ne sahibiyim ne paşasıyım gözünde öyleyim demekki Very Happy Sen bana şarköyde reisliğim zamanımda şarköyü batırdın kaçtın dersen bende sana cevabını veririm.hadi başka kapıya şahmeran çok komik!
Bu arada bizim kazandığımız ve kaybettiğimiz dostlarımızın tasası sanamı düştü. çok komik!
mogutcu

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 9:29 am

Kartal ve ailesinin sizin sandığınızdan daha fazla dostları var buna emin olun ,
Eğer çevresinden ayrılanlar onu terkedenler varsa, onlar sepetteki çürükler olup, zoru görünce ortadan kaybolanlardır.
Yetisbey

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 10:00 am

mogutcu demiş ki:
Kartal ve ailesinin sizin sandığınızdan daha fazla dostları var buna emin olun ,
Eğer çevresinden ayrılanlar onu terkedenler varsa, onlar sepetteki çürükler olup, zoru görünce ortadan kaybolanlardır.

aynen öyle hocam
The Spartans

The Spartans

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 3:02 pm

1.Evet sahmeran neden anlamak istemiyorsun modlar konu silemez sadece otorite admin ve yolcu silebilir...Mod retgit silmiş diyorsun kaçkez söyledik modların silemiyeceğini....Showla yaptığın ssleri dökte görelim ozaman...ama montaj olmasın Smile

2.Tabiki insanlar tebrik edicekler 2 haydut öldürdüler diye..Haydutlar görevlerini yapıyorlarsa onlarda görevlerini yapıyorlar..Onlar daha çok insanın canını yakıcaklardı...

3.Dostlar azalıyormuş bunlar senin uydurmandan başka birşey değil Laughing
Sadece kartalı korkutmak endişelendirmeği amaçlayan bir cümle kullandın ama yemezler Wink
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 3:22 pm

mogutcu demiş ki:

Baştan sona yanlış bir ifade.İlk cümlen için bir yorum yapamayacağım..

O zor ise,basit olanı söyleyeyim ben..Hem resmi forumdakileri hemde alternatiftekileri karşısına almak mı basit?

Yoksa sadece 2 sinden birisini karşına alıp,diğeri ile ittifak yapmak mı?

Hangisi daha basitmiş..
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 3:31 pm

alpi_03 demiş ki:
mogutcu demiş ki:

Baştan sona yanlış bir ifade.İlk cümlen için bir yorum yapamayacağım..

O zor ise,basit olanı söyleyeyim ben..Hem resmi forumdakileri hemde alternatiftekileri karşısına almak mı basit?

Yoksa sadece 2 sinden birisini karşına alıp,diğeri ile ittifak yapmak mı?

Hangisi daha basitmiş..

alpi bizi terkeden kimse yok bunun için endişelenmenize gerek yok ( aile bşvurularına bakabilirsiniz ) burdakiler yada resmidekiler değil önemli olan , önemli olan tek şey ama tek şey ülkenin ve halkın menfaatidir. bu menfaate gölge düşecek olan herkes karşımıza geçsin zaten geçmesede biz karşımıza alıyoruz onları
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 3:36 pm

Ya o kadar çok halkın menfaatinden bahsediliyor ki,Sakız oldu artık Kartal deil mi?

Bir durumun sakız olmasıda iyi birşey mi?
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 3:55 pm

alpi_03 demiş ki:
Ya o kadar çok halkın menfaatinden bahsediliyor ki,Sakız oldu artık Kartal deil mi?

Bir durumun sakız olmasıda iyi birşey mi?

sakız edene sormak lazım
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 4:06 pm

haklısın,sormak lazım..
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 4:34 pm

skywalker22 demiş ki:
şahmeranda yavaş yavaş hezeyan belirtileri görüyorum..

360 derece u dönüşü , bunun sonu haydutların safına katılmasıdır Smile

bakın görün.. demedi demeyin..

Bana bak, kimin nesisin, kimin ...... bilemem.

Bende bir hezeyan yok. Yanlış anlama hiç yok!

360 derece döndüğüm yok dönenleri gördüm ve söyledim.

Estarğfurlah... Senin gibiler varken bize haydutluk düşmez...

En son _sahmeran_ tarafından Cuma Nis. 10, 2009 8:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 4:43 pm

kartal13 demiş ki:
şahmeran sana isyancımısın dedim bunu nerden çıkardın ?

peki benim deminki postuma bak modlar konu silemez diye yazmadımmı?
show mod olsa bile o konuyu silemez ayrıyeten eğer ben o konuyu görmüşsem Allah birgün yaşamamı nasip etmesin ilk defa senden duydum şimdi

konuyu silen mod redkit yazmışsın gene dostum ikimizdne birinde bi sorun var mod konu silemez örn: resmi forumda bir sansürcünün bir konuyu sildiğini gördünmü ? en fazla kilitler neden? çünkü modlar konu silemezler yolcu ve admin i mod sınıfına koyma onlar admindir

showla ne konuşmuşsan dök zaten show bana gösterdi
ben showa asla bunu kilitle demedim git showdan hesap sor neden kilitledin diye adama ne kilitle diyebilirim ne kilitleme diyebilirim öyle bir düşüncem olsa kendim modluk başvurusu yaparım daha mantıklı değilmi?

ve şahmeran isyancılar yada haydutları kesdiğim içinmi değiştiğimi düşünüyorsun neden? önceden gene bu tür olaylara karşı değilmiydim ?

haydut kesilince insanlar tabiki teşekkür eder bu doğal değilmi ? zaten teşekkür etmeseler bırakırım bu işi vefa bilmeyen insanlarla ne işim olur
sende gazete yapıyorsun gelip kimse yorum yazmazsa hala yazmaya devam edermisin? hiç sanmıyorum

hala anlamıyorum isyancı kesmenin haydut kesmenin , insanların soyulmasını engellemeye çalışmanın , kasabaların soyulmasını engellemeye çalışmanın nesi kötü? eğer bunlar hataysa evet ben kötü biriyim

Yavv bana edebiyat yapmayın...
Modların konuyu silemeyeceğini bende biliyorum. Redkit ben konuyu açtıktan 5-6 dk. sonra konuyu okudu ve önce dalga geçer gibi bir mesaj atarak kilit yazdı. Sayfayı güncelledim ve konu ortalıkta yok :S

Vayy canına...

Tamam modların silme yetkisi yok. Peki ya o zaman konu nerede? Acaba redkitle ortak çalışan bir admin mi var?
Redkit kilidi attıktan bir kaç saniye sonra konu silindi.

Ayrıca, benim konuştuğum nokta bu değil ki. Konuyu kim sildiyse sildi ama niye sildi?
Avatarımda kurt resmi var diye niye sansür uygulandı?

Niye mi?
-Sırf sizleri son bi kaç gündür eleştiriyorum diye.
-Dün açtığım konuda da bunu belirttim ama belli ki birileri hazmedemedi konuyu uçurdu...

Ben sana haydutları kestin, değiştin demiyorum. Bu değişiklik sende uzun zamandır var.
Haydutları kesin yahu. Niye kestiniz diye eleştirmiyorum...

Osmanlıya gelince haydutlardan sonra benide kesersiniz, tam süper olur. Sonrada doğru Balıkesire Wink
_sahmeran_

_sahmeran_

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 4:46 pm

show_time demiş ki:
Laughing Yaw ne rezil biri çıktın şahmeran sende sen kalkıp bana dersen forumun paşasımısın sahibimisin bende sahibiyim begenmeyen ceker gider derim bu kdr basit.Halbuki ne sahibiyim ne paşasıyım gözünde öyleyim demekki Very Happy Sen bana şarköyde reisliğim zamanımda şarköyü batırdın kaçtın dersen bende sana cevabını veririm.hadi başka kapıya şahmeran çok komik!
Bu arada bizim kazandığımız ve kaybettiğimiz dostlarımızın tasası sanamı düştü. çok komik!

Yahu rezillikten sen mi bahsediyorsun be adam.
Millet Ezinede seni sövüyor senden ala rezil rüsva adam mı var?
Sana ben forumun paşasısın demedim. Sen kimsin de paşa oluyorsun Smile Senin gibi ucuz insanlara paşa demezler Smile
2 haydut kestim diye sevinç nidaları atanlara da demezler.
Tekin Paşa gibi haydutları tamamen temizleyenlere paşa derler...
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 6:06 pm

şahmeran konunun neden silindiğini ve avatarından dolayı neden ceza aldığını admine sordunmu ? sorduysan cevap verdimi ? cevap veriyse ne dedi ?

ayrıyeten showun arkasından söven o topluluk showu başkan seçiyolar bu nasıl oluyu acaba?

orduyla tehdit ediyoz showa oy vermeyeni keseriz diye Very Happy

sen admine kızmışsın gelip cevabını burada arıyorsun , tabi ne yapacağını sen daha iyi bilirsin işine karışmak gibi olmasın ama genede admine sormanı tavsiye ederim
mturkkan

mturkkan

kasabalar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 6:59 pm

bence konu kapansın artık yeter buranın ne farkı kalıyor resmi forumdan boyle tartışmalar oldugu zaman bence konu kilitlensin yeter artık

kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki