Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 12:34 am

Baba_İlyas demiş ki:
Hadi ordan sokak kabadayısı ağzını kendine yazı usulü edinmiş çocuk, sen kimsin ki, sana bir şey ispat etmek zorunda olayım... Otur burda vatan millet kurtarmacılık oyna sen...

Biz oyunun keyfine bakıyoruz.... Senden mi icazet alacağım... Haddini bilmeze bak, tehdit ediyor bir de... Görürüz bakalım zaman neyi gösteriyor...

Senin had bilmezliğin her kelimenden belli zaten benim ordum benim kasabam benim adamlarım... Megolaman çocuk...

Yukarıda da dediğim gibi... Hadi bakalım hodri meydan çık mani
ol... Biz kasaba yönetimlerine el koymaya devam edeceğiz....

asıl sen hadi ordan isyancı bozuntusu yalanlarını yazılarına taşımışsın işiniz gücünüz yalan dolan uydur uydur yaz yalanna vergi yok nasılsa

sen kimsin ben sana bişey ispatlıyayım kurduğum orduyu sana izah edeyim ne sanıyorsun kendini git isyancılık ihtilalcilik oyna

sen had bilmezliğin bırak kelimeleri icraatlerinden de balli isyan edecekmiş aman ne büyük iş yapıyorsun geek göreceğiz neyin neyi gösterdiğini bu ordular kurulmaya devam edecek yurdun 4 bir tarafına isyan etmeye devam ederseniz o kellenizde vücudunudzda kalmayacak delikanlı..

isyan edecekmiş isyanlkar çocuk git müslüm dinle isyan et

yukarda dediğim gibi hadi bakalım sıkıyorsa bana yaklaş hodri meydan

ahmetseker in dediği gibi

AĞZINIZIN PAYI lokantasına hoşgeldiniz umarım servisimizden memnun kalmışsınızdır bi daha bekleriz çok komik!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 12:46 am

Lütfen sakin
Baba_İlyas

Baba_İlyas

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 12:53 am

kartal13 demiş ki:
asıl sen hadi ordan isyancı bozuntusu yalanlarını yazılarına taşımışsın işiniz gücünüz yalan dolan uydur uydur yaz yalanna vergi yok nasılsa

sen kimsin ben sana bişey ispatlıyayım kurduğum orduyu sana izah edeyim ne sanıyorsun kendini git isyancılık ihtilalcilik oyna

sen had bilmezliğin bırak kelimeleri icraatlerinden de balli isyan edecekmiş aman ne büyük iş yapıyorsun geek göreceğiz neyin neyi gösterdiğini bu ordular kurulmaya devam edecek yurdun 4 bir tarafına isyan etmeye devam ederseniz o kellenizde vücudunudzda kalmayacak delikanlı..

AĞZINIZIN PAYI lokantasına hoşgeldiniz umarım servisimizden memnun kalmışsınızdır bi daha bekleriz çok komik!

DELİ GÖNLÜME TESELLİ, KİMİN KİME DERS VERDİĞİ BELLİ.... SENİN KAPASİTEN YETMEZ BANA DERS VERMEYE... CANIN NE ZAMAN LAF YEMEK İSTERSE BANA YAZ... BEN SANA GEREKEN LAFLARI YAPIŞTIRAYIM... ANLAŞILA SEN KELPSİZ KÖY BULMUŞ DEĞNEKSİZ GEZMEYE ALIŞMISSIZ... HER ZAMAN YAZ, KARTAL EVLAT HER ZAMAN YAZ... BİZ DE SANA KAPAK YAPACAK LAF BİTMEZ...

BURASINI SİRKE ÇEVİRMİSSİNİZ ZATEN... HER BİRİNİZDE BİR HOKKABAZLIK...
show_time

show_time

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 12:55 am

İlyas bugun iyi reklam yaptın tamam tamam yarın seni akşam haberlerinede çıkartırım.Sen azıcık delikanlı gibi gerçek nickini yazda görelim bi oyundaki tecrübeni.Ne oldu ordu kurulduğunu duyurnca bir çok kişi gibi sağa sola saldırmaya başladınız.Ordu işinize engelmi olacak ahh çok yazık çok üzüldüm Sad
Baba_İlyas

Baba_İlyas

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 1:03 am

Bilen bilir ... Malumu izhar etmeye gerek yok... Gizlemedik ki ilan edelim... Smile Bu gecelik benden bu kadar... Hepinize tatlı rüyalar... Sor etrafındakilere tanırlar beni...
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 1:10 am

Baba_İlyas demiş ki:
kartal13 demiş ki:

DELİ GÖNLÜME TESELLİ, KİMİN KİME DERS VERDİĞİ BELLİ.... SENİN KAPASİTEN YETMEZ BANA DERS VERMEYE... CANIN NE ZAMAN LAF YEMEK İSTERSE BANA YAZ... BEN SANA GEREKEN LAFLARI YAPIŞTIRAYIM... ANLAŞILA SEN KELPSİZ KÖY BULMUŞ DEĞNEKSİZ GEZMEYE ALIŞMISSIZ... HER ZAMAN YAZ, KARTAL EVLAT HER ZAMAN YAZ... BİZ DE SANA KAPAK YAPACAK LAF BİTMEZ...

BURASINI SİRKE ÇEVİRMİSSİNİZ ZATEN... HER BİRİNİZDE BİR HOKKABAZLIK...

buranın sirke çevrildiği belli ona itirazım yok çok komik! şekil1A herşeyi anlatıyor

neden bana kapak cvp lar veriyorsun yaw delikanlı.. acı biraz bana çok komik!

bende sana uygun bi 4 lük yazam

RASTIK ÇEKEREK MAHMURE
YASTIK DİKEREK MAHMURE
YAŞAR YUVADA KUŞ GİBİ
SEK SEK SEKEREK MAHMURE

ŞIKIR ŞIKIR ŞIKIRDA
FIKIR FIKIR FIKIRDA MAHMURE çok komik!
castle

castle

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 1:55 pm

bıraz sakın olalım ole dusunelım olayı yoksa admın beyden kıtlemesını ıstıcem
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 8:08 pm

Baba_Ilyas konusmaların çirkince.Forumda ortalıgı karıştırmak gibi eylemlerle ismini öne çıkartmaya çalışıyorsun.
Oyunun zevkini cıkaracaksın diye bizim huzurumuzun içine ediyorsun.
Haklı konussan haklının hakkı daima desteklenir.Ama amacının reklam yapmak olduğu besbelli.İsyancılık yaptığını düşünüyorsun ama bu konusmaların senin sonun olacak isyancılıkta.Zaman demişsin zaman geçtikte bu zamanı özliyeceksin.
Baba_İlyas

Baba_İlyas

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mart 27, 2009 9:12 pm

Ahmetsahh demiş ki:
Baba_Ilyas konusmaların çirkince.Forumda ortalıgı karıştırmak gibi eylemlerle ismini öne çıkartmaya çalışıyorsun.
Haklı konussan haklının hakkı daima desteklenir.Ama amacının reklam yapmak olduğu besbelli.İsyancılık yaptığını düşünüyorsun ama bu konusmaların senin sonun olacak isyancılıkta.Zaman demişsin zaman geçtikte bu zamanı özliyeceksin.

Meşhur olmaya mı çalışıyorsun ? Buyur ol Smile
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 1:27 am

Ahmetsahh demiş ki:

Biz bu yola çıkarken kimseden destek beklemedik.

Biz bu yola baş koyarken,senin gibilerden onlarcasının karşımızda olacağını biliyorduk.

Biz her sölediğimizi yaptık ve yapmayada devam edeceğiz.

Sizinde her sölediğinizi yapmanız dileği ile..
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 4:26 pm

Meşhur olmaya çalışsaydım bilki senin gibi yapardım ama beni zaten gerekli kişiler tanıyor.Bu oyunu sen daha yokken oynuyordum.O yüzden tanınmaya ihtiyacım yok.

Bizde her söylediğinin tersini yapan ahmaklar var ne yazıkki ama biz onlardan kurtulmak istedikçe siz engel teşkil ediyorsunuz.Biz herşeyden önce Osmanlının geleceğini düşünüyoruz.Geçmişe takılıp kalmak bazı şeyleri tekrar tekrar ortaya cıkararak huzuru bozmak gibi bir düşünceye şükürler olsun ki sahip değiliz.

Baş koyduğunuz yol kaba kuvvet yoludur.Yanlış yoldur.Önce barışcıl şekilde düşünmeyi öğrenelim.
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 4:31 pm

Ve sen Baba_Ilyas başkalarının söylediklerini biraz düşün.Herkesi meşhur olmak gibi çirkince şeylerle şuçlamadan önce neler diyorlar ne anlatıyorlar biraz anlamaya çalış.
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 28, 2009 8:01 pm

Oyunda yenisin sanırım SmileSmileSmileSmile
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:19 am

2007 yılında bu oyuna başladım.İnanmayanlar sayın Mite sorabilir.Bana oyunu öğreten odur.Derslerim yüzünden oyunu bırakmak zorunda kaldım.Ama bir insanı oyundaki seviyeyle ölçüyorsanız sizin yöneticilik kimliğiniz yok demektir.Devletimizde bir iç güvenlik sorunu var.Bu sorunu mantıklı düşünen kimseler çözebilir.Sizde bu mantık yoksa beni anlamanız zaten imkansız Forumdaki diğer kişilerin neler söylediklerini anlamaya çalışın diye yazmıştım.Bu sebeple yazdım.Bu cümleden çıkarılacak anlamlar var.Önce bu anlamları anlamayaçalışın.İnsanları mantıklarıyla ölçün.

Biz çözüm üretmek için bu foruma girdik.Osmanlıya katkıta bulunmak için Osmanlıyı zora sokmak için değil.
alpi_03

alpi_03

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:28 am

Bir kişinin fikri ne ise,zikride O dur demişler..

Yenisinden kastım,seviyenle ilgili değildi.

Ama yukardaki sözlerinden anlaşılan şudur ki,sen ilerleyince seviye farkı gözeten bir kişi olacaksın..O zaman bizde senin karşına çıkıp hesabını kesecez..Hesaplaşmamızı o zamana kadar erteliyorum.Hadi sana iyi eğlenceler..(Şimdilik)
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:38 am

alpi_03 demiş ki:
Bir kişinin fikri ne ise,zikride O dur demişler..

Yenisinden kastım,seviyenle ilgili değildi.

Ama yukardaki sözlerinden anlaşılan şudur ki,sen ilerleyince seviye farkı gözeten bir kişi olacaksın..O zaman bizde senin karşına çıkıp hesabını kesecez..Hesaplaşmamızı o zamana kadar erteliyorum.Hadi sana iyi eğlenceler..(Şimdilik)

Ben herzaman seviye farkını arkaplanda tutan bir adamım.Böyle çirkince birşey yaptığımı gör ve kanıtla bu oyunu bırakırım.Bu kadarda net konuşuyorum.Bana saygısı olan herkese aynı derecede saygım var ama beni kötümseyen biri için saygı duymam susmam mümkün olmaz.Sen benim sözlerime farklı bir yorum getirdin başkasıda farklı bir yorum getirebilir.Hesabada gelince birgün karşılaştığımız zaman bu kadar cesur olamayacaksın.Bugüne kadar kimseden korkmadım Ve o günü sabırsızlıkla bekliorum İyi eğlenceler (Şimdilik)
Baba_İlyas

Baba_İlyas

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 1:53 am

İnsanlar bizim kendilerini muhatap almamızla paye bulmaktalar ... Kendinizi ispat için başka zemin bulamadınız mı? Çok üzüldüm, bu zavallı duruma. Ama benden bu kadar. Bu başlıkta kendiniz çalın kendiniz söyleyin.
kartal13

kartal13

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 2:04 am

Baba_İlyas demiş ki:
İnsanlar bizim kendilerini muhatap almamızla paye bulmaktalar ... Kendinizi ispat için başka zemin bulamadınız mı? Çok üzüldüm, bu zavallı duruma. Ama benden bu kadar. Bu başlıkta kendiniz çalın kendiniz söyleyin.

ye$il
Ahmetsahh

Ahmetsahh

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 6:31 pm

Baba_İlyas demiş ki:

Bu söylediğin kanıtı olmayan çirkince bir iftaradan öteye geçemez.Kendinizi kendi kafanızda o kadar büyütmüssünüz ki forumda size karşı düşünenleri böyle kötü bir şekilde şuçluyorsunuz.Yaptığınız çok çirkince aslında sizin foruma neden üye olduğunuzu sorsam daha yerinde olabilir.Şuanın tadını cıkarın ama ilersi için nolur görücez.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:36 pm

Baba_İlyas demiş ki:

ya sen kimsinki kartalı sözde benle muhattap oluyo paye buluyo dersin Smile

siz kimsiniz Smile

dünden kalma yetme örgütleremi kaldı kartal Smile

sen daha bu oyunda 5 günde s 1 nasıl olunur diye öğrenirken kartal ap üretiyodu Very Happy
Nistel

Nistel

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:50 pm

yav acıklası kımlıgını bu adamda sevinin Very Happy
castle

castle

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:54 pm

admın bey kıtleyelım tartısmaya donmeden kıtlemelıyız arkadaslar
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:56 pm

Yeter arkadaşlar lütfen sakin olunuz.
Baba_İlyas

Baba_İlyas

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 9:08 pm

skywalker22 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:

ya sen kimsinki kartalı sözde benle muhattap oluyo paye buluyo dersin Smile

siz kimsiniz Smile

dünden kalma yetme örgütleremi kaldı kartal Smile

sen daha bu oyunda 5 günde s 1 nasıl olunur diye öğrenirken kartal ap üretiyodu Very Happy

Avukat efendi, muhatabım değilsin...

İlave olarak dünden kaldıysak yeni yetmedik, eskiyiz demektir.

Nasıl bir lisan kullanıyorsun?
Attila

Attila

kasabalar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: kasabalar kasabalar - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 9:11 pm

Yafff Baba_ilyas laf salatası yapmayı bıraksana Smile

kasabalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki