|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:21 pm |
|
|
buradan akıcı beylerine ve divanlara sesleniyorum;
Artık sırası gelmedi mi?
Osmanlın şerefini korumanın sırası gelmedi mi? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:22 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş
Kim kime kefil oluyor babanızın oğlumu kefil olunuyor. Bu adamlar bizi kandırıyorsa dostuz ülkemize gidiyoruz derken bi anda kasabalara saldırıp boşaltıp tüyerlerse ne olcak.Sen bunların olmayacağının garantisini werebilirmisin bana.Benim ülkemin topraklarında bulgar ordusu var istemiyorum çıksın ırkçıyım warmı ötesi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:22 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- bu yönetim anlayışıyla aksiyon zorr. sürekli savunmadayız neden ugrasacak insanlar yok.
bıraksınlar o zman olmaz koltuk sevdası.. ama gün gelecek hemde cok yakında Sofyadayız. Sofya sarayında hep beraber cuma namazımızı eda edecegiz. BEKLEYİN ÇOK YAKINDA ... inş. kardeşim sofyada cuma namazını eda edicez nico ne diyim kardeşim sana mükemmelsin |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:23 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- bu yönetim anlayışıyla aksiyon zorr. sürekli savunmadayız neden ugrasacak insanlar yok.
bıraksınlar o zman olmaz koltuk sevdası.. ama gün gelecek hemde cok yakında Sofyadayız. Sofya sarayında hep beraber cuma namazımızı eda edecegiz. BEKLEYİN ÇOK YAKINDA ... viyana kapısından dönmek gibi olmasın nico şaka bir yana aslında hepimiz sev muhabbetini bırakıp kuvvet kassak iyi olacak osmanlıda kuvveti 255 olan adam sayısı iki elin parmaklarını zor geçerken yurt dışına saldırı intihar olur kanaatindeyim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:24 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş
Kim kime kefil oluyor babanızın oğlumu kefil olunuyor. Bu adamlar bizi kandırıyorsa dostuz ülkemize gidiyoruz derken bi anda kasabalara saldırıp boşaltıp tüyerlerse ne olcak.Sen bunların olmayacağının garantisini werebilirmisin bana.Benim ülkemin topraklarında bulgar ordusu var istemiyorum çıksın ırkçıyım warmı ötesi evet bende ırkçıyım faşistim milliyetçiyim varmı ötesi o orduların osmanlıya girrmesi bence savaş sebebidir ama elimizde yetki yok |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:26 pm |
|
|
sahmeran sen en iyisi takip et onları onlar da seni tehdit etmişler zate.. Belki seni öldürürlerse savaş sebebi doğar |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:27 pm |
|
|
- semfb demiş ki:
- nicomedia1 demiş ki:
bıraksınlar o zman olmaz koltuk sevdası.. ama gün gelecek hemde cok yakında Sofyadayız. Sofya sarayında hep beraber cuma namazımızı eda edecegiz. BEKLEYİN ÇOK YAKINDA ... viyana kapısından dönmek gibi olmasın nico şaka bir yana aslında hepimiz sev muhabbetini bırakıp kuvvet kassak iyi olacak osmanlıda kuvveti 255 olan adam sayısı iki elin parmaklarını zor geçerken yurt dışına saldırı intihar olur kanaatindeyim bu bulgaristanın nüfusu Nüfus : 2943 buda osmnalının Nüfus : 15317 şimdi kararı siz verin |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:27 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
ya arkadas anlamıyorsunuz ya bu adamlar bizim topraklarımıza gelmişler türkçe konusmamalırını geçtim adamlar kendi topraklarımızda ordu kuruyor izinsiz ben yapsam ordu kursam rastgele banada aynı muamele gösterilir mi iç savasta kaçmışlar hos gelmişler gelsinler gemliğe paraları yoksa ucza yemek vereyim yardım edeyim ama ordu ne alaka Irkçılık olayına gelince yeter artık bu ithamlardan bıktım ben gerçek hayatta solcuyum siz gelmiş bana ırkçı diyorsunuz |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:29 pm |
|
|
elimizde yetki yok çünkü; Divanları başında Prens gibi 5 kuruş etmeyen adamlar var. evet bende ırkçıyım faşistim milliyetçiyim varmı ötesi o orduların osmanlıya girrmesi bence savaş sebebidir ama elimizde yetki yok
En son Sahmeran tarafından Salı Ağus. 26, 2008 1:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:29 pm |
|
|
- herun61 demiş ki:
- sahmeran sen en iyisi takip et onları onlar da seni tehdit etmişler zate.. Belki seni öldürürlerse savaş sebebi doğar
Arkadaş ne kadar zekisin..Hakketten sahmeran takibe dewam durmak yok osmanlı olarak arkandayız.. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:30 pm |
|
|
bu orudlar yarın çanakkalede olucak.
Ve ne yazıkki aklıma şu takılıyor, Gerçek hayatta yapamadıklarını oyunda gerçekleştirecekler.
Çanakkaleyi geçicekler...... |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:32 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- herun61 demiş ki:
- sahmeran sen en iyisi takip et onları onlar da seni tehdit etmişler zate.. Belki seni öldürürlerse savaş sebebi doğar
Arkadaş ne kadar zekisin..Hakketten sahmeran takibe dewam durmak yok osmanlı olarak arkandayız.. yahu şakaydı sadece hem o şakanın içinde bazı anlamlar gizli nese anlayamamışsın demekki sağlık olsun
En son herun61 tarafından Salı Ağus. 26, 2008 1:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:32 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- semfb demiş ki:
- nicomedia1 demiş ki:
bıraksınlar o zman olmaz koltuk sevdası.. ama gün gelecek hemde cok yakında Sofyadayız. Sofya sarayında hep beraber cuma namazımızı eda edecegiz. BEKLEYİN ÇOK YAKINDA ... viyana kapısından dönmek gibi olmasın nico şaka bir yana aslında hepimiz sev muhabbetini bırakıp kuvvet kassak iyi olacak osmanlıda kuvveti 255 olan adam sayısı iki elin parmaklarını zor geçerken yurt dışına saldırı intihar olur kanaatindeyim bu bulgaristanın nüfusu Nüfus : 2943 buda osmnalının Nüfus : 15317 şimdi kararı siz verin Allah iyiliğini versin kartal 15 bin kişiyiz de 15 bini savaşa gelirmi bide bunu sorgulamak lazım mesela ben edirnedeki orduya katılmak için yola çıktığımda sev3 ün birine rastladım dedim gel savaşa diye adamın durumu çok iyiyken nerde bulgarlar ben öteye kaçıyım dedi onuda geçtim edirne için bile bir ordu zor toplanabildi millet savaştan kaçıyor yazmaya gelince yazıp hadi dalalım edelim diyip resmen savaştan kaçanlar bile var aramızda yaw |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:34 pm |
|
|
iyide biz yunanlılarla canakkalede savaşmamışmıydık bunlar bulgar ne alaka canakkale |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:34 pm |
|
|
şahmeran ben prens hakkında öyle yazmadım alıntı yapmışsın ben yazdım gibi görünüyor dostum onu düzeltebilirsen sevinirim |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:35 pm |
|
|
- herun61 demiş ki:
- show_time demiş ki:
- herun61 demiş ki:
Arkadaş ne kadar zekisin..Hakketten sahmeran takibe dewam durmak yok osmanlı olarak arkandayız.. yahu şakaydı sadece hem o şakanın içinde bazı anlamlar gizli nese anlayamamışsın demekki sağlık olsun yahu alınma şaka yaptığını biliyorum bende zaten senin dediğin gibi şahmerana dewam et dedim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:36 pm |
|
|
semfb herşey o kadar basit değil kimin askr topladığı ve nasıl topladığıda önemlidir bu konuda bikaç projem var başarılı olacağına inanıyorum ama söylemeye korkuyorum çünkü söylediğimiz zaman akıncı düşmanı sayılıyoruz |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:37 pm |
|
|
devam mı tamam mı ? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:38 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- devam mı tamam mı ?
Dewam dedik arkanızda show amcanız war gidin önden arkanızdan geliorum |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:39 pm |
|
|
dewammmm bu arada smfb bizde 15 bin kişnin hepsi gelmiyecek onlarda 3000 kişinin hepsi ... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:40 pm |
|
|
eğer ordularda sayı kısıtlaması gibi birşey yoksa ben 1000 kişinin geleceğini tahmin ediyorum. Çünkü bu şeref mücadelesi. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:41 pm |
|
|
arkadaşlar şu küstah bulgara bir mesaj atmam lazım.
Beraber tehdit ve intikam dolu bir mesaj hazırlıyalım sonrada onu biri ingilizceye çevirsin. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:44 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- arkadaşlar şu küstah bulgara bir mesaj atmam lazım.
Beraber tehdit ve intikam dolu bir mesaj hazırlıyalım sonrada onu biri ingilizceye çevirsin. yok yaw o kadar değil ben şimdi mesaj atarım şahmeran benim yegen dir diye adı neydi elamanın |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:45 pm |
|
|
Sabredin 3 ay sonra nasipse divan izninide alırsam orduyu kurucam.Başlangıc yerimiz edirne olacak ordan cıkacaz sırayla bulgaristan we diğer dewletleri alıcaz. ALLAH ne werdiyse girişicez. Sonra bulgaristanın girişine anıtımı yaptıracam |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:47 pm |
|
|
show time sen bir harikasın |
|
|
|