Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
herun61

herun61

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 1:48 pm

artık 3 ay daha takip et sen onları sahmeran lol!
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 1:51 pm

sofyada bi çaylarını içerim artık
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 1:52 pm

arkadaşlar savaşmamamızın sebebi Prensmi?Diğer Divanlar İzin Veriyormu?
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 1:53 pm

Diğer divanları bilmem ama Prens işbirlikçi!
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:32 pm

Su Sipahi beylerine sesleniyim bende bari;
Eyy Sipahi Beyleri ne durursunuz
osmanlı nufusu :15000
bulgar nufusu:3000
bizde 10000 i ölü ve multi kaldı 5000
onlar 3000
de hayde girelim ozaman
neden girmessiniz..
yoksa gelişmektenmi korkuyorsunuz..
yandaş kalkındırma dönemi biticek yakında
korkunuz bu olmasın sakın..
ekmegi 6.40 a meyhaneden yemek istemiyormusunuz..
istemezsiniz siz zaten 6.40 a yiyorsunuz neden herkes sizle eşit olsunki
eti meyhanede 18 e yemek istemiyormusunuz
istemezsiniz haklısınız zaten siz 18 e yiyorsunuz neden rakiplerinizle eşitlenesinizki...
girmekten korkuyorsunuz çünkü olası bir zaferde Osmanlının şaha kalkacagını ve gelişecegini herkesin 6 dan ekmek 16 dan et yiyecegini biliyorsunuz . ve diger oyuncularla eşitlenmek istemiyorsunuz.
biraz daha sömürmekmi istiyorsunuz??
sömürün bakalım 2-3 ay daha..
ee atalarımız ne demiş.
KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER O ZAMAN KAÇACAK DELİK ARARSINIZ..

En son nicomedia1 tarafından Salı Ağus. 26, 2008 4:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:50 pm

bence işler böyle değil nico tespitin yanlış

En son kartal13 tarafından Salı Ağus. 26, 2008 4:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:54 pm

Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Akıncılar Lord_ozgur'un bir yılının dolmasını bekliyorlar. Gerisini siz düşünün.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:58 pm

benim hedef dogru anlayan anladı su an ordunun basındakiler alınsın artık acık hedef işte Smile

sawron cum hedefi yanlış anladın su an ordunun basındaki sipahimi akıncı mı her neyse onlara sesleniyorm

ben lord özgürden bahsetmiyorum sipahilerden bahsediyorum .. zaten gerekli düzeltme yapılmıştır. yanlış anlaşılmasın pardon Smile . Lord özgürün ne kadar önemli bir komutan oldugunu biliyorum

Sayın üyemiz,

3 mesajı art arda atmaktansa daha sonra eklemek istediğiniz şeyleri "düzenle" seçeneği ile ekleyebilirsiniz.
Mesajlarınız birleştirlmiştir.

Saygılar
Morpheus
sezer58

sezer58

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:58 pm

sawron haklı olabılırsın ama saldırmamalarını ümit ediyorum herkes gelismeye calısırken savas gereksiz olabilir !
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 5:05 pm

biri gelişmesini tamamlıcak, diğer gelişeyim dicek böyle böyle iş uzayacak.

Biz onu bunu beklersek daha çoook bekleriz.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:38 pm

show_time demiş ki:
ozanbey demiş ki:
arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş Exclamation Exclamation

Kim kime kefil oluyor babanızın oğlumu kefil olunuyor. Very Happy
Bu adamlar bizi kandırıyorsa dostuz ülkemize gidiyoruz derken bi anda kasabalara saldırıp boşaltıp tüyerlerse ne olcak.Sen bunların olmayacağının garantisini werebilirmisin bana.Benim ülkemin topraklarında bulgar ordusu var istemiyorum çıksın ırkçıyım warmı ötesi Very Happy
garanti veririm dedim mi ben Exclamation Evil or Very Mad takip fln edelim ama potansiyeldüşman gözüyle bakmayın dedim okuduysan tabi Wink
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:40 pm

nicomedia1 demiş ki:
onlar 3000
de hayde girelim ozaman
neden girmessiniz..
istemezsiniz haklısınız zaten siz 18 e yiyorsunuz neden rakiplerinizle eşitlenesinizki...
girmekten korkuyorsunuz çünkü olası bir zaferde Osmanlının şaha kalkacagını ve gelişecegini herkesin 6 dan ekmek 16 dan et yiyecegini biliyorsunuz . ve diger oyuncularla eşitlenmek istemiyorsunuz.
ee atalarımız ne demiş.
onların nüfusunun geneli sev 3 bizde ise sev 3 ve online olan oyuncu sayısı az...
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:46 pm

nicomedia1 demiş ki:
onlar 3000
de hayde girelim ozaman
neden girmessiniz..
ee atalarımız ne demiş.

Ne oldu nico bunun ilk hali akıncı beyleriydi tepkiyi yeyince hemen sipahilere kıvırmıssın hayırlısı bakalım.
Dikkat et keseri sapı fazla döndürme tehlikeli aletlerdir
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:47 pm

ozanbey demiş ki:
show_time demiş ki:
ozanbey demiş ki:
arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş Exclamation Exclamation

Kim kime kefil oluyor babanızın oğlumu kefil olunuyor. Very Happy
Bu adamlar bizi kandırıyorsa dostuz ülkemize gidiyoruz derken bi anda kasabalara saldırıp boşaltıp tüyerlerse ne olcak.Sen bunların olmayacağının garantisini werebilirmisin bana.Benim ülkemin topraklarında bulgar ordusu var istemiyorum çıksın ırkçıyım warmı ötesi Very Happy
garanti veririm dedim mi ben Exclamation Evil or Very Mad takip fln edelim ama potansiyeldüşman gözüyle bakmayın dedim okuduysan tabi Wink

Mesajımı dikkatli oku prens kefil olmuş dedin benim sözüm onaydı.Sanada sözüm ewet benim ülkemde kimsenin istemediği bi ordu gözümde potansiyel suçludur.Millet mecburmu her sabah kalktığımda acaba bugün bi yeri aldılarmı, Kasabaları soydularmı diye düşünmeye...
Herşeye bu kadar kolay kanmayın yok dostlarmış yok öylemiş böyleymiş.Tanımadığınız adamlara 3 gün msnden konusmayla güvenmeyin.Yarın kasabalarda isyan çıkarsalar kasaları boşatsalar ne olcak hesabını kim wericek...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:49 pm

e.altnr demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:
onlar 3000
de hayde girelim ozaman
neden girmessiniz..
ee atalarımız ne demiş.

Ne oldu nico bunun ilk hali akıncı beyleriydi tepkiyi yeyince hemen sipahilere kıvırmıssın hayırlısı bakalım.
Dikkat et keseri sapı fazla döndürme tehlikeli aletlerdir

Sayın e. altnr niconun sucladığı kişi başkasıydı o kişiyi akıncıların başında sandığı için böyle yazmıştı ama onu uyarıp o kişinin akıncıların başında olmadığını söyledim buu yüzden mesajını değiştirdi...
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 6:57 pm

hımm hem bi kişiyi şuçlamak için sipahilerin tümünü işin içine katacak hemde elinde kanıt yok delil yok boş heybeden sallıyarak birilerini suçluyacak sonra keseride sapıda döndürecek vay anam vay Smile ne güzel iş yaw.

Durmak yok heybe boş sallamaya devam.
Excellent

Excellent

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:04 pm

kimsin sen bana laf atabiliyorsun senin gibi 1 kuruşluklar yok iyiki başlarda cevap vericeğim saygın bile yok ...
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:09 pm

Lütfen düzenli şekilde konuları paylaşalım.Prens sen beylerbeyisin biraz sakin ol örnek olman lazım.adminlerim konuyu kapatırmısınız.çünkü biz halk nekadar bağırsak çağırsakda sözümüz dinlenmedi hala:)
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:11 pm

e.altnr demiş ki:
hımm hem bi kişiyi şuçlamak için sipahilerin tümünü işin içine katacak hemde elinde kanıt yok delil yok boş heybeden sallıyarak birilerini suçluyacak sonra keseride sapıda döndürecek vay anam vay Smile ne güzel iş yaw.

Ya arkadaşım cevap wermek bana düşmez ama cevap wereyim.Mesajı çarpıtıyorsun ben bilmem kim ne halt etmiş sipahinin başında ama nico ne yazmış SİPAHİ BEYİ yani burda sipahi beyi demek sipahililermi demek yoksa sen laf olsun diyemi msj atıyosun...
Excellent

Excellent

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:13 pm

Sahmeran demiş ki:
elimizde yetki yok çünkü; Divanları başında Prens gibi 5 kuruş etmeyen adamlar var.

evet bende ırkçıyım faşistim milliyetçiyim varmı ötesi o orduların osmanlıya girrmesi bence savaş sebebidir ama elimizde yetki yok

adamın şu dediğine bak yetki olsa nolcak sanki 1 kuruşluk adam,sakız gibi çiğnicekler seni biz barış yapalım diyoruz sen ne diyorsun boş laf et sen...

En son Excellent tarafından Salı Ağus. 26, 2008 7:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:15 pm

Prens gerçekten yakışmıyor.deneyimsiz felan de 1 kuruşluk adam forumdan banlancan bak:)
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:21 pm

show_time demiş ki:
e.altnr demiş ki:

Ya arkadaşım cevap wermek bana düşmez ama cevap wereyim.Mesajı çarpıtıyorsun ben bilmem kim ne halt etmiş sipahinin başında ama nico ne yazmış SİPAHİ BEYİ yani burda sipahi beyi demek sipahililermi demek yoksa sen laf olsun diyemi msj atıyosun...

Sipahilerde bi bey yok atıp tutmadan soyleyin o arkadasınıza gitsin biraz forum karıstırsın askeri yapıların sistemini ogrensin.Birde kimeyse kastı beyde diye bi kişiye sesleniyorsa yaptıgı usulsuzlukleride koysunda öyle mesaj atsın.

Benden buradan bastırıyım başlık konudan saptı zaten gittiği yere kadar Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:30 pm

e.altnr demiş ki:
show_time demiş ki:
e.altnr demiş ki:

Sipahilerde bi bey yok atıp tutmadan soyleyin o arkadasınıza gitsin biraz forum karıstırsın askeri yapıların sistemini ogrensin.Birde kimeyse kastı beyde diye bi kişiye sesleniyorsa yaptıgı usulsuzlukleride koysunda öyle mesaj atsın.

Benden buradan bastırıyım başlık konudan saptı zaten gittiği yere kadar Very Happy

Bak benim bu mesajı atma sebebim senin mesajı farklı yorumlaman, sipahileri işin içine kattı dedin hayır işin içine sipahileri katmadı nico sipahi beyi yazdı bey yazması yanlış olabilir komutanı demesi lazımdı.Ama millet bunu anlamayacak kadar kıt değil...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:31 pm

kimin ne haltlar yedigini biz çoookk gördük ..
Şarköyde ben yaşadım ne oldugunuda bilirim..
tabi sipahiler gelipte burada inkar edicekler inkar edicekler.
ama gerçek olan söylediklerimdir.

saygılarımla...
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 7:34 pm

nicomedia1 demiş ki:
kimin ne haltlar yedigini biz çoookk gördük ..
Şarköyde ben yaşadım ne oldugunuda bilirim..
tabi sipahiler gelipte burada inkar edicekler inkar edicekler.
ama gerçek olan söylediklerimdir.

saygılarımla...

su bıldıklerını goster bakalım dostum oyle atıp tutması değil.
gösterde bizde gorelim sonra inkar mı ediyoz etmiyoz mu soyleyelim he.
Buraya bu dediklerini kanıtlayacak bı nane koyamazsan yazı yazma baska.Ortamıda germe.

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki