Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
Sahmeran

Sahmeran

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:17 pm

benim anlamadığım şimdi ben bir ordu kursaydım, Osmanlının içinde dolaşsaydım bana savcılar çoktan dava açmıştı. Bunlara niye açmıyoruz?

Örneğin; Biz bulgariistanda bunu yapsaydım, hepimizi silerlerdi.
Valandil

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:21 pm

Arkadaşlar aktif bir ordunun içindeki adama dava açamıyoruz, oyun engelliyor bilginiz olsun...

Diyelim bize saldırdılar, sadece ordudan çıkanlara yani yaralanıp ölenlere dava açabiliriz...

Diğerlerine istesende açamıyorsun...

Not: Kadı'nın silindiği tarihde dava açılanlar ordu deil gruptakilerdi bounce
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:27 pm

valandil burda ordunun aktifliğinde kasıt ne?
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:37 pm

Anladıgım kararı ile ordu ile birlikde hareket eden ordu üyelerine dava açılamıyor
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:37 pm

saldıran bir orduyu kastediyor zannedersem
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:40 pm

hayır ordu saldırmıyor sadece anladığım kadarıyla ordu içinde gorev yapanlara dava açılamıor
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 5:49 pm

Sahmeran demiş ki:
dostum ben savcı olarak görev yaparken ordudaki kişilere dava açamıyorduk halen bilgiler eski forumda mevcut isterseniz bulabilirsiniz
Valandil

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 6:54 pm

Sahmeran demiş ki:

Yani bildiğin ordu, bi yere saldırıp saldırmaması önemli deil...

Ordu içindeki birine dava açılamıyor...
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 7:18 pm

arkadaşlar ingilizce mesajlaştığım Bir Ordo Negromlu şahıstan bir mesaj daha geldi.

Ama ingilizce zayıf olduğundan buraya yazıyorum bilen kişi çevirsin;

I ve ask you nicely ... but i see that this is not working .
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 7:31 pm

"Senden nazikçe rica ettim..ama anlaşılan işe yaramıyor." demiş vatandaş

demek ki artık sistem ordu içindekilere dava açmaya izin vermiyor...

madem gerçekçi olsun demiş sayın adminler ordudakiler gittikleri kasabanın pazarına ve meyhanelerine de girmemeleri lazım.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:00 pm

sawron demiş ki:
Arkadaşlar bu Anghelos denen adam bu 2 ordunun da en başındaki kişi. Ben her gün mesajlaşıyorum ve pek zararlı görünmüyorlar. Pazardan et, elli okka ve odun topluyorlar. 30 akçeye koyulan etleri bile alıyorlar. Elimde biriken elli okkaları 4 günde işledim ve hepsini bunlara 30 akçeden sattım. Ürün olarak talan ediyorlar ama iyi de para bırakıyorlar. Kazık mazık alıyorlar. Bi de her gün belediyeye 180 akçe ayanladan bırakıyorlar. Baya yararları var anlayacağınız. Ancak tedbir olsun diye biz her gün bütün belediyeye güvenceye alıyoruz. Zarar verebilecekleri sadece meyhaneden gelecek olan 300-400 akçe para. Onu da zaten ayanlardan ödedi sayılırlar. Dikkatli davranıp belediye hazinesini güvenceye aldıklarında ne gibi bir sorun yaratabilirler ki. Ülkelerine döneceklerini her seferinde söylüyorlar. Ama bana birkaç gün beklemeleri gerektiğini, pazara koydukları 25,95 akçeden buğdayları birileri birileri gelip alacağını, bir ordudan diğerine para aktardıklarını söylediler. Ne demek istediğini pek anlamadım ama buğdaylardan 110 tane kalmış. Yine de dikkatli davranıyoruz. Bakalım ne olacak. Tek korkum Ezine'ye doğru değil de Balıkesiir'e yönelmeleri.

yaf madem böyle osmanlıda tur atsınlar pazarları temizleisnler bizimde kanunu çıkartmamıza fırsat olur tabi iyi niyetli değillerse bilemem Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:04 pm

Herşey para ile ölçülmez.Şuan geliboluda kıtlık var.Pazardaki olan mallarıda bulgarlar alıyorsa halk ne yiyecek?
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:12 pm

Ben Alemdara 2 mesaj attim panayirdaki mallari al diye nerdeyse zorla aldirdim..Her koydugum urunu nazira solicekmisim onlari alacakmis 6da online olmus ama bugdaylari almamis butun para otomatik alimlara gittigi icin ekmek yaptiramadim..Bide ben uslubumu bilcekmisim sokak agaziyla konusmayacakmisim mesajimin sonuna saygilar yazacakmisim falan filan .. Laughing

Koskoca belediye bu bugdaylarin parasiylami kalkinacak diyor sanki belediyeye bi yardim yapildi ben batirdim bugdaylardan gelen parayi bekliyorum -129 akceden aldim belediyeyide ..Bole iste Sawron'un dedigi gibi komik bi insan Twisted Evil Twisted Evil
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:17 pm

Lojistik demiş ki:
Ben Alemdara 2 mesaj attim panayirdaki mallari al diye nerdeyse zorla aldirdim..Her koydugum urunu nazira solicekmisim onlari alacakmis 6da online olmus ama bugdaylari almamis butun para otomatik alimlara gittigi icin ekmek yaptiramadim..Bide ben uslubumu bilcekmisim sokak agaziyla konusmayacakmisim mesajimin sonuna saygilar yazacakmisim falan filan .. Laughing

Koskoca belediye bu bugdaylarin parasiylami kalkinacak diyor sanki belediyeye bi yardim yapildi ben batirdim bugdaylardan gelen parayi bekliyorum -129 akceden aldim belediyeyide ..Bole iste Sawron'un dedigi gibi komik bi insan Twisted Evil Twisted Evil

kırmızıyla işaretlediğim yeri cidden böylemi lojistik eğer böyleyse açıklıyorum bana baba demeyene hiçbişey vermeyecem madem öyle gel böyle
mogutcu

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:30 pm

Sahmeran demiş ki:
arkadaşlar ingilizce mesajlaştığım Bir Ordo Negromlu şahıstan bir mesaj daha geldi.

Ama ingilizce zayıf olduğundan buraya yazıyorum bilen kişi çevirsin;

I ve ask you nicely ... but i see that this is not working .

adam sana , bizi takip etmeye devam edersen alırım ifadeni demeye getirmiş Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 8:41 pm

Lojistik demiş ki:

sanki oturduğu koltukta sonsuza kadar kendisi oturcak galiba
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 9:03 pm

Mesajın sonuna saygılar demek Very Happy Ya ne güzel iş bu. Lütfen mesajları bundan sonra böyle yazın.

Sayın , kıymetli çok muhterem nazırım eğer işiniz yoksa panayırdan değerli zamanınızı ayırıp bugdayları alırmısınız.Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür eder.Saygılarımı sunarak mesajıma son weririm.Mesajımda nazırım bi kusur ettiysem özür dilerim bağışlayın kabalığıma werin. İYİ GÜNLER

ehuehuehueue bakın mesaj böyle olacak böyle yazmazsanız nazırımız kızıyor.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 9:07 pm

show_time demiş ki:
Mesajın sonuna saygılar demek Very Happy Ya ne güzel iş bu. Lütfen mesajları bundan sonra böyle yazın.

Sayın , kıymetli çok muhterem nazırım eğer işiniz yoksa panayırdan değerli zamanınızı ayırıp bugdayları alırmısınız.Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür eder.Saygılarımı sunarak mesajıma son weririm.Mesajımda nazırım bi kusur ettiysem özür dilerim bağışlayın kabalığıma werin. İYİ GÜNLER

lol!
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 9:45 pm

Harbi ha ben belediye reisi iken nazırın canını çıkarıyordum. Şimdi de nazırım reisler keşke hep benim canımı çıkarsalar. Vallaha ben ağzıma geleni sölüyordum onlar da bana sölesinler. Vallaha memnunkalırım. Bu adamları neden sevmediğimi anlıyor musunuz şimdi. Neredeyse burnu tavana değecek adamın. Bu kadar kibir olmaz yahu. Bi de gün içinde on olmayan bir oyuncu neden nazır olur anlamış değilim. Şimdi de bey olursa var ya vay bursanın haline. Kasabadan geçerken arkadaşlar esas duruşta durmanız lazım. dikkatli olun...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 9:53 pm

cucursolonbita128 hala bursada nazırmı Very Happy:D
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 10:00 pm

Hayir 3-4 gun Alemdar oldu cucur yine nazir bey seciminden sonra bilemeyiz ne olcak..

Show_time cok guzel mesaj yazmissin bundan sonra boyle yazarim Alemdar nazir olursa Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 10:03 pm

show_time demiş ki:

Sayın Show_Time Mesaj güzel olmuş ama söylemeden geçemeyeceğim İmla Hatalarınız Var.. Nokta Koyulmuycak Yere Noktalar Koymuşsnuz Editlerseniz Seviniriz Güzel Türkçemizi Mahvetveyelim Wink
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 10:05 pm

Misraaa demiş ki:
show_time demiş ki:

Sayın Show_Time Mesaj güzel olmuş ama söylemeden geçemeyeceğim İmla Hatalarınız Var.. Nokta Koyulmuycak Yere Noktalar Koymuşsnuz Editlerseniz Seviniriz Güzel Türkçemizi Mahvetveyelim Wink

Sayın mısra hanım çok istiuorsanız bizahmet mesajı noktalı virgüllü temize çekiniz Very Happy Very Happy lol!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 10:23 pm

Konu amacından çıkmasın.Lütfen
Excellent

Excellent

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 2:20 pm

arkadaşlar o ordular saldırıcak olsa en yeni açılmış saruhana saldırılardı,saldırmayı bırakın herşeyde yardım ettiler bize sağolsunlar birde msn i mevcuttur anghelosun bende hep konuşurum o kdr büyütülcek bir şey değil ...

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki