|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:17 pm |
|
|
benim anlamadığım şimdi ben bir ordu kursaydım, Osmanlının içinde dolaşsaydım bana savcılar çoktan dava açmıştı. Bunlara niye açmıyoruz?
Örneğin; Biz bulgariistanda bunu yapsaydım, hepimizi silerlerdi. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:21 pm |
|
|
Arkadaşlar aktif bir ordunun içindeki adama dava açamıyoruz, oyun engelliyor bilginiz olsun...
Diyelim bize saldırdılar, sadece ordudan çıkanlara yani yaralanıp ölenlere dava açabiliriz...
Diğerlerine istesende açamıyorsun... Not: Kadı'nın silindiği tarihde dava açılanlar ordu deil gruptakilerdi |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:27 pm |
|
|
valandil burda ordunun aktifliğinde kasıt ne? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:37 pm |
|
|
Anladıgım kararı ile ordu ile birlikde hareket eden ordu üyelerine dava açılamıyor |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:37 pm |
|
|
saldıran bir orduyu kastediyor zannedersem |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:40 pm |
|
|
hayır ordu saldırmıyor sadece anladığım kadarıyla ordu içinde gorev yapanlara dava açılamıor |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 5:49 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- valandil burda ordunun aktifliğinde kasıt ne?
dostum ben savcı olarak görev yaparken ordudaki kişilere dava açamıyorduk halen bilgiler eski forumda mevcut isterseniz bulabilirsiniz |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 6:54 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- valandil burda ordunun aktifliğinde kasıt ne?
Yani bildiğin ordu, bi yere saldırıp saldırmaması önemli deil... Ordu içindeki birine dava açılamıyor... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 7:18 pm |
|
|
arkadaşlar ingilizce mesajlaştığım Bir Ordo Negromlu şahıstan bir mesaj daha geldi.
Ama ingilizce zayıf olduğundan buraya yazıyorum bilen kişi çevirsin;
I ve ask you nicely ... but i see that this is not working . |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 7:31 pm |
|
|
"Senden nazikçe rica ettim..ama anlaşılan işe yaramıyor." demiş vatandaş demek ki artık sistem ordu içindekilere dava açmaya izin vermiyor... madem gerçekçi olsun demiş sayın adminler ordudakiler gittikleri kasabanın pazarına ve meyhanelerine de girmemeleri lazım. |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:00 pm |
|
|
- sawron demiş ki:
- Arkadaşlar bu Anghelos denen adam bu 2 ordunun da en başındaki kişi. Ben her gün mesajlaşıyorum ve pek zararlı görünmüyorlar. Pazardan et, elli okka ve odun topluyorlar. 30 akçeye koyulan etleri bile alıyorlar. Elimde biriken elli okkaları 4 günde işledim ve hepsini bunlara 30 akçeden sattım. Ürün olarak talan ediyorlar ama iyi de para bırakıyorlar. Kazık mazık alıyorlar. Bi de her gün belediyeye 180 akçe ayanladan bırakıyorlar. Baya yararları var anlayacağınız. Ancak tedbir olsun diye biz her gün bütün belediyeye güvenceye alıyoruz. Zarar verebilecekleri sadece meyhaneden gelecek olan 300-400 akçe para. Onu da zaten ayanlardan ödedi sayılırlar. Dikkatli davranıp belediye hazinesini güvenceye aldıklarında ne gibi bir sorun yaratabilirler ki. Ülkelerine döneceklerini her seferinde söylüyorlar. Ama bana birkaç gün beklemeleri gerektiğini, pazara koydukları 25,95 akçeden buğdayları birileri birileri gelip alacağını, bir ordudan diğerine para aktardıklarını söylediler. Ne demek istediğini pek anlamadım ama buğdaylardan 110 tane kalmış. Yine de dikkatli davranıyoruz. Bakalım ne olacak. Tek korkum Ezine'ye doğru değil de Balıkesiir'e yönelmeleri.
yaf madem böyle osmanlıda tur atsınlar pazarları temizleisnler bizimde kanunu çıkartmamıza fırsat olur tabi iyi niyetli değillerse bilemem |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:04 pm |
|
|
Herşey para ile ölçülmez.Şuan geliboluda kıtlık var.Pazardaki olan mallarıda bulgarlar alıyorsa halk ne yiyecek? |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:12 pm |
|
|
Ben Alemdara 2 mesaj attim panayirdaki mallari al diye nerdeyse zorla aldirdim..Her koydugum urunu nazira solicekmisim onlari alacakmis 6da online olmus ama bugdaylari almamis butun para otomatik alimlara gittigi icin ekmek yaptiramadim..Bide ben uslubumu bilcekmisim sokak agaziyla konusmayacakmisim mesajimin sonuna saygilar yazacakmisim falan filan .. Koskoca belediye bu bugdaylarin parasiylami kalkinacak diyor sanki belediyeye bi yardim yapildi ben batirdim bugdaylardan gelen parayi bekliyorum -129 akceden aldim belediyeyide ..Bole iste Sawron'un dedigi gibi komik bi insan |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:17 pm |
|
|
- Lojistik demiş ki:
- Ben Alemdara 2 mesaj attim panayirdaki mallari al diye nerdeyse zorla aldirdim..Her koydugum urunu nazira solicekmisim onlari alacakmis 6da online olmus ama bugdaylari almamis butun para otomatik alimlara gittigi icin ekmek yaptiramadim..Bide ben uslubumu bilcekmisim sokak agaziyla konusmayacakmisim mesajimin sonuna saygilar yazacakmisim falan filan ..
Koskoca belediye bu bugdaylarin parasiylami kalkinacak diyor sanki belediyeye bi yardim yapildi ben batirdim bugdaylardan gelen parayi bekliyorum -129 akceden aldim belediyeyide ..Bole iste Sawron'un dedigi gibi komik bi insan kırmızıyla işaretlediğim yeri cidden böylemi lojistik eğer böyleyse açıklıyorum bana baba demeyene hiçbişey vermeyecem madem öyle gel böyle |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:30 pm |
|
|
- Sahmeran demiş ki:
- arkadaşlar ingilizce mesajlaştığım Bir Ordo Negromlu şahıstan bir mesaj daha geldi.
Ama ingilizce zayıf olduğundan buraya yazıyorum bilen kişi çevirsin;
I ve ask you nicely ... but i see that this is not working . adam sana , bizi takip etmeye devam edersen alırım ifadeni demeye getirmiş |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 8:41 pm |
|
|
- Lojistik demiş ki:
- Ben Alemdara 2 mesaj attim panayirdaki mallari al diye nerdeyse zorla aldirdim..Her koydugum urunu nazira solicekmisim onlari alacakmis 6da online olmus ama bugdaylari almamis butun para otomatik alimlara gittigi icin ekmek yaptiramadim..Bide ben uslubumu bilcekmisim sokak agaziyla konusmayacakmisim mesajimin sonuna saygilar yazacakmisim falan filan ..
Koskoca belediye bu bugdaylarin parasiylami kalkinacak diyor sanki belediyeye bi yardim yapildi ben batirdim bugdaylardan gelen parayi bekliyorum -129 akceden aldim belediyeyide ..Bole iste Sawron'un dedigi gibi komik bi insan sanki oturduğu koltukta sonsuza kadar kendisi oturcak galiba |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 9:03 pm |
|
|
Mesajın sonuna saygılar demek Ya ne güzel iş bu. Lütfen mesajları bundan sonra böyle yazın.
Sayın , kıymetli çok muhterem nazırım eğer işiniz yoksa panayırdan değerli zamanınızı ayırıp bugdayları alırmısınız.Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür eder.Saygılarımı sunarak mesajıma son weririm.Mesajımda nazırım bi kusur ettiysem özür dilerim bağışlayın kabalığıma werin. İYİ GÜNLER
ehuehuehueue bakın mesaj böyle olacak böyle yazmazsanız nazırımız kızıyor. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 9:07 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Mesajın sonuna saygılar demek Ya ne güzel iş bu. Lütfen mesajları bundan sonra böyle yazın.
Sayın , kıymetli çok muhterem nazırım eğer işiniz yoksa panayırdan değerli zamanınızı ayırıp bugdayları alırmısınız.Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür eder.Saygılarımı sunarak mesajıma son weririm.Mesajımda nazırım bi kusur ettiysem özür dilerim bağışlayın kabalığıma werin. İYİ GÜNLER
ehuehuehueue bakın mesaj böyle olacak böyle yazmazsanız nazırımız kızıyor. |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 9:45 pm |
|
|
Harbi ha ben belediye reisi iken nazırın canını çıkarıyordum. Şimdi de nazırım reisler keşke hep benim canımı çıkarsalar. Vallaha ben ağzıma geleni sölüyordum onlar da bana sölesinler. Vallaha memnunkalırım. Bu adamları neden sevmediğimi anlıyor musunuz şimdi. Neredeyse burnu tavana değecek adamın. Bu kadar kibir olmaz yahu. Bi de gün içinde on olmayan bir oyuncu neden nazır olur anlamış değilim. Şimdi de bey olursa var ya vay bursanın haline. Kasabadan geçerken arkadaşlar esas duruşta durmanız lazım. dikkatli olun... |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 9:53 pm |
|
|
cucursolonbita128 hala bursada nazırmı :D |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 10:00 pm |
|
|
Hayir 3-4 gun Alemdar oldu cucur yine nazir bey seciminden sonra bilemeyiz ne olcak.. Show_time cok guzel mesaj yazmissin bundan sonra boyle yazarim Alemdar nazir olursa |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 10:03 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Mesajın sonuna saygılar demek Ya ne güzel iş bu. Lütfen mesajları bundan sonra böyle yazın.
ehuehuehueue bakın mesaj böyle olacak böyle yazmazsanız nazırımız kızıyor. Sayın Show_Time Mesaj güzel olmuş ama söylemeden geçemeyeceğim İmla Hatalarınız Var.. Nokta Koyulmuycak Yere Noktalar Koymuşsnuz Editlerseniz Seviniriz Güzel Türkçemizi Mahvetveyelim |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 10:05 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- show_time demiş ki:
ehuehuehueue bakın mesaj böyle olacak böyle yazmazsanız nazırımız kızıyor. Sayın Show_Time Mesaj güzel olmuş ama söylemeden geçemeyeceğim İmla Hatalarınız Var.. Nokta Koyulmuycak Yere Noktalar Koymuşsnuz Editlerseniz Seviniriz Güzel Türkçemizi Mahvetveyelim
Sayın mısra hanım çok istiuorsanız bizahmet mesajı noktalı virgüllü temize çekiniz |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Paz Ağus. 24, 2008 10:23 pm |
|
|
Konu amacından çıkmasın.Lütfen |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 2:20 pm |
|
|
arkadaşlar o ordular saldırıcak olsa en yeni açılmış saruhana saldırılardı,saldırmayı bırakın herşeyde yardım ettiler bize sağolsunlar birde msn i mevcuttur anghelosun bende hep konuşurum o kdr büyütülcek bir şey değil ... |
|
|
|
|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|