|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 2:31 pm |
|
|
sayın prens siz bu yabancılarla çok kaynaşmışsınız bellki. Bakın bizler ne diyoruz; Burası Osmanlı ve burda Osmanlı orduları harici bir yabancı ordu kurulu bu ordu düşmanda olsa dostta olsa bu orduyu sorgulamamız lazım. Yani oldu bittiye getiriyorsunuz olayı ama öyle olmayacak. Ayrıca; Saruhana saldırmadılar evet bende şahidim. Saldırmadılar Çünkü; Saruhanda soyulacak birşey yoktu. Ancak Edremitte bir güzel topladılar pazarı. Hee ayrıca unutmadan; Siz bi ara bu orduların ülkelerine gidiceklerini söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Bu ordular ülkelerine bu gidişte seneye varırlar herhalde. Her kasabada 3-4 gün vakit geçiriyorlar. Ülkelerine gidicek olsalar hiç durmazlardı. Size göre Saruhan için bir tehlike olmaya bilir. Ama bize göre Osmanlı tehtit altında. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 2:43 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar o ordular saldırıcak olsa en yeni açılmış saruhana saldırılardı,saldırmayı bırakın herşeyde yardım ettiler bize sağolsunlar birde msn i mevcuttur anghelosun bende hep konuşurum o kdr büyütülcek bir şey değil ...
prens bu konuda haklısın zaten şimdiye kadar yaptıkları bunu doğruladı ama bizim demek istediğimiz farklı bi olay yani şöyleki eğer bu ordular bizi kandırıyorsa ve aniden saldırırlarsa ne yapacağız buna hazırlıklı olmalıyız sonuçta bunlar bizim ordumuz değil ne kdar güvenebiliriz |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 2:47 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar o ordular saldırıcak olsa en yeni açılmış saruhana saldırılardı,saldırmayı bırakın herşeyde yardım ettiler bize sağolsunlar birde msn i mevcuttur anghelosun bende hep konuşurum o kdr büyütülcek bir şey değil ...
tamam peki nezaman gideceklermiş söylermisin msn den. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 3:07 pm |
|
|
arkadaslar yabancı veya türk ırkı onemli deil divanın izni olmadn kurulan ordu düşman ordusudur eyalet kanunlarına karşı çıkılmıştır. Cezalandırılması gerekir |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 3:28 pm |
|
|
Evet kızılbas özetlemiş. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 8:13 pm |
|
|
yav madem mssn den konuşabiliyormuş prens sorssun bakalım nezaman gidiyorlar. |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 8:49 pm |
|
|
ztn şuanda gidiyorlar,osmanlı uzerinden romanyaya gidiyorlar siz napıyorlar sanıyorsunuz herhangibir sorun yapmıycaklarına ben kefilim zaten adminlere şikayette siliniyorlar akhisarda sildik bir kaç isyancı yabancıyı onlarada bunu hepsine tek tek msj atarak oyun başında açıkladım,sahmeran kaynaşmışın diyorsun kasabamda bulunanlarla kaynaşmak değilde iletişim halinde bulunmak zorundaydım bu bizim ve osmanlı için ... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 8:55 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- ztn şuanda gidiyorlar,osmanlı uzerinden romanyaya gidiyorlar siz napıyorlar sanıyorsunuz herhangibir sorun yapmıycaklarına ben kefilim zaten adminlere şikayette siliniyorlar akhisarda sildik bir kaç isyancı yabancıyı onlarada bunu hepsine tek tek msj atarak oyun başında açıkladım,sahmeran kaynaşmışın diyorsun kasabamda bulunanlarla kaynaşmak değilde iletişim halinde bulunmak zorundaydım bu bizim ve osmanlı için ...
Peki Prens Bu Ordu Kurulmadan Öncce İzin Alındımı Divandan?Resmi Olmayan Ordu Kurmak Yasaktır Biliyorsun. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 9:24 pm |
|
|
kanunu çiğneyene kefil mi oluyorsun tmm anlıyorum konusabilirsin yabancı veya türk ırkı farketmez kanunu çiğnemiş ve iç karışılığa sebebiyet vermişlerdir |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 9:35 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- ztn şuanda gidiyorlar,osmanlı uzerinden romanyaya gidiyorlar siz napıyorlar sanıyorsunuz herhangibir sorun yapmıycaklarına ben kefilim zaten adminlere şikayette siliniyorlar akhisarda sildik bir kaç isyancı yabancıyı onlarada bunu hepsine tek tek msj atarak oyun başında açıkladım,sahmeran kaynaşmışın diyorsun kasabamda bulunanlarla kaynaşmak değilde iletişim halinde bulunmak zorundaydım bu bizim ve osmanlı için ...
Hey Maşallah Yurdum İnsanına Bak Sen...Şahmerana Sonsuz Destek, Adam Haklı. Kaynaşmışsın Basbayağı.. Üstüne Üstlük Kefilim Diyorsun..Yazık Valla.. Çooooookk Yazık.. |
|
|
|
giantzeus
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ptsi Ağus. 25, 2008 11:29 pm |
|
|
walla bu iş doğru bi iş değil... elin bulgarı topraklarımızda orduyu kuruyo osmalınlı adam OSMANLIYI KORUMAK AMAÇLI ordu kuramıyor... süper iş... istersek sabaha kadar irtibata geçelim, istersek bu adamlar kan kardeşimz, dostumuz olsun... ama topraklarımızda bir ordu kuruluyor , ve biz bize karışmayacaklar diye buna izin veriyorsak, üstüne üstlük, bişeyler yapmaya çalışanları engelliyorsak, karışmayın diyorsak, yazık bize.... |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:08 am |
|
|
EDREMITTEN ORDU AYRILDI ARKADAŞLAR BILGINIZE.. |
|
|
|
tugrul
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:24 am |
|
|
ezineye geldi 2 tane orda
vorbitorol ve asazi komutasında saldırcaklar mı geçiyorlaar mı ?? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:40 am |
|
|
Geçiyorlarmış evet 2 ordu şu an ezinede....Biran önce geçselerde kurtulsak pazarı mahvediyolar . |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 12:39 pm |
|
|
Anghleos bir mesaj daha gönderdi;
Tercüme ediniz
so this is the last warning ... if you will follow us i will set from now only your character on enemies and you will be killed ... this 2 armies that i command will have you on enemies . |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 12:59 pm |
|
|
tehdit etmiş seni takip etmemen konusunda |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:00 pm |
|
|
tam olarak ne demiş. cümle cümle sölermisiniz |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:06 pm |
|
|
valla seni öldüreceklermiş şahmeran 2 ordu beraber sana girişebilir |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:10 pm |
|
|
la git sapık bu bulgarlar . 2 ordu bir kişiye hiç dalarmı yaw. hem dalsa nolcak şahmeran iman gücüyle parçalar hepsini :D |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:12 pm |
|
|
arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:12 pm |
|
|
şeytan dio bunları bulgaristana kadar takip et.
yahu görüyorsunuz değilmi;
Kendi ülkemde beni tehitit ediyorlar. Ve bu orduların karşısına hala bir Osmanlı ordusu geçmiyor.
o kadar sinirliyim ki konuşsam forumdan banlanırım.
Ama gün gelir devran döner.
Bu bulgaristanada girerler, Osmanlının içindeki hain işbirliçilerinede girerler. |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:14 pm |
|
|
şahmeran sen takip et bence olurda yanlış ayar yaparlarsa kaput olursun kiii buda savaş sebebidir bizde cümleten savaşa gireriz biraz aksiyon gelir yaw |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:16 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş
madem bunlar savaştan kaçıyorlar neden ordu kurdularki teker teker yaya halinde kaçsınlar |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:19 pm |
|
|
bu yönetim anlayışıyla aksiyon zorr. sürekli savunmadayız neden ugrasacak insanlar yok. bıraksınlar o zman olmaz koltuk sevdası.. ama gün gelecek hemde cok yakında Sofyadayız. Sofya sarayında hep beraber cuma namazımızı eda edecegiz. BEKLEYİN ÇOK YAKINDA ... |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 1:19 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş
Arkadaşım ordu kurmadan gelip geçen her yabancıya kapımız açık hepsi buyursun gelsinler başımızın üstünde yerleri var kaldıki romanyaya geçecek olan adam orduyla değil ayanlarla giderse hem daha hızlı gider orduyla günde anca bir kasaba ilerleyebilirken ayanlarla günde üç kasaba ilerleyebilirler şimdi yorumu buna göre yap artık |
|
|
|
|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|