|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:35 pm |
|
|
biz her zaman meydanlardayız . savaştan kaçma gibi bir lüksümüz yok .. her zaman en önde atıldık .. biz açlıktanda ölmedik savaşta öldük savaşta bu sözüm gereken yere ulaştırın forumdaki bahf lılar.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:43 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- biz her zaman meydanlardayız . savaştan kaçma gibi bir lüksümüz yok ..
her zaman en önde atıldık .. biz açlıktanda ölmedik savaşta öldük savaşta bu sözüm gereken yere ulaştırın forumdaki bahf lılar..
***Lütfen sadece başkasının mesajından alıntı yapmayın ve/veya sadece gibi smileyler kullanmayınız Morpheus*** |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:54 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- Misraaa demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
- siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık
Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında.. Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet
Durum Ortada Değerlendirme Ortada
Saygılarımla.. Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Mısra.. Ben Önümede Arkamada İyi Bakıorum Sun Ama Dikkat Edin, Size Bişi OLmasın Şuraya Bi yorum Yazayımda Adım Yorum Yazdıya Çıksın Diye Laf Yazmayın..Ayrıca Gazla Çalışmıorum.. Aranısda Kullanan Varsa, Onlara Söyleyebilirsin Ben Almıyım Dedetor geçen bir şeker mevzusu yapmıstı resmi forumda onu hatırlattın bana neyse siz eğlenin hadi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:56 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Misraaa demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
- siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık
Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında.. Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet
Durum Ortada Değerlendirme Ortada
Saygılarımla.. Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Mısra.. Ben Önümede Arkamada İyi Bakıorum Sun Ama Dikkat Edin, Size Bişi OLmasın Şuraya Bi yorum Yazayımda Adım Yorum Yazdıya Çıksın Diye Laf Yazmayın..Ayrıca Gazla Çalışmıorum.. Aranısda Kullanan Varsa, Onlara Söyleyebilirsin Ben Almıyım Dedetor geçen bir şeker mevzusu yapmıstı resmi forumda onu hatırlattın bana neyse siz eğlenin hadi
SANA HİÇ YAKIŞMIYOR.... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:58 pm |
|
|
şeker mi? birisi gene benim şekerlerimden mi yemiş yoksa |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:58 pm |
|
|
savaştan çok kaçan gördük yunanistana sefer için,daha cabuk ozellık yapıp sevıye atlamak ıcın giden cok gorduk.meydanlarda olduguna sevındım, ama o meydanlarda sılah arkadaslarını pek ıyı tanıyamamıssın sanırım. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:01 pm |
|
|
belediyeyi yandaş kalkındırma dernegi olarak kullananlarıda gördük ama hala akıllanmamışlar anlaşılan |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:03 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- şeker mi? birisi gene benim şekerlerimden mi yemiş yoksa
Yine kime yedirdin şekerini |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:05 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- belediyeyi yandaş kalkındırma dernegi olarak kullananlarıda gördük ama hala akıllanmamışlar anlaşılan
Nico formundasın... |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:06 pm |
|
|
kişisel atışma yapmak konunun kilitlenmesine neden olacağından,
Su derneği hala ortaya atıyorsun ama seni doğrulayan bir iki kimse çıkmıyor şarköy için.bi yandaşları sen değilmişsin.
Belediyenin amacı kasabalıya yardım etmek,yandasları derken şarkoyluleri kastediyorsan her kasaba keske yandaslarına yardım etse.ama yok niyetin meyveli ağaçları taşlamaksa sağ baştan başla. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:10 pm |
|
|
ee böyle gönderiyorlar içlerinden 1-2 tane gelsinler kendileriyle konuşalım. Sayın BAHF lılar gelin konuşalım. haber almak için 2-3 kişiyi neden kullanıyorsunuzki . her zaman bekleriz. kafanızı kumdan cıkarın. çıkın o mezarlıktan bir nefes alın.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:12 pm |
|
|
herkese iyi gecler fazla abartmayın bece |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:12 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- ee böyle gönderiyorlar içlerinden 1-2 tane gelsinler kendileriyle konuşalım.
Sayın BAHF lılar gelin konuşalım. haber almak için 2-3 kişiyi neden kullanıyorsunuzki . her zaman bekleriz. kafanızı kumdan cıkarın. çıkın o mezarlıktan bir nefes alın..
Komik şey, sen önce lakap takmadan konuşmayı öğren sonra gel konuşalım de millete.
kim kimi göndermiş? |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:14 pm |
|
|
yaa ne meyve veriyordu deme. valla 1 dönem aldık elinizden kıskançlıktan belediye meyhanesinden ekmek yemediniz belediye kar etmesin diye . ne hırmış sizinkide .. neyse şanslı çıktınız biri isyan etti . ikinci seçimde kartal bey aday oldu yine kazanıryordu son gün seçimin bitecegi gün adaylıktan çekildi . 2.tura kalmasını sagladı bariya başkan oldu ve hala eski sisteme dönmüş şarköy. arpazlılar sıra sıra başkanlıklarını yapıyorlar . neyseki son gelen sevdigim bir arkadaşta gönlüm rahatladı. meyveleri götürsünler bakalım . afiyet olsun ... |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 11:15 pm |
|
|
Morpheus dediğini yapar ve kapıyı herkesin üzerine kilitler Eğer bu başlığın devam etmesi gerektiğini düşünüyorsanız bana sebepleri ile beraber özel mesaj atınız Saygılar Morpheus |
|
|
|
|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|