Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Vide
MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:35 pm

biz her zaman meydanlardayız . savaştan kaçma gibi bir lüksümüz yok ..
her zaman en önde atıldık .. biz açlıktanda ölmedik savaşta öldük savaşta bu sözüm gereken yere ulaştırın forumdaki bahf lılar..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:43 pm

nicomedia1 demiş ki:
biz her zaman meydanlardayız . savaştan kaçma gibi bir lüksümüz yok ..
her zaman en önde atıldık .. biz açlıktanda ölmedik savaşta öldük savaşta bu sözüm gereken yere ulaştırın forumdaki bahf lılar..

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

***Lütfen sadece başkasının mesajından alıntı yapmayın ve/veya sadece Very Happy Smile Sad gibi smileyler kullanmayınız

Morpheus***
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:54 pm

Misraaa demiş ki:
Sunshinesoveryou demiş ki:
Misraaa demiş ki:
Kizilbas55 demiş ki:
siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık Wink

Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında..
Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet Wink

Durum Ortada Değerlendirme Ortada Wink

Saygılarımla..
Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Smile
Mısra..

Ben Önümede Arkamada İyi Bakıorum Sun Ama Dikkat Edin, Size Bişi OLmasın Şuraya Bi yorum Yazayımda Adım Yorum Yazdıya Çıksın Diye Laf Yazmayın..Ayrıca Gazla Çalışmıorum.. Aranısda Kullanan Varsa, Onlara Söyleyebilirsin Ben Almıyım Wink
Smile Dedetor geçen bir şeker mevzusu yapmıstı resmi forumda onu hatırlattın bana neyse siz eğlenin hadi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:56 pm

Misraaa demiş ki:
Misraaa demiş ki:
Kizilbas55 demiş ki:
siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık Wink

Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında..
Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet Wink

Durum Ortada Değerlendirme Ortada Wink

Saygılarımla..
Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Smile
Mısra..

Ben Önümede Arkamada İyi Bakıorum Sun Ama Dikkat Edin, Size Bişi OLmasın Şuraya Bi yorum Yazayımda Adım Yorum Yazdıya Çıksın Diye Laf Yazmayın..Ayrıca Gazla Çalışmıorum.. Aranısda Kullanan Varsa, Onlara Söyleyebilirsin Ben Almıyım Wink
Smile Dedetor geçen bir şeker mevzusu yapmıstı resmi forumda onu hatırlattın bana neyse siz eğlenin hadi

SANA HİÇ YAKIŞMIYOR....
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:58 pm

şeker mi? birisi gene benim şekerlerimden mi yemiş yoksa Laughing
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:58 pm

savaştan çok kaçan gördük yunanistana sefer için,daha cabuk ozellık yapıp sevıye atlamak ıcın giden cok gorduk.meydanlarda olduguna sevındım, ama o meydanlarda sılah arkadaslarını pek ıyı tanıyamamıssın sanırım.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:01 pm

belediyeyi yandaş kalkındırma dernegi olarak kullananlarıda gördük ama hala akıllanmamışlar anlaşılan Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:03 pm

ahmetseker demiş ki:
şeker mi? birisi gene benim şekerlerimden mi yemiş yoksa Laughing

Yine kime yedirdin şekerini Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:05 pm

nicomedia1 demiş ki:
belediyeyi yandaş kalkındırma dernegi olarak kullananlarıda gördük ama hala akıllanmamışlar anlaşılan Smile

Nico formundasın... cheers cheers cheers cheers
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:06 pm

kişisel atışma yapmak konunun kilitlenmesine neden olacağından,

Su derneği hala ortaya atıyorsun ama seni doğrulayan bir iki kimse çıkmıyor şarköy için.bi yandaşları sen değilmişsin.

Belediyenin amacı kasabalıya yardım etmek,yandasları derken şarkoyluleri kastediyorsan her kasaba keske yandaslarına yardım etse.ama yok niyetin meyveli ağaçları taşlamaksa sağ baştan başla.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:10 pm

ee böyle gönderiyorlar içlerinden 1-2 tane gelsinler kendileriyle konuşalım.
Sayın BAHF lılar gelin konuşalım. haber almak için 2-3 kişiyi neden kullanıyorsunuzki . her zaman bekleriz. kafanızı kumdan cıkarın. çıkın o mezarlıktan bir nefes alın..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:12 pm

herkese iyi gecler fazla abartmayın bece Wink
e.altnr

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:12 pm

nicomedia1 demiş ki:
ee böyle gönderiyorlar içlerinden 1-2 tane gelsinler kendileriyle konuşalım.
Sayın BAHF lılar gelin konuşalım. haber almak için 2-3 kişiyi neden kullanıyorsunuzki . her zaman bekleriz. kafanızı kumdan cıkarın. çıkın o mezarlıktan bir nefes alın..

Komik şey, sen önce lakap takmadan konuşmayı öğren sonra gel konuşalım de millete.

kim kimi göndermiş?
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:14 pm

yaa ne meyve veriyordu deme. valla 1 dönem aldık elinizden kıskançlıktan belediye meyhanesinden ekmek yemediniz belediye kar etmesin diye .
ne hırmış sizinkide ..
neyse şanslı çıktınız biri isyan etti . ikinci seçimde kartal bey aday oldu yine kazanıryordu son gün seçimin bitecegi gün adaylıktan çekildi . 2.tura kalmasını sagladı bariya başkan oldu ve hala eski sisteme dönmüş şarköy. arpazlılar sıra sıra başkanlıklarını yapıyorlar . neyseki son gelen sevdigim bir arkadaşta gönlüm rahatladı.

meyveleri götürsünler bakalım . afiyet olsun ...
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! - Sayfa 8 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:15 pm

Morpheus dediğini yapar ve kapıyı herkesin üzerine kilitler

Eğer bu başlığın devam etmesi gerektiğini düşünüyorsanız bana sebepleri ile beraber özel mesaj atınız

Saygılar
Morpheus

Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8