|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
nicomedia1
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:35 pm |
|
|
- e.altnr demiş ki:
- hımm hem bi kişiyi şuçlamak için sipahilerin tümünü işin içine katacak hemde elinde kanıt yok delil yok boş heybeden sallıyarak birilerini suçluyacak sonra keseride sapıda döndürecek vay anam vay ne güzel iş yaw.
Durmak yok heybe boş sallamaya devam. yaw şu sipahilerin yani BAHF üyelerinin su oyuna basladıgımdan berii Osmanlıyı yiye yiye bitiremediler. bu kadar sömürü olmaz. ben delil tutmadım tutmamda . şarköyde yaşayanlar bilirr. neler döndügünüü ben sev1 ken neler gördüm şarköyde .. onun için haberleri uçur gelsin burada cevabını versinler.. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:37 pm |
|
|
neler yaptılar nico anlatsana |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:37 pm |
|
|
sevgili e.altnr öteki forumda valandil kasabayı soydu bilmem çaldı çırptı dendi ben deliliniz yoksa bu iftiradır dedim banlandım ama o şahıslar banlanmadı bakın burada nico bişey diyor sen kanıtın varmı diyebiliyorsun ARADAKİ FARKI GÖRDÜNMÜ konuyla alakası yok ama öteki forumda bu forumu kötülemişsin lütfen bu olayıda oraya yazki adaletli olasın aynen şöyle yaz burada bazı arkadaşlar valandile verdi veriştirdi bi arkadaş delil varmı diye sorduğunda banlandı ama öteki forumda sipahiler hakkında bişey dendi ben deliliniz yok dediğimde BANLANMADIM bence bunu yazman gerek |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:41 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- sevgili e.altnr öteki forumda valandil kasabayı soydu bilmem çaldı çırptı dendi ben deliliniz yoksa bu iftiradır dedim banlandım ama o şahıslar banlanmadı bakın burada nico bişey diyor sen kanıtın varmı diyebiliyorsun ARADAKİ FARKI GÖRDÜNMÜ konuyla alakası yok ama öteki forumda bu forumu kötülemişsin lütfen bu olayıda oraya yazki adaletli olasın
aynen şöyle yaz burada bazı arkadaşlar valandile verdi veriştirdi bi arkadaş delil varmı diye sorduğunda banlandı ama öteki forumda sipahiler hakkında bişey dendi ben deliliniz yok dediğimde BANLANMADIM bence bunu yazman gerek öteki forumda bu forumdan adminlere mesaj attıgım ıcın epey bı mesaj atmıstım rahatsızlık verdiğim ıcın banlandıgımın ne kadar garip oldugunu yazdım.
ne yazmak ıstıyorsan kendın o forumada uyesın git solona yaz bak bız burda banlamıyoz de boyle seylerde sızde bızı banlamayın de.Beni ne karıstırıyorsun buna.
nico fazla konusma istersen ya gerçekleri yaz yada sus istersen,iftira atmak basit iş şurada 5 kişiye desem nico çalıyor çırpıyor multı yapıyor falan filan 2 yıl adını temizleyemen. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:48 pm |
|
|
iyide güzel dostum burada admine mesaj atıp eleştirmişsin sanırım bikaç kere atmışsın mesaj sonra banlanmışsın şimdi ben solona bi mesaj yazasam eleştirimesajı anında süresiz banlanırım sadece ben değil sende
o forumda reis olduğum için berkman zeus sawron ve okayın ısrarlarını kıramadım o yüzden oaraya yazdım asla işim olmaz adam aradan mesajlarımızı siliyor değiştiriyor yaw yuh artık burada hiç bunu gördünmü
neden sana söylüyorum sende öteki forumun buradan adil olduğunu düşünenlerdensin o yüzden
Lütfen iki mesaj üst üste atmak yerine, "düzen" seçeneğini kullanarak mesajınıza ekleme yapınız
İkinci mesajınız bu mesaja eklenmiştir
Morpheus
En son kartal13 tarafından Salı Ağus. 26, 2008 11:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:50 pm |
|
|
- E.altnr demiş ki:
- admın arkadası orada bıraz elestirdim ozel mesaj yoluyla rahatsızlık vermek 7 gün benım cezada bu
özgür ve hür ifadelere verdikleri sahasane degerler.
Bu mesajını adamın biri sacma sapan bi konu acmıs.Bu forumu çekemeyenler mesaj atmışlar.Sende bu konuya mesaj atmışın.O forumdaki konu bu forumu eleştirmek , beğenmemek , küçümsemek ise sende bu konuya msj attıysan eger bu forumu beğenmiyorsun diye düşünürüm... |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 7:55 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
neden sana söylüyorum sende öteki forumun buradan adil olduğunu düşünenlerdensin o yüzden ben o yada bu adil diye düşünmüyorum, bir foruma kayıtlıysam önce oranın kurallarını okurum ki başım agrımasın.
Burada admınlerı forumda elestırmek yasaktı, resmi forumdada solon128'ınde boyle bı duyurusu var sansurculer admınler forumda elestırılemezler.
Burada dedim forumdan elestırmeyım ozel mesaj atayım, attım attım attım admın yeter artık dedi banladı, anladım ki özel mesaj yoluyla elestirmekte yasakmıs artık. Sımdı oyle bı elestırı yapmıyorm.
Ama resmı forumda solon128 ozel mesaj yoluyla elestırı yaptı dıye kımseyı banladıgını gormedım, elestıreceksen sansını dene derim suresız ban verecek hali yokya 7 gunle hadı 14 gunle yırtarsın.
umarım ne demek ıstedıgımı anlıyorsundur.Bu arada baslıkta konu cok fazla donuyor morpheus yok fırsat bu fırsat gelse kilidi basar sanırım.
******** Show tıme özgür ve hür ifadelere verdikleri degeri begenmiyorum bu forumda açık ve net, ve bana hakaret edene bende ederim deyip bircok kişinin ağır ithamlar yazmasınıda begenmiyorum bu forumda ama eleştirmenin cezası 7 gun ban o yuzden bırseyde yapmıyorm |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:13 pm |
|
|
valla e.alnr amacım seni kırmk yada tartışma çıkarmak değil ama adam foruma üye olduğu gibi hemen konu açmış şu şu çakaldır şuşu bilmem çakal çocuğudur yazarsa anasınada söverim avradınada çünkü onun ne halt etmek için geldiği bellidir ben küfredince altına yazmış adminler nerde neden bu adam bana küfrediyor banlamıyorlar yok yaw sen sırf pislik için foruma gel kyıt olduğun gibi bir konu aç çakal çakal çocuğu de oyun adında sahte sonra biz küfrettiğimiz zaman niya banlanmıyor tarafmı tutyor ben e.altnr dostum belleiki yaşın küçük değil olgunsun otur bi düşün bi aniden foruma üye olup sahte isimle sana deseki çakal çocuğusun sen naparsın adminler bunu banlayınız lütfenmi dersin çakal senin babanmıdır dersin bunu dersen haksız olurmusun ve tekrar hatırlatıyorum kss nin valandile ettiği hakaretler hala orda en azından bu forumun yöneticileri hakaretleri kaldırıyor o hakaretler neden orada asılı hala |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:25 pm |
|
|
yaşım profilde yazıyor olgunmuyum değilmiyim kişilerin bakışına göre değişir.ama sana şunu söyleyim ben bana küfür edene küfür edipte ne ağzımı bozarım nede onun ettiği küfürleri kafama takıp kendimi üzerim.
Forum adminleri küfür edeni banlıyor zaten, gidipte admine şunu banlada demem.Öyle terbiyesizlikler yapanlara aittir ben öyle kişilerin gerçek hayattada en azından psikoloğa gitmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Oyundan zevk almaya çalışıyorum bunuda kurallara uyarak tartışırsak veya bu şekilde oyunumuzu oynarsak başarabileceğime inanıyorum. |
|
|
|
akbey
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:26 pm |
|
|
KATILIYORUM |
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 8:30 pm |
|
|
Konunun dağılmaya başladığını gören Morpheus anahtarını çıkardı ve başlığın kilidine taktı ve konuştu: - Bir başlığın sadece bir konusu olmak zorunda değil ama karşılıklı kişisel atışmalardan uzak duralım, yoksa anahtarı çeviririm hepiniz içerde kilitli kalırsınız. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:13 pm |
|
|
Ben Hangi Konuya Bişi Yazsam 2 Sayfayı Geçmior Hemen Kilitlior Yolcu Dikkat Ettim de Buna Ben Bişi Yazmamışım Herhalde Ondan 7 Sayfa Gibi Güzel Bir Rakama Ulaştı |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:23 pm |
|
|
Konu amacından çıkmazsa sevinirim. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:28 pm |
|
|
Ah canım benim Gene Gelmiş Yolcu Amcacım Çok Mu Özledin Amcacım Yahu Yolcu Abi Nereye Gitsem Geliorsun Mısranın mesajı var gene Bir bakıyım mı diorsun nedir Sürekli köşe kapmaca oynuyoruz senle neyse haddimi aşmak istemem silebilirsiniz Saygılarımla... Mısra.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:29 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Ah canım benim Gene Gelmiş Yolcu Amcacım Çok Mu Özledin Amcacım Yahu Yolcu Abi Nereye Gitsem Geliorsun Mısranın mesajı var gene Bir bakıyım mı diorsun nedir Sürekli köşe kapmaca oynuyoruz senle neyse haddimi aşmak istemem silebilirsiniz
Saygılarımla... Mısra..
:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:41 pm |
|
|
harbi |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 9:55 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- Su Sipahi beylerine sesleniyim bende bari;
Eyy Sipahi Beyleri ne durursunuz osmanlı nufusu :15000 bulgar nufusu:3000 bizde 10000 i ölü ve multi kaldı 5000 onlar 3000 de hayde girelim ozaman neden girmessiniz.. yoksa gelişmektenmi korkuyorsunuz.. yandaş kalkındırma dönemi biticek yakında korkunuz bu olmasın sakın.. ekmegi 6.40 a meyhaneden yemek istemiyormusunuz.. istemezsiniz siz zaten 6.40 a yiyorsunuz neden herkes sizle eşit olsunki eti meyhanede 18 e yemek istemiyormusunuz istemezsiniz haklısınız zaten siz 18 e yiyorsunuz neden rakiplerinizle eşitlenesinizki... girmekten korkuyorsunuz çünkü olası bir zaferde Osmanlının şaha kalkacagını ve gelişecegini herkesin 6 dan ekmek 16 dan et yiyecegini biliyorsunuz . ve diger oyuncularla eşitlenmek istemiyorsunuz. biraz daha sömürmekmi istiyorsunuz?? sömürün bakalım 2-3 ay daha.. ee atalarımız ne demiş. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER O ZAMAN KAÇACAK DELİK ARARSINIZ.. Bu cesur delikanlılarıda görmek isteriz savaş meydanlarında |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:07 pm |
|
|
evet her zaman açığız buyursunlar gelsinler bakalım |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:10 pm |
|
|
siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:16 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık
Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında.. Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet Durum Ortada Değerlendirme Ortada Saygılarımla.. Mısra.. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:18 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
- siz merak etmeyin savaş çıkıtğında en önde cepheyee atılanlardanız arkadaslar savastan korksaydık ofh kurmazdık
Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında.. Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet
Durum Ortada Değerlendirme Ortada
Saygılarımla.. Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Mısra.. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:19 pm |
|
|
ayrıca unutmadan osmanlının bir ucunda (gemlikte) olmasam harmanlıya bende gelirdim kalkanım ve sopamla hazırım zaten şimdiden daha yakn yerlere taşınmaya çalışıyorum ve almanlar tavşanlıdayken bizde inegöle eyalet ordusuna katılmaya gitmiştik gemliik akıncılarıyla sizin kadar en azından bizde seviyoruz halkımızı ve toprağımızı |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:21 pm |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- Misraaa demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
Hep Destek Tam Destek Sonuna Kadar Katılıorum.. Oyunda Eskisiniz Diye Mertebeniz Yüksek Diye Şuan ki Orduda Bulunuyorsunuz Diye Kendinizden Geçmeyin..Herkes Herşeyin Farkında.. Ofh Kuruluş Nedenide Apaçık Ortadadır Fazla Söze Ne Hacet
Saygılarımla.. Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Mısra.. ben bi sorun göremedim |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:25 pm |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
Saygılarımla.. Sanada gazı verdilermi çok fena koşturuyosun mısra ama arada bi önüne bak genelde yanlış yerlere tosluyorsun Mısra.. Ben Önümede Arkamada İyi Bakıorum Sun Ama Dikkat Edin, Size Bişi OLmasın Şuraya Bi yorum Yazayımda Adım Yorum Yazdıya Çıksın Diye Laf Yazmayın..Ayrıca Gazla Çalışmıorum.. Aranısda Kullanan Varsa, Onlara Söyleyebilirsin Ben Almıyım |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! Salı Ağus. 26, 2008 10:26 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- Su Sipahi beylerine sesleniyim bende bari;
Eyy Sipahi Beyleri ne durursunuz osmanlı nufusu :15000 bulgar nufusu:3000 bizde 10000 i ölü ve multi kaldı 5000 onlar 3000 de hayde girelim ozaman neden girmessiniz.. yoksa gelişmektenmi korkuyorsunuz.. yandaş kalkındırma dönemi biticek yakında korkunuz bu olmasın sakın.. ekmegi 6.40 a meyhaneden yemek istemiyormusunuz.. istemezsiniz siz zaten 6.40 a yiyorsunuz neden herkes sizle eşit olsunki eti meyhanede 18 e yemek istemiyormusunuz istemezsiniz haklısınız zaten siz 18 e yiyorsunuz neden rakiplerinizle eşitlenesinizki... girmekten korkuyorsunuz çünkü olası bir zaferde Osmanlının şaha kalkacagını ve gelişecegini herkesin 6 dan ekmek 16 dan et yiyecegini biliyorsunuz . ve diger oyuncularla eşitlenmek istemiyorsunuz. biraz daha sömürmekmi istiyorsunuz?? sömürün bakalım 2-3 ay daha.. ee atalarımız ne demiş. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER O ZAMAN KAÇACAK DELİK ARARSINIZ.. Bu cesur delikanlılarıda görmek isteriz savaş meydanlarında nico 1. ve 2. bulgar savaşında bulundu ve şehid düştü |
|
|
|
|
Ordo Negrumdan İlk Sinyal!!! |
|
|