|
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Mit
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 9:28 pm |
|
|
Hayir hayir, sonuna kadar Edirne'de direnis sergilenmesi gerekmektedir. Edirne'nin alinmasinin anlamini bilmiyorsunuz herhalde. Sehit ve yaralananlar ayvayi yer ben size simdiden söyleyeyim. Eger mümkünse Bulgaristan'dan gelecek olan ek kuvvetlerinin gelmesine kadar direnis saglanmali. 200 üstü KP'li baya var bildigim kadariyla. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 9:30 pm |
|
|
Karesi Eyalet Ordusu - III Başında Toz var. Toz bildiğimiz gibi seviye 2.Bu hazır kurulu orduyu bir şekilde kurtarabiliriz. Toz'un tüm özellikleri bildiğim kadarıyla seviye 3 için tamam edirne divanı bu arkadaşa 2500 verirse 1000 akçesini geri alıcak ve seviye 3 olmasını sağlarsa orduyu kurtarırız.Ayanda olursa bi engel kalmaz iş divanda bitiyor 2500 akçesinde |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 10:07 pm |
|
|
Karesi ordusuna geçmniş olsun diyorum bu işin ardında adminlerin parmağı olduğunu düşünüyorum Toprak satıolar gibime geldi ! |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 10:11 pm |
|
|
Ahmet seker kardesim sana aynen katiliyorum care? |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 10:31 pm |
|
|
Şu admine solon mesaj atsa artık bu ne böyle |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 10:34 pm |
|
|
Uzun bir süreden sonra resmi foruma mesaj attım bu konuda ve birleşmeden bahsettim. çünkü eğer birleşme olmassa yani ortak bir forumda bir araya gelinmezse merkezi kurumlar oluşturamayız ve koordinasyonsuzluk bize daha çok böyle yenilgiler yaşatır. Ama biz alternatif forum kullanıcıları olarak tek başımıza bunu yapamayız haliyle, resmi forumdan insanlar da evet artık bu bölünmüşlük sona ermeli demediği sürece ve solon dengesizi görevden alınamasa bile en azından onu baskı altında tutacak istediği gibi at koşturamayacağı bir resmi forum yaratılana kadar birleşme mümkün değildir. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 10:59 pm |
|
|
ahmet seker kardesim senin harmanliyi us yapma teklifin gibi bu devlete sahip cikacak fedakar olacak kardesler lazim bir aileden ve partiden apayri bir olusum olacak olmasi lazim hic bir cikar saglamadan birbirini gozeten ve yardimlasan bir grup sonrasinda genisledikce ilklerden olusacak bir heyetle sirasiyla o grupa secerek adam toplama ve 2/3 ay gibi bir zaman diliminde cok guclu hem ozellik olarak hem ekonomik olarak cok guclu bir olusum lazim |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:14 pm |
|
|
arkadaslar oncelikle tum sehit olan arkadaşlara tesekkurler bu vatan için gosterdikleri canla başla mucadeleden oturu bugun canakkalede kurmus oldugumuz Sancag-i Serif Ordusu isimli ordumuza yuruemiri verdim pazartesi geliboludayım kuvvet puanı yuksek olup elinde kılıc kalkanı olmayan ve savaşa katılmak isteyenler benimle temasa gecebilir elimde bir miktar kılıc ve kalkan vardır bir hafta orduyu idare edecek erzak ta bulunmaktadır elimde ordumu kesan kasabasında konuşlandırmayı dusunuyorum son yasanan olaylardan sonra tek orduyla bu işin olmayacagını anladık show un ordusunuda en kısa zamanda tekrar doldurabilirsek 2 ordu belki cok az bir şans yaratabiliriz kendimize |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:16 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- arkadaslar oncelikle tum sehit olan arkadaşlara tesekkurler bu vatan için gosterdikleri canla başla mucadeleden oturu bugun canakkalede kurmus oldugumuz Sancag-i Serif Ordusu isimli ordumuza yuruemiri verdim pazartesi geliboludayım kuvvet puanı yuksek olup elinde kılıc kalkanı olmayan ve savaşa katılmak isteyenler benimle temasa gecebilir elimde bir miktar kılıc ve kalkan vardır bir hafta orduyu idare edecek erzak ta bulunmaktadır elimde ordumu kesan kasabasında konuşlandırmayı dusunuyorum son yasanan olaylardan sonra tek orduyla bu işin olmayacagını anladık show un ordusunuda en kısa zamanda tekrar doldurabilirsek 2 ordu belki cok az bir şans yaratabiliriz kendimize
yaralılara tsk yokmu. gel gel senin orduyada girerim hangi orduya girsem herkes ölüyor bir ben kalıyom |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:17 pm |
|
|
cok guzel mturkkan goreyim seni pasam sen son kozumuzsunyoksa yoksa cesaretleri oldugunu dusunmemekle beraber bu bulgurlarin hizlarini alamayip daha derinlere karesiye dogru inerek canakkaleyi us yapacaklari da aklimdan az ihtimal da olsa gecmiyor degil |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:31 pm |
|
|
kusura bakmayın dalgınlıgım ve uzuntumden kaynaklanan bir hata sonucu yaralı arkadaşları unuttum ozur dilerim bu arkadaşlardan bu vatan sizlere minnettar inşşalah sizler bir hiç ugruna olmuş veya yaralanmış olmazsınız durumun oneminin fakına varılırda top yekun bir savunma ve direnc gosterebiliriz |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:34 pm |
|
|
yine aynı hatayı yapmayalım.mturkanın ordusu,bir ordu daha var onu unuttum.bir tane daha ordu kurun 3-4 ordu gidelim.O zaman tamam.Ama şimdi sadece bel bağlamayalım mturkana ya başaramazsa?O yüzden biz işimizi sağlama alalım.Ondan sonra ne yaparsanız yapın...Sene sonunda öğreneceğim bakalım ne olmuş bulgar savaşı |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 11:36 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- kusura bakmayın dalgınlıgım ve uzuntumden kaynaklanan bir hata sonucu
burayı okudum sadece dedim içimden yanlışlıkla orduyu mu dağıttın diye korktum |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 12:13 am |
|
|
|
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 12:53 pm |
|
|
Bence Mturkkan ordusu ve Showun ordusu oraya girerse yine
Başlarız Kendi Kendimize
Yine bana hüsran yine bana hasret var diye:P
Karesi 2. ordusuda geliyormuş bence oda beklenmelidir
3 ordu girerse en azından bir zarar verebilir çünkü şuan
Prestij bonusu onlarda savunma bonusu onlarda sayı avantajı onlarda |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 1:20 pm |
|
|
Show un ordusu diye bir kavram yok arkadaşlar..O ordu öle yada böle dağılacak..
Faceless ordu kurmak için şuan keşan'a geldi,bakalım adam bulabilecek mi merak ettiğim konular arasında buda..
Birde Show un ordusunun Show öldükten sonra dün başına geçen komutanı Toz, o kadar aksi sölenmesine rağmen bugun şarköy'e hareket etmiş ve şarköyde şuanda..Bizde bunun gibi bireyler oldukça (BAŞINA BUYRUK) daha neler neler olacak ben tahmin etmek istemiyorum.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 1:50 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Show un ordusu diye bir kavram yok arkadaşlar..O ordu öle yada böle dağılacak..
Faceless ordu kurmak için şuan keşan'a geldi,bakalım adam bulabilecek mi merak ettiğim konular arasında buda..
Birde Show un ordusunun Show öldükten sonra dün başına geçen komutanı Toz, o kadar aksi sölenmesine rağmen bugun şarköy'e hareket etmiş ve şarköyde şuanda..Bizde bunun gibi bireyler oldukça (BAŞINA BUYRUK) daha neler neler olacak ben tahmin etmek istemiyorum.. Show'un onerisi vardı o ordunun daılmaması için...
Eyaletin 2500 akce verip tekrar 1000 akcesi alınara s3 olmak ve ayan yapmak...
Ama Bunun olabileceğini sanmıyorum...
Birde artık KFC ve Resmi forum olarak birleşmeliyiz arkadaslar...
Mesela Askeri Teskilatlara "Olağan Üstü Hal Yeri" adında bir alt forum acılarak... Buranın modluğu iki taraf tarafındanda teğit edilerek....(Hatta iki kişi olabilir birbiriyle anlasan)...(Hiç olmassa 4 tane beyimiz olsun )
Buraya herkesin konuyla alakalı herkesin alımı yapılmalı gereksiz kişiler girmemeli....
Ordu kurucuları divan uyeleri savastakiler vs vs vs.... işte
Kurallar Ağır olmalı orda kargasa cıkaracak birinin derhal alt forumdan Uzaklastırması gibi vs vs vs...
Olabilir ama bunu ne kadar cabuk halledersek o kadar iyi kanısındayım..................
BİRLLEŞMEMİZ ŞART ama sadece de bizle olmuyor onlarında bunu soylemesi lazım ne geldiyse basımıza ayrı olmamız yuzunden geldi aynı ulkede,aynı dili,aynı toprakları paylasıyoruz, korumaya gelince herkes birbirinden bağımsız....
|
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:07 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Show un ordusu diye bir kavram yok arkadaşlar..O ordu öle yada böle dağılacak..
Birde Show un ordusunun Show öldükten sonra dün başına geçen komutanı Toz, o kadar aksi sölenmesine rağmen bugun şarköy'e hareket etmiş ve şarköyde şuanda..Bizde bunun gibi bireyler oldukça (BAŞINA BUYRUK) daha neler neler olacak ben tahmin etmek istemiyorum.. Geri çekilmeyip ne yapacaktı Edirneye mi saldırcaktı?
Orduya girecek adam bulunamıyor sen hala saldırı diyip duruyorsun ya, ben bunu anlamıyorum
3 Osmanlı ordusu Şarköyde savunma yapmalı. Keşanda savunma yapmak tam bir körlük nizamı olur. Edirne düştü düşecek bari Karesiye ilerlemesinler. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:18 pm |
|
|
şarköyde savunma olurmu inegölde yapalım..
Yav adamlar Osmanlıya girdi öyle böyle çıkartmak lazım
edirneyi alınca onların duracağınımı düşünüyorsunuz???
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:21 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- şarköyde savunma olurmu inegölde yapalım..
Yav adamlar Osmanlıya girdi öyle böyle çıkartmak lazım
edirneyi alınca onların duracağınımı düşünüyorsunuz???
Bence geri cekilmemiz mantıklıydı....
ne yapacak o ordu ya toz basında daılacak zaten gormedinmi Show'un ordusunu nasıl yediler????
3 tae ordu dunya kadar bonus prestij...
Diğer karesiden ordular gelip tekrar ileri yurumeliyiz.... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:25 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
Birde Show un ordusunun Show öldükten sonra dün başına geçen komutanı Toz, o kadar aksi sölenmesine rağmen bugun şarköy'e hareket etmiş ve şarköyde şuanda..Bizde bunun gibi bireyler oldukça (BAŞINA BUYRUK) daha neler neler olacak ben tahmin etmek istemiyorum.. Geri çekilmeyip ne yapacaktı Edirneye mi saldırcaktı?
Orduya girecek adam bulunamıyor sen hala saldırı diyip duruyorsun ya, ben bunu anlamıyorum
3 Osmanlı ordusu Şarköyde savunma yapmalı. Keşanda savunma yapmak tam bir körlük nizamı olur. Edirne düştü düşecek bari Karesiye ilerlemesinler. Yazımı gayet açık yazdım ama anlamamakta ısrar ediyorsun sen..Dünde konuştuk bu konuyu ve bu konuda ki sana son yazım olacaktır..
Benim hangi cümlemde saldıralım diye bir hususa değinmişim gösterebilir misin??Gösteremiyorsan SUS! Yazılarımdan çıkardığın anlam sende kalsın..
- levozz demiş ki:
- birincisi gereksiz komplolarla ortamı yeterince germeyiniz . ikincisi edirne düşerse eyalet düşer ve burası bulgaristana baglanır .3üncüsü eyalet elden gidince siz istediginiz kadar isyan edin edirnede o ordular oldugu sürece geri alamazsınız .
orduyla iligli bilgisi olmuyanlar lütfen gereksiz mesajlar atmasın. arkadaşlar durum bu aylardır savunmaya çagardık insanları şimdi insanlar ancak uyandıysa bizim yapıcak bişiyimiz yok .2 aydır bu saldırı bekleniyor biz ise 2 orduyla savunma yapmaya çalışıyoruz .bulgarlar bizi ilk önce multilerle vuruyor sonra kendileri geliyor bu nasıl adalet ise . şimdi yapılcak şeyler arasında planlanıcak çok şeyler var .konuşulur ama yeri burası degildir .ortada zaten yeterince vatan hayini varken ulu orta planların burda konuşulmasını beklemek veya bişi söylenmiyor demek saçmalıktır . bilgiyi istiyen gerçekten istiyorsa zaten bulucaktır .bunun üzerine bir çok yazı yazılmış eidrne düşsün geri alırız nasıl alıcaksınız .bunu yapıcak silahlı gücünüz varmı siz isyan ettiginiz gibi dava edilip agar ceza alırsınız .bunuda bilin .ordu kurmayı denerseniz hakınızda bir çok dava açıp oyunu bile bıraktırırlar size .böyle saçma sapan şeylerler gelmeyin yeterince doluyum zaten . eidrneye giren bir ordu degil 4 ordu var eger o 4 ordu edirneye girerse siz 10 tane full dolu kp li adam bile getirseniz gene çıkaramazsınız içerden bir ihtimal belki çıkar .askeri konularda artık yorum yapanlar ilk önce bilgi alsınlar konu hakında bilgi sahibi olanlardan ondan sonra konuşucaklarsa veya planladıkları bişi varsa ulu orta yaygara çıkarmadan bildirsin .gerekli yerlere .
iyi oyunlar . Levozz un yazısını tekrar oku ve sonrada ya düşüncelerinden vazgeç yada artık sus lütfen,milletin kafasını bulandırma..Tartışmak istemiyorum ben.. Anlayış göster.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:36 pm |
|
|
Birde artık KFC ve Resmi forum olarak birleşmeliyiz arkadaslar...
Mesela Askeri Teskilatlara "Olağan Üstü Hal Yeri" adında bir alt forum acılarak... Buranın modluğu iki taraf tarafındanda teğit edilerek....(Hatta iki kişi olabilir birbiriyle anlasan)...(Hiç olmassa 4 tane beyimiz olsun )
Buraya herkesin konuyla alakalı herkesin alımı yapılmalı gereksiz kişiler girmemeli....
Ordu kurucuları divan uyeleri savastakiler vs vs vs.... işte
Kurallar Ağır olmalı orda kargasa cıkaracak birinin derhal alt forumdan Uzaklastırması gibi vs vs vs...
Olabilir ama bunu ne kadar cabuk halledersek o kadar iyi kanısındayım..................
BİRLLEŞMEMİZ ŞART ama sadece de bizle olmuyor onlarında bunu soylemesi lazım ne geldiyse basımıza ayrı olmamız yuzunden geldi aynı ulkede,aynı dili,aynı toprakları paylasıyoruz, korumaya gelince herkes birbirinden bağımsız.... |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:37 pm |
|
|
Bazı konular tartışılmadığından dolayı biz bu hallere düştük.
Bi kaç kişi kendi arasında konuşuyor, kendini milletin reisi sanıyor ardından birkaç karar alıp harekete geçiyorlar.
Ülkeninde geleceğinede içinede ediyorlar.
Eline kılıcı-kalkanı alan kendi kahraman sanıyor. 3 Aydır oyunu oynayan kendini tecrübeli sanıyor, artistlik yapıyor.
Bu ülkenin başına ne geldiyse bazı çok bilmişlerin yüzünde gelmiştir.
Her olayda suçları var ama zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Hadi şimdi toplanın yine birkaç karar alın. Yine ülkenin geleceğine edin.
Bu konuda ki son yazımdır. Tartışma uzamasın birileri memleketi kurtarsın |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 2:39 pm |
|
|
Şahmeran bende ilk yazımda ona değindim ama sen bana ön yargılısın sanırım illaki yazılarımı farklı anlıcaksın hadi bakalım öle olsun.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Paz Ocak 11, 2009 4:44 pm |
|
|
Yahu şu yazacaklarımı kimse üstüne alınmasın alınması gerekenler belli. Resmi forumdada duyumlarıma göre hakkımızda konuşuluyor.Bekleselerdi 2-3 ordu saldırılsaydı.Çok biliyorsanız mesaj atsaydınız böyle böyle olur saldırma şunu bunu yapalım diye bizde meraklı değildik 49 kişilik orduyu ölüme sürüklemeye hanginiz biliyordunuz ordunun yok olacağını forumdaki postlarınıza bakın hepiniz edirneye saldırıcağımızı biliyordunuz.Ne yapacaktık başka Mturkkan daha çanakkalede 10 gün onumu bekleyecektik beraber saldıralım diye.Ayrıca 50 kişilik kpli bir ordunun komple yok olup karşıya zarar vermeyeceğini düşünmedik.Burda boş boş konuşanların hepsi edirneye saldırıcağımı biliyordu.2 orduda 20 kişi var hemen dağılır diye atıp tutuyodunuz.Şimdi saldırdık 46 kişi telef oldu şimdi buraya yada resmi foruma çıkıp artislik yapıp aman beklenseydi şöyle yapılsaydı demeyin.Her kafadan ses çıkıyor toz şarköye çekil karesiye çekil o toz sw 3 olmazsa 4 gün sonra dağılıcak onunda çaresini düşünün. Ufak bir hatırlatma geliboluda şarköyde meyhanede bazı kpli arkadaşlara orduya katılın yada keşana geçin kasabalarınızda boş boş oturmayın demiştim.Onlarda bana merak etme bulgarlar bizim kasabamıza gelirlerse kasabamızı savunuruz demişlerdi onlara sözüm savunmaya devam edin kasabanızı... |
|
|
|
|
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) |
|
|