ozanbey
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Ptsi Ocak 12, 2009 1:42 pm |
|
|
elimden şu an içbir şey gelmiyor ases bile olamıyorum hain bulgarlar benide öldürdü bir sopam vardı onuda kırdı ben ağlamayımda kimler ağlasın şaka bir yana bu bulgarlar fazla oldular |
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Ptsi Ocak 12, 2009 2:43 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Yahu şu yazacaklarımı kimse üstüne alınmasın alınması gerekenler belli. Resmi forumdada duyumlarıma göre hakkımızda konuşuluyor.Bekleselerdi 2-3 ordu saldırılsaydı.Çok biliyorsanız mesaj atsaydınız böyle böyle olur saldırma şunu bunu yapalım diye bizde meraklı değildik 49 kişilik orduyu ölüme sürüklemeye hanginiz biliyordunuz ordunun yok olacağını forumdaki postlarınıza bakın hepiniz edirneye saldırıcağımızı biliyordunuz.Ne yapacaktık başka Mturkkan daha çanakkalede 10 gün onumu bekleyecektik beraber saldıralım diye.Ayrıca 50 kişilik kpli bir ordunun komple yok olup karşıya zarar vermeyeceğini düşünmedik.Burda boş boş konuşanların hepsi edirneye saldırıcağımı biliyordu.2 orduda 20 kişi var hemen dağılır diye atıp tutuyodunuz.Şimdi saldırdık 46 kişi telef oldu şimdi buraya yada resmi foruma çıkıp artislik yapıp aman beklenseydi şöyle yapılsaydı demeyin.Her kafadan ses çıkıyor toz şarköye çekil karesiye çekil o toz sw 3 olmazsa 4 gün sonra dağılıcak onunda çaresini düşünün.
Ufak bir hatırlatma geliboluda şarköyde meyhanede bazı kpli arkadaşlara orduya katılın yada keşana geçin kasabalarınızda boş boş oturmayın demiştim.Onlarda bana merak etme bulgarlar bizim kasabamıza gelirlerse kasabamızı savunuruz demişlerdi onlara sözüm savunmaya devam edin kasabanızı...
Dostum Bu sözüne sonuna kadar katılıyorum.... vede Kurtuluş savaşı zamanında Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği sözler vede yapılan kongrelerden çıkan kararlarlardan 2-3 tanesini yazacağım
1.Milli Sınırlar İçinde VATAN bir bütündür BÖLÜNEMEZ
2.Hattı Müdafa Yoktur Satti Müdafa Vardır O Satih Bütün Vatandır.
1.Kongrelerden çıkan bir karardır 2. ise Mustafa Kemalin Söylediği sözlerden biridir.. Yöresel-Bölgesel Direnişlerle Hiç kimsenin hiç birşeyi kurtulmaz Bugün Bölgesel direniş yüzünden kaybedilen EDİRNE olur. Yarın Şarköy öbürkü Gün Menemen Düşman Kapıdan geçti de Sınırları Yağmalıyor Ey Osmanlı Vatandaşları... Bugün Birlik Olunmazsa YARIN Hiç bir zaman birlik olamazsınız kendi ülkenizde Esir Gibi Yaşarsınız !
Bu yazdığım mesajdan sonra da hala kavga etmek için yer arıyanlar varsa artık onun HER DAİM karşısında olduğumu vede ister dostum ister Düşmanım olsun BARIŞI kim bozarsa bozsun Onu CAN DÜŞMANIM bilmek Benim gibi her Osmanlı Evladının Boynunun Borcudur.. ! |
|
matiasbey
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Ptsi Ocak 12, 2009 4:51 pm |
|
|
- malsi demiş ki:
- matiasbey demiş ki:
- arkadaşlar ben yola çıkmış bulunmaktayım. yolda uğradığım kasabalara duyuracağım savaşta 50 kp üstü teçhizatlı adamlara ihtiyaç olduğunu eğer bulabilirsem grupla birlikte geleceğim ki umarım kulak veren olur.yolum uzun umarım yetişirim ordulara savunma yapıcağımız için yetişeceğimi düşünüyorum fakat ordu da inş. bizlere de yer kalır.eğer fikriniz varsa dinlerim...
şimdiye kadar nerdeydin diyenler olabilir.rica ediyorum sorumlu kişiler hariç bu tür söylemlerde bulunmayalım gerekli mazeretim var bu konuda eleştiriye açığım fakat adap ve kurallar çerçevesinde... sen gel matiasbey durumun vahametini kavrayip da gelmiyenler utansin sen degil sana helal olsun ayrica bu savas daha(savunma) en az 1 ay 45 gun daha surer belki gecer bile cunku onlarda buyuk ihtimal arkadan yeni ordular hazirliyorlardir cunku durumu caktilar bu kadar zorlamamislardi bizi yani kisaca gel bulduklarini da getir merak etme herkese yetecek kadar bulgar var suan edirnede asagiyukari 60 bulgar asker savasacak durumda yani korkma sana da elbet 1 bulgur duser tşk. ederim malsi kardeş siz merak etmeyin benim bulgarlarla dedeağaçtan tanışmışlığım var beni iyi tanır keratalar şunlara günlerini göstericez osmanlıya savaş açmak nedir görsünler!! |
|