|
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
suskun68
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 1:16 pm |
|
|
http://www.hizliresim.com/2009/1/10/3318.bmp bu ne ya :S 100KP ile adam öldürürdüm ben 203 yaptım :S öldümmm yaşlanıyormuyum neyim anlamadım ki |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 1:16 pm |
|
|
valla o adamda kesin baya bir kp var öbür türlü olsa mümkün deil nu kadar ölüm |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 1:17 pm |
|
|
vay suskun kardeşim ölümede beraber gittik desene |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 1:34 pm |
|
|
- blackenerji demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Kardeş Multinin savunulacak bir tarafı olamaz.Bu konunun yeri burası deil öncelikle.
tamam ben bişey demedim savunulmayacak multıyle bulgarların prestıjı ***** olunca ben yıne gelırım sen yıne bana yazarsın Ben senin hakkında bir yorumda bulunmadım şu ana kadar..Ha illa ben rahat durmıcam diyorsan dahada sana yazmıcam..Düzgünce konuşulmuyor bile yaw :S HERŞEY TARTIŞMAK DEİL.. |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 1:59 pm |
|
|
schahi üzüldüm yaralamışsın ama bir çok gariplik var bu olayda |
|
|
|
Hufu
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 2:00 pm |
|
|
Buraya hadiselerini yazan 12 kisi den sadece 3 kisi kılıcını kana bulayabilmis. 1 ölü 2 yaralı.
10-01-2009 04:27 : Shace adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü. 10-01-2009 04:27 : Albundi adlı kişiye darbe indirdin. Onu hafif bir şekilde yaraladın. 10-01-2009 04:27 : Cheburashka adlı kişiye darbe indirdin. Onu acı verici bir biçimde yaraladın.
Bizdeyse 40kusur sehit var. Carpısmalarda bir zar atmaktan bahsedilir. hep mi DÜŞEŞ atmıs bugun bu bulgurlar |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 2:33 pm |
|
|
bu işte bi yanlışlık war ya...ya bu bulgurlar bi işler çevirdi,ya da biz bi şeyi gözden kaçırıoyoruz arkadaşlar? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 2:48 pm |
|
|
Neyse 45 gün zombi olarak ortalıkta dolaşırız.Madenlerde çalışalım bari Ah ah dün komutandım bugün madende çalışıyorum. Ne oldum değil ne olucam demeliyiz |
|
|
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 3:16 pm |
|
|
arkadaşalr cümleten geçmiş olsun onlardan kayıp yokmu ya ya bel izaten adminlerin bulgar tarafını tutuğu beli biizm adminler ne yapıyor osmanlı temsilcisi ne yapıyor biizm ayanlar onlara güzel para kazandırıyor onlar tepki gösterirlerse dikatlerini çekmiş olurlar |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 3:21 pm |
|
|
Çok üzüldüm; ama eğri oturup doğru konuşalım...
Hemen adminler onlara torpil geçiyor, yok efendim türküz diye böyle yapıyorlar demeyelim. ben o adminlerin zamanında bize ne kadar yardım ettikleri günleri de bilirim, ırkçılıklarını da görmedim hiç bir zaman.
Bu yenilginin mantıklı bir açıklaması vardır elbette, avantaj bonuslarından vs vs bahsedilmiş; keşke bu saldırı yapılmadan evvel iyice bir hesap kitap yapılsaydı da ceddin deden neslin baban deyip dalınmasaydı. gerçi gerçek osmanlıda da bu iş böyledir, plansız programsız iş yapılmaz. edirne için bundan sonrası için pek bir umudum yok, ne ekersen onu biçersin...bu durumda herkesin kabahati vardır ama en büyük kabahatlerin de kimlerde olduğu açık ve nettir. |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 3:22 pm |
|
|
Heralde bulgarlar tanklarla savaşıyo heralde Burda bi şey var ama gerçekler zamanla belli olur... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 3:23 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Neyse 45 gün zombi olarak ortalıkta dolaşırız.Madenlerde çalışalım bari Ah ah dün komutandım bugün madende çalışıyorum. Ne oldum değil ne olucam demeliyiz
sen madende ben EAU de |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 3:35 pm |
|
|
Sancak düşünce bulgarlar madenleride kapatacak.
İşte o zaman halk harap ve bitap düşmüş olacak.
Üstüne bi de Yunan sınırını açarlarsa... |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 4:56 pm |
|
|
arkadaşlar madenlerde dolmasa bari |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:14 pm |
|
|
10-01-2009 04:27 : Kalkanın parçalandı. 10-01-2009 04:27 : Hanibalbg kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün. 10-01-2009 04:27 : Kavgaya tutuştuğunuz Radibet önderliğinde "All Must Die" ordusu, Heavy1914 önderliğinde "Haidouk Battalion" ordusu, ve Ircmasterka önderliğinde "Killers" ordusu. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:14 pm |
|
|
Harmanlıda maden kapanmış |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:28 pm |
|
|
10-01-2009 04:27 : Siz ne ordu kumandanı ne de bir asilzadesiniz : ordunuz 5 gün içerisinde geri çekilecek! 10-01-2009 04:27 : Tigerbg adlı kişiye darbe indirdin. Onu ciddi bir şekilde yaraladın.
Ben ilk açtığımda dedim iyi birini yaralamışım.Mesajlara baktım.5 tane mesaj vardı.Tırstım birden.Meyhaneye bi girdim.Sadece 2 kişi kalmışız :S
Şimdi bana doğru düzgün bir şeyler söyleyip ne yapmam gerektiği hakkında fikirlerinizi verirmisiniz.Eğer biz bugün keşan da kalırsak ve de çok zahiyat verdiğimizi bilen bulgar ordusunun biri gelirse ordumuzu kolayca imha edebilirler.Eğer ordumuzu imha ederlerse prestijleri artar mı ? Artarsaki bu kadar çakal olan bulgar ordusu peşimizden gelecektir.Benim şu an ki düşüncem.Ordunun 5 günü var.Bu zaman içinde Şarköy e ya da başka bir yere geçip.Ordunun kumandasını alabilecek birini orduya almaktır.Daha sonra da açliktan ölüp.Ordudan çıkmak ve orduyu ona devretmektir.Daha iyi fikri olan ya da yanlişim varsa bulan söyleyebilir. Bütün fikirlere açiğim.İyice konuşup tartişalım. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:32 pm |
|
|
komutanlar bilir ama envanter kabarik degilse sarkoye cekilmen uygun olcaktir veya yeteri ap varsa asker alimi eger tabi asker varsa katilacak o zaman mudafaa daha uygun olcaktir |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:34 pm |
|
|
5 gun içinde ordu dağılacak...
Show'un onca emeği heba oldu...
Keske planlı hareket etseydik... |
|
|
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:37 pm |
|
|
beyler bu balıkesirdeki ordu hala duruyormu balıkesir reisene ve Augustux msj atıyorum cwp yok bu ne sorumsuzluk geçiş yapıcam bekliyorum kac gündür ama bilen biri acıklama yaparsa sevinirm ordamı hala ordu varsada Tosunpasa37 mesajlarıma cwp versinler |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:38 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- 5 gun içinde ordu dağılacak...
Show'un onca emeği heba oldu...
Keske planlı hareket etseydik... niye zayi olsun kesanda veya civar kasabalarda sanki 1 seneyi doldurmus ve ayan olan veya olabilecek tek adam bile yok mudur saniyosun uzulme muhakkak vardir ama emanet edilebilecek adam olsun! |
|
|
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:38 pm |
|
|
beyler bu balıkesirdeki ordu hala duruyormu balıkesir reisene ve Augustux msj atıyorum cwp yok bu ne sorumsuzluk geçiş yapıcam bekliyorum kac gündür ama bilen biri acıklama yaparsa sevinirm ordamı hala ordu varsada Tosunpasa37 mesajlarıma cwp versinler |
|
|
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:45 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Kardeş Multinin savunulacak bir tarafı olamaz.Bu konunun yeri burası deil öncelikle.
toplayabiliyorsan toplar gelirsin,kimsede sana davetiye göndermez..Sen sadece bu oyunu sana multici diyenlerin oynadığını sanıyorsan açık ve net söylüyorum sende BIRAK ama bu lafları söleme.
Osmanlı bu halde iken ve sen 50 kişi bulabileceğini iddia ediyorsan Osmanlı için bunu yapmalısın..
arkadşaım seni çoook çoook tebrik ederim harika bir konuşmaydı sölediğin arkadaşlara cevap olmasın tokat olsun tokat her ik iyanaklarınada tokat olsun neymiş multi yapmayın len bulgarlar admalr çoğu sv 1 hpeside multici böle giderse ben bulgarları tebrik ederim selamda veririm hak ediyorlar nedenmi adam lar iyi destekliyorlar birbirlerini ondan işin uzmanı olmuşlar bizimkiler neymiş kim kime girerse ha sonra dahada dahada neymiş osmanlının faydası için kardeşim böle faydamı olur böle fayda olursa gör bak herşey orada osmanlının durumu nasıl kötü niye birbirimize girmekten kardeşim canım kardeşim tm bu bir oyun ama bulgarlar bu na oyun niyetine yaklaşşmıyorlar başka açıdan bakıyorlar biz ise nerelerden baıkıyoruz nerelerden onların oynadıkları kartları bizde oynamalıyız o hileleri bizde oynayalım 100 defa silineceksek yüz defa yapalım ama onları hiç bir zaman sevindirmeyelim ayan arkadaşalrada sölüyorum bu oyuna para harcayanlara bende aharcıyorum ama artık harcamıyorum tepki olsun harcamayın bıraksınlarda eşit bir şekilde savaşalım kim kime tokat atıyor görsünler |
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 6:19 pm |
|
|
Ben ne diyorm adamlar ne diyo Heryerde aynısınız.Ordu diyorum ne olacak.Prestij için üstümüze gelmesinler |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 6:21 pm |
|
|
ben 2 gün sonra bursa sancağından yola çıkacağım.bence orduyu geri çekip karesi sancağında yeni bir ordu oluşturabiliriz tabi hemen olucak diye birşey yok herşeyi biranda yapamayız.bu şekilde hem zaman kazanır hemde diğer ordularla birleşebiliriz.
bu konuda fazla bilgisi olan ordu yolunda ki arkadaşlarında fikirlerini almak gerekir tabi ki... |
|
|
|
|
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) |
|
|