Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
mogutcu

Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 11:56 am

evet heavy1914 ün toplan emri verdiği için sanırım %40 kadar savaş sırasında negatif etkilenmesi gerekir , Bu savaş kuralları bulgarlarda geçerli değil,

Anlaşılan İ. hakemide yenmemiz gerekecek.
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:01 pm

peki şimdi nolucak??başka ordumuz var mı?? yoksa şu anda 3 olan ve sayıları artıcak olan düşman ordularına edirneyi teslim mi edicez??
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:05 pm

Neutral Neutral Crying or Very sad
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:06 pm

Ya biz yaralayamamısmıyızda???

Cok kotu oldu ya bu... Cok umitliydik bu ordudan...
ozlemc

ozlemc

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:09 pm

ben bişeyi anlamadım,
Kp dendi, kılıç kalkan dendi,

hiç bişey korumuyor yaaa,

bu nasıl iştir ???? Evil or Very Mad
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:11 pm

evet ancak 3 tane orduyla savaştık.Galiba savunmada da değiliz.onlar 3 biz bir pek mantıklı değildi.Ancak olan oldu.Şimdi ne yapacağız onu düşünmeliyiz...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:11 pm

Savas alanında bizim bilmediğimiz onların bildiği veya onlarında yeni orendiği bişey mi vaR???

Ulean adminler....
mogutcu

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:12 pm

Size kötü bir haber daha
4. orduları bugün Harmanlı ya geldi.
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:13 pm

dj.emmre demiş ki:
Ya biz yaralayamamısmıyızda???

Cok kotu oldu ya bu... Cok umitliydik bu ordudan...

daha önce demiştim.Fazla bel bağlamayalım...Eeee şimdi ne yapacağız?Harmanlı da bir ordu.Edirne de 3 ordu.Toplam 4 ordu?
Bizim kaç ordumuz var?1?2? yoksa yok mu?Umarım vardır.Yoksa Edirne tekrar düşer.

En son Bariscik tarafından C.tesi Ocak 10, 2009 1:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:14 pm

Hadi buyrun cenza namazına..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:19 pm

2 Askere bunu verebilirsin.

Lojistik subayı alpi_03 ün panelinde yazan üzgünüm.Koskoca 48 kişilik ordudan geriye 2 asker Sad
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:21 pm

niye boyle bişey oldu ya??
guzatfi'lbahr

guzatfi'lbahr

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:24 pm

Bu işlerde deneyimli bir arkadaştan aldiğim bilgiye göre bu kadar zaiyatın nedeni;

Bulgarlar

3ordu hepsinde %40 prestij bonusu ve %50savunma bonusu var

Bizde

%20prestij bonusu olan tek ordu

şimdi Bulgar ordulari Edirne Şehir Kapisinda olduğundan %50 bonus
alıyorlar ve Şuan 4 ordu olmuşlar Edirneye girer divanı alırlarsa şehir
içinde %100 bonus alacaklar.Prestijleride 3,5 oldu ta nezaman sayemizde.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:25 pm

Sende kp var gelde orduya girsene len...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:26 pm

show_time demiş ki:
2 Askere bunu verebilirsin.

Lojistik subayı alpi_03 ün panelinde yazan üzgünüm.Koskoca 48 kişilik ordudan geriye 2 asker Sad

yuuhh bu ne adminlerin poartmağı var tabi bi ordu kurmaya çalışın bakalım kurabilecekmisiniz ama onlar kurabiliyor adam ne 1 yıllık nede kazasker ama ordu kuruyor nasıl oluyorsa aramın iyi olduğu choup bile mesajlarıma cevap vermiyor ,yanlış anlaşılmasın choupla başka bir siteden konuşmuşluğumuz vardı burada karşılaşınca pekişti

barişcik 5 ordu daha kursak ne olur olay farklı multinin kp si kaçki 206 kp li birini öldürebiliyor , bizim adminimiz solon çok pasif kalıyo iş valandili hapse atmaya yada nico yu hesabı devrewtti diye silmeye gelince solondan hızlısı yok iş bulgarlara gelince araki solonu bulasın bildirecekmiş edirne düştükten sonra bildirmesin artık
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:32 pm

Koskoca 48 kişilik ordudan 2 kişi hayatta kalıyor ve bir tanesi benim..Öldüğüm an oyunu bırakacam ama olmuyor işte.. Şansıma sövmekteyim şuan Smile)
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:37 pm

oyun seni istiyo alpi çaban boşuna Razz
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:37 pm

boylesi adminler varken biz biraz zor yeneriz bu bir.

bana destek cıkılsa en az 50 adam cıkarırız ama deger mi?

oyunda inzivada iken beni adminlere sikayet edip kontrol edin diyen yaratıkların yasadıgı ve oynadıgı bı oyun ıcın neden o kadar zaman harcıyayım...

Bana multıcı dıyıp agzına gelenı soyleyenler yaptıklarımın admınlerden ıntıkam almak ıcın oldugunu gormedıler ve sımdı de admınlere sallıyolar..

Admınler cok ıyı yapıyor ganimedes yaparken serefsiz olur bulgarlar yapar gelır edırneyı alır adamlarınkı prestıj olur adminler boyle yaklasıyor multıden onlarca askerle geldıler yıkıp gectıler sımdı babel olsun surada olsun sevınc naraları atılır ganimedes bi ordu kursa multıden anasına bıle soversenız.....

Bazı seylerı hakkeden ınsanlar var onlara ders olsun bebelere ders olsun sırf ıtıraz etmek ıcın bırılerıne ıtıraz edenlere ders olsun bana kufur edenlere ders olsun...

Bulgarların bırlıktelıklerı ders olsun...bırbırlerını destekleyıp multı bıle yapsalar poh pohlamaları bızdekı "aaaaa multıcı serefsız dıyıp bana saldıranlara kapak olsun Sad "

Show ıcın ordusundakı askerler ıcın cok uzgunum kısa surede ıyılesırler ınsallah benım tepkım sadece bılıp bılmeden konusanlara buyrun 4 ordulu bulgarlar bırlesıp de kurtarın edırneyı(multısız)
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:42 pm

Kardeş Multinin savunulacak bir tarafı olamaz.Bu konunun yeri burası deil öncelikle.

toplayabiliyorsan toplar gelirsin,kimsede sana davetiye göndermez..Sen sadece bu oyunu sana multici diyenlerin oynadığını sanıyorsan açık ve net söylüyorum sende BIRAK ama bu lafları söleme.

Osmanlı bu halde iken ve sen 50 kişi bulabileceğini iddia ediyorsan Osmanlı için bunu yapmalısın..
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 12:46 pm

alpi_03 demiş ki:
Kardeş Multinin savunulacak bir tarafı olamaz.Bu konunun yeri burası deil öncelikle.

tamam ben bişey demedim savunulmayacak multıyle bulgarların prestıjı ***** olunca ben yıne gelırım sen yıne bana yazarsın
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:01 pm

10-01-2009 04:27 : Silahın parçalandı.
10-01-2009 04:27 : Platoon kılıcı ile sana vurdu. Çok acı verici bir şekilde yara aldın
10-01-2009 04:27 : Kavgaya tutuştuğunuz Radibet önderliğinde "All Must Die" ordusu, Heavy1914 önderliğinde "Haidouk Battalion" ordusu, ve Ircmasterka önderliğinde "Killers" ordusu.

10 günlük keşan tatili...nasıl olurda 1 adam öldüremeyiz ya Evil or Very Mad
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:09 pm

bende öldüm arkadaşlar baya bi zaiyat verdik galba 45 gün burdayız Sad

Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Bendeldmlh8
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 W800
şu okla gösterdiğim adama çoğumuzu o öldürümş galiba
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:10 pm

blackenerji demiş ki:
boylesi adminler varken biz biraz zor yeneriz bu bir.

bana destek cıkılsa en az 50 adam cıkarırız ama deger mi?

oyunda inzivada iken beni adminlere sikayet edip kontrol edin diyen yaratıkların yasadıgı ve oynadıgı bı oyun ıcın neden o kadar zaman harcıyayım...

Bana multıcı dıyıp agzına gelenı soyleyenler yaptıklarımın admınlerden ıntıkam almak ıcın oldugunu gormedıler ve sımdı de admınlere sallıyolar..

Admınler cok ıyı yapıyor ganimedes yaparken serefsiz olur bulgarlar yapar gelır edırneyı alır adamlarınkı prestıj olur adminler boyle yaklasıyor multıden onlarca askerle geldıler yıkıp gectıler sımdı babel olsun surada olsun sevınc naraları atılır ganimedes bi ordu kursa multıden anasına bıle soversenız.....

Bazı seylerı hakkeden ınsanlar var onlara ders olsun bebelere ders olsun sırf ıtıraz etmek ıcın bırılerıne ıtıraz edenlere ders olsun bana kufur edenlere ders olsun...

Bulgarların bırlıktelıklerı ders olsun...bırbırlerını destekleyıp multı bıle yapsalar poh pohlamaları bızdekı "aaaaa multıcı serefsız dıyıp bana saldıranlara kapak olsun Sad "

Show ıcın ordusundakı askerler ıcın cok uzgunum kısa surede ıyılesırler ınsallah benım tepkım sadece bılıp bılmeden konusanlara buyrun 4 ordulu bulgarlar bırlesıp de kurtarın edırneyı(multısız)

atladığın bişey var dostum Osmanlı ordusunda bir tane multi çıksaydı adminler Osmanlının yarısını siler bilmem kaç akçede ceza verirlerdi
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:10 pm

olmayınca ölmuor işte bende sen gibi schahi ölmedim ama yaralandım biz bu 4 ordu ile nasıl başa çıkacaz ya :S
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 10, 2009 1:14 pm

liseli demiş ki:
bende öldüm arkadaşlar baya bi zaiyat verdik galba 45 gün burdayız Sad

Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 Bendeldmlh8
Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum) - Sayfa 2 W800
şu okla gösterdiğim adama çoğumuzu o öldürümş galiba

liseli dedigin adam 4 kisiyi katletmis

show-sen-Kozonova-Crazy_hacker oncekı gunde yolda devilangeli oldurmus 2 gunde 5 vatandas nasıl bı gucse artık!!!!!

Karesi Eyalet Ordusu - III (Son Durum)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki