Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Pasadede

Pasadede

Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:49 pm

masatlık demiş ki:
Tarih: 07 Mar 2009 02:16 Mesaj konusu:
Ödenek numarası '492479'
Sözleşme:

ödenk icerigi eksik yazılmış.bunda hemfikiriz.ancak son nazır raporları ve masatlık abinin verdigi nazır raporlarında ödenegin ve kasanın tam oldugu yazılmış.
şimdi sırasıyla dönemin beyi reelman ,nazırı masatlık savcısı ve kadısı (isimlerini hatırlayamadım kusura bakmayın) ve su an biten dönemin beyi türkkan nazırı chocolateman kadısı ve savcısı bu olayla ilgili hiçbir dava acmamış hiç bir girişimde bulunmamış.niye cünkü verilen raporlar ve envanter tam.
burdaki tek hata magus hanımın ödenek içerigini eksik yazması.bunla ilgili nazıra dava acılmamış.bununda sorumlusu savcı kadı yada bey.

ödenegin iptal tarihi masatlık abinin foruma yazdıgı tarih olarak kabul edersek 7 mart.su an 19 haziran.3 ay 12 gün önce olmuş bu olay ve 2 divan eskitmiş ve dönemin görevlileri hiçbirsey yapmamıs.

ŞU ANA KADAR GECEN OLAYLARDA SAWRON İSMİ YADA ONA BAGLANTILI BİR OLAY YOK.benim demek istedigim olayı sawron a yüklemenini yanlış oldugu.

siz bu olaya bir kurgu yüklemişiniz ,sawron bunları bilerek yaptı turkkanı zor durumda bırakmak istedi ... diye bir kurgu. ben bu kadar derin işlerin adamı degilim. sawron bunları yapmadı yada yaptı diyemem.ancak ortada bir kanıt yoksa masumdur. olayı istediginiz gibi yorumlarsınız buna birşey kimse diyemez.

Kartal13 demiş ki:
paşadede o ödeneği ben atmadım boç duran ortaya o mallarıda ben atmadım kendi pisliğinizi kapatmak için yok şov yapıyor yok iftira KOSKOCA RESİMLER Mİ İFTİRA

ŞU HİLELİ OLDUĞU 87358756876574 KİLOMETREDEN BELLİ OLAN ÖDENEĞİ TEMİZ İLAN ETTİNİZ YA ( DAVA AÇMAYARAK ) SİZİN DÜRÜSTLÜĞÜNÜZDE BELLİ OLDU

paşadede izlemeye devam et daha çok show göreceksiniz yapın pisliği oyunun içine edin sonra yalan iftira show resimler herşeyi anlatıyor çırpının belki resim değişir

kendi pisliginizi!! sizin dürüstlügünüz!! show göreceksiniz !! çırpının !!

sizin hala anlamadıgınız ben kimse adına burda yazı yazmıyorum.fikirlermi belirtiyorum.siz istediginiz gibi kurgulayın ama hayal dünyasına cok dalmayın.komplo teorileri cok kurmayın cünkü ben sizler gibi oyun dünyasında yasamıyorum.elimde msn konusması kayıtları oyundaki mesajların ss leri yada resim upload sitelerinden resim arayacak kadar oyun bagımlısı biri degilim.

son olarak şunu söyleyim ödenek olayı zamanında divanda degildim.bu dönem divandaydım ve şu anki dönemde divandayım.
ben o dönm divanda olsaydımda,bu ödenegi gören nazır kadı bey savcı gerekeni yapmalıydı.divan üyeleri degil bence

birde kartal sawron dede pasasawron güzel espiriydi üzülmedim gercekten güldüm Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:09 pm

Pasadede demiş ki:

ŞU ANA KADAR GECEN OLAYLARDA SAWRON İSMİ YADA ONA BAGLANTILI BİR OLAY YOK.benim demek istedigim olayı sawron a yüklemenini yanlış oldugu.]

sawron=magus=süpergazi sen hala bunu anlamamışsan gözün körmüş şimdiye kadar

Pasadede demiş ki:
cünkü ben sizler gibi oyun dünyasında yasamıyorum.elimde msn konusması kayıtları oyundaki mesajların ss leri yada resim upload sitelerinden resim arayacak kadar oyun bagımlısı biri degilim.

vah vah yazık bize peki seni rahatsız eden ne benim oyunla ilgilenmem hakkında ? ne zamandan beri evimin kirasını sen ödüyorsun ?

Pasadede demiş ki:
ben o dönm divanda olsaydımda,bu ödenegi gören nazır kadı bey savcı gerekeni yapmalıydı.divan üyeleri degil bence

işte aramızdaki farkta bu teşekkürler dile getirdiğin için bizim tarzımızda bir köylüyle bir bey eşittir ortada bir suç varsa ve bunu gören bırak divan üyesi olmayı bir köylü bile olsa farketmez yok o şununn görevi bu bunun görevi onlar size işler bize değil

Pasadede demiş ki:
burdaki tek hata magus hanımın ödenek içerigini eksik yazması.

işte bütün olay bu paşadede hala diliniz varmıyo art niyet demeye hala hata diyorsunuz . Günaydın paşadede üsküdarda sabah oldu HATA DEĞİL ART NİYET bunu gerçekten anlıyormusun ?
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:13 pm

yaw senin düsüncen art niyet benimki hata. yalnız kartal koca yazıda işine gelen yerleri güzel kesmişin Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:35 pm

Pasadede demiş ki:
yaw senin düsüncen art niyet benimki hata. yalnız kartal koca yazıda işine gelen yerleri güzel kesmişin Wink

art niyet yok yani hata çok komik! tamam paşadede yanılmadığımı gösterdin bana biri hatayla irlandaya gider biri hatayla 5 divan üyesini keser biri hatayla bir ödeneği o kadar yanlış yazarki .Sonra diyorsun ben dürüstüm beni onlarla karıştırmayın bu ödeneğe hata diyecek derece dürüstsün sen gözlerim yaşardı

işime gelen kısmı değil cevap verilmesi gerekn kısmı mesajda kendi hayatını anlatmışsın hayatın hakkında bir bilgim yok ne yazmamı bekliyordun ? ben cucurmuyum bi halt bilmeden insanların özel hayatlarından bahsedeyim ?
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:58 pm

bu ödenek olayındaki hatalar sırasıyla:
1)magus ödenegin içeregini yanlış yazmıstır.sucludur
2)bunu gören bey sesini cıakrmamıstır.sucludur.
3)yeni dönemde göreve gelen bey buna sesini cıkarmamıstır.sucludur
4)yeni dönemde göreve gelen tic.nazırı savcı kadı bir işlem yapmamıstır.sucludur
bir dönem biter yeni dönem baslar
5)gecen dönemki bey sesini cıkarmadı sucludur
6)gecen dönemki kadı nazır savcı sesini cıkarmadı sucludur

burdaki hata=suc da bana göre ödenegin içerigini eksik yazılması.sizin hata anlayışınızla benimki farklı Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 12:38 am

iyi medresedeki dildersleriyde hataydı keşke her hataya böyle baksan paşadede. olay hata yada art niyet değil sizin için. olayı kimin yaptığı bunuda postlarınızda zaten kanıtlıyorsunuz
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:15 am

bir olayda art niyet aramam,kanunların gösterdigi yolda yorumumu yapıyorum.magus ödenegi niye öyle yazdı niye ödenek atıldı bunu düşünmem ,ancak ödenekte yazılan yanlışın suc teşkil ettigini söylüyorum ve siz bu oalyı sawron a yüklüyorsunuz ,konu içerisinde sawron adı gecmedigini söylemeye calsıyorum.tabi maguz gazi sawron sizin için bir, burda ayrıma düsüyoruz.
bu konuda böyle uzar gider kartal ,size iyi geceler iyi art niyet aramalar.ben kim olursa olsun birine iftira atırlır yada haklılıgına inanırsam ve budnan eminsem yeni bir mesajla konuya atlarım Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:24 am

Pasadede demiş ki:
bir olayda art niyet aramam,kanunların gösterdigi yolda yorumumu yapıyorum.magus ödenegi niye öyle yazdı niye ödenek atıldı bunu düşünmem ,ancak ödenekte yazılan yanlışın suc teşkil ettigini söylüyorum ve siz bu oalyı sawron a yüklüyorsunuz ,konu içerisinde sawron adı gecmedigini söylemeye calsıyorum.tabi maguz gazi sawron sizin için bir, burda ayrıma düsüyoruz.
bu konuda böyle uzar gider kartal ,size iyi geceler iyi art niyet aramalar.ben kim olursa olsun birine iftira atırlır yada haklılıgına inanırsam ve budnan eminsem yeni bir mesajla konuya atlarım Wink

her konuya bekleriz gel ama sanıyorum 3-5 kişi dışında herkes

sawron=gazi=magus bermuda şeytan üçgeninin neler yaptığını gördü yaptıklarını sayar resimlerini koyarımda siz hatadır dersiniz

paşadede ne zaman ki bu ödeneğin ne amaçla yazıldığını kabul ettin ve bunun basit bir hatadan çok daha farklı bişey olduğunu söyledin o zaman dürüstlüğüne inanırım

atalarımız ne de güzel söylemişler GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:53 am

sayın kartal eger saydıgınız kişiler yada ben yada bir baskası bir suç işlemiş kabubları cignemişse ,o kişinini cezalandırılması icin elimden geleni yapar bunu savunurum.

tekrarlıyorum ortada kanunlara aykırı tek durum ödenegin iceriginin eksik yazılması,bunun sonucundada ticaret nazırına dava acmayan bey ve kadınıın hatası.

ancak az önce meyhaneye girdim ve aga olmuşun dediler.sayın bey görev dagılımı yapıyor herhalde hiç sormadan görev vermiş saolsun.ancak anlamadıgım bir nokta var. bu şeytan ücgenindeki sawron ,art niyetli hareket eden sawron herseyi yapan 007 sawron a ne diye maden mütevelligi verilmiş.

Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Sssssv

bu adam düzenbaz hilekar biriyse madenleri cökertir ,sonra sucu size atar Wink bende sizin gibi derin düşüneyim biraz Cool
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:08 am

Pasadede demiş ki:
sayın kartal eger saydıgınız kişiler yada ben yada bir baskası bir suç işlemiş kabubları cignemişse ,o kişinini cezalandırılması icin elimden geleni yapar bunu savunurum.

Sayın paşadede hileli olduğu 57427785 kilometreden belli olan bir ödeneğe HATA diyebilen biri kanun manun savunamaz önce kendi nefsini yenmeli

Pasadede demiş ki:
tekrarlıyorum ortada kanunlara aykırı tek durum ödenegin iceriginin eksik yazılması,bunun sonucundada ticaret nazırına dava acmayan bey ve kadınıın hatası.

ses çıkarmayanlarda hatalıdır tüm yaptıkları göz önünde olmasına rağmen bunları hala destekleyip ben dürüstüm diyenler zaten hatalı halayının başını çekenlerdir

Pasadede demiş ki:
ancak az önce meyhaneye girdim ve aga olmuşun dediler.sayın bey görev dagılımı yapıyor herhalde hiç sormadan görev vermiş saolsun.ancak anlamadıgım bir nokta var. bu şeytan ücgenindeki sawron ,art niyetli hareket eden sawron herseyi yapan 007 sawron a ne diye maden mütevelligi verilmiş

Anlatayım buna TARAFSIZLIK dersi derler hiçbir medresedede verilmez o yüzden bence iyi takip et ne kapsan kardır .

1.eğer divan üyelerine sorulursa muhtemelen 11 kişi aynı koltuğu isteyecektir .Koltuğunu beğenmeyen bey e mesaj atıp değiştirilmesini isteme hakkına sahiptir değiştirirmi değiştirmezmi o beye kalmış bi durumdur

2.Bu maddeye dikkat bununla ilk defa karşılaşacaksınız paşadede o yüzden hazırlıksız olabilirsin tarafsız olmak ne demektir : yetki sende diye kolluk bende kıllık bende yapmamak demektir. yetki sende diye kendi adamlarıma özel koltuk vereyim dememektir ( sizin dürüstlük abideleri beyken yaptıkları dağılıma bak bide buraya bak ) sawrona o koltuk verilmişse bu işi en iyi o yapar diye verilmiştir .Bir işi ehline vermek eyaletin yararınadır .Size çok uzak bir tavır bunun farkındayım ama heyecanlanma yavaş yavaş tarafsızlığı öğreneceksiniz ve bize teşekkür edeceksiniz şimdi 4 gözle adam kayırmamızı bekliyorsunuz ama öyle bişey olmayacak beklediğini zamana yazık
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:09 am

bir sawron diye tutturmus gidiyorsunuz,

bir baslikta pasadede

bir BASLIKTA aksen efendi

BURADA HERKEZ KOR

HERKEZ HAKSIZ SIZ IKINIZ HAKLISINIZ DIMI

BURADA HERKEZ BUNLARIN GERCEK YUZUNU GOREMEDI

SIZ GORDUNUZ DIMI

Bu edit herkez bikti siz bikmadiniz dimi

erkekseniz sawron yada gazinin cikarlarina ters bir hareket yapinda o zaman gorim sizi, O ZAMAN GELIN BURDA SAVUNUNDA GORELIM SIZI.

CIKARLARINIZ AYNI, AYNI KASEDEN YEMEK YERSINIZ, sonra gelir burda AVUKATLIK TASLARSINIZ,

YAZMAYAYIM DIYORUM, SUS BE KARDESIM DIYORUM KENDI KENDIME , AMA ISTE BU KADAR insanin arasinda iki kisi cikarda bunlari savunur ya, hayret ediyorum,

usunmesen tum forumu sayacam tek tek, yahu

KARTAL13 artik daha ne yapsin adam DELIL KOYAR, ISPAT YAPAR, HAKKI ADLETI GOSTERIR, GOZUNUZUN ICINE SOKAR BUNA RAGMEN BU KADAR ADAMIN YANINA

iki kisi cikar bu edit savunur SONRADA BEN TARAF DEGILIM HAKSIZLIGA KARSIYIM DIYE AYAK YAPAR GECIN BUNLARI YA GECIN.

dedigim gibi BIR GUN BUNLARIN SUYUNA GITMEYIN , BIR GUN CIKARLARINA TERS BIR SEY YAPINDA O ZAMAN GORIM SIZIN AGABABALARINIZ SIZE NASIL SAHIP CIKIYOR.

sahte avukatlar sizi, birakin bu rolleri isinize bakin, ucuz adamlarin avukatligini yapacaginiza kafanizi kaldirinda bir etrafiniza bakin, cikin onlarin eteginin altindan YAZIK BE SIZE YAZIK.
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:56 am

Kartal13,

Bana tuttun hırsız sawron diye iftira attın ve buradaki birsürü insana yalanlarla dolu post attın. Karesi Sancağı Sözcü Makamında ve Karesi Divanında yukarıda gösterdiğim delillerin hepsi varken bunları yazdın. Bu ödeneği gören ya da sana o screenshotu veren kişi onları neden vermedi, görmüyor muydu. Hatta bu ödeneği sen Chocolateman'a gösterdiğinde o da inceledi ve hırsızlık olmadığını söyledi ve sen yine de tuttun hırsız dedin. Hem de hiç alakası olmayan bana... İnsanlarda doğal olarak senin yalanına inandılar. Peki hırsızlık olmadığı sana benden başka birisi tarafından anlatıldığı halde gelip burada yine neden çaldılar diye yalanlarla dolu iftira atıyorsun? Buradaki amacın ne? Ben söyleyeyim... Karalamak, insanları yalanlarla kandırmak, iki yüzlülük, hırsızlık olmadığını bildiğin halde insanların kafasına öyle kazımak.

Peki delilleri ile birlikte açıklandığında ne yaptın? Hemen konuyu değiştirdin, Çevir çevir tava yanmasın yani Wink Buradaki insanları kandırabildiğin için de resmi foruma hiç taşımadın bunu? Hiç resmi forumda yazsam banlarlardı deme bana hala yazıyorsun orada... Hiç benim gelip buraya gerçekleri delilleri ile birlikte yazacağımı tahmin etmedin çünkü. Buradaki insanlar sürekli senin yalanların ile beyinleri yıkanıyor ve hiç tanımadığım insanlar tutup bana düşman oluyorlar. Senin de amacın bu zaten evet başarılı oluyorsun devam et. Seni yalanların ile başbaşa bırakıyorum ve Allah'a havale ediyorum.

Magusmilena'nın o ödeneği ne amaçla attığı beni ilgilendirmez, karşı çıktığım bir ödenek ne amaçla atılırsa atılsın sonuçta ben karşı mıydım, evet karşıydım, daha önceden de söylediğim gibi iptal edilmesi için sizden daha fazla savaş verdim... Niyetine gelecek olursak da amaç zarar ettirmek falan değil ki eyalet yönetimini bilen herkes bu sebepten sancağın zarar etmeyeceğini çok iyi bilir, yine senin çarptırman diyelim. Amacı ise benim düşüncem tamamen gıcıklık yapması... Yazamaz mıydı içine iki satır daha... Neden dava açmadım konusuna geldiğiniz zaman ödenekte herhangibir hırsızlık olmadığı ve çalma amaçlı atılmış bir ödenek olmadığı için dava açma gereği duymadım. Sadece ben değil o dönem ve ondan sonra gelen dönem beyi ve divan üyeleri de gerek dumadılar gördüğün gibi. Çünkü onlar da bir numara olmadığını biliyorlardı ve sadece buraya gelip halka yalan beyanda bulunuyorlardı, arkadan msn lerde insanları kandırıyorlardı.

Eğer içeriği yazılmadı diye her kişi dava edilecekse dava edilmesi gereken birsürü ödenek var. En basitinden örnek vereyim. Kaybolmasın diye geceleri malların ödeneklenmesi mesela... Ben Ticaret Nazırı iken ödeneğin içerine korumak için atılmıştır yazar ve içine bütün malları doldurur Kaknus ya da Berkman'a atardım. Ya da atmaz açık ödenekte tutardım. Bu şekilde atılmış birsürü ödenek var ki buna bir dava açarsanız o şekilde atılmış bütün ödeneklere dava açılacak mı çok merak ediyorum? Sonuç olarak içeriği yazılmamış ve içeriği çalınabilecek ödenekler. Ben yine de sizin egonuz tatmin olsun diye divanda yapılan oylamada o ödenek için olumlu oy kullanacağım.

Yine her ödeneğin içeriğinde herkes istediğini yapabilir. Daha önce de dediğim gibi bir 50 adet sığır yazar ama 100 sığır atar insan bunu da rapor ederken 50 sığır diye rapor eder ve çalar. Ama daha önce gösterdiğim delillerde o şekilde bir durum yok ve ödenek atıldığı gibi rapor edilmiş, atıldığı andaki envanter belli, ertesi günkü Masatlik'in raporu belli. Ama dediğim gibi senin mantığın ile bütün ödenekler şüpheli duruma düşüyor...

Magusmilena'nın kurduğu orduya gelecek olursak, o ordu Karesi'de devriye gezmek için kuruldu ve divan kararı ile kuruldu, yaptığı bir devriye sonunda uğradığı hakaret sonucu bir süre oyundan uzaklaştı ve sonunda bıraktı gitti. Burada artniyet var mı hayır. Tamamen unutup inzivaya alıp herşeyi kapatmasından dolayıdır. Buna da bir kulp uydurma lütfen, kadın bıraktı gitti. O ödenek de divan kararı ile atıldı ve içeriğinde yazdığı gibi ordusundaki 5 askere maaş ve yiyecek amaçlı verildi. Kullanılmayan ürünler de olduğu gibi ödenek içerisinde duruyor ama sen yine o kısmı keserek insanları yanıltmaya çalışmışsın. Magusmilena ödeneği iptal etmeden inzivaya almış ve ben kendisine o saatten sonra msn e girmediği için ulaşamadım ve kendisine iptal etmesini söyleyemiyorum, eşi Barriskupon da aynı şekilde msn e girmiyor o tarihten beri ödeneği iptal ettiremedim daha... Görebilirsem iptal etmesini tabiki söyleyeceğim ama kendisinin de ne ödeneği ne de bu oyundaki kıytırık sanal malları artık düşündüğünü, kale aldığını zannetmiyorum.

Birde su imageshack'dan buldum hikayesine çok güldüm biliyor musun? Senin verdiğin resme baktığım zaman arka forum arka planı ile birlikte resim çekildiğini görebilirsiniz. Yahu Kartal13, bırak artık şuradaki masum insanları salak yerine koymayı gerçekten, belki onların zoruna gitmiyor olabilir ama gerçekten benim zoruma gidiyor onları salak yerine koyman.

Bir de şu Maden Mütevelli görevine gelecek olursak, özel toplantılarda herkes içinde biz Sawron ile asla çalışmayız diyen sendin Kartal13, şimdi bana bu işi en iyi bilen ve ehline verilmiştir diye yazıyorsun. Gerçekten çelişkilerle dolusun anlamakta güçlük çekiyorum seni. Buna şöyle diyelim, beceremeyeceğimiz şeyler var onun için de vermek zorundayız diyelim. Ama birşeyi hala bilmiyorsunuz ki Maden Mütevelli madenler otomatik bakımda iken hiçbir işi yoktur. Geri kalan herşeyi Ziraat Nazırı yapar. Gözüm herhangibir görevde değil yanlış anlama ve zaten savaşa gidecek ordulara puan üretmek için Karacabey'e gittiğimi bildirdim merak etme, gitmeyecek olsam zaten üzerime düşeni en iyi şekli ile bu zamana kadar yaptığım gibi yine de yaparım. Bu zamana kadar makam veya koltuk beğenmediğimi hiçkimse söyleyemez...

Sana gelince Canko,

Sen hala aynı nağraları atıp duruyorsun ama 4. sayfada delilleri ile birlikte yaptığım açıklamayı okumadın ya da okusan da arka sayfada kaldığı için okumamazlıktan geldin diyebilir miyiz? O açıklamayı okuyan Kartal çevir tava yanmasın yaptı, diğer herkes de sustu ve Karta13'ün yalan söylediğini anladı...

Kartal'ın içinden saydıklarını tahmin edebiliyorum.
* Ula bu herif nereden çıktı da geldi buraya yazıyor, hiç yazmazdı.. Bütün yalanlarım ortaya çıktı, dur ben birşeyler daha uydurayım üzerini kapatayım şu işim...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 10:23 am

Vay vay vay eyaletin baş kurtarıcısıda ! bu foruma gelirmiydi Smile

Sawron tek şey sölüycem sana divanda görev vermelerinin nedeni bence kolluk bende olayını yapmamamızdır vede bunu senin gibi birinin anlaması pek kolaydır ama işine gelmediği için böyle konuştuğunu düşünüyorum..

Sawron şu şu 1000 akçe olayınıda hallet artık bak söz verdin Razz:P:P
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 10:31 am

karesiye hayırlı olsun
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:21 am

Savron demiş ki:
Kartal13,
Birde su imageshack'dan buldum hikayesine çok güldüm biliyor musun? Senin verdiğin resme baktığım zaman arka forum arka planı ile birlikte resim çekildiğini görebilirsiniz. Yahu Kartal13, bırak artık şuradaki masum insanları salak yerine koymayı gerçekten, belki onların zoruna gitmiyor olabilir ama gerçekten benim zoruma gidiyor onları salak yerine koyman.

Savron insanın uykusunu getiriyorsun yukarıda yazdıklarını kaç kişi okudu sanıyorsun ?ben de okuyamadım paragrafların başlarına baktım. ben image.us ın bu özelliğini fark ettiğimde o an msnde konuştuklarıma söyledim hımm bakalım kimler vardı show vardı ozank vardı levoz vardı bozkurt vardı ihtiyar vardı hepside gördüler ve sadece bu resim değil 16 tane ss aldık oradan buyur bu adamların hepsine sor bakim belkide hepimiz yalancıyızdır affraid bişeylerin senin zoruna gittiği doğru bunda hemfikiriz

Savron demiş ki:
Bir de şu Maden Mütevelli görevine gelecek olursak, özel toplantılarda herkes içinde biz Sawron ile asla çalışmayız diyen sendin Kartal13, şimdi bana bu işi en iyi bilen ve ehline verilmiştir diye yazıyorsun. Gerçekten çelişkilerle dolusun anlamakta güçlük çekiyorum seni. Buna şöyle diyelim, beceremeyeceğimiz şeyler var onun için de vermek zorundayız diyelim.

Anlamakta güçlük çekersin tabi işi ehline vermek sizin bizden olan gelsin kavramınızla tamamen zıt o yüzden sana yabancı geliyor alışırsın yavaş yavaş . Ben asla seninle çalışmam Allah o günleri yaşatmasın ben zombi değilim gazi tam sana göreydi onunla yada onun gibilerle çalış gerçekten birbirimizle işimiz olmaz olamaz yanlız bu eyaletin işi benim değil .Divanda halka hizmet ediyorsun bana değil söze gelince hizmet hizmet diyorsunuz icraate gelince fossss

Savron demiş ki:
Kartal'ın içinden saydıklarını tahmin edebiliyorum.
* Ula bu herif nereden çıktı da geldi buraya yazıyor, hiç yazmazdı.. Bütün yalanlarım ortaya çıktı, dur ben birşeyler daha uydurayım üzerini kapatayım şu işim...

çok komik! çok gariban gördüm seni sawron bir zamanların gelibolu tek başına bağlatan edirne divanına meydan okuyan sawronun haline bak 12 yaşında çocuk olmuş iki mesaj sonra nanik yapmayada başlarsın
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 12:15 pm

sen zaten git puan uret beylik senin neyine edit, hic olmadi bir ise yararsin,

bundan sonrada beylik icin aday olmazsin artik, anlamisindir secilemeyecegini bundan sonra,

kareside 4 kisi cikartip bir adayda bodftan cikartip bey olamadiginizda anlamaliydin biz burdayken bey olamiyacagini,

Sen insanlarin arkasindan kufur eden, msnlerde kufur edip kacan bir yaratiksin, burada adam numarasi yapma.
msnde OBBF yE OLAN dusmanligindan dolayi insanlara camur atan ve kufredip kacan terbiyesiz bir insansin.

simdi saksakcilarinida topla yuvana don, orada sana ekmek cikar belki,

OSMANLIDA SENIN KADAR BIR YUZSUZ, SENIN KADAR KIVRAK BIR ADAM VARMI ACABA,

O ettigin ana baci kufurleri sana yedirtene kadar SANA OSMANLIDA SU YOK, SIMDI KAYBOL

Edit HERIF.
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 12:44 pm

bu forumun seviyesini iyice düsürdünüz tebrikler.size görevinizde basarılar
eger devam etmek istiyorsanız tartısmaya resmi forumda gerekli baslıgı acar orda haklılıgınızı savunursunuz ama cocuk colukdan hakaret yemek icin burda bulunmanın anlamı yok.

kartal sizin tek derdiniz benim agzımdan sawron sucludur lafını cıkarmak.ancak ben hala bu ödenek olayında sawron suclu degil diyorum.

eger görevinizi layıgıyla yapmak istiyorsanız magusmilena basta ona dava acmayan reelman ve mturkkan a dava acın bu ödenegin yanlış yazıldıgını göre göre dava acmadıgı ve görevlerini yerine getirmedigi icin.

yoksa görev bize düsüyor show_time dahil olmak üzere yukarda ismi gecenlere ben dava acacagım.bu konuda burda kapanır o zmn kim haklı kim haksız ortaya cıkar.

iyi günler
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 12:45 pm

Kartal13,

Yukarıda yazılanları insanlar okuyor merak etme ve gerçekleri görüyorlar ve ilk sayfalarda bana attığın iftiraları kınayan insanlar artık gerçekleri gördükleri, senin yalanlarını anladıkları, onları aptal yerine koyduğunu anladıkları için bir şey diyemiyorlar. Şimdi hah uzun yazmış nasılsa kimse okumaz diye avutma kendini...

Bak ne güzel demişsin, herkes işi ehline veriyor, demek ki bunda bir problem yokmuş di mi? Bu zamana kadar biz bey çıkarmadık ve görev dağılımı da yapmadık, yapanlardan bir yaran varsa bunun kinini neden bana kusuyorsun orasını anlamış değilim...

Ben gariban değilim, gerçekler ve gerçek yüzün ortaya çıktıkça kıvırdıkça kıvıran sensin, atacak iftira kalmadı şimdi de rencide etmeye mi çalışıyorsun, bu durumundan dolayı acınacak halde olduğunu ben görebiliyorum, bunları okuyan, senin iftira ve yalanlarınından sonra delilleri ile birlikte yalan ve iftira olduğunu okuyan insanlar da görüyorlar. Ben ne isem oyum, yaptığımın her zaman arkasında oldum, bu zamana kadar her alanda icraat yaptım, yapmaya da devam ediyorum.

Skywalker22, yardım almak için yanıma gelmen gerekiyordu o zaman ki alabilesin, konuşacağına gelseydin Wink Şimdi Karacabey'deyim, uzun zaman da dışarıda olduğum için yanımda pek para yok Wink Geri dönünce hallederiz...

Sana gelince Canko, yalancının iftiracının önde gelenlerinden en başta gelenlerinden birisi de sensin. Neden dersen ettiğin küfrün karşılığını aldığında ortaya çıkıp Sawron bana küfretti diyebiliyorsun... Eğer istiyorsan bu yalanını da ispatlayabilirim, msn loglarını buraya koymama izin veriyor musun?

Beylik ile herhangibir derdim olmadı bu zamana kadar, her zamanki gibi oraya giden 12 kişinin de hakkı olan bir şeye herkes aday olabilir. Karesi Sancağı OBBF yönetiminde 4 ay geçirdi ve bu 4 ayda divanı yöneten, çekip çeviren yine ben oldum. Yatan, hiçbir şey yapmayanı da o divandaki herkes gördü.

Ayrıca sen o kadar saygısız bir insansın ki Savaş için divandan izinsiz kurduğun ordu ile seçimin son günü asesleri keserek belediyeyi ele geçirip istifa edip seçimi uzatabiliyorsun.

Bak o orduyu amacı dışında nasıl kullanmışsın, senin karakterin buradan ortaya çıkıyor.
https://2img.net/r/ihimizer/img193/5083/kantn.png
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:07 pm

paşadede bu forum neden kuruldu? resmi forumdaki zombikspor Anonim Şirketi yüzünden şimdi sawron gece gündüz dua ediyor resmide bu konuyu açsada banlatsam çok beklersiniz o tuzağa bir kere düştüm 2.si olmaycak çorpınışlar boşuna daha geçen +1 yazdım die 3 gün spamdan ban yedim 6 günde açıldı oda ADMİNE BİLDİRDİĞİM için wolf 5 gün banlandı 6 ayı tamamladı ve şuan anda en az 5 kişi alıntı yapıp +1 +10 bilmem ne yazıyor O.F.H üye alım yeri uçmuş nedensiz sebepsiz ferman padişahınsa dağlar bizimdir Wink

sawron iyice şaşırdın siz bey çıkarmadınızmı ? gazi iki dönem beylik yaptı sende destekledin resmi forumda da her işi beraber yaptığınızı açıkladınız yanlışmı hatırlıyorum ? doğru hatırlıyorum değilmi ? sen bir garibansın malesef gerçek bu şu ödeneği hata diye temiz diye yutturmaya çalışıyorsunuz işte bu kadar garibansın aklı selim olan hangi insan bu ödeneğe temiz yada hata der ? magus buradayken onun her işini beraber yaptınız şuan hayır o tek başına yaptı demenin tek amacı magus burada olmadığı içindir her zaman iki yüzlüydün hiç değişmeyeceksin

zeus beyken zeus zeus diye yanından ayrılmazdın zeus güç kaybedince gazi gazi oldun .Sawron kaç parti değiştirdin ? obbf 3 dönem daha bey olsa obbf başvuru yapacaktın işte böyle bir insansın .Elinden geleni yap

magus gazi oyundayken her işi beraber yaparız biz bereaber çalışırız diyordun şimdi gazi şöyle yapmış ben itiraz ettim magus böle yaptı ben itiraz ettim .sawron o ödenek yazıldığında sende oradaydın gazi=sen=magus o gece toplantı yapıp bu ödeneği yazdınız ne paşadede ne de hırsız aksen bu gerçeği değiştiremez Wink
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:36 pm

Karta13,

OBDF ne zaman bey çıkardı söyler misin bana? Ha Gaziyi Bey seçmek Bey çıkarmak anlamına geliyorsa bana göre gelmiyor. Biz tecrübe ve deneyime, bilgiye göre oy verdik ve destekledik. O dönemlerde de eyalet hiç olmadığı kadar ileriye doğru gitti. Bey seçip eyalet yönetildi bu da her zamanki gibi, herkesin yaptığı gibi çalıştık ve bu çalışmaya eyalet için çaışma deniyor ama senin gözünde ne deniyor bilemem.

Zeus62 Beyken değil ben Zeus62 daha seviye sıfır iken tanıyorum, oyunu kendisine ben öğrettim yeni başladığında hadi inkar etsin ve kendisi kadim dostlarımdan birisi idi, ne yazık ki o da mollalık uğruna neler yaptığını gördük...

Bu zamana kadar MHF'de bulundum ve yöneticiler arasındaydım ki oradan neden ayrılduığımı en iyi bilenlerden birisi sensin, sen de içindeydin unutma. Ondan sonra da OBDF kuruldu ve orada yer aldık kuranların daveti ile... Bana hiç OTMF deme ben hiç OTMF üyesi olmadım...

Beni kendin ile karıştırma hiçbir zaman, benim içim ne ise hep dışım da o oldu, senin gibi iki yüzlü olmadım hiç ki şuraya attığım bu 4. post ve her postta yerin dibine girdin, o kadar yalan sıktın hepsi fos çıktı, ve sürekli çevir tavayı yanmasın yapıyorsun... Devam et ben seni vicdanın ile başbaşa bırakıyorum, tabi vicdanın varsa...

Şunu hiçbir zaman unutma, burada seni okuyan insanlar ne aptal, ne de salak, delilleri ile birlikte senin yalanlarını herkes gördü...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:45 pm

şakacı sawron gazi ile yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmedi eyalet kar etmişmiş

4 akçeye aldığın demirleri kasabalara 20 akçeye kakalarsna tane başı 16 akçe kar edersin bunu 1000 le çarp (tahmini adet) işte sizin eyaleti kalkındırma şekliniz bu beceri değil halkı kakalamaktır

koskoca resim koydum bana hala haksız diyorsun komedisin sawron komedi ötesi değil
zeus mollalık için yapmışmış zeusu nasıl sattığı unuttun galiba üstelik pazarlığı benimle yaptın banuda yanımızdaydı şuan banu pek aktif değil ama hala oyunda dikkat et bunları görmesin
Rolling Eyes
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:52 pm

bana bak , ordu icin ekev hesabiyla izin istedik verdinizmi
ac sozcu sayfasina bak kimler red vermis.

biz sizi adam yerine koyduk prosuduru bozmayalim dedik izin istedik
siz havalari girip red oyu verdiniz.
hakkimiz varken senemiz dolmusken size soracaz sizde izin vermiceksiniz sonra biz kurunca izin almadiniz olacak hee gec bu ayaklari..

bir kere adam gibi izin istedik, ikinci sefer
ordu icin senin gibi birinden izinmi alacam,

ASESLERI KESMISIM HEE:)

SENIN O ases dediklerin git sor bakim olayi anlatsinlar sana bilmeden konusma cahil herif

secime bir gun kala demissin ONDE OLAN BROLGAYA SOR BAKIM engel olduysam reisligine onu neden desteklemisim???

amacim o olsa brolgayi desteklemezdik cahil gene bilip bilmeden konusma.

AKSENI SATIN ALMISINDA BROLGAYI BEYLIK OYU ICIN SATIN ALAMADINMI.

BU KADAR BOS KONUSANDA BI SEN VARSIN.

EZINENIN E sini bilmezsin biz orduyla girdigimizde bellediye ne durumda onu bilmezsin gelir burada konusursun.

RESMIDE banliyiz diye cok ozledin galiba beni????

SENI HER SEFERINDE YERIN DIBINE SOKUYORUM hala konusuyorsun ya, sana morfin etkisi yarattim herhalde???

PASADEDE senin hakkinda yorum yapmiyacam, sende ugrastigin adamlara dikkat et ki sonra aglama karsimda???

4 ay OBBF KA,MIS DIVANDA SAWRON YURUTMUS ISLERI lol! HAHA okudunuzmu ya saka gibi.

ilk 2 aylik surede secimin bitmesine 3 gun kala gorev aldin be utanmaz adam, git cocuk kandir sen.

DIVANIN ONUNDE TAS KOYMAKTAN BASKA NE ISE YARARSIN SEN.
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:06 pm

Sayın Forum Kullanıcıları ;

Bu topicden bir adet ban çıktı, daha fazlasının çıkmasını sizde bizde istemeyiz

Lütfen biraz daha sakin olarak konuşmalarınıza devam edin
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:12 pm

Canko,

Ekev'i ben şahsen tanımıyorum ve nasıl bir insandır bilmiyorum, hakkında da güvenilir birisi kesinlikle bu adam güvenilir sağlamdı demedi ve doğal oalrak red oyu verdim ve orada 6 kişi red oyu verdi ki bu da divanın yarısı demek.. demek ki sadece ben değildim Ekev'in ordu kurmasına...

Sana gelince, Osmanlı'nın ileri gelenleri bir araya gelmişler savaş için konuşmuşlar ve ordu kuracak isimlere karar vermişler, sen de bunlar arasındasın ki bize de tabiki onay vermek düşerdi, zahmet edipte istemen gerekirdi... Sen çıkıp ben ordu kuracam dersen durup dururken tabiki de vermem ama sana birileri onay vermişse dış savaş için bize de okey demek düşerdi. Öcü değiliz yani çekinme Wink

Rezil olma meselesine gelince kimlerin rezil olduğunu herkes gayet güzel bir şekilde görüyor, gerçekleri gören insanlar gelip sizi neden desteklemiyorlar bu topicde. Ben söyleyeyim, onlar kendilerinin sizler tarafından kandırıldığının, beyinlerinin yıkkandığının ve salak yerine koyulduklarının delilleri ile doğruları 4. sayfadaki topicimde gösterdiğim zaman anladılar.

Ayrıca ben hiçkimseyi satın almadım, gerçekleri gören insanlar tepkilerini veriyorlar, kendi görüşleri, beni bağlamaz...

Kartal13,

Daha öncede söyledim ama o demirler tamamen madenleri optimum seviyeye getirilmesi için kullanıldı ve halka satılan demirler üretilen demirlerdi. Ayrıca halka 4 akçeden demir verildiği zaman pazar ekonomisinin nasıl mahvolacağını ekonomiden anlamadığın için bilmiyorsun sanırım...

Zeus62'ye gelince buralarda gezmesinin zerre kadar anlamı yok çünkü onu zerre kadar önemsemiyorum. Bahsettiğin zamanlarda Zeus62'nin bey olamayacağını sen de dahil olmak üzere herkes biliyor. Sen rahat bir şekilde avantajlı durumda idin ve o zamanlar sözümü dinlediğin için seni bu işten vazgeçirmiştim. Bilmem hatırlıyor musun... Zeus62'nin o dönem bey olamayacağını hepimiz biliyoruz ve sizlere arkanızdan onlarca hakaret eden insanların senin beyliğine ne kadar karşı çıktığını da biliyorsundur. Ha sana demezler ama sonra herkesi Supergazi'ye döndürüp onu bey yapan kimlerdi onu da biliyorsundur umarım. Arkandan ettikleri hakaretleri hiç saymıyorum...
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:05 pm

Pasadede demiş ki:

kartal sizin tek derdiniz benim agzımdan sawron sucludur lafını cıkarmak.ancak ben hala bu ödenek olayında sawron suclu degil diyorum.

eger görevinizi layıgıyla yapmak istiyorsanız magusmilena basta ona dava acmayan reelman ve mturkkan a dava acın bu ödenegin yanlış yazıldıgını göre göre dava acmadıgı ve görevlerini yerine getirmedigi icin.

yoksa görev bize düsüyor show_time dahil olmak üzere yukarda ismi gecenlere ben dava acacagım.bu konuda burda kapanır o zmn kim haklı kim haksız ortaya cıkar.

iyi günler

bu cagrımı yineliyorum.Açtıgınız başlık rayından cıkmıs canko adlı şahsın terbiyesiz konusşmaları ile tartışma iyice çığrından çıkmıstır.
Sayın akrtal oyun forumunda canko gibilerin terbiyesizce konusmalarına izin verilmiyor diye orada yazmayı uygun görüyorum Wink bende ana avrat söven her lafımın sonunda o meşhur 2 harf kısaltmalı küfürü eden biriyim ama edep adap bilen biriyim ve burda uygun bir dil kullanıyorum .ADAM OLUNKİ ADAM GİBİ MUAMELE GÖRÜN !!!
Bu lafıda adamlık bilmeyenler üstüne alsın lütfen

SON OALRAK DİVAN FORUMUNDAN BİRKAÇ YAZI KOYAYIMDA ESKİ BEYİMİZ NE İŞ YAPTI SAWRON NE İŞ YAPTI CIKSIN ORTAYA.

TEKRARLIYORUM BEN SAWRON UN AVUKATI DEGİLDİM AMA BENİ ZORLA AVUKATI YAPTIRDINIZ!!!
Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 5 Ssssssssssx

https://2img.net/r/ihimizer/img193/4791/ssssssssssx.jpg

araya cankonun izinsiz sekilde ordu kurması ve vatandasları kesmesinide ekledim. kimin ne odlugu ortaya cıksın!!!

bu baslıgı oyun forumuna tasıyorum cünkü bu yaştan sonra cocuk colukdan küfür yiyip sessiz kalacak halim yok!!!

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki