Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Aksen090

Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:04 pm

mevlüt abi sözüm obbf ye değil zaten...
ben sizin dürüstlüğünüzden şüphe edemem...
bir kere ettim sonra pişman olup hepinizden özürdiledim..

ama bu ödenegin sawrona yansıtılması yanlış benm düşüncem bu...
ve hasoaga olayıyla örnek vermek istedim...

tekrardan kartal13 e teşekür ediyorum bu konu keşke o zamanlar gündemde kalsaydı...bizler her fırsatta bu konuyu dile getirdiğimizde
o zamanın yetkili kişileri bize sahip cıksaydı..
ama artık iş işten geçti...
yinede delillerle ortaya konulması cok güzel olmuş..

saygılar...
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:24 pm

Aksen090 demiş ki:
mevlüt abi sözüm obbf ye değil zaten...
ben sizin dürüstlüğünüzden şüphe edemem...
bir kere ettim sonra pişman olup hepinizden özürdiledim..

ama bu ödenegin sawrona yansıtılması yanlış benm düşüncem bu...
ve hasoaga olayıyla örnek vermek istedim...

tekrardan kartal13 e teşekür ediyorum bu konu keşke o zamanlar gündemde kalsaydı...bizler her fırsatta bu konuyu dile getirdiğimizde
o zamanın yetkili kişileri bize sahip cıksaydı..
ama artık iş işten geçti...
yinede delillerle ortaya konulması cok güzel olmuş..

saygılar...
bende biliyorum anlatmak istedigini ama yanlış bildigin nokta reelman ın bey secilecegini anladıkları zaman ve hatta size multici hırsızlar dan oy alıpta bey oldular eyaleti soyacaklar deyip eyaletin tum malları odenek attıkları zaman divanda sawron vardı reelman ın karşısında beylik için aday ve bizi gunlerce o odenegi iptal etmeyerek saga sola muhtac ettiler yetmedi yanlış anlaşılma olmuş deyip son seviyedeki maden leri geliştirmeye kalkıştılar bunu kim yaptı iyi bilirsiniz sonra ne oldu seviyesi duşen madenleri duzeltmek için bursadan taş demir alındı binlerce 50.000 akçe harcandı ekonomi hep kotuye gitti bizim elimizde olmayan nedenlerden yetmedi bug yapıldı aylarca sıgır kullanmadan etler yapıldı eyalet neden sıgır satmıyor diye yaygara yapıldı anlıyacagın hep obbf nin ustune oynadılar ama biz en kotu zamanda bile bi şeyler yapmaya calıştık adam kayırmadan calmadan haksızlık yapmadan en uctaki kısımla en yakınızmızdaki ksıma aynı mesafede olduk ama gel gorku meyhanede hakaretler saydıran sawron u yargılayamadık şu adam ordu kuracak dedik bizden olunca izin alamadık biz boyle bir divanda elimiz kolumuz baglı bir şekilde calıştık 5-5 bir divanda
Aksen090

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:27 pm

abi şunuda biliyorsun bütün bunlar oldugu zaman ben hep sizin yanınızda idim...
bundan sonrası için hayırlısı diyorum hayırlısı ne ise o olsun...
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:31 pm

aksen biliyorum yanımızda oldugunu ama anlamadıgım tum pislikler bunlarda ama hep bunlar en iyisini biz biliriz davasından vazgecmiyorlar aslında en buyuk multici en buyuk hırsızda bunlar sen ben ancak bole tartışırız ama ne oldu çaldılar cırptılar allah iyi demedi neleri varsa dukkanlarına kadar gitti Smile
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:29 pm

kartal13 demiş ki:
Sawron beylik adaylığından çekildiğine göre yayınlayabilirim .Buyrun bu ekibin beyliği kaybedince Teginhana attığı ödenek şimdi ödenekte yazan mallara bakın birde ödeneğin içindeki mallara
BÖYLE HİLELİ BİR ÖDENEK NEDEN ATILIR?

Birde yazılan mallar ile ödenekteki mallar birbirini tutmayınca kimse şüphelenmesin diye ''Teginhan koruma amaçlı kendi mallarını koyabilir'' yazmışlar

Ama yalanlarını ortaya çıkaracak küçük bir ayrıntıyı atlamışlar.
Dikkat li bakın göreceksiniz.Teginhan ne bir reis nede bir divan üyesi 200 demiri nerden bulmuş ? Oyuna demir tarlası kodlandıda bizmmi haberimiz yok Twisted Evil bende alıcam 2 tane demir tarlası umarım verimi yüksek olur.

Nitekim onların açıklamaları şöyle :

''Biz malları güvende olması için attık ve aynı şekilde iade ettik ''

O zaman bizde soralım madem güvene almak için attınız ödenek neden hileli?

Doğru görünen malları geri verdiniz eyalete peki biz nerden bilecez o
ödenekteki malların bunlardan ibaret olduğunu ?

Ödeneğin nasıl yazıldığı aşikar hileli olduğuda aşikar ve can alıcı nokta :
Madem hiç bişey çalmadınız bu ödeneği neden BU ŞEKİLDE YAZARAK attınız ?

peki neden mal çaldılar ihtiyaçlarımı vardı ? hayır yoktu amaç çok farklıydı

1.amaç: karesinin zora düşmesini sağlayarak zarar etmesi böylece OBBF yi beceriksiz yönetim olarak gösterip sempatizanını azaltmak

2.amaç:Demir ve taş gibi can alıcı malları yok ederek karesiyi bursaya MECBUR hale getirmek ve tahmin edin karesi bursaya mecbur kalınca kime mecbur kalacaktı? Yanılmadınız Bursadan ucuz taş ve demir alabilen sawrona

Arkadaşlar neymiş ? koltuk fani dürüstlük ebediymiş
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu' imiş.

şimdide tehditler yağdırıyormuş kim bu ödenek olayını kurcalarsa kötü olurmuş Razz ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın

benim adım kartal beni korkutacak adam anasından doğmadı ne reelde ne sanalda

Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Magusdbd21

Karesi sözcü makamında bu ödeneğin eyalete bu şekilde iade edildiğini görebilirsiniz
Alıntı :
Ödenek numarası '492479'
Sözleşme:

Bu ödenek eyalet adına ticaret yapması için Teginhan a gönderilmiştir.Teginhan güvenli olması için kendi mallarını da ödeneğin içine atabilir.Yapılan ticaret için satış karları dışında herhangi bir tutar ödenmeyecektir.

100 et* 21.50 = 2150
100 sığır * 18.50 = 1850

Ödenek 4000 akçe ile iptal edilecektir.

Mal envanteri:

#Eşya1922,55 akçe
50 somun ekmek
150 meyve
200 şişe süt
400 balık
200 et
50 yüz okkalık manda
250 elli okkalık sığır
550 sebze
325 tomruk odun
150 külçe demir

BU ÖDENEK YUKARIDA OLDUĞU GİBİ İPTAL EDİLMİŞTİR
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:36 pm

Sayın levrek iade edildiğini ben zaten yazmıştım yazdığımı tekrarlamanın anlamı ne ?
mesajı okuyup asıl soruya gelelim madem herşey düzgün dü neden ÖDENEK HİLELİ YAZILDI ?

BUYRUN BUDA ÖDENEĞİN İADE EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİĞİM MESAJIM

kartal13 demiş ki:

Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:43 pm

Mousesi kaymıştır boşverin king Yahu biz muhabbetimize bakalım Smile adamlar akçeleri TL sanıyor valla çok komik!
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:47 pm

Hiçmi böyle yazılmış ödenek görmediniz anlamıyorum bunda bir art niyet aramakta yanlışsınız bence

Alıntı :
Ödenek numarası '497658'
Sözleşme:

Bu ödenek Ardeng e Saruhan Sancağına ticaret yapması için verilmiştir.

Verilen Ürünler:
200 ekmek*7=1400
25 meyve*11,5=287,5
100 mısır*3,6=360
30 süt*12,25=367,5
100 et*21,5=2150
200 un*15,5=3100
10 yüzokkalık*37=370
50 elliokkalık*18,5=925
20 sebze*11,5=230
1000 odun*5,25=5250
5 k.merdiven*31=155
5 b.merdiven*87=435
5 b.sapı*11=55
5 kayık*127=635
25 balta*140=3500
25 bıçak*18=450
2 gömlek*130=260
2 şalvar*78=156
2 e.çorap*52=104
2 k.çorap*52=104
5 ayakkabı*30=150
2 çizme*90=180
2 miğfer*169=338
toplam=20962akçe
Bu ödenek 20962 akçe ile iptal edilecektir.
Ödeneğe kendi mallarını koyabilir üzerinden alışveriş yapabilir.
Satılmayan ürünler aynı fiyattan hesaplanıp iptal edilebilir.

28şubat1457

Karesi Ticaret Nazırı
Masatlik Emirhanoğlu
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:01 am

şakamı yapıyorsun levrek iki ödenek birbirine yakından uzaktan benziyormu ? Allah aşkına oyuna dün başlamış seviye 0 oyunculara benziyormuyuz bal gibi art niyet işte ödenektekilere bak birde ödenekte yazılı olanlara
bu ödeneği doğru düzgün diye kimse bize yutturamaz ayıptır yaw gerçekten ayıptır yazıklar olsun
chocolateman

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 1:41 am

kartal13 demiş ki:
Sayın levrek iade edildiğini ben zaten yazmıştım yazdığımı tekrarlamanın anlamı ne ?
mesajı okuyup asıl soruya gelelim madem herşey düzgün dü neden ÖDENEK HİLELİ YAZILDI ?

kartal13 demiş ki:

kartalcım ayıp ediyorsun.senin dediğin sözler her ödenekte gecerlidir.ben 50 okka yazarım 100 okka atarım nerden bilecen.Burda calma söz konusu değil bunu sana çok kez anlattım.Burda tek suc magusun ödenegi yazmamasıdır.Şimdi onları savunuyorum diye benide onlardan ilan edeceksiniz.Biliyorum.Lakin haksızlıga susamama gibi bir huyum var.

Burda tek suc dediğim gibi magusun onu da yargılayın elinizden alan yok.Ama böyle toplu sekilde iftira hos değil.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 1:58 am

chocolateman demiş ki:
kartal13 demiş ki:

kartal13 demiş ki:

kartalcım ayıp ediyorsun.senin dediğin sözler her ödenekte gecerlidir.ben 50 okka yazarım 100 okka atarım nerden bilecen.Burda calma söz konusu değil bunu sana çok kez anlattım.Burda tek suc magusun ödenegi yazmamasıdır.Şimdi onları savunuyorum diye benide onlardan ilan edeceksiniz.Biliyorum.Lakin haksızlıga susamama gibi bir huyum var.

Burda tek suc dediğim gibi magusun onu da yargılayın elinizden alan yok.Ama böyle toplu sekilde iftira hos değil.

cho yani magus bu ödeneği bu şekilde attı ve sawron ile gazinin bundan haberi yokmu buna inanacak kadar acemi olmadığına eminim toplu şekildeyazıyoruz çünkü adamlar çete Very Happy bunu benim kadar iyi biliyorsun
Aksen090

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:00 am

vallahi bu işin içinden cıkılmaz Very Happy

yine diyorum keşke olay taze iken üstüne düşülseydi konunun..
bu saatten sonra hiç bir yere varamayız...
chocolateman

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:12 am

kartal13 demiş ki:
chocolateman demiş ki:
kartal13 demiş ki:

kartal13 demiş ki:

cho yani magus bu ödeneği bu şekilde attı ve sawron ile gazinin bundan haberi yokmu buna inanacak kadar acemi olmadığına eminim toplu şekildeyazıyoruz çünkü adamlar çete Very Happy bunu benim kadar iyi biliyorsun
ben burada varsayımları konusmuyorum.varsayım herzaman vardır.her ödenek süphelidir.sen şüphe duyduktan sonra çok dogru atılmıs ödenekten bile hırsız aramaya baslayabilirsin
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:37 am

kartal13 demiş ki:
Sawron beylik adaylığından çekildiğine göre yayınlayabilirim

sayın kartal ,teşekkürler bu tür bir bilgiyi paylaştıgıız için ancak benim sormak istedigim birkaç şey var;
öncelikle bu ödenek atılalı 60 günden fazla oldu,2 divan yönetimi eskitti bu karesi sancagı bu sürede.60 günden fazla durdunuzda şimdi neden bunları dile getiriyorsunuz??

bir bildiginiz varsa acıklayın diyen benim,ancak bu yazdıklarınızın içinde ne bir hırsızlık kanıtı var nede sayın sawron la ilişkili birsey var.

sonrasında ticaret nazırı sayın magusmilena ,sayın sawron la aynı partide yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor diye magus un attıgı bu ödenekteki içerigin eksik yazılmasını neden sawrona yüklüyorsunuz??

ödenegin içerigine 100et 100 sıgır yazılmış ancak icerigi tüm eyalet hazinesi nerdeyse.içinden çalıncak olsa herşeyi çalarlardı ve kimse bunu ispatlayamazdı. ancak sözcü makamında ödenek tam olarak iptal edilmiştir yazılmış.
gelelim sayın teginhan divan üyeside degil reis de degil ,ödenek verilmiş sözünüze;eyaletimizde divan üyelerine ve reislere sadece ödenek verilebilir diye bir madde yok.ticaret nazırının sorumlulugunda istedigi kişiye nazır ödenegi yollar.bence burda da bir sorun yok.tek sorun sayın magusun ödenek icerigini eksik yazması.

birde benim anlamadıgım sawrona sormadan madenleri ellemeyen sayın turkkandı.60 gün boyunca sawron karışmayınca madenlere ne yapıldı,sawron karışınca ne yapıldı? Yigidi öldürün hakkını yemeyin beyler Wink sayın türkkan beni ziraat nazırı yaptıgınız dönemde siz ben ve chocolateman bir msn görüşmesi yaptık.şu madeni büyütelimmi ,yok tam bilmiyoruz bi sorun cıkar,şunu kapatalımmı yok tam bilmiyoruz.sonucta neye karar verdik hiçbirşey yapmamaya.bu arada sawron özel hayatı geregi oyunda aktif degildi.sonrasında ne yapıldı sawron geldi ona danışıp madenler ayarlandı ;)bu benim şahit oldugum bir olay sadece. şu an divan forumunda maden müteveli başlıgında sayın latif madenlerden sorumluyken sayın sawronun yardımıyla madenleri geliştirdigi ve düzeledigini girip bakın Wink bunları ne cabuk unuttunuz??
şimdi niye onu suçluyorsunuz anlamış degilim ? ben burda sawron u savunmuyorum ancak bir hatası var,acıkalyacam dediginiz şeylerin hiçbiri sawron la alakalı degil Wink

60 günden fazla zaman önce yazılan bir ödenek var elinizde ,içerigi 100et 100 sıgır yazıyor ama içinden dünyalar cıkıp iptal ediliyor.

bu sizin yazınız tamamen komplo teorisi bence.egerki elinizde sawronu ilgilendiren onunla bagdaştırabileceginiz bir belge varsa onu sunun ,bu belgelerin muhattabı sayın magus.gerci ortada kötü bir durumda yok ,100sıgır ve et deniyor dünyalar cıkıyor ödenekten Cool Cool
Aksen090

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:47 am

diğer konularla ilgili bilgim yok lakin latif abinin madenciik yaptıgı süre içerisinde sawronun ona cok yardımcı oldugunu biliyorum...
hatta madenlerle ilgili herseyi sawrondan öğrendi diye biliyorum.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:59 am

Arkadaşlar buraya bu konu gelmesi iyi oldu Smile
Aylardır heryere habire yazdım durdum.
Maksat birilerini sildirmek olsaydı bu şekilde yapılan bir ödenekte sorumluları çoktan sildirmiştim...
Beni tanıyan tanır bilen bilir herzaman engel oldum her zaman iyi şeyler yapmaya ve bu iyilikle insanları akıllarının başlarına gelmesini sağlamakla uğraştım...
Fakat görüyorsunuz ki elinde güç olan bir kişi her istediğini yapabiliyor...
Şimdiye kadar neden hep birlikte hareket edelim demişim neden beraberlikten söz etmişim anlayanlar artık hep aynı şeyleri söylemeye başladığını gördükçe ne kadar sevindiğimi anlatamam...

Yukarıda sözü edilen ödeneğin haricinde linkleri kırılan ödeneklerde vardır...
2gün 2gece Reelman kardeşimle birlikta aradık durduk fakat bu ödenek ve birkaç iptal edilen ödenek haricinde bişi bulamadık...

3 dönem boyunca Karesinin altın ayları sayılacak 90 günün getirisini hesapladım ve inanın bana o şartlarda Karesinin bütün dönemlerden daha parlak dönemi olduğunu inceleyerek bulmuştum...

Buna rağmen Karesi hazinesinin eksi 40 binlerde olmasının nedenini anlayamamıştık...

Heryerde herkese biz Karesiyi artıya çıkardık bunu yaptık şunu yaptık ve şu kadar kar ettik diyenlerin bu kar ettikleri tüm malları ve envanteri kendi adamlarına ve kendi yandaşlarına verdiklerinin ap açık bir delili olan şu ödeneğin ne olduğunu çözmek o kadarda zor değildi...

Gördüğünüz gibi mahkemeye verseydik oradaki geri verilen o yukarıdaki adedi o kadar olduğu kesinlikle şüpheli olan ürünlerin hiç birini alamayacaktık???

Çocuk gibi bir kompleksle madem biz bey veye tic. nazırı olamadık bu ürünleride kesinlikle vermeyiz gibi bir tavırda takınmışlardı...

Buna rağmen ben ve Reelman inanılmaz bir özveri ve içtenlik sağladıkki mecbur kalıp bu şekilde iptal ettiler...

Ama tabiiki eyaletin herkese muhtaç olmasını sağladıktan sonra iptal ettiler...

Tabiiki bizler hiç bir zaman tek kuruşunu bile cebimize koymayı boşverin benim oyun eşimin üzerindeki ödeneği nasıl iptal ettiğini cümle Karesi halkına ilan ediyorum...

Sayın Levrek hn.
Rica etsem Zorima48 in 700 akçesini ödeneğin içinde bırakarak iptal etmiş olduğu ticaret için verdiğim ödeneğide buraya getirir koyarmısın lütfen bunu yaparsan çok minnetter kalacağım sana...

Yani biz OBBF olarak kendi paramızı belediyelerimize veririz bu biliniyordu...
Bunun yanında divanımıza da paramızı veririz ve bundan gurur duyarız...

Şimdi aradaki farkı bütün karesi halkı anlamıştır...

Bu kadar açıklamadan sonra artık hala bize kanıt getirin demeyin kanıt sizlersiniz kanıt bizleriz kanıt bütün Osmanlı halkıdır...
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 3:23 am

Unuttuğumdan çok önemli olması açısından şu sorulara birtürlü bir cevap bulamadığımı açıklamak istiyorum!!!

-MADEM TİCARET İÇİN VERİLMİŞTİ NEDEN BU ÖDENEK VERİLEN KİŞİ SADECE BURSA DA 1 AYDAN FAZLA ZAMAN GEÇİRMİŞTİR???
-MADEM KORUMA AMAÇLI VERİLMİŞTİ ASIL VERİLEN BÜTÜN ÜRÜNLERİN TEK TEK FİYATLARI VE ADETLERİ NEDEN ÖDENEKTE BELİRTİLMEMİŞTİR???
-TİCARET NAZIRI MAKAMINDAKİ LİNKLERİ KIRILAN ÖDEKLERDE NEYİN NESİDİR???
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 5:48 am

Beylerbeyliği oylama sonucu:

Show_time : Show_time
Bufftr : Show_time
Sawron : Levrek
Eyupyegit : Levrek
Pasadede : Levrek
Hasoaga : Show_time
Cengaver_01 : Show_time
Bozkurt019 : Show_time
Sayli : Levrek
Levrek : Levrek
Ocan : Show_time
Brolga : Abstention
Calvus

Calvus

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 9:33 am

show_time demiş ki:

Tebrikler! görevinizde başarılar dilerim.
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 9:46 am

Tebrikler dostum,yeni görevinde başarılar dilerim.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:24 am

Sayın paşadede siz insanı öldürürsünüz tamma kabul ediyorum magus bu ödeneği attı ve sawronla gazinin bundan haberi yoktu aslında sawron çok engellemeye çalıştı o kadar dedi yapmayın etmeyin obbf dürüsttür neden böyle yapıyorsunuz ? ama magus onu dinlemedi sawrona dedi ki sende kimsin sawron bizim şimdiye kadar hiç bir ortak kararımız olmadı sende kimsin işime karışıyorsun

olay aynen yukarıdaki gibi vukuu bulmuştur ama küçük bir not düşeyim sayın paşadede sayın levrek ve sayın cho

BU ÖDENEK YASALARA AYKIRIDIR
SAWRONA SÖYLEYİN BU ÖDENEĞİ KURCALAYAN OLURSA ÇOK KÖTÜ OLUR NE DEMEK?

bu arada paşadede teginhan reis yada divan üyesi değil neden ödenek atıldı demedim bu adam reis yada divan üyesi değil 200 demiri nerden buldu dedim
infini

infini

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:37 am

hayırlı olsun şov adam gibii görev yapacağına eminim adam olmasadan adam gibi görev yaparsın sen Twisted Evil
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:17 am

show_time demiş ki:

hayirli olsun Smile showum
chocolateman

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:33 pm

kartal13 demiş ki:
Sayın paşadede siz insanı öldürürsünüz tamma kabul ediyorum magus bu ödeneği attı ve sawronla gazinin bundan haberi yoktu aslında sawron çok engellemeye çalıştı o kadar dedi yapmayın etmeyin obbf dürüsttür neden böyle yapıyorsunuz ? ama magus onu dinlemedi sawrona dedi ki sende kimsin sawron bizim şimdiye kadar hiç bir ortak kararımız olmadı sende kimsin işime karışıyorsun

olay aynen yukarıdaki gibi vukuu bulmuştur ama küçük bir not düşeyim sayın paşadede sayın levrek ve sayın cho

BU ÖDENEK YASALARA AYKIRIDIR
SAWRONA SÖYLEYİN BU ÖDENEĞİ KURCALAYAN OLURSA ÇOK KÖTÜ OLUR NE DEMEK?

bu arada paşadede teginhan reis yada divan üyesi değil neden ödenek atıldı demedim bu adam reis yada divan üyesi değil 200 demiri nerden buldu dedim

beyliğiniz hayırlı olsun.Bunca zamandır muhalefetteydiniz.Konusmanız doğaldı.Lakin su anda iktidar sizsiniz.Artık eylem zamanıdır diye düşünüyorum.Ne eksik görüyorsanız düzeltiniz.Bizim elbet hatalarımız olmuştur.Siz düzeltiniz artık.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:35 pm

teşekkürler beraber düzeltecez en azından düzeltmeye çalışacaz

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki