|
Yazar |
Mesaj |
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 12:41 pm |
|
|
Yaşadığım karesi sancağına hayır getirsin. Hayırlı Cumalar .. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 12:43 pm |
|
|
magus o ödenegi aksen ve molla divana girdi bunlar divanı soyarlar diye tabi sözde bu nedenle attı.. ama benm düşüncem magus o ödenegi sırf gıcıklık olsun diye attı..
ama bu ödenek suçsuzdur dün gece bir süre üzerinde durdum bu konunun.. bu ödenegin tek suçu yazılış şeklidir..buda başlı başına magusun suçudur zaten..
neyse herseyi geçiyorum. hayırlı olsun show_time... bu görevin hakkını vereceginden eminim;) |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 1:28 pm |
|
|
Tebrikler show yeni görevinde başarılar dilerim |
|
|
|
Savron
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 2:19 pm |
|
|
Magusmilena Hanım'ın Teginhan'a gönderdiği ödenek ile ilgili bize bu ödenek ile hırsızlık yapıldı suçlaması yapılmış olup halk yanlış yönlendirilerek kandırılmak istenmektedir. En önemlisi ben divanda değilken ve bu ödeneği taşımamış olmama rağmen hırsız damgası vurulmuş birisi olarak konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.
Öncelikle Envanter raporlarını koymak istiyorum.
Magusmilena Hanımın Ticaret Nazırlığının son günü aldığı Screenshootlar ve verdiği rapor aşağıdadır.
- Magusmilena demiş ki:
Yukarıdaki raporlar 18 şubat tarihlidir. ss alındıktan sonra başka ödenekler yollandığı için ödeneklerin açıklamalarını eklemedim. Bekleyen tek ödenek Augustux un ödeneğiydi ve o da yukarıda mevcuttur. Teginhan 'ın ödeneği içindeki mallarla ya da malların o dönemdeki eyalet fiyatlarından iptal edilecektir.Ödenek gönderildiği anda alınan ss yukarıdadır. Bu ödenek diğer ssler alındıktan sonra gönderilmiştir. Gördüğünüz gibi Magusmilena ödeneği göndermeden önce hazine Screenshotları aldığını rapor etmiş ve bu da Envanterde olan ürünlerin ödenekte de bulunduğunun göstergesidir. Kendisinin de söylediği gibi o dönemki eyalet fiyatlarından iptal edileceği beyan edilmiştir.
Gelelim Masatlik'in verdiği ilk gün raporuna.
- Masatlik demiş ki:
Masatlik Ödeneğin aşağıdali şekli ile iptal edildiğini rapor etmiş olup bu rapor da Karesi Sancağı Sözcü Makamı'nda yayınlanmıştır.
- Masatlik demiş ki:
- Ödenek numarası '492479'
Sözleşme:
Bu ödenek eyalet adına ticaret yapması için Teginhan a gönderilmiştir.Teginhan güvenli olması için kendi mallarını da ödeneğin içine atabilir.Yapılan ticaret için satış karları dışında herhangi bir tutar ödenmeyecektir.
100 et* 21.50 = 2150 100 sığır * 18.50 = 1850
Ödenek 4000 akçe ile iptal edilecektir.
Mal envanteri:
#Eşya1922,55 akçe 50 somun ekmek 150 meyve 200 şişe süt 400 balık 200 et 50 yüz okkalık manda 250 elli okkalık sığır 550 sebze 325 tomruk odun 150 külçe demir
BU ÖDENEK YUKARIDA OLDUĞU GİBİ İPTAL EDİLMİŞTİR Şimdi Magusmilena ve Masatlik'in verdiği rapor ile bu ödenekte olan çalındı denilen demiri karşılaştıralım.
Magusmilena 18 Şubat tarihinde eyaletde 1139 demir bulunduğunu rapor etmiş ve rapor ettikten sonra 200 tanesini Teginhan ödeneğine aktardığını rapor etmiştir. Masatlik ise 924 demir olduğunu ve Teginhan ödeneğinde de 200 demir bulunduğunu rapor etmiş. Toplam olarak Masatlik'in raporu 1124 demirdir. Magusmilena ile Masatlik'in raporunun arasındaki demir farkı 15 demirdir ve bu demirlerin eksilme sebebi de o gün madenlerin bakım masrafından kaynaklanan eksilmedir. Madenlere yapılan bakımlar o günkü üretimden fazla ise envanterden eksildiğini madenler konusunda tecrübeli arkadaşlarımız gayet iyi bilir. Sonuç olarak ödenekten herhangi bir demir çalınmadığını gayet açık bir şekilde görebilirsiniz.
Birde çıkıp eyalet demirsiz bırakıldı ve madenler çöktü Karesi Sancağı Bursa'ya muhtaç kaldı ve o zaman da kime Sawron'a muhtaç kaldı diye yalanlar uydurmuşsunuz. Yukarıda Masatlik'in raporunda da görüldüğü gibi envanterde 924 demir bırakıldığını gayet açık görebilirsiniz. Karesi sancağı Bursa'ya ne zaman muhtaç kaldı. O dönem bitimine 3 gün kala falan ki o ödenek 7 martta iptal edildi. Böylece bu açıklama ile bu iftira teoriniz de çürümüş oluyor.
Diğer ürünleri de incelediğiniz zaman Masatlik'in verdiği raporda envanter ve Teginhan ödeneklerinin toplamı Magusmilena'nın verdiği rapora eşit olduğunu görürsünüz.
Yukarıda Ödeneğin nasıl iptal edildiğini Masatlik'in verdiği raporla göstermiştim. İptal edildiğinde ödenek içeriğini atıldığı zamanki rapor ile karşılaştırdığınız zaman 50 demir ve 175 odunun eksik olduğunu görürsünüz. Bunların o zamanki eyalet fiyat değeri de 50 demir x 20 = 1000 akçe, 175 odun x 5.25 = 918,75 akçedir. Toplam ise 1000 + 918,75 = 1918,75 akçedir. Ödenek iptaline baktığınız zaman ödenekte 1922,55 akçe bulunmaktadır. Yani değeri fazlası ile ödenektedir.
Ödenekten herhangi bir hırsızlık yapılmadığını yukarıdaki delilleri ile gösterdiğim şekilde görebilirsiniz. Ayrıca size de sormak istiyorum, Magusmilena mal çalmak gibi bir davranışta bulunacağını veya şu kıytırık oyunda sanal mallara tenezül edeceğini sizin aklınız alıyor mu?
Bu ödenek ile ilgili tuttunuz benim şahsıma hırsız damgası vurdunuz. Hırsız Sawron'dan bu ödeneğin hesabı sorulacak diye nağralar attınız ki ben bu ödenek atılırken divanda olmamama ve ödeneği taşımamama rağmen nasıl hırsızlık yapabilirim?
Bunun için tek hesap yolu vardır ki bana dava açıp cezalandırmaktır ki atmadığım ve taşımadığım ödenekten bana ceza verdiğiniz zaman sonuçlarının ne olacağını biliyorsunuzdur umarım. Magusmilena'ya da ceza verebilirsiniz evet ama bu verdiğiniz ceza ödenek içeriğini yazmamasından dolayı görevi suistimal cezasını geçemez. Siz tutup da delilsiz çaldı diye dava açıp hayali olarak 500 demir çaldı diyip değeri kadar ceza verirseniz peki sonucunun ne olacağını biliyor musunuz? Benim bu yaptığım tamamen siz acemi ve hırslı çocuklara bir uyarıdır. Sizler söylediğim sözleri çarptırarak "BU ÖDENEĞİ KURCALAYAN OLURSA ÇOK KÖTÜ OLUR" diye yalanlarınızla ortalığa atlıyorsunuz. Ödeneği istediğiniz kadar kurcalayın, dediğim gibi birşey bulamazsınız. Yukarıda da açıkça herşeyi gösterdim zaten. Bunları siz de görüyorsunuz ama görmemek ve çarptırarak halkı kandırmanın daha işinize geldiğini gayet iyi biliyorum.
Dediğim gibi yapabileceğiniz en fazla Magusmilena'ya usülsüz ödenek yazmaktan görevi suistimal cezası vermek. Sakın bana ben ödeneğin içine ne atıldığını nereden bileyim gibi saçma bir şeyle karşıma gelmeyin. Öyle derseniz bu zamana kadar atılan ödeneklerin hepsi şüpheli duruma düşer. Ödenek içince 50 sığır atıldı yazıp 100 sığır atarsın ve hiçkimsenin ruhu bile duymaz.
Gelelim bu ödeneği vermeyerek Divan zarar ettirilmeye çalışıldı ve başarılı olundu meselesine. Magusmilena Hazineyi devrederken -38220,49 akçe idi. Ödenek ise Masatlik'in raporuna göre 7 Mart tarihinde iptal edildi. Yani Masatlik'in dediği gibi bir aydan fazla tutulmadı. Yalancılıkta üzrinizde yok bir de bunu ekleyelim farketmez. Sizde yalan çok nasılsa. 8 Mart tarihinde o zamanki Ziraat Nazırı olan Mayda'nın verdiği raporda eyalet hazinesi -48712,67 akçedir. Aradaki fark 10 bin akçe civarı. Bu da tamamen kötü ekonomi yönetiminden ve saçma prestij harcamalarından kaynaklanmaktadır. Bunun ispatı da eyalet hazinesi o ödeneğin iptalinden sonraki hazine zararının artarak devam etmesinden anlayabilirisiniz. O zamanki Ekonomistimiz Masatlik sancak hazinesini Chocolateman'a -97876,76 akçe ile devrettiğini Karesi Sancağı Sözcü Makamından görebilirsiniz. Yani açık olarak bu ödeneğin 17 gün iptal edilmesi hazinenin zarar etmesinde herhangibir etkisinin olmadığını gayet açık bir şekilde iptal edildikten sonra da zararın fazlasıyla devam ettiğinden anlayabilirsiniz.
Karesi Sancağı'nın zarar etmesinin tek sebebi Prestije harcanan ve sonunda kaybolan prestijle birlikte uçan pararlar ve kötü eyalet yönetiminden kaynaklanmamktır.
Sevgili arkadaşlar, daha önceden de dile getirdiğim gibi bu ödeneğin atılmasından tutun da iptal edilmemesine karşı olan insanların en başında olan kişi benim. Belki sizler bilemezsiniz ama arkadaşlarım ile iptal edilmesi için sizden fazla kavga ettim. Sizler istediğiniz kadar sıkmaya devam edin artık sizlerin söylediği yalanları kağle almıyorum ki şu dedlilleri ile açıkladığım ve ispatladığımı gören kişiler umuyorum ki sizin gibi halkı yanıltan, her şeyi çarpıtarak anlatan insanlara inanmazlar.
Yine benim sözlerimi tehdit olarak algılayan insanlara sesleniyorum. Bu ödenek yüzünden verebileceğiniz tek ceza Magusmilena'ya usülsüz ödenek atmaktan kaynaklı görevi suistimal cezası. Ben de divanda bu konu ile ilgili açılacak dava başlığında olumlu oy kullanacağımdan emin olabilirsiniz. Ama tutup da delilsiz bir şekilde çaldılar deyip saçma ve uçuk cezalar verirseniz veya hiç alakam olmamasına rağmen hırsız Sawron'a hesabı sorulacak dediğiniz gibi bana taşımadığım ve atmadığım bir ödenekten ceza vermeye kalkarsanız sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız. Bunu bir tehdit olarak değil, oyun kuralları çerçevesinde bir uyarı olarak algılayın. Ayrıca Magusmilena'ya verilecek ceza da şuan hiçbir şey ifade etmemekte olup kendisi oyunu yine bu forumda yapılan ahlaksız ve namusu ile oynanan bir hakarete maruz kaldığından dolayı 2 ay önce çoktan bırakmış ve geriye dönmeyeceğini beyan etmiştir. Kendinizi tatmin etme açısından isterseniz verebilirsiniz, ben de verilecek ceza için olumlu oy kullanacağım.
Son olarak benim yazamadığım ve açıklama yapamadığım bir forumda bunu yayınlayıp resmi foruma hiç yanaşmadığınızdan cevap vermemi istemediğiniz ya da cevap verdiğimde yalanlarınız ortaya çıkacağı için böyle yaptığınız apaçık ortadadır ve amacınız da açıktır. Cevap hakkı doğduğu için Adminlerden ricamı kırmadılar ve yeni bir hesap alarak bu postu attım, kendilerine teşekkür ederim...
Sadece Karesi Sancağı'na yaptığım hizmetlerin yayında böyle çirkefçe yalanlar ile dolu bir iftiraya maruz bırakan insanları kendi vicdanları ile başbaşa bırakıyorum.
Yeni Karesi Sancağı Bey'i hayırlı olması dileklerimle, umarım kin kusmak için değil hizmet için gelmişlerdir.
Herkese sevgiler Sawron HANEDAN
En son Savron tarafından Ptsi Haz. 22, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 2:30 pm |
|
|
en dogrusunu yaptın abi..seni tebrik ediyorum
artık laf ortaya koyuldu. begenen alır begenmeyen ceker gider... |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 2:37 pm |
|
|
Şovcuğum tebrik ederim :A Bi kutu fındıklı şokalateyle makamına gelcem Söyle muhafızlara kardeşim gelcek açın kapıları sonuna kadar de :A
|
|
|
|
BiLqİn
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 2:58 pm |
|
|
tebrikler yoh tebrikler sayli |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 3:09 pm |
|
|
Tebrikler show.Görevinde başarılar dilerim. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 3:28 pm |
|
|
Öncelikle sawron o neden resmi foruma açmadınız olayını külahıma anlat resmi foruma sizin aleyhinizde ss koyanların akibetlerini biliyoruz bizde yaşadık 5 AY ÖNCEKİ SPAMDAN ANINDA SÜRESİZ BAN sizin zombi tuzağınıza düşecek kadar acemi değiliz artık
- Savron demiş ki:
Magusmilena'ya da ceza verebilirsiniz evet ama bu verdiğiniz ceza ödenek içeriğini yazmamasından dolayı görevi suistimal cezasını geçemez. Peki siz divan değil bostan korkulşuğumuydunuz ki dava açıp ceza vermediniz ? Kanunlara aykırı bişey yapılıyor dürüstlük abidesi sawronun gıkı çıkmıyor neden ? cevabını ikimizde biliyoruz değilmi ? çünkü suçu işleyen magus.Peki çok dürüst sawron bu ödeneği bu şekilde mturkkan atsaydı gene böle sessiz kalırmıydın ? çoktan dava açtırırdın
Aklıma aksene açtığınız güvensizlik önergesi geldi .Aksen forumdan molla lehine konuştu diye ona güvensizlik önergesi açan siz değilmiydiniz ? Peki neden süperzombi İsyanı deestekleyince gıkınız çıkmadı ? çok dürüst sawron bu soruları atlama olurmu ?
- Savron demiş ki:
- Sevgili arkadaşlar, daha önceden de dile getirdiğim gibi bu ödeneğin atılmasından tutun da iptal edilmemesine karşı olan insanların en başında olan kişi benim.
Yaw sende bi sorun var bu kadar karşıydında bu ödeneğe neden atan kişiye dava açmadın :S siz şakamısınız siz divandınız elinizde yetki vardı isteseydiniz dava açardınız ceza keserdiniz tabi eğer gerçekten karşı olsaydınız
- Savron demiş ki:
- Sizler söylediğim sözleri çarptırarak "BU ÖDENEĞİ KURCALAYAN OLURSA ÇOK KÖTÜ OLUR" diye yalanlarınızla ortalığa atlıyorsunuz..
wayyy bu cümleyi sen demedin yani biz uydurduk yanlış hatırlamıyorsam sen bide 35 yalşındaydın değilmi ?
- Savron demiş ki:
- Ayrıca Magusmilena'ya verilecek ceza da şuan hiçbir şey ifade etmemekte olup kendisi oyunu yine bu forumda yapılan ahlaksız ve namusu ile oynanan bir hakarete maruz kaldığından dolayı 2 ay önce çoktan bırakmış ve geriye dönmeyeceğini beyan etmiştir. Kendinizi tatmin etme açısından isterseniz verebilirsiniz, ben de verilecek ceza için olumlu oy kullanacağım.
sevgili magus milenaya söylermisiniz oyunu bırakmadan önce eyaletin mallarını geri versin hangi mallarınımı bakalım
Alla alla hiç bişey yapmayan bir ordu bu kadar malı naptı ? senin ve ekibinin işgüzarlığı yüzünden ölen Zahide alemdaroğluna 45 günlük yiyecek verin dediğimize sesiniz çıkmıyordu o şahıs sizin yüzünüzden öldü biliyorsunuz değilmi ? dur tahmin edeyim çok süper dürüst sawron zahide sizden değildi o yüzden önemli değil 45 günlük yiyecek yok ona ama HİÇBİR HALT yapmayan sadece haydut arkadaşlarınızı bizde korumak için kurulan orduya bu kadar mal veriliyor artık bu ordu bu kadar malı ne yapacaksa neyse oyunu bırakmadan geri versinde eyalete sorun yok . Magus hala oyunda silinmedi o yüzden bir suç işlemişse cezası verilecek aksi olsaydı her suç işleyen inzivaya alır kurtulurdu uyanıklık yapmayın
- Savron demiş ki:
- Yeni Karesi Sancağı Bey'i hayırlı olması dileklerimle, umarım kin kusmak için değil hizmet için gelmişlerdir.
bizi kendinizle karıştırmayın biz yetkilerimizle ne balya isyan ekibini ne güzatı koruruz . Biz yetkilerimizle ne saçma ödenek atar nede taraflı mahkeme kararları veririz
ve inanki sawron sen hayırlı olsun demezsen daha hayırlı olacak gibime geliyor |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 3:37 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- beyliğiniz hayırlı olsun.Bunca zamandır muhalefetteydiniz.Konusmanız doğaldı.Lakin su anda iktidar sizsiniz.Artık eylem zamanıdır diye düşünüyorum.Ne eksik görüyorsanız düzeltiniz.Bizim elbet hatalarımız olmuştur.Siz düzeltiniz artık.
valla dogru söze ne denir. 60 günden fazla olan bir olayı şimdi bey olunca aklınaza gelmiş kalkıp burda iftira atıyorsunuz millete!!! beylige gelen kendini bişey sanır oluyor. en son sayın turkkan da böyleydi.bey oldu 5 gün astı kesti 55 gün yan gelip yattı eyaletin içine etti.sıra show da ya da kartal da diyelim.SHOW unuzu yapmaya hemen basladınız !!! |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 3:54 pm |
|
|
Varya biz birlik ve beraberlik dedikçe... Siz dahada birbirinize karşı cepe alıyosunuz bizi halk oraya birşeyler yapalım diye seçti kavga edin diye degill.. Yeter artık halk bıktı kavgadan tartışmadan.. Reelde karşılaşsanız kavga edersiniz Ya ÇOK AMA ÇOK AYIP seviyeniz kişiliklerinizi herşeyinizi kaybediyosunuz divan her beylik seçiminde 2 ye bölünüyor oylamalarda bile bir partinin adamı onaylamıyorsa digeride onaylamıyor ve divandan verim alamıyoruz bunu divana girerseniz çok degil az birşey geriye gidin gözünüze çarpar beylik seçimi yüzünden 2ye bölünen divan ne icraat verebilir.. YANİ BİRLİK VE BERABERLİK diyorum Tamam tartışın ama birbirinizi incitmeden fikirlerinizi söyleyin birbirinizi inciterek ne kazandık sanıyorsunuz yada birbirinize laf sokuşturarak ne kazandıgınızı sanıyorsunuz BİZ HALK İÇİN ORDAYIZ HALK BİZİ ORDA TARTIŞALIM KAVGA EDELİM DİYE GÖNDERMEDİ BİZDEN İCRAAT BEKLİYORLAR Eger birinin bir hırsızlıgımı olmuş dava için başvurun.. Eger sende suçsızum diyorsan bunu insanların önünde Mahkemede kanıtlayın.. Özellikle şu savaş zamanında birbirimize destek olmayacaksak biz orda boş boşuna durmayalım istifamızı verip çıkıp gidelim ve bidahada halktan oy istemeyelim eger tabi yüzsüzlük edip hala halktan oy isterseniz oda size kalmış birşey... SAVAŞ VAR SAVAŞ BİRBİRİMİZE NE ZAMAN DESTEK ÇIKMAYI ÖGRENECEZ ANCAK KÖSTEK OLUYORUZ DESTEK OLAMIYORUZ BİRBİRİMİZE Saygılarımla Cengaver_01
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 4:25 pm |
|
|
Show dostum tebrik ederim... |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 4:44 pm |
|
|
- cengaver_01 demiş ki:
- Varya biz birlik ve beraberlik dedikçe...
birlik olmak isteyen varsa 65 gün önce sawronu ilgilendirmeyen bir konu icin kalkıpda sawron u suclamaz,bu 1. 2.si ödenekten mal çalındı diyip durdu sayın kartal ,sawron un kopydugu belgelerde calınan birsey gözükmüyor!!! bu iftiradır ,iftiracı yalancı kişilerle nasıl birlik olunur!!! 3.sü bu iftiralar ve karalamaların tek amacı SHOW yapmak.show time bey oldu kartal da bunun ggazıyla show a basladı. ben magusun ödeneginde bir art niyet bulamadım,sawron un konuylada alakası yok zaten.magusun arkadası diye kartal ortada olmayan bir suç yaratıp onu sawron un üstüne yıkmaya çalıştı!!! bu saatten sonra kimse bana kalkıpda birlik beraberlik demesin .beylik koltuguna geçen kendini padişah sanıyordu ,simdi sayın show_time bey oldu ama kartal padişahlıga soyundu |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 4:51 pm |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- beyliğiniz hayırlı olsun.Bunca zamandır muhalefetteydiniz.Konusmanız doğaldı.Lakin su anda iktidar sizsiniz.Artık eylem zamanıdır diye düşünüyorum.Ne eksik görüyorsanız düzeltiniz.Bizim elbet hatalarımız olmuştur.Siz düzeltiniz artık.
valla dogru söze ne denir. 60 günden fazla olan bir olayı şimdi bey olunca aklınaza gelmiş kalkıp burda iftira atıyorsunuz millete!!! beylige gelen kendini bişey sanır oluyor. en son sayın turkkan da böyleydi.bey oldu 5 gün astı kesti 55 gün yan gelip yattı eyaletin içine etti.sıra show da ya da kartal da diyelim.SHOW unuzu yapmaya hemen basladınız !!! 60 günden fazla oldu beyfendi biz nasıl divanı görelim ? divanı gören sizdiniz çok dürüsttünüz söyleseydiniz ben bu ss yi nerden buldum biliyormusun paşasawron ? yada sawrondede her neyse işte image.us dan buldum yoksa kimsenin haberi olmayacak
60 günden fazla olmuşmuş divanda olan sizmiydiniz bizmiydik? showumuzu yapmaya devam edeceğiz sizde bizi izlemeye devam ve şunu unutma sawrondede isim takarsan sanada isim takılır bizde bi kural vardır . Kim ne yaparsa aynısını onada yaparız için rahat olsun
bizim için bey=normal bi vatandaş sizin için vey=padişah
gelibolu olayını hatırladınmı? kendini bişey snan sizlersiniz zaten yönetim şeklimizde bunu göreceksiniz hoş siz daha hiçbişey görmeden kararınızı vermişsiniz |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 4:52 pm |
|
|
1-Sawron'la kartalın konusu seni niye bu kadar sıkıyor acaba 3 seçenegindede sawrona şunu dedi sawrona bunu dedi.. 2-Show orda senini çıkarmadıgı halde sen her 3 kelimenin 1inde show diyosun. 3-HALK BURDA BUNA SAHİTTİR BİRLİK VE BERABERLİGİ İSTEMEYEN MEYDANA ÇIKTI Sen o divana girdigin an kişisel hertürlü sorununu bir kenara bırakacaksın bırakmak zorundasın halka hizmet için bu şart olan birşeydir.. Neyse ben halkin refah ve huzurunu arttırmak için söylüyorum başka herhangi bir amacım yok ben davet ettim birlik ve beraberlik isteyen gelir istemeyen gelmez zorlada birlik olmaz... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 5:15 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Pasadede demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
valla dogru söze ne denir. 60 günden fazla olan bir olayı şimdi bey olunca aklınaza gelmiş kalkıp burda iftira atıyorsunuz millete!!!
beylige gelen kendini bişey sanır oluyor. en son sayın turkkan da böyleydi.bey oldu 5 gün astı kesti 55 gün yan gelip yattı eyaletin içine etti.sıra show da ya da kartal da diyelim.SHOW unuzu yapmaya hemen basladınız !!! 60 günden fazla oldu beyfendi biz nasıl divanı görelim ? divanı gören sizdiniz çok dürüsttünüz söyleseydiniz ben bu ss yi nerden buldum biliyormusun paşasawron ? yada sawrondede her neyse işte image.us dan buldum yoksa kimsenin haberi olmayacak
60 günden fazla olmuşmuş divanda olan sizmiydiniz bizmiydik? showumuzu yapmaya devam edeceğiz sizde bizi izlemeye devam ve şunu unutma sawrondede isim takarsan sanada isim takılır bizde bi kural vardır . Kim ne yaparsa aynısını onada yaparız için rahat olsun
bizim için bey=normal bi vatandaş sizin için vey=padişah
gelibolu olayını hatırladınmı? kendini bişey snan sizlersiniz zaten yönetim şeklimizde bunu göreceksiniz hoş siz daha hiçbişey görmeden kararınızı vermişsiniz yanlış mı hatırlıyorum yoksa savcı sizin partidenmiydi?ödenekler sözcü makamından yayınlanmıyormu?oraya bakmadın mı ki imageden buldun?60 gün divanı görememişsin.İstedinde vermedim ?Konustun benle olayı arastırmadım mı?Cevap vermedim mi?Şuanda beylik sizde değilmi.açın davayı bitsin bu olay |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 5:44 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
yanlış mı hatırlıyorum yoksa savcı sizin partidenmiydi?ödenekler sözcü makamından yayınlanmıyormu?oraya bakmadın mı ki imageden buldun?60 gün divanı görememişsin.İstedinde vermedim ?Konustun benle olayı arastırmadım mı?Cevap vermedim mi?Şuanda beylik sizde değilmi.açın davayı bitsin bu olay senle ne zaman konuştum bu olayı 60 gün öncemi ? varlığından habersiz olduğum bişeyi nasıl isteyebilirim hayır siz neciydiniz cho senle 2 gün önce bu mevzuyu konuştuğumuzda seninde bu ödenekten haberin yoktu şoke oldun araştırmaya başladın sen divanda olan biriydin senin haberin yokken benim haberim yok diye banamı çıkışıyorsun
beylik bizde o dava açılır aklın orada kalmasın cezası neysede kadı verir. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 5:58 pm |
|
|
o zaman o dünki kankilere ayrılmaz ikililere
kartal=show uda ekleyebiliriz dimi? |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 6:00 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- o zaman o dünki kankilere ayrılmaz ikililere
kartal=show uda ekleyebiliriz dimi? kankidende öteyiz hamdolsun kardeş diyebilirsin |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 8:15 pm |
|
|
sawrondedemi paşasawron mu güzel isim bulmuşun
kartal ben aylardır anlatmaya calsııyorum ama elbet biri cıkıp bunu anlamamakta ısrar ediyor. ben sawron un avukatı kankisi kardesi veya hiçbirseyi degilim.3-4 ay önce obdf ye katıldım ve hoşuma gitmeyen bazı nedenlerden ayrıldım gecen dönem divan seciminde karesi huzur fırkası olarak %9 bu secim %14 oy aldık.
ben sawron sam eger ne diye ayrı partiden gireyim 2. "OSMANLI BARIŞ VE DEMOKRASİ FIRKASI" (O.B.D.F.) : 19.9% 3. "Karesi Huzur Firkasi" (K.H.F) : 14.2%
%35le sawron u ve partisini birinci parti cıkartırdım gözünüzü seveyim sıkışınca saçma sapan laflar atmayın ortaya.ortaya çıkıp dogru bildiklerimi söyleyince hemen beni birinin adamı yada biri sanmayın sus sus nereye kadar
sawron la ilgili belge acıklıcam demişin ,açıkladın ,olayda çalma çırpma gibi herhangi bir suç yok. ödenegi atan magusmilena ,ödenegi tasıyan teginhan. olayda sawron ismi geçmiyor ama sen adamı suçluyorsun. ortada hiçbir suç yokken !!! 60 -70 günlük raporlarla sawron u karalamaya calısıyorsun.ben buna karşıyım haksız yere birini karalayamazsın!!
lafı uzatmayayım hiç ,sawron degil babam gelse eger elinizde bir belge varsa onu suclayacak koyun ortaya kimseyi koruyacak kollayacak degilim. bug dan silindim bunu cıktım acık acık söyledim.eger sawron yada baska birinin işledigi bir suç varsa çıkar ortaya koy,sana da hak verelim. sözümüzün eriyiz biz kartal bu konuda merakın olmasın |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 8:22 pm |
|
|
- cengaver_01 demiş ki:
- 1-Sawron'la kartalın konusu seni niye bu kadar sıkıyor acaba 3 seçenegindede sawrona şunu dedi sawrona bunu dedi..
2-Show orda senini çıkarmadıgı halde sen her 3 kelimenin 1inde show diyosun. 3-HALK BURDA BUNA SAHİTTİR BİRLİK VE BERABERLİGİ İSTEMEYEN MEYDANA ÇIKTI
Sen o divana girdigin an kişisel hertürlü sorununu bir kenara bırakacaksın bırakmak zorundasın halka hizmet için bu şart olan birşeydir..
Neyse ben halkin refah ve huzurunu arttırmak için söylüyorum başka herhangi bir amacım yok
ben davet ettim birlik ve beraberlik isteyen gelir istemeyen gelmez zorlada birlik olmaz... cengaver seniin bakış acınla bakarsak konuya kartalla benim aramdaki konu seni niye bu kadar ilgilendiriyor?? 3 kelimemden biri show cünkü kartal burda show yapmaktan baska birşey yapmıyor showun da da konustukca batıyor bana göre. son olarakda şunu iyice anlayın sawron cengaver yada kartal isim önemli degil benim için ,gördügüm bildigim ve bu konuda emin oldugum birsey varsa gelir yorum yaparım.50 gün divanı cekip ceviren kişi sawron !! ve ona burda haksız yere hırsız denmesine sesimi cıkarırım. divan forumunda senini içinde baslık var,belediyeyi soyduguna dair.suçsuz yere sana da iftira atılmış ,aynı durum sawron için gecerli.sen sus ben susayım,2 kişide cıksın ortaya şu suclu desin bu suclu desin milletde ona inansın. ben buna karşıyım |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 8:42 pm |
|
|
öyle şeyler söylüyorsunuz ki sana neden sawrondede dedim ? isim takmaya dalag geçmeye hiç hevesli biri değilim ama bi zahmet az yukarı git bana yazdığın mesaja bak (kartalmı demeliyim showmu demeliyim) bişey yazarken birine laf atarken o şahısın buna cvp vereceği aklınıza gelmiyormuki cevap verince üzülüyorsunuz?
konumuza dönelim magus hata yapmış bunu kabul ettiniz yani buda bi gelişmedir peki bu şahıs hata yapınca siz nerdeydiniz ?
benim ailemde multiden silinen oldu peki tahmin et ne yaptım aileden attım partide aynı peki siz cümbürcemaat magusun bu hareketine karşıydınızda ne yaptınız ? sadece karşı olmakla yetindiniz gönül isterdiki medresedeki derslere karşı oluncada sadece karşı olsaydınız
paşadede o ödeneği ben atmadım boç duran ortaya o mallarıda ben atmadım kendi pisliğinizi kapatmak için yok şov yapıyor yok iftira KOSKOCA RESİMLER Mİ İFTİRA
ŞU HİLELİ OLDUĞU 87358756876574 KİLOMETREDEN BELLİ OLAN ÖDENEĞİ TEMİZ İLAN ETTİNİZ YA ( DAVA AÇMAYARAK ) SİZİN DÜRÜSTLÜĞÜNÜZDE BELLİ OLDU
paşadede izlemeye devam et daha çok show göreceksiniz yapın pisliği oyunun içine edin sonra yalan iftira show resimler herşeyi anlatıyor çırpının belki resim değişir |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 8:58 pm |
|
|
tebrik ederim showum görevini basariyla yapacagindan süphem yok |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 9:00 pm |
|
|
İyi dilekleriniz için herkeze teşekkürler. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Cuma Haz. 19, 2009 9:46 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- öyle şeyler söylüyorsunuz ki sana neden sawrondede dedim ? isim takmaya dalag geçmeye hiç hevesli biri değilim ama bi zahmet az yukarı git bana yazdığın mesaja bak (kartalmı demeliyim showmu demeliyim) bişey yazarken birine laf atarken o şahısın buna cvp vereceği aklınıza gelmiyormuki cevap verince üzülüyorsunuz?
konumuza dönelim magus hata yapmış bunu kabul ettiniz yani buda bi gelişmedir peki bu şahıs hata yapınca siz nerdeydiniz ?
benim ailemde multiden silinen oldu peki tahmin et ne yaptım aileden attım partide aynı peki siz cümbürcemaat magusun bu hareketine karşıydınızda ne yaptınız ? sadece karşı olmakla yetindiniz gönül isterdiki medresedeki derslere karşı oluncada sadece karşı olsaydınız
paşadede o ödeneği ben atmadım boç duran ortaya o mallarıda ben atmadım kendi pisliğinizi kapatmak için yok şov yapıyor yok iftira KOSKOCA RESİMLER Mİ İFTİRA
ŞU HİLELİ OLDUĞU 87358756876574 KİLOMETREDEN BELLİ OLAN ÖDENEĞİ TEMİZ İLAN ETTİNİZ YA ( DAVA AÇMAYARAK ) SİZİN DÜRÜSTLÜĞÜNÜZDE BELLİ OLDU
paşadede izlemeye devam et daha çok show göreceksiniz yapın pisliği oyunun içine edin sonra yalan iftira show resimler herşeyi anlatıyor çırpının belki resim değişir
o ödenek iyi niyetle atılmamıştır.. bunu inkar eden varsa yazıklar olsun... |
|
|
|
|