Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:23 pm

Pasadede demiş ki:
Pasadede demiş ki:

kartal sizin tek derdiniz benim agzımdan sawron sucludur lafını cıkarmak.ancak ben hala bu ödenek olayında sawron suclu degil diyorum.

eger görevinizi layıgıyla yapmak istiyorsanız magusmilena basta ona dava acmayan reelman ve mturkkan a dava acın bu ödenegin yanlış yazıldıgını göre göre dava acmadıgı ve görevlerini yerine getirmedigi icin.

yoksa görev bize düsüyor show_time dahil olmak üzere yukarda ismi gecenlere ben dava acacagım.bu konuda burda kapanır o zmn kim haklı kim haksız ortaya cıkar.

iyi günler

bu cagrımı yineliyorum.Açtıgınız başlık rayından cıkmıs canko adlı şahsın terbiyesiz konusşmaları ile tartışma iyice çığrından çıkmıstır.
Sayın akrtal oyun forumunda canko gibilerin terbiyesizce konusmalarına izin verilmiyor diye orada yazmayı uygun görüyorum Wink bende ana avrat söven her lafımın sonunda o meşhur 2 harf kısaltmalı küfürü eden biriyim ama edep adap bilen biriyim ve burda uygun bir dil kullanıyorum .ADAM OLUNKİ ADAM GİBİ MUAMELE GÖRÜN !!!
Bu lafıda adamlık bilmeyenler üstüne alsın lütfen

SON OALRAK DİVAN FORUMUNDAN BİRKAÇ YAZI KOYAYIMDA ESKİ BEYİMİZ NE İŞ YAPTI SAWRON NE İŞ YAPTI CIKSIN ORTAYA.

TEKRARLIYORUM BEN SAWRON UN AVUKATI DEGİLDİM AMA BENİ ZORLA AVUKATI YAPTIRDINIZ!!!
Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Ssssssssssx

https://2img.net/r/ihimizer/img193/4791/ssssssssssx.jpg

araya cankonun izinsiz sekilde ordu kurması ve vatandasları kesmesinide ekledim. kimin ne odlugu ortaya cıksın!!!

bu baslıgı oyun forumuna tasıyorum cünkü bu yaştan sonra cocuk colukdan küfür yiyip sessiz kalacak halim yok!!!

Sayın paşadede prestij meselesini sawron dan daha iyi bildigim aşıkardır madenler için bi şey diyemem cunku madenlerle ugraşmadım ve prestiji sabit tutmanın imkansız oldugunu ben baştan beri soledim neden imkansız karesi ekonomisi kaldırmayacagı için imkansız Sawron a gelince bi şey yapar gibi gozukur ama arkadan ne dolaplar cevirir bunu herkez biliyor bırakın bu işleri adam olsun once ondan sonra konuşsun ayrıyeten dava acmak benim işim degil ticaret nazırıda ben degilim odenekleri ben incelemiyorum kimi kandırıyorsun burda karşımızda boyle insanlar var boyle insanlarla muhatap oluyoruz arkadaşlar aşagıda kanıtı sevgili paşadede keşke ettikleri kufurleride koysaydın buraya
Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Sawronnnn
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:32 pm

birde kusura bakmayın prestij 5 olur olmayacak diye bi şey yok ama karesi ekonomisi bunu ne kadar taşır bunu bilemem nede olsa bug cu arkadaşlar gunlerce çalıştılar cabaladılar ekonomiyi felç ettiler Reelman bey secildi hırsız obbf denildi tum envanter odenek atıldı gunlerce verilmedi gunlerce gorev alınmadı divanda ahh pardon yanlış anlaşılma oldu denildi son seviyedeki madenler e geliştirme yapıldı (bilmeyenler için mozde yapıyor kim bu mozde obdf sından sawron un adamı) elimizdeki taş ve demirler harcanıyor bakım için taş demir kalmıyor eyaleti bursaya bug sonucu gelmiş demir ve taşa muhtaç ediliyor bundan en cok yararı kim saglar size kalmış karar vermek tekrar madenleri aynı seviyeye getirmek 60000 akçe masrafla oluyor OBBF olarak hep karşımızda sawron ve tayfası vardı arkadaşlar ister inanın ister inammayın hep karşımıuzda oldular bizi kotu gostermek için ne gerekirse yaptılar bu iş için başkalarınıda alet ettiler bizi bilen biliyor elimizden geleni yaptık durust olduk çalmadık en uctaki kısımla en yakınımızdaki kişilere dahi eşit mesafede olduk ama adam olanlara indan olanlara insan gibi davrananlara.
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:41 pm

Sayın Mturkkan,

Prestij harcamalarını Karesi Sancağı'nın kaldıramayacağını savunduğunu söylüyorsunuz ama yine Beyliğiniz döneminde onbinlerce akçe prestij harcaması yaptınız. Bu ne çelişkidir. Prestij için yüzbin akçe üzerinde harcama yapan da sizlersiniz ve sonunda ne oldu fısss... Hem prestij harcamasını Karesi'nin kaldıramayacağını savundunuz hem de harcamaya habire devam ettiniz... Bu ne çelişkidir? Ayrıca prestij konusunda ne kadar bilgili olduğunuzu yaptıklarınız sonunda gördük Wink Şuan divan kareside Prestij harcamalarını durduracak, sizin sırf siyaset için prestij basmanız sonucu karesi sancağının geldiği nokta belli, umuyorum ki abu divan aynı hatayı yapmayacak. Pardon siz divanı sallamıyordunuz herşeyi kafanıza göre yapıyordunuz di mi Mturkkan Wink

Yukarıda koyduğun resim de neyin cevabı olduğunu biliyorsun, Senin Karesi Divanı'nın beyi olmana rağmen divanı sallamadığını, izin verseniz de vermeseniz de kuracam tavrını, kurdurduğun Canko'nun ordularına divandan habersiz kendin izin verdiğini ve divanı sallamayarak devlet adabından ve usülünden uzak bir bey olduğunu, her türlü kanunu ihlal ettiğini gördüğüm için verdiğim bir tepkidir...

Bir de tutturmuşsunuz divanda küfür ettiğimi, madem küfür ettim neden şikayet edip banlanmamı sağlamadınız ya da neden o küfürleri buraya koymuyorsunuz. Olmayan şeylerle insanları kandırmakta üzeriniaze yok maalesef, ve yine buradaki masum kişileri aptal yerine koymaya devam ediyorsunuz...
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:48 pm

Madenler konusunda daha önceden açıklama yapılmıştı Mturkkan, insanları kandırmayın lütfen... Ne Mozde ne de Reelman madenler konusunda bilgili değilken ve takır takır çalışan madenlerin kapasitesini artırmak için (Geliştirme yapılarak kapasite artmaz) Mozde'ye geliştirme emri veren Reelman, emre uyan da Mozde. Reelman bu emri verirken hangi bilgili kişiye sormuş? Taşı demiri harcayınca madenlere bakım yapılamayacağını bilmeden bu emri neden verdi? Şimdi çıkıp da yine buradaki insanları aptal yerine koymaya devam etmeyin... İşiniz gücünüz yalan dolan...
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 3:59 pm

Savron demiş ki:
Sayın Mturkkan,

Prestij harcamalarını Karesi Sancağı'nın kaldıramayacağını savunduğunu söylüyorsunuz ama yine Beyliğiniz döneminde onbinlerce akçe prestij harcaması yaptınız. Bu ne çelişkidir. Prestij için yüzbin akçe üzerinde harcama yapan da sizlersiniz ve sonunda ne oldu fısss... Hem prestij harcamasını Karesi'nin kaldıramayacağını savundunuz hem de harcamaya habire devam ettiniz... Bu ne çelişkidir? Ayrıca prestij konusunda ne kadar bilgili olduğunuzu yaptıklarınız sonunda gördük Wink Şuan divan kareside Prestij harcamalarını durduracak, sizin sırf siyaset için prestij basmanız sonucu karesi sancağının geldiği nokta belli, umuyorum ki abu divan aynı hatayı yapmayacak. Pardon siz divanı sallamıyordunuz herşeyi kafanıza göre yapıyordunuz di mi Mturkkan Wink

Yukarıda koyduğun resim de neyin cevabı olduğunu biliyorsun, Senin Karesi Divanı'nın beyi olmana rağmen divanı sallamadığını, izin verseniz de vermeseniz de kuracam tavrını, kurdurduğun Canko'nun ordularına divandan habersiz kendin izin verdiğini ve divanı sallamayarak devlet adabından ve usülünden uzak bir bey olduğunu, her türlü kanunu ihlal ettiğini gördüğüm için verdiğim bir tepkidir...

Bir de tutturmuşsunuz divanda küfür ettiğimi, madem küfür ettim neden şikayet edip banlanmamı sağlamadınız ya da neden o küfürleri buraya koymuyorsunuz. Olmayan şeylerle insanları kandırmakta üzeriniaze yok maalesef, ve yine buradaki masum kişileri aptal yerine koymaya devam ediyorsunuz...

sawron idari puan uretecek adam her zaman bulunamıyor.diyelim prestij 2 oldu buda demekki gunde en az 30 idari puan uretilmesi demek.Vrsayalım ogun 30 idari puan urettiremedin idari puan bittigi zaman nazırlar calışamıyor işlem yapamıyor.ticaret nazırı diyorki panayırdan 30 et aldım ama bana 20 tane geldi yada sabah diyorki envanterde 1500 akçelik mal azalmış bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için bana kalsa ben prestiji en az 4 de sabitlerim 4 un altına duşmemesi için ugraştım ama malesef son halk oylamasından gelen deger cok duşuk cıktıgı için olmadı bu istegim ordu işine gelince tutturmuşsun canko hain canko hain degil sawron senden daha iyi bir karesi aşıgı ordusunu kurdu ve şu anda çanakkalede 4 5 gune kadar bende kuruyorum istersen banada izin verme canko kurdu bende kuracam bey olsaydım aynı şeyi yine yapardım senin izin verdigine tamam diyecez bizim istedigimiz hain hırsız olacak yok oyle bir şey mesaj işine gelince adminlere mesaj olarak belirttim ama biliyorsunki resmi forumda adamımız yok sizler gibi pek fazla bizi onemsemiyorlar bizlere istediginiz kadar kufur edebilirsiniz resmi forumda istediginiz kadar hakarette edebilirsiniz serberst sizlere Smile

En son mturkkan tarafından C.tesi Haz. 20, 2009 4:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 4:27 pm

Sayın Mturkkan,

Birazcık daha küçük yazın kimse okuyamasın yazdıklarınızı Very Happy Bu kadar da gizlenmeye çalışılmaz ki yazılanlar Very Happy

Prestij konusunda ne kadar bilgili olduğunuz apaçık ortada... Edirne sancağı prestiji de sıfır ama nedense böyle şeyler olmuyor. Karesi'de idari puan insan sayısı şuan o kadar fazla ki ben şahsen puan bulmakta hiç mi hiç zorlanmadım Ziraat Nazırı iken... Prestij sıfır olduğu zaman günde 40 idare puanı üretmek gerekir ve bunu da bulmak o kadar zor değil... Herkes 20 puan üretip 60 akçe kazanmak için göbek atar ben de dahil... Günde üretilecek 40 idare puanı masrafı 120 akçe, 10 günde 1200 akçedir. Envanterden eksilen yiyecekler de ödeneklediğin zaman gitmezler ki bunlar rüşvet ve israfa giden yiyeceklerdir... Bu sadece bir durumda artar o da Maliye puanı sıfır olduğu zaman. Maliye puanı da günde 5 gider ve bunu da bulmak şuan hiç de zor değil... Prestije harcadığını gördük 10 günde 7000 akçe civarı gerekiyor ki bu prestij sıfır olduğunda harcanacak paranın altı katı... Her gün 40 idari puan ürettiğin zaman da nazırların çalışamaması gibi bir durum asla olmaz...

Ayrıca prestijin düşmesinin sebebi halk oylaması değil daha önce her 10 günde 20'şer bin akçe harcanarak yapılam 0,8-1 arası yapılan prestijlerin 60 günlük süresi dolması ve etkisinin kaybolmasıdır. Halkı yine kandırmaya devam edin siz, ben sizin yalanlarınızı hep ortaya çıkarmaya devam edeceğim...
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 4:43 pm

Son hadiseler:
2009-04-17 : Halkın memnuniyeti => 0,21
2009-04-29 : Halkın memnuniyeti => 0,08
2009-05-11 : Halkın memnuniyeti => 0,03
2009-05-23 : Halkın memnuniyeti => 0,04
2009-06-04 : Halkın memnuniyeti => 0,14

Son hadiseler:
2009-06-16 : Halkın memnuniyeti => -0,12

0,33 luk bir duşuş soz konusu nasıl halkın mennuniyetinden degil anlayamıyorum sen en iyisini bilirsin sawron zaten bu hep boyle oldu sanırım degişmeyecekte Smile edirne batmış batacagı kadar onlarda 1000 akçe gunde idari puan yuzunden duşse ne olur duşmese ne olur bu arada onlarda bazı şeylerin farkına vardılar demekki her 10 gune bir 10000 akçeden fazla harcıyorlar prestij için Smile
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 4:56 pm

22 Mayıs 1457
Alıntı :
Prestij : 5,00

Bu prestij seviyesi eyaletin ordularına +100% bonus sağlar.
Kutlamalar
Yarın hesaba alınıcaktır.

Devam eden değer : 5197,20 akçe

Son hadiseler:
2009-03-24 : Kutlamalar => 0,87
2009-04-03 : Kutlamalar => 0,90
2009-04-13 : Kutlamalar => 0,87
2009-04-23 : Kutlamalar => 0,77
2009-05-03 : Kutlamalar => 0,10
2009-05-13 : Kutlamalar => -0,13

23 mayıs 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Prestij : 4,47

Bu prestij seviyesi eyaletin ordularına +70% bonus sağlar.
Kutlamalar
10 günde hesaba alınıcaktır.

Devam eden değer : 0,00 akçe

Son hadiseler:
2009-05-23 : Kutlamalar => 0,49

1 Haziran 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Devam eden değer : 5082,47 akçe

Son hadiseler:

2 Haziran 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Prestij : 3,93

Bu prestij seviyesi eyaletin ordularına +40% bonus sağlar.
Kutlamalar

Son hadiseler:
2009-06-02 : Kutlamalar => 0,36

Verdiğin raporlar bunlar Mturkkan, bütün kutlamalar bunda ve gördün ki artık prestiji tutmak mümkün değil 13 Haziranda prestijden kaynaklanan düşüşü rapor etmedin ve sonra yukarıdaki senin gösterdiğin gibi Halkın Memnuniyetinden 0,21 lik düşüş gidip yerine - 0,12 gelmiş. Fark 0,33 ve bu kadar düşüş olup prestij 3,90'dan 3,57 olması gerekirdi. Ama sen kutlamalardaki düşüşü rapor etmedin ve oradan gelen düşüş ile 3'e düştü prestij. Oysa şuan prestij 3,5 olması gerekirdi senin raporuna göre...

Evet Mturkkan başka yalanın var mı?
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:07 pm

Bu kadar tantana yeter sanırsam.ödenegi eksik yazan magusmilena ya,bunu gören ve dava açmayan dönemin beyi reelman ve ticaret nazırı masatlık a dava talebinde bulundum

ayrıca cango ya divan izni olmadan mühür veren mturkkan ile ezineye izinsiz kurulan ordusuyla giren ve vatandasları yaralayan cango ya da dava talebinde bulundum.

başka cesaret edipde açamadıgınız dava varsa ksöyleyin bana ben dava açarım Wink
uzunefe

uzunefe

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:19 pm

bende bu tartısma hiç bitmez diyordum neyse pasadede iyiki varsın
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:36 pm

Savron demiş ki:
22 Mayıs 1457
Alıntı :
Prestij : 5,00

Bu prestij seviyesi eyaletin ordularına +100% bonus sağlar.
Kutlamalar

Devam eden değer : 5197,20 akçe

Son hadiseler:
2009-03-24 : Kutlamalar => 0,87

23 mayıs 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Son hadiseler:

1 Haziran 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Son hadiseler:

2 Haziran 1457
Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Son hadiseler:

Verdiğin raporlar bunlar Mturkkan, bütün kutlamalar bunda ve gördün ki artık prestiji tutmak mümkün değil 13 Haziranda prestijden kaynaklanan düşüşü rapor etmedin ve sonra yukarıdaki senin gösterdiğin gibi Halkın Memnuniyetinden 0,21 lik düşüş gidip yerine - 0,12 gelmiş. Fark 0,33 ve bu kadar düşüş olup prestij 3,90'dan 3,57 olması gerekirdi. Ama sen kutlamalardaki düşüşü rapor etmedin ve oradan gelen düşüş ile 3'e düştü prestij. Oysa şuan prestij 3,5 olması gerekirdi senin raporuna göre...

Evet Mturkkan başka yalanın var mı?

sevgili yalancı sawron 13 haziran degil tarih 31 cekince bir ay maledef 10 gunluk sure 11 haziranda doldu ve ben o raporu koydum foruma sen neden bu foruma 11 haziran raporlarını koymuyorsun buraya sahtekar sawron beni yalancılıkla sucluyorsun herkez artık seni tanıdı ben daha buraya yorum yapmam seni iyice tanımış oldum
Bir sozumde paşadede kardeşime ac sen davalarını bakalım kim yargılanacak sawron a dava acılacaktı hatırlıyormusun hakaretten yargılanmadı bize acın bakalım yargılayabilecekmisiniz.hadin herkeze iyi gunler ben işe gidiyorum millet gibi 24 saat pc başında bekleyemem Smile
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:42 pm

Pasadede demiş ki:
Bu kadar tantana yeter sanırsam.ödenegi eksik yazan magusmilena ya,bunu gören ve dava açmayan dönemin beyi reelman ve ticaret nazırı masatlık a dava talebinde bulundum

ayrıca cango ya divan izni olmadan mühür veren mturkkan ile ezineye izinsiz kurulan ordusuyla giren ve vatandasları yaralayan cango ya da dava talebinde bulundum.

başka cesaret edipde açamadıgınız dava varsa ksöyleyin bana ben dava açarım Wink

Bunu gören ve dava açmayan öylemi sanki reelman ve masatlik dava açmak istese divandan izin çıkacaktı saçma sapan konuşuyorsun 4 obdf 1 bodf lu varken divanda magusmilenaya dava açmak için izin çıkacak hayal etmesi bile güç Wink sen dava talebinde bulun bakalım dava açılacakmı Arrow
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:49 pm

sawron 16 haziranda prestij düşüşünü sormuşun divanda mturkkanda mesajının altına

Alıntı :
Son hadiseler:
son duşuş halkın mennuyetinden kaynaklandı.

yazmış.Gözünden kaçtı sanırım.Ayrıca 13 haziranda düşüş olmamış 16 haziranda düşüş olmuş.
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 7:00 pm

ocan demiş ki:
Pasadede demiş ki:

Bunu gören ve dava açmayan öylemi sanki reelman ve masatlik dava açmak istese divandan izin çıkacaktı saçma sapan konuşuyorsun 4 obdf 1 bodf lu varken divanda magusmilenaya dava açmak için izin çıkacak hayal etmesi bile güç Wink sen dava talebinde bulun bakalım dava açılacakmı Arrow

sayın ocan sen savcısın ,görevin geregi tarafsız olarak kanunları uygulamakla yükümlüsün.Kanunlar ne diyorsa lütfen onu yapınız!!!
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 8:17 pm

Sayın Mturkkan,

1 Haziran rapru aşağudaki gibidir.

Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Son hadiseler:

Masrafları idare et
Halkın memnuniyeti
3 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:
2009-04-05 : Halkın memnuniyeti => 0,17
Sondage du 2009-05-23
Sondage du 2009-05-11
Sondage du 2009-04-29
Sondage du 2009-04-17
Sondage du 2009-04-05
Sondage du 2009-03-24
Sondage du 2009-03-11
Sondage du 2009-02-27
Sondage du 2009-02-15
Sondage du 2009-02-03

Ayanlık
21 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:
2009-04-23 : Ayanlık => -0,69
2009-05-23 : Ayanlık => -0,87

Oyun Hadisesi
Son hadiseler:
Aucun.

2 Haziran raporu aşağıdaki gibidir.

Alıntı :
Eyaletin prestiji

Kutlamalar

Son hadiseler:

Masrafları idare et
Halkın memnuniyeti
2 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:
2009-04-05 : Halkın memnuniyeti => 0,17

Sondage du 2009-05-23
Sondage du 2009-05-11
Sondage du 2009-04-29
Sondage du 2009-04-17
Sondage du 2009-04-05
Sondage du 2009-03-24
Sondage du 2009-03-11
Sondage du 2009-02-27
Sondage du 2009-02-15
Sondage du 2009-02-03

Ayanlık
20 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:

Oyun Hadisesi
Son hadiseler:
Aucun.

11 Haziranda koyduğunuz rapor aynen aşağıdaki gibi.

Alıntı :
Eyaletin prestiji

Prestij : 3,90

Kutlamalar

Devam eden değer : 7038,42 akçe

Son hadiseler:

Masrafları idare et
Halkın memnuniyeti
5 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:

Sondage du 2009-06-04
Sondage du 2009-05-23
Sondage du 2009-05-11
Sondage du 2009-04-29
Sondage du 2009-04-17
Sondage du 2009-04-05
Sondage du 2009-03-24
Sondage du 2009-03-11
Sondage du 2009-02-27
Sondage du 2009-02-15

Ayanlık
11 günde hesaba alınıcaktır.

Son hadiseler:

Oyun Hadisesi
Son hadiseler:
Aucun.

1 Haziran ve 2 Hazirandaki raporlara mavi ile boyadığım yerdeki kutlamalar raporlarına dikkat edelim. 0,90 lık prestik kaybolup yerine 0,36 lık bir prestij gelmiş. Bu hali ile prestij 4,47 den 3,93 e düşmüş.

2 Haziran ve 11 hazirandaki raporda halk oylaması olan kırmızı ile boyadığım yere dikka edelim. 0,17 lik prestij kaybolmuş yerine 0,14 lük prestij gelmiş. Bu düşüş ile 3,93 den 3,90 a düşmüş.

Daha önceki kutlamalara baktığımız zaman 10 günde eski prestijin gittiğini ve 11. gün de yeni kutlamadan gelen prestijin eklendiğini görüyoruz. Raporlarınıza baktığımızda en son kutlama düşüşünün benim dediğim 13. ünde değil 12 sinde olması gerekiyor ama o raporu ne yazık ki göremiyorum.

En son şöyle bir raporunuz var.

Alıntı :
Son hadiseler:
son duşuş halkın mennuyetinden kaynaklandı.

Bunu da 17 Haaziranda vermişsiniz. önceki 0,21 lik prestij kaybolmuş ve yerine -0,12 lik bir prestij gelmiş. Bu düşşte de fark -0,33 olduğu için prestij 3,90 dan 3,57 ye düşmesi gerekirdi ki şuan prestijimiz 3 gözükmekte.

Yani demek istediğim 12 Hazirandaki kutlamalardan kaynaklanan prestij rapor edilmemiş. Bir günlük hesaplama hatası yapmışım o da kadı kızında da olur. Show_time ve sayin Mturkkan yeterince açık sanırım.

Buradaki maksat yukarıda Mturkkanın dediği gibi düşüşler sadece Halk Oylaması değil, daha önce hatalı ve hesapsız yapılan kutlamalardan daha fazla düşüş olduğunu ıspatlamaktır.
Emirdaglı

Emirdaglı

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 8:42 pm

savron efendi mozdenin bursa sancağından alıp sana getirdiği 10.000 akçe işini görmüştür inşallah. redvatada ailenizdeki okka gibi satılmayan 10.000 akçelik malı bursa sancağına ittirdiği için bi ödül vermişsinizdir heralde!!!. şimdide bobby_z girdi divana. artık onuda nazır yaptırıp bi 10.000 akçe daha ittirmesseniz ayıp olur sizin şanınıza Smile
Heybetli

Heybetli

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 9:09 pm

Bir gun kafa dınleyelım dedık, duzenbazlar ortaya cıkmıs gene. Bugcu sawron ordu komutanımız Canko ıcın ezınede ısyan ettı demıssın adam kestı demıssın. Kestikleri sizin multileriniz olmasın sakın. Simdiki reise sor bakalım ezınede neler olmus kasayı kımler bosaltmıs Sayın cankoda bunları seyredecektı oylemı?

odenek konusuna gelınce 7999 akcelık ıcınde sadece mal olan odenegı sayın Komutan sırf karesıde nakıt para olsun sancak zorluk cekmesın dıye bızlere hatır koyarak satmıstır ve secımın son gunu odenegı ıptal etmıstır. Çamur atmadan once bır arastır.

ızın konusuna gelınce Burada ERKEK gıbı cevap ver sen cankoya ordu ıcın bırak ıznı gunahını bıle vermezsın, unuttun herhalde meyhane koselerınde kosede oturup yokmus gıbı davranıp nasıl fotolar cekıp ınsanları sattıgını.

senle ıkı muhabbetım oldu edremıtten arkamdan satmışsın benı hemen forumda haın adam. senın gercek yuzunu senle yasayanlar bılır, senın corbana bırı kasık uztmasın hemen adamı ıkı dakkada satarsın.

ceza konusuna gelınce patronunuz dudukgazının kanunları bıze ıslemez, verılecek her turlu cezayı cerez parası dıye suratına carparız bunuda unutma, Sayın komutan sehre gırmıstır ve ezıne beledıyesındekı tum pıslıklerı gormus ve tum SS lerı almıstır. bunları yapmasının sebebı senın gıbı mahkeme salonlarına kosması degıl, ezınedekı pıslıklerı tanıyıp onlara ona gore deger vermektır.

bızım Ordumuz en kısa zamanda harmanlıya gıdecek orada yenıden toparlanacak, ve sızın her turlu engellemelerınıze ragmen , bulgarların kellesını alacaktır. Cok konusacagına gırde bır orduya savasa gıt. ama bahanen hazır dımı ''puan uretıyorum''. her zamankı hıkaye.

Izın konusuna gelınce Sayın EKEV' ın ordusuna ızın vermeyen sız cankoya ızın verırdı oylemı buna kendınde ınandınmı sahıden. Sayın komutan sızı bır kez adam yerıne koydu ızın vermedınız ıkıncısınde sız yalvarmasınımı beklıyordunuz.

bız dunya para harcamısız, bınlerce akce feda etmısız ordu ıcın en onemlısı zamanımızı feda etmısız Ordu kurmak ıcın bırde senın gıbı adamın pesınde kosacaktık ılla ızın ver bıze dıye. nerede yazıyor bu hıkaye sawron.

muhur konusuna gelınce, sızın muhrunuzede kalmadık, ıznınıze sayın komutanın bize soyledıgı bır lafı aynen sana soyluyorum ıyı dınle,

''dualarıyla dogmadık bedduaları ıle ölmeyiz, gerekırse ıngıltereye gıder oranın muhrunu alır bulgarlar ıle gene savasır harmanlıda etten duvar orerız''

bu lafı soyleyebılcek delıkanlı varmı aranızda yada yapabılecek sawron???

sen ızın derdınde, muhur derdınde kos hadi anca gıdersın.

baska sorusu olan lutfn msj atsın, bu adamlarla bızlerı muhattap etmeyın.

Sayın canko ve ordu-u hümayun 1 hakkında baska camur varsa onlarada cvp verebılırız.

saygılar

gokhan özhaseki
heybetli
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:16 pm

Sayın kartal ben bu ödenekle ilgili kişilere dava acılması talebinde bulundum ama hiçbir şekilde sayın savcıya adı gecen kişiler magusmilena masatlık ve dönemin beyi reelman e bile dava acılmadı.

demek ortalıgı bosuna ayaga kaldırdınız.gösterdiginiz belgeler bir suç teşkil ediyorsa sayın savcı acsın davayı kadı da yargılasın.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:30 pm

ohoo okula gittim geldim buralarda neler olmuş neler
baksan sawron taa bursadan adamı bile iftiralarımla kandırmışım
iftiralarıma inanmış gelmiş seni karalıyor değilmi
Twisted Evil

Pasadede demiş ki:
Sayın kartal ben bu ödenekle ilgili kişilere dava acılması talebinde bulundum ama hiçbir şekilde sayın savcıya adı gecen kişiler magusmilena masatlık ve dönemin beyi reelman e bile dava acılmadı.

demek ortalıgı bosuna ayaga kaldırdınız.gösterdiginiz belgeler bir suç teşkil ediyorsa sayın savcı acsın davayı kadı da yargılasın.

paşadede siz hala forumda elim sende oynadığımızı sanıyorsunuz yada işinize öyle geliyor şimdi gözlerini 4 aç ödeneğe tekrar bak ama iyi bak sonra kendini avuratak ''bu ödenek hata ile böle yazılmış magusun yaptıklarından sawronun haberi yoktu'' diye mırıldan ve elim sende oyunundan galip ayrıldım diye huzurla tv başına otur Wink
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:36 pm

Valla bu devlet işleri ne sıkıcı yaw Smile Adamda kafamı kalır beyinmi Twisted Evil
Savron

Savron

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 11:50 pm

Kartal13,

Hala aynı hikayeyi okuyorsun bakıyorum Smile Bana hırsız dedin, buradaki insanları kandırdın ki o ödeneği ne atanım ne de taşıyanım. O ödenekten demir çalındı dedin 4. sayfadaki postumda sana ve buradaki sana inanan masum insanlara bütün gerçekleri delilleri ile ispatladım. Bunları sizler veya divandaki arkadaşlarınız da görüyorken hatta Chocolateman incelemiş ve sana hırsızlık olmadığını açıklamışken bu iftiraları attın. Hala ben iftiracı değilim diye çıkıyorsun ya şuraya vallaha helal olsun sana...

Emirdagli'ya gelince tüm Osmanlı nasıl yalancı, iftiracı kararktere sahip bir insan olduğunu ve azılı bir OBDF düşmanı olduğunu biliyor. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali kol kola gezin sizler, bizler sizin gibi insanların iftiralarını ortaya çıkararak rezil etmeye devam edeceğiz...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 12:41 am

Savron demiş ki:
Kartal13,

Hala aynı hikayeyi okuyorsun bakıyorum Smile Bana hırsız dedin, buradaki insanları kandırdın ki o ödeneği ne atanım ne de taşıyanım. O ödenekten demir çalındı dedin 4. sayfadaki postumda sana ve buradaki sana inanan masum insanlara bütün gerçekleri delilleri ile ispatladım. Bunları sizler veya divandaki arkadaşlarınız da görüyorken hatta Chocolateman incelemiş ve sana hırsızlık olmadığını açıklamışken bu iftiraları attın. Hala ben iftiracı değilim diye çıkıyorsun ya şuraya vallaha helal olsun sana...

Emirdagli'ya gelince tüm Osmanlı nasıl yalancı, iftiracı kararktere sahip bir insan olduğunu ve azılı bir OBDF düşmanı olduğunu biliyor. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali kol kola gezin sizler, bizler sizin gibi insanların iftiralarını ortaya çıkararak rezil etmeye devam edeceğiz...

he sawron he çok komik! haklısın 2 ay önce ben gazi magus herşeyi birlikte yaparız diyen sawron şimdi magusun yaptığından haberim yoktu en çok ben itiraz ettim ayaklarında daha kaç kişiyi satacaksın ? kiminle işin bitse tanımıyorum ayakları bu ne 1 nede 2 buraya yazıyorum 3 ay sonra paşadedeyide tanımaycaksın çok komik!
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 12:59 am

kartal13 demiş ki:

paşadede siz hala forumda elim sende oynadığımızı sanıyorsunuz yada işinize öyle geliyor şimdi gözlerini 4 aç ödeneğe tekrar bak ama iyi bak sonra kendini avuratak ''bu ödenek hata ile böle yazılmış magusun yaptıklarından sawronun haberi yoktu'' diye mırıldan ve elim sende oyunundan galip ayrıldım diye huzurla tv başına otur Wink

yaw kartal ödenek icin dava açılmasını istedim daha ne yapayım???
ne magusa ne reelmane ne masatlık a dava acmıyor savcı .ben daha napayım???
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 1:47 am

Pasadede demiş ki:

yaw kartal ödenek icin dava açılmasını istedim daha ne yapayım???
ne magusa ne reelmane ne masatlık a dava acmıyor savcı .ben daha napayım???

dava açılır dostum bunu merak etme .Sen ne yap biliyormusun

pislik bir amaçla yazılmış bu ödeneği yazanı ve yardımcılarına tepkini göster

balya kasasından 15.000 akçe haksızca çıkmasına tepkini göster

gelibolunun iç savaş çıkarılma pahasına divana sorulmadan karesiye bağlanmasına tepkini göster

mahkemelerdeki adam kayırmaya tepkini göster

haydutları isyancıları koruyanlara tepkini göster

seçim var diye 255 kp kılıç kalkanla cepheden geri kaçanlara tepkini göster

edirnede rakip parti kazandı diye orduyu savaştan çeken cibiliyetsizlere tepkini göster

hiçbişey söylemeden rakip partinin üye alım yerini silenlere tepkini göster

sırf komutan rakip partiden diye mühür vermeyip bir kişinin ölümüne sabep olan gamsızlara tepkini göster

rakip diye spamdan süresiz ban veren 3 kağıtçı adi yetkililere tepkini göster

paşadede saysam daha sayarım buraya sığmaz . SW3 olup özelliklerini tamamlayan birine mahkemede verilen akçe koymaz ama suçundan dolayı ona tepki göstermek biz buradayız demektir

işte yapman gereken bu
Pasadede

Pasadede

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 2:02 am

ben divanda olan biri olarak yasal cercevede hakkımızı aramaya calısıyorum. tepki göstersem nolcak?

ezinede bir kişiyi kesti canko
Karesi Sancağı Seçimleri - Sayfa 6 Kntd

ordusunu dagıtın durdurun yargılayalım diyorum ama savas var dokunmayalım deniyor.tüm gün forumda tepkimi gösterdim divanda da tepki gösterdim sonuç kimsede tık yok.

zamanında kanunlar uygulanmamış şimdide gerekli tepkiler gösterilmemiş ,bu saydıkların birikmiş.bundan sonrada birikmeye devam edecek...

Karesi Sancağı Seçimleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki