kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Paz Haz. 21, 2009 2:20 am |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- ben divanda olan biri olarak yasal cercevede hakkımızı aramaya calısıyorum. tepki göstersem nolcak?
ezinede bir kişiyi kesti canko
ordusunu dagıtın durdurun yargılayalım diyorum ama savas var dokunmayalım deniyor.tüm gün forumda tepkimi gösterdim divanda da tepki gösterdim sonuç kimsede tık yok.
zamanında kanunlar uygulanmamış şimdide gerekli tepkiler gösterilmemiş ,bu saydıkların birikmiş.bundan sonrada birikmeye devam edecek...
öncelikle bu konuda anlaşalım devam etmeyecek zombi devri bitti knaun neyse U-Y-G-U-L-A-N-A-C-A-K
cankonun ordusunu dağıtmak için şuan bir ordumu yollayacaz peki orduya ne verecez savaş arifesinde birbirimize girecez malum isyancılarla savaşırken ölen zahideye yemek bile verilmedi canko geldiğinde onada dava açılır kafanı bunlarla yorma sana dediğim ne dinle bak sw3 olup özelliklerini 255 yapmış adama 2000 akçe ceza versen suçu gene işler ona destek vermeyeceksin kınayacaksın ancak böle eli kolu bağlanır |
|
desii74
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Paz Haz. 21, 2009 3:18 am |
|
|
Hayırlı olsun |
|
desii74
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Paz Haz. 21, 2009 3:21 am |
|
|
- cengaver_01 demiş ki:
- Tüm karesi halkına desteginden dolayı teşekkür ediyorum İnşallah size laik bir yönetim uygulayabiliriz divanda
saygılarımla TEBRİKLER HAYIRLI OLSUN |
|
Heybetli
|
Konu: Geri: Karesi Sancağı Seçimleri Paz Haz. 21, 2009 12:17 pm |
|
|
- Heybetli demiş ki:
- Bir gun kafa dınleyelım dedık, duzenbazlar ortaya cıkmıs gene. Bugcu sawron ordu komutanımız Canko ıcın ezınede ısyan ettı demıssın adam kestı demıssın. Kestikleri sizin multileriniz olmasın sakın. Simdiki reise sor bakalım ezınede neler olmus kasayı kımler bosaltmıs Sayın cankoda bunları seyredecektı oylemı?
odenek konusuna gelınce 7999 akcelık ıcınde sadece mal olan odenegı sayın Komutan sırf karesıde nakıt para olsun sancak zorluk cekmesın dıye bızlere hatır koyarak satmıstır ve secımın son gunu odenegı ıptal etmıstır. Çamur atmadan once bır arastır.
ızın konusuna gelınce Burada ERKEK gıbı cevap ver sen cankoya ordu ıcın bırak ıznı gunahını bıle vermezsın, unuttun herhalde meyhane koselerınde kosede oturup yokmus gıbı davranıp nasıl fotolar cekıp ınsanları sattıgını.
senle ıkı muhabbetım oldu edremıtten arkamdan satmışsın benı hemen forumda haın adam. senın gercek yuzunu senle yasayanlar bılır, senın corbana bırı kasık uztmasın hemen adamı ıkı dakkada satarsın.
ceza konusuna gelınce patronunuz dudukgazının kanunları bıze ıslemez, verılecek her turlu cezayı cerez parası dıye suratına carparız bunuda unutma, Sayın komutan sehre gırmıstır ve ezıne beledıyesındekı tum pıslıklerı gormus ve tum SS lerı almıstır. bunları yapmasının sebebı senın gıbı mahkeme salonlarına kosması degıl, ezınedekı pıslıklerı tanıyıp onlara ona gore deger vermektır.
bızım Ordumuz en kısa zamanda harmanlıya gıdecek orada yenıden toparlanacak, ve sızın her turlu engellemelerınıze ragmen , bulgarların kellesını alacaktır. Cok konusacagına gırde bır orduya savasa gıt. ama bahanen hazır dımı ''puan uretıyorum''. her zamankı hıkaye.
Izın konusuna gelınce Sayın EKEV' ın ordusuna ızın vermeyen sız cankoya ızın verırdı oylemı buna kendınde ınandınmı sahıden. Sayın komutan sızı bır kez adam yerıne koydu ızın vermedınız ıkıncısınde sız yalvarmasınımı beklıyordunuz.
bız dunya para harcamısız, bınlerce akce feda etmısız ordu ıcın en onemlısı zamanımızı feda etmısız Ordu kurmak ıcın bırde senın gıbı adamın pesınde kosacaktık ılla ızın ver bıze dıye. nerede yazıyor bu hıkaye sawron.
muhur konusuna gelınce, sızın muhrunuzede kalmadık, ıznınıze sayın komutanın bize soyledıgı bır lafı aynen sana soyluyorum ıyı dınle,
''dualarıyla dogmadık bedduaları ıle ölmeyiz, gerekırse ıngıltereye gıder oranın muhrunu alır bulgarlar ıle gene savasır harmanlıda etten duvar orerız''
bu lafı soyleyebılcek delıkanlı varmı aranızda yada yapabılecek sawron???
sen ızın derdınde, muhur derdınde kos hadi anca gıdersın.
baska sorusu olan lutfn msj atsın, bu adamlarla bızlerı muhattap etmeyın.
Sayın canko ve ordu-u hümayun 1 hakkında baska camur varsa onlarada cvp verebılırız.
saygılar
gokhan özhaseki heybetli pasadede sen kıtmısın yoksa beynınmı algılamıyor yada okuma ozurlusun senın ıcın bır daha yazıyorum bak yukarı. Dua et de orduyla senı kesmemısız cıkma karsımıza sakın. hangı multınden aldın o SS i bızım ordumuz ısyan ordusu degıldır şakir bunu anla once. sen tarla surerken bız dusman ensesındeyız. kuru gurultu yapma işine bak. varsa gucun gel yıkta gorelım orduyu bosa kursun sıkma. Coluk cocukla ugrasmaktan ısımızı yapamıyoruz ya. |
|