|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 12:00 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- solon görevden alınıp multisi cucur silinene kadar sanırsam bu sohbet biraz zor sona erer
iyide birlik olup yani bir anket acip bunu gorevden alamazmiyiz bu kadar mi aciziz? |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 12:49 am |
|
|
malsi belli bi kurallar var öle her önüne gelip anket yapıp bi kişiyi görevden alamazsın |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 1:42 am |
|
|
o adamın görevden düşmesi zor ciddi manada oyun çapında yaklaşık 1000kişi falan mesaj atmamız gerekebilir oyun adminine herhalde böyle bi mesaj patlamasından sonra solon'u görevden almakla kalmaz karakterini bile siler Bizde mutlu sona ulaşırız.Tabi benimki sadece hayali bir senaryo |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 2:53 am |
|
|
Bu solonbita ne kadar mühim bir zat böyle, hepimiz vaktimizi ona harciyor ve cenemizi yoruyoruz. Yazik valla onun icin harcadigimiz vaktimize. Beni insan olarak zerre kadar ilgilendirmiyor, ama Osmanli'nin basina bela bu da bir gercek.
Bütün bunlari okuyorsa belki biraz düsünür de davranislarina ceki düzen verir, yok ayni hamam ayni tas gidecekse, banlasin hepimizi, forumunda tek basina hem calar hem oynar.... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 3:11 am |
|
|
Bende Solon'un Gercek İsminin Umut olduugunu okumustum...
Solon'un butun MEsajlarını Attıklarını okursanız birinde geciyordu...
Hakikaten yha 1000 kişi falan mesaj atsak belki abartılı ama elimizden geldiği kadar bu solonu sevmeyenleri toplasak mesaj atsak admin bizi duyup ilgilenmezmi???
|
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 3:56 am |
|
|
- eskisehirli demiş ki:
- malsi belli bi kurallar var öle her önüne gelip anket yapıp bi kişiyi görevden alamazsın
darkin dedikleri esasinda hic yabana atilir turden degil eger hakikaten basimiza belaysa 1000 kisiyi bulmak fazla sikinti olmaz.nasil mi? suan 250kisi kayitli bu foruma bunlarin hepsi en az 4 kisiye haber verse tamamdir bu is? |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 9:24 am |
|
|
Eeeee donmez baska haber yok mu Ljs den. Konu baya saptı baska yerlere. Nedir son durum Osmanlı'nın geleceği ile ilgili... |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 1:35 pm |
|
|
Evet dorğu söylüyo millet bu arada solon bita hanım efendinin banı kalkmıs ilk bas su Canakkale kasabasının durumuna göz atmıs yorumuda cakmıs hemen oraya |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 2:04 pm |
|
|
Evet ben banlı olduğum için proxy siteleri ile bakabildim nası kalktı onun banı anlamadım valla en fazla 1gün banlı duruyo bunlar |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:26 pm |
|
|
En son gelen LJS mesajı şudur arkadaşlar:
- Alıntı :
- The biggest issue is: I don't trust NOBODY in Bulgaria and Turkey. I
have been disappointed by everyone, from admins to council members to translators. So I have no interest to change nothing, as nobody respects nothing and as I am not sure at all it will bring something better. Yani, diyor ki en büyük mesele Bulgaristanda ve Türkiyede kimseye güvenmiyormuş. Adminlerden, divan üyelerine ve çevirimenlere kadar herkes onu hayal kırıklığına uğratmış. Bu sebeple, değişiklik yapmak için hiç bir ilgisi yokmuş, çünkü kimse bir şey saygı duymuyormuş, ve bunun daha iyi bir şeyler getireceğinden emin değilmiş.
Adam belli ki solona da güvenmiyor ama bize de güvenmiyor. Fikri olan? |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:29 pm |
|
|
bu 1000 msj olayı bence gayet mantıklı.Denesek mi acaba şansımızı ? |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:43 pm |
|
|
ben diyorum ki en basta Ljs den evvel su icimizdeki pasli hancer gibi duran solon meselesini hal edip temiz bir sayfayla yeniden onumuze daha genis bir yonetim kadrosu ve daha organize is dagilimyla ve butun ahi teskilatlarini da seferber edip ve daha detayli bir sekilde gorusebiliriz bunlar anlik aklima gelenler yeter ki kararimizi verelim hep birlikte hareket edelim evvelAllah her isin ustesinden geliriz. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:46 pm |
|
|
Solonun kellesi LJSnin kılıcının altında, onun bir şekilde güvenini kazanmalı ve solonun bir sahtekar olduğuna ikna ietmeliyiz |
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:52 pm |
|
|
aslında memnun değiller ya para kazanamıyoruz iolar kontörle jeton alımı yapsalar sonra görsünler parayı |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 6:56 pm |
|
|
LJS nin güvenini kazanacak iki kişi var Osmanlıda başka kimse de uğraşmasın bu konuda.O halde bu iki kişiye çok görev düşüyor.O kişilerden biri Osmanlının kuruluşunda emeği geçen ve Osmanlıya yüzlerce mısır ve ekmek kazandıran LJS ve Levanla arası çok iyi olan biri olan Dönmez ikincisi ise gene onun kadar etkili olabilecek Mit.Başka kimse de yok |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 7:18 pm |
|
|
muhittinq dogru diyor |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 8:32 pm |
|
|
Evet bu işi halletse halletse anca ahmetseker ve/veya mit halleder.Bizim de onlara destek çıkmamız gerekiyor.Keşke herkesin yeteri kadar yabancı dili olsaydıda herkes farklı açılardanda olsa bu durumu anlatabilseydi.Lakin bir kaç hazır metini herkes gönderebilir.Solon karşıtı herkesi burda toplamak faydamıza olacaktır organize ve hızlı olursak bu solondan kurtulabiliriz.Eminim o zaman herşey düzene girecektir.Zaten tek bir isteğim var o duyurular bölümünde foruma erişimi kısıtlanan oyuncularda Solon128 süresiz yazması . |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 8:35 pm |
|
|
Arkadaşlar eğer bu forumu oranın alternatifi yapabilirsek ve oraya tek mesajın yazılmasını engellersek ister istemez LJS ve Levanın dikkatini çekmiş oluruz.Daha sonra ise iş Dönmeze kusura bakmayın Ahmetsekere ve de Mit iş düşüyor. |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 9:18 pm |
|
|
LJS ve Levan Solon128'e cok düşkün hatırlarsanız ben forumda solon128 adminlikten istifa etsin diye bir anket yaptım ve LJS'e gönderdim. LJS beni tehdit etti Solon128'le ugraşmayı bırak ve senin gibileri cok iyi biliyoruz şeklinde tehditler savurdu. Onun için işimiz cok zor ancak Solon128'i istersen bu iş olur diye düşünüyorum onu bu forumda veya oyundan sogutmalıyız |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 9:34 pm |
|
|
Aslında Adamda haklı soyle kendinizi bi onun yerine koyun...
Bence oda bize iyilik yapmak istiyor neticede bizde İNSANIZ O DA!!!
Aslında hersey kendi içimizde Dağılmayla basladı ingiltere-fransa-italya-almanya vs vs vs...
Burda kalsaydık kendi kendimize bazı sorunların ustesinden gelebilirdik...
Eskilerden bu oyunu oynayanlar cok iyi bilir....
Cok gusel kardeşlikler vardır,,,Herkes birbirine yardım ediyor oyunu oretiyordu Tek kasabamız olan Gelibolu vardı...Ne guseldi o gunler için işine Koltuk,Divan vs vs vs girdi ama biz genelde bunları bahane Ettik Belkide Tattlı dili kullanmadık belkide kullandık anlamadılar...Sırf birbirimiz içinde rahatca yaşamak varken bütün bunlardan kacmak istedik yurtdışındaki kolonilere gittik...
Bence ipi ucunu baştan tutmadık...
Belkide herşeyi güzelliğiyle LJS'ye anlatıp oda kendi sorunumuza destek olabilir...
Sorun guvense biz burda hazır bekliyoruz O bize 1 adım yaklassın biz ona 10 adım yaklasalım neticede o bir admin...
Walla bilmiyorum nasıl olcak ama derdimizi adam akıllı anlatmalıyız bizim derdimiz ney,problemimiz ney???Once kendi kendimize soralım...
Soruyorum Bizim Derdimiz ney???
1-Solon128 2-Cucurbita
Belkide bunları bahane ediyoruz???Bizim asıl sorunumuz ney bence işe burdan başlayalım???
Not:Yanlışlarım varsa affola ÖP(PM) atın eksiklerimizi giderelim osmanlı için burdayız...
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 10:12 pm |
|
|
Bizim kimseyle derdimiz yok sevgili emre...
...
Bana gelip havlayan kopek ısırmaz yazıldığında divanda bir bey ceza almıyorsa...
Banlanması için uğraştığımda modları ayaklandırdığımda malum yönetici bana gelip tehdit mejı atıyorsa. Eğer malum şahısı banlantırmaya çalışırsan seni süresiz banlarım diye...
Gene bana gelip hakaretler yağdırıldığında malum şahıs tarafından...
Ben cvp olarak, eğer sözlerine dikkat etmezsen bunları yeminli tercümana çevirtip ljs'ye atıcam yazıyorum ve bunun karşılığında 28 gün banlanıyorum...
...
Nie kendimi anlatıyorum, çünkü ben kendimden sorumluyum...
...
Peki ya diğer arkadaşlarımız...
Ahmetseker, mit, berkman vs vs vs...
Bugüne kadar onlarca şey oldu...
Gregor kimdi?
Eyalet kadısı, ve silinme kararı çıkartıldı...
Bu engellendimi hayır?
Peki ondan sonraki kadı kimdi?
Siz biliyosunuz ismi lazım deil...
Silinme kararı çıkartıldımı...
Evet...
Peki silinmesi durduruldumu birilerinin araya girmesiyle...
Gene evet...
....
Bu ülkede...
Benm cesedimi çiğnemeden et'e tavan fiyat getiremezsiniz diyen kasap divan üyesinide...
Ben beylerbeyiyim hiç birinize açıklama yapmak zorunda deilim diyen beyide gördük...
Bu ülkede sırf insanları delirtmek için o gün açılmış multi hesabın küfürlerinin görmezden gelinip ona sonunda dayanamayıp cvp veren arkadaşlarımızın kadı tarafından silindiğinide gördük...
Bu ülkede hepimizin gözü önünde belediyelerin içi boşaltıldı...
Bazısı geldi meyhane parası dedi, ama kasabanın genel değerinden hiç bahsetmedi...
Öbürü geldi 2000 akçeyi tarla alsınlar die 5 kişiye dağıttım hepsi silindi meğerse multilermiş ben napayım dedi...
6 evet oyuyla yasa geçiren beymi istersiniz?
İnsanlara yapıcak bişeyi olmayınca adlarına küfürlü multi açanlarmı istersiniz...
Forumda adaletin a'sı bulunmadı bugüne kadar...
Onlarca kişi haksız yere banlandı, bi taraf yüceltilirken o grubdan olmayan herkeze it muamelesi yapıldı...
Msj atarsınız 15 gün kesin cvp gelmez, 15 gün sonra belki cvp gelir belki gelmez...
Bölüm açmak isterseniz, bi dayak yemediğiniz kalır...
Forumlarda iftiranın kralı atılır, kimse ses çıkarmaz...
Malum şahıslar hakkında bir başlık açıldımı 5 dk sonra o başlık kitlenir ve foruma girmeye çalıştığınızda banlandığınızı anlarsınız...
...
Belediye reisleri forumunda herkezin gözü önünde şerreffsiz namussuz haysiyetsiz it yazan adama 15 gün sonra, 1 haftalık ceza verilir...
O lafların 10'da birini bu forumu kullananlardan biri etsin, bakın bakalım oyun hesabınız sildiriliyomu sildirilmiyomu...
...
Divandaki hesapları kontrol ettiğimizde en aşağı 80 bin akçe kaybolduğunu görürsünüz bu oyunda...
Sonrada 4 ayda s3 olan kasapları...
...
Biz bu ülkede...
Ölüyoruz açlıktan yardım edin dediğimizde sırf o partinin adamı deilsin die koloni olarak açılmış yeni kasabaya tam 1 ay boyunca bir mısır yollanmadığınıda gördük...
Ah keşke elimizden bişey gelse diyip, sonra gecenin 3'ünde eyalet panayırından hayvan yetiştirmek için mısır toplanıldığına...
O mısırları görüp alan ve halkına veren reisin, her türlü küfüre maruz kaldığınıda hırsızlıkla itham edildiğinide forumlarda vatan haini olarak lanse edildiğinide...
...
Bugüne kadar daha sayamadığımız onlarca şeyi gördük...
Burdaki 250 den fazla insan bugünlere durup dururken gelmedi...
Şahsi mesele 1 kişide olur 2 kişide olur, 250 kişininde şahsi meselesi olmaz...
Biz ne kayırılmak istedik nede başka bir şey...
Biz sadece adalet istedik, ve eşitlik istedik başka bişey deil...
...
Şimdi size soruyorum arkadaşlar...
Hırsızın hiç mi suçu yok !? |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 10:20 pm |
|
|
bunun üzerine söylenecek söz olduğunu sanmıyorum... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 10:40 pm |
|
|
Zaten bunun gibilerinin yuzunden bu foruma taşındık bence gecikdik ama genede cok iyi oldu...
Eline kolunada sağlık hocam senide yorduk...
Ama halk detaylarıda bilsin...
Peki hocam sıra neyi duzeltmekde???
Oyundaki Divanı mı???
Belediye Reislerini mi???
Solon128 işi bence halloldu gibi bişey ama Hayla oraya uye olanlar var o yüzden bu forumu daha cok tanıtmalıyız...
Belkide LJS adminine Bu hırs,bu bütün olan biteni OSmanlının gelişmesi ve solon'un Adminlikten Alınması için Herkes içinden Geldiği için mesaj mı atmalı???
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 10:40 pm |
|
|
Biraz fazla yazıyorum ama...
Siz bize neler yapılması lazım onları iletirseniz biz sizin onderliğinizde arkanızdayız...
Buraya 250 kişi uye oluyor bu forumu kullanıyorsa Bunun için uye oluyor yanlısları duzeltmek için...
Evet,Ne yapıyoruz???
|
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Haz. 24, 2008 10:51 pm |
|
|
helal olsun valandil |
|
|
|
|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|