Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
sanduk

sanduk

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:18 am

daha önce denendi, işe yarayacağını zannetmiyorum...
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:24 am

daha önce gerekli bilgiye sahip deildik ama limdi sahibiz anketin sonucu olumlu çıkınca doğruca ljs ye haber verelim.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:39 am

forum yöneticilerinin oyun forumunun genel kısımlarında eleştirilmesi LJSnin koyduğu kurala göre yasaktır. Ve o anketin sonucu ne çıkarsa çıksın geçersizdir. Bizim yapmamız gereken şey bu forumumuzu geliştirmekti. Zaten diğer foruma gönderilen mesajların sayısında açık bir azalma mevcut.
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:42 am

evet, ölü uykusu Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 12:08 pm

o forumda üye kalmasın ljs bunun hesabını solondan alsın:D

'AMİN'!
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 12:37 pm

amin
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 1:45 pm

O zaman kolları daha iyi sıvayıp kasaba kasaba bu yeni forumumuzu bildirelim ben fransada olduum için sadece benimle gelenlere bildirdim...
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 1:47 pm

AMİN!!
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 4:03 pm

emre ben adresi asıl forumda imzama koyacam herkes koysun
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 4:28 pm

Bandırmada meyhanelerde hep forumumuzun linkini veriyorum.Şimdi bazı kişilere pm atmayada başladım.Arkadaşlar şimdi anket filan düşünmeyin Türklerin çoğu bizim forumumuza gelip oyun forumda bizim yokluğumuz anlaşıldığında LJS nin solon u görevinden alma ihtimali çok yükselir.Bizim amacımı forumu bütün Türklere bildirmek.Yani halkı bilinçlendirmek.

Saygılar
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 4:49 pm

heh bizim kasabada herkes üye oldu sanılır bütün Kırklareli olarka bu forumu destekliyoruz arada bi iki adet köstebek cıkıo ama neyse onalrda artık Smile
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 5:15 pm

İyi ne kadar güzel şimdiden bir kasaba bizde diğer kasabalardada üyemiz var böle devam edersek oyun forumu gibi oluruz
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 7:01 pm

fırkamdaki ve ailemdeki herkese pm attım
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:31 pm

sonsuz demiş ki:
emre ben adresi asıl forumda imzama koyacam herkes koysun

Benim adresi banladı soloncuum Very Happy

Hemde sebep ney biliyormusunuz...

Multi Hesap'mışşşşşşşş...

Yemin Ederim ki yalan...
Yetisbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:35 pm

konu nerden nereye geldi Laughing
@li

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:54 pm

O kadar haksız yere birçok kişi idam oldu.Hiçbirini engellemedi.Yani madem adminsin biraz ilgilen..!!!!
Valandil

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 9:57 pm

@li demiş ki:
O kadar haksız yere birçok kişi idam oldu.Hiçbirini engellemedi.Yani madem adminsin biraz ilgilen..!!!!

Hakkını yemiyelim lütfen Rolling Eyes

Cucurbita'nın ve orkunhan'ın silinmelerini engellemedimi Exclamation
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:34 pm

e heralde engellemeyecek birisi multisi diğeri de multisi sayılır Razz
berkman

berkman

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 12:25 am

Valla süper bi toplumuz başlık LJS ile görüşmeler ve osmanlının geleceği

İlk yazı 40000 akçenin kayboluşu ile alakalı olaylar

Konu salon128 ve Osmanlının en büyük multisi iddia edilen cucurbita

Olayların başlangıç nedeninin 1456 yılında Bulgaristan - Yunanistan gibi bir kaç ülkenin OSMANLI egemenliğinde yaşamasıdır... Bulgarlar ve Yunanlar Haritadan kendi topraklarının OSMANLI da gözükmesini istemediğinden dolayı saldırı almaktayız...

Şimdi diyeceğiz ki ama öle idi o zmanlarda ve bizde görülmeliler şimdi bunu sorana şunu sotayım Bulgarlardan veya yunanlardan aylık vergi alıyormuyuz HAYIR yıl 1456 İngilterenin sömürgesi İrlanda neden üzerinde İngiltere yazmıyor ben fethedeceğim yeri gider alır gelirim yani LJS nin yaptığı yanlışı şuan bizler neden çekelim 40000 akçe inanın kolay kazanılmıyor ve keşke haritadan o yazı kalksa ve keşke osmanlının en büyük multisi Osmanlıyı bu kadar sevmese ve keşke bizler daha duyarlı olabilsek...

Dost aci söyler derler Kendimiz dahi multi kullanırken MULTİ ye hayır bence abest kaçıyor...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 12:41 am

Arkadaslar konularımız rastgele ordan oralara gelmedi hepsi birbiriyle bağlantılıs...

Burda havadan sallayarak post atmıyoruzki...

Konu geldikce onlarıda konusuyoruz...

Konu yerel adminden local adminden gelmedi???

Ordan Solon'a bağlandı...

Ordanda bize zararlarını anlatıyoruz...

Forumu kullanmayak dedik,,, buna gecelim oırdaki imzamıza yazalım dedik...

Ben banlıyım yazamam dedim banladı dedim...

vs.vs.vs.vs

Konu rastgele buralara gelmedi...

Boyle ordan buraya geldi kkonuyu buraya getirmeyin etmeyin surda bağlı kalalım demeyinde,,, Özgürce postumuzu atalım...

Varsa bi hatamız bunun karsıtını belirterek duzeltin bizde Doğrusunu öğrenelim...

Not:Bi kusrum olduysa ozur dilerim...
@li

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 12:52 am

Bu forum neden acıldı rahat rahat eleştiri yapalım diye(eski forumdan banlamışım nedense)!?

Orkunhanı ve cucurbitayı engelledi sırf idam olmamak için bodf'e girmeyi düşündüm bi zamanlar Very Happy

Ben şunuda söylemek istiyorum madem TÜRK forumunun yöneticisi neden TÜRKİYEDE yaşamıyor.Bu her zaman garibime gitmiştir Sad
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 1:37 am

Bazen hayatta satılmış yalakalar vardır salon da da bunlardan birtanesi, keni ülkesininin kazançlarını rahatlıkla kendi ve çevresindekilere peşkeş çekebilmektedir.. Kendisi göbeğini kaşıyan adam konumundadır osmanlıda yaşayabiecek cesareti bile yokken osmanlının adminliğini yapmaktadır. nediyelim hayrını görsün. Ama alternatif form kurulması iyi oldu öteki form ölü durumunda şimdilik Twisted Evil
Yetisbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 8:27 am

nerden biliyorsunuz Türkiyede yaşamadıgını kim bilir kaç tane multisi vardır Türkiyede.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:33 am

Yetisbey demiş ki:
nerden biliyorsunuz Türkiyede yaşamadıgını kim bilir kaç tane multisi vardır Türkiyede.

Multileri haric tabikide...

Biz asıl karakteri olan Solon128'i diyoruz Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 10:43 am

cucurbita sanki multisi değil Very Happy Very Happy

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki