Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
trtugrul

trtugrul

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 1:53 pm

gerçek yaşamındada isviçrede yaşıyomuş
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 2:50 pm

e tam tüccar memleketi işte Smile
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 3:38 pm

Very Happy Very Happy Very Happy hakketten öle Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Haz. 22, 2008 4:11 pm

Valandil demiş ki:
@li demiş ki:
O kadar haksız yere birçok kişi idam oldu.Hiçbirini engellemedi.Yani madem adminsin biraz ilgilen..!!!!

Hakkını yemiyelim lütfen Rolling Eyes

Cucurbita'nın ve orkunhan'ın silinmelerini engellemedimi Exclamation
lol! lol! lol! Reis cok güldüm yha lol! Laughing
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:15 pm

Solonbita bence sinir krizleri geciriyor bu forumun basarisindan dolayi. Ben hala banlanmamisim, ama yarin öbür gün beni de bir bahaneyle banlar. Zaten birbirimizden müthis bir haz duydugumuzu bildigi icin, bir acik arayip duruyor.

Solon Isvicre'de yasiyor. Ah! tesadüfün böylesi. Cucur'da orda yasiyormus, bir kez meyhanede konusmustuk. Eee onlar para aklamayi iyi bilirler.

Milleti banlayip duracagina, önce kendisini banlayip, oyundan da sildirsin bir zahmet. RK'yi ticaret kapisi yapmis, üstünden para kazaniyor. Yuh ki ne yuh!

Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:23 pm

Arkadaşlar ben Cucubita ile Solon ıp numaralarını inceledim ama ikiside ayrı ip numarası cıktı.
Ya solon başka pc'lerde giriyor yada bu multi degil
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:23 pm

adamların ag baglantısı cok güçlü virüs sokulmuyor :S
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:26 pm

:S tabi ole olcak Very Happy adam ilk bas onu sağlamlastırır bende olsam ole yparaım Very Happy Bence bu multici ama proxy programları sayesinde ayaktra durabilio yada 2 tane pc si var ikisninde neti ayrıWink
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:32 pm

ama modem öyle bir güçlüki içine hiç bir sinyal gönderilmiyor ama şuan ugraşıyoruz azcık birşeyler yaptık bakalım ne cıkıcak
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 2:57 pm

Adam profesyonel calısıyor herhalde Very Happy
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 3:16 pm

sadece bir oyun ve bukadar profesyonellik:D
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 6:06 pm

biraz ole olcak adam o oyundan biraz da olsun para kazanıo ama Very Happy bende 1 lira bile olsa para kazandığım icin bende sağlamlastırırım Very Happy proxy i kullanmayı öğrenirim yhada cift modem kullanırım aaa aslında dour hea cift modem cift kullanıcı adı vede cift Ev telefonu Very Happy
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 6:22 pm

Herkesin Dikkatine

3,5 Günlük incelemeden sonra kesinleşen olaylar.

1. Cucubita ve Solon ıp adresi ayrı ve şuanlık bunlar multi gözükmüyor
( Ayrı modemlerden girebilir)

2. Solon oyunu İsviçreden oynuyor gözüküyor.
Cucubita ise ABD'den oynuyor gözüküyor. (Yani solon ve Cucubita kullanıcılar bir program kullanarak ıp adreslerini degiştiriyor ) (2. sonuç hatalı olabilir daha kesinleşmemiştir.)
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:16 pm

Bunlar Akraba mı o zaman???

Ya da gercekten solon işin dozunu kacırmıs dusunsenize 2 bilgisayar 2 modem sırf bu oyunu hırs yaptığı için???

Programlar falan...

Bence iş ciddiye bindi!!!
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:36 pm

ABD olabilir bak. Ama Solon128 İsviçre'de yüksek öğrenim görüyor diye biliyorum. Facebook'dan sorguladığınızda tek Türk ismi Murat Solon çıkıyor karşımıza. Diğer Solon ailesinin ülkesi hep ABD diye gözüküyor. Cucurbita'nın ABD'den bağlanması da akraba olabileceklerini gösteriyor. Bu Murat Solon bizim Solon128 olmasın. Pek de bi yakışıklı duruyor. Ama bu Solon128'in içindeki gavurluk buradan geliyor diye düşünüyorum. Wink

En son sawron tarafından Ptsi Haz. 23, 2008 7:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:37 pm

bende ip değiştirici program vardı ıp yi amerikadan alıyor böyle bişidir sanırsam Wink
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:38 pm

sawron solonun adını umut diye biliyorum

not:diğer forumdan 7 gün ban yedim Smile Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:46 pm

evet solonun gerçek adı umuttur. Bize zamanında cucurbita için "o benim hanım" demişti, şimdi de arkadaşım falan filan diyormuş galiba. Millete söylediğine göre aynı şehirde yaşıyormuş multisi cucur ile. Burak o bilgiyi nasıl elde ettiniz?
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 7:49 pm

evet dönmez cucura sordum arkadaşımın arkaşı dedi 1 kere görüştük dedi
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 8:44 pm

Arkadaşlar Cucur128in unutulan iki multisi daha var isimleri şöyle:
Baba2 ve Dönmezin banlattığı Geyikbaba
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 9:13 pm

eminim bunları muhakkak okuyorlar ve yakında hepimizi banlayacaklar Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 9:38 pm

hehehe Smile SmileSmile
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 10:19 pm

ahmetseker demiş ki:
evet solonun gerçek adı umuttur. Bize zamanında cucurbita için "o benim hanım" demişti, şimdi de arkadaşım falan filan diyormuş galiba. Millete söylediğine göre aynı şehirde yaşıyormuş multisi cucur ile. Burak o bilgiyi nasıl elde ettiniz?
yeter ama gercekten biktim ya bu konuyu takip etmekten herkesin kirli camasirlari dokuluyor adeta yani buna ne zaman bir son verilecek? veya verilmesi mumkun mu? scratch
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 10:44 pm

solon görevden alınıp multisi cucur silinene kadar sanırsam bu sohbet biraz zor sona erer What a Face Very Happy
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 11:58 pm

ahmetseker demiş ki:

Ahmetşeker ben bunu söylersem bütün kariyerim ve hayatım söner Smile
özel pc'lerde yaptık

Kusra bakmain biraz geç cevap verdim.

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki