|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 10:35 pm |
|
|
Arkadaşlar siz iyisiniz.Benim banlanma sebebim bile yok.Direk banlanma sebepsiz yane |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 10:59 pm |
|
|
benide banlamış |
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 11:08 pm |
|
|
bitek ben mi banlanmadım |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 11:08 pm |
|
|
Yani ordan banlandım diye yaygara koparmayacağım.Şurada çok güzel bir forum varken hala orayı seçen arkadaşları esefle kınıyorum. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 11:25 pm |
|
|
keşke ben de banlansaydım.Adam imzamı silmiş ya.Burdakinin aynısıydı |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği C.tesi Haz. 28, 2008 12:07 pm |
|
|
Bende banlanmışım ve sebebi yok!Sanırım süresiz banlandık değil mi? |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği C.tesi Haz. 28, 2008 3:04 pm |
|
|
Aynen öyle |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği C.tesi Haz. 28, 2008 5:11 pm |
|
|
- ilolo demiş ki:
- bitek ben mi banlanmadım
Benide banlamamış hala ya Bende banlanmak istiyorum o forumdan :D |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği C.tesi Haz. 28, 2008 5:13 pm |
|
|
Arkadaşlar banlanmayın.Forumumuzu tanıtın.Banlanmak fayda değil. |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Tem. 01, 2008 2:33 am |
|
|
- Cevrimpici demiş ki:
- ilolo demiş ki:
- bitek ben mi banlanmadım
Benide banlamamış hala ya Bende banlanmak istiyorum o forumdan :D Cevrim, illa banlanmak istiyorsan...
Bu forumun ismini yaz kocaman, yanina da "Gel vatandas, forumun iyisi burda, tarafsiz bir forum istiyorsan eski forumu birak, yeni foruma gel, ne varsa yenilerde var, gell, gell! Tarafsiz forumun adresi burada: https://kralliklar.all-up.com/ " yaz. Ayni gün banlanirsin. Gereksiz mesaj bunlar biliyorsun, cezasi 3 gün banlanmaktan basliyor |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Tem. 01, 2008 2:36 am |
|
|
Ya o kadar bu forumun imazasını koydum ama hala banlamdı |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Salı Tem. 01, 2008 9:51 am |
|
|
Daha ne istiyorsun çevrim aynen devam et tanıtmaya.Arkadaşlar ben imzama koysamda banlanıyorum koymasamda.Bağışıklık yaptı hgerhalde |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:10 pm |
|
|
- Burak_44 demiş ki:
- Herkesin Dikkatine
3,5 Günlük incelemeden sonra kesinleşen olaylar. 1. Cucubita ve Solon ıp adresi ayrı ve şuanlık bunlar multi gözükmüyor ( Ayrı modemlerden girebilir) 2. Solon oyunu İsviçreden oynuyor gözüküyor. Cucubita ise ABD'den oynuyor gözüküyor. (Yani solon ve Cucubita kullanıcılar bir program kullanarak ıp adreslerini degiştiriyor ) (2. sonuç hatalı olabilir daha kesinleşmemiştir.) Arkadaşlar size güzel bir haberim var
Solon = Cucubita Yani ikiside multi ıp numaralarını yakaladım hehe
|
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:33 pm |
|
|
hemen şikayet edelim |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:35 pm |
|
|
nasıl ispatlayacaz bunu? |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:42 pm |
|
|
burak ip numaralarının geçmişinin fotoğraflarını çek tabi oyunla ilgili olanları |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:43 pm |
|
|
Beyler burak istese bunu ispatlattırabilir.İkincisi eğer adminler bunu ispatlayamıyorsa o zaman herkes multi kullanır ve yakalanmaz. |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:49 pm |
|
|
Evet istesem ispatlayabilirim ama bir sorun var bunu burda söyleyemem çünkü eger söylersem ve bu duyurulsa kariyerim sıfırlanır. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 7:53 pm |
|
|
Onu biliyorum usta o yüzden sölemedim ya zaten |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 10:57 pm |
|
|
kutlarım seni Burak.İnşallah o sorunuda halledersin |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 11:00 pm |
|
|
Zor ama ispatlayacağız.Şimdi arkadaşlar bu adam mı artık bayan mı bilemem.Multi kullanıyor ama adminler bunu çözemiyor bu nasıl iş.Benim aklımın ermediği kısım bu. |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Tem. 02, 2008 11:10 pm |
|
|
- sanduk demiş ki:
- kutlarım seni Burak.İnşallah o sorunuda halledersin
Saollasın kardeş inş.
- muhittinq demiş ki:
- Zor ama ispatlayacağız.Şimdi arkadaşlar bu adam mı artık bayan mı bilemem.Multi kullanıyor ama adminler bunu çözemiyor bu nasıl iş.Benim aklımın ermediği kısım bu.
Aslında adminlerde biliyor ama solon128 LJS ile arası iyi oldugundan dolayı bir sorun olmuyor. Bir düşünsenize LJS ile aranız mükemmel olsa aranızda sır cıkmasa ne olur? |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Perş. Tem. 03, 2008 12:17 am |
|
|
öyle bişey olsa, bırak beylerbeyliğini padişahlığa oynardım |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Perş. Tem. 03, 2008 1:15 am |
|
|
Ben bi kasabayı ele gecirirdim herhalde multiyle dicem ama Ben Onuru,Şerefi,Haysiyeti,Ailesine Küfür ettirmemek,Bacısına Sövdurmemek için yaşayan İNSANIM Eğer bi insan yaşıyorsa haysiyeti,gururu,şerefi,namusu için yaşamalı... O da yoksa bence yaşmamalı... Bi adam kendine,Anasına,Eşine,Bacısına laf ettiriyorsa o adam adam deildir zaten... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Perş. Tem. 03, 2008 1:18 am |
|
|
- Burak_44 demiş ki:
Aslında adminlerde biliyor ama solon128 LJS ile arası iyi oldugundan dolayı bir sorun olmuyor. Bir düşünsenize LJS ile aranız mükemmel olsa aranızda sır cıkmasa ne olur? Tmm LJS'yi anladık Ama tek Admin o mu??? Levan Başçavuşun atı mı??? Ona neden bildirmiyoz dicem bu seferde; Levanla LJS'nin arası iyi deme lutfen |
|
|
|
|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|