Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
muhittinq

muhittinq

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Vide
MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 10:35 pm

Arkadaşlar siz iyisiniz.Benim banlanma sebebim bile yok.Direk banlanma sebepsiz yane
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 10:59 pm

benide banlamış
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 11:08 pm

bitek ben mi banlanmadım
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 11:08 pm

Yani ordan banlandım diye yaygara koparmayacağım.Şurada çok güzel bir forum varken hala orayı seçen arkadaşları esefle kınıyorum.
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 11:25 pm

keşke ben de banlansaydım.Adam imzamı silmiş ya.Burdakinin aynısıydı Smile
@li

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 12:07 pm

Bende banlanmışım ve sebebi yok!Sanırım süresiz banlandık değil mi?
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 3:04 pm

Aynen öyle
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 5:11 pm

ilolo demiş ki:
bitek ben mi banlanmadım
Benide banlamamış hala ya Very Happy Bende banlanmak istiyorum o forumdan Very Happy:D
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 5:13 pm

Arkadaşlar banlanmayın.Forumumuzu tanıtın.Banlanmak fayda değil.
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:33 am

Cevrimpici demiş ki:
ilolo demiş ki:
bitek ben mi banlanmadım
Benide banlamamış hala ya Very Happy Bende banlanmak istiyorum o forumdan Very Happy:D

Cevrim, illa banlanmak istiyorsan...

Bu forumun ismini yaz kocaman, yanina da "Gel vatandas, forumun iyisi burda, tarafsiz bir forum istiyorsan eski forumu birak, yeni foruma gel, ne varsa yenilerde var, gell, gell! Tarafsiz forumun adresi burada: https://kralliklar.all-up.com/ " yaz. Ayni gün banlanirsin. Gereksiz mesaj bunlar biliyorsun, cezasi 3 gün banlanmaktan basliyor
Evil or Very Mad
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:36 am

Ya o kadar bu forumun imazasını koydum ama hala banlamdı Very Happy
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 9:51 am

Daha ne istiyorsun çevrim aynen devam et tanıtmaya.Arkadaşlar ben imzama koysamda banlanıyorum koymasamda.Bağışıklık yaptı hgerhalde
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:10 pm

Burak_44 demiş ki:
Herkesin Dikkatine

3,5 Günlük incelemeden sonra kesinleşen olaylar.

1. Cucubita ve Solon ıp adresi ayrı ve şuanlık bunlar multi gözükmüyor
( Ayrı modemlerden girebilir)

2. Solon oyunu İsviçreden oynuyor gözüküyor.
Cucubita ise ABD'den oynuyor gözüküyor. (Yani solon ve Cucubita kullanıcılar bir program kullanarak ıp adreslerini degiştiriyor ) (2. sonuç hatalı olabilir daha kesinleşmemiştir.)

Arkadaşlar size güzel bir haberim var Smile

Solon = Cucubita
Yani ikiside multi ıp numaralarını yakaladım hehe Smile
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:33 pm

hemen şikayet edelim
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:35 pm

nasıl ispatlayacaz bunu?
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:42 pm

burak ip numaralarının geçmişinin fotoğraflarını çek tabi oyunla ilgili olanları
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:43 pm

Beyler burak istese bunu ispatlattırabilir.İkincisi eğer adminler bunu ispatlayamıyorsa o zaman herkes multi kullanır ve yakalanmaz.
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:49 pm

Evet istesem ispatlayabilirim ama bir sorun var bunu burda söyleyemem çünkü eger söylersem ve bu duyurulsa kariyerim sıfırlanır. Sad
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 7:53 pm

Onu biliyorum usta o yüzden sölemedim ya zaten
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 10:57 pm

kutlarım seni Burak.İnşallah o sorunuda halledersin Wink
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:00 pm

Zor ama ispatlayacağız.Şimdi arkadaşlar bu adam mı artık bayan mı bilemem.Multi kullanıyor ama adminler bunu çözemiyor bu nasıl iş.Benim aklımın ermediği kısım bu.
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 11:10 pm

sanduk demiş ki:
kutlarım seni Burak.İnşallah o sorunuda halledersin Wink

Saollasın kardeş inş.

muhittinq demiş ki:
Zor ama ispatlayacağız.Şimdi arkadaşlar bu adam mı artık bayan mı bilemem.Multi kullanıyor ama adminler bunu çözemiyor bu nasıl iş.Benim aklımın ermediği kısım bu.

Aslında adminlerde biliyor ama solon128 LJS ile arası iyi oldugundan dolayı bir sorun olmuyor.
Bir düşünsenize LJS ile aranız mükemmel olsa aranızda sır cıkmasa ne olur?
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 12:17 am

öyle bişey olsa, bırak beylerbeyliğini padişahlığa oynardım Smile Smile Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 1:15 am

Ben bi kasabayı ele gecirirdim herhalde multiyle dicem ama Ben Onuru,Şerefi,Haysiyeti,Ailesine Küfür ettirmemek,Bacısına Sövdurmemek için yaşayan İNSANIM Sad

Eğer bi insan yaşıyorsa haysiyeti,gururu,şerefi,namusu için yaşamalı...

O da yoksa bence yaşmamalı...

Bi adam kendine,Anasına,Eşine,Bacısına laf ettiriyorsa o adam adam deildir zaten...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 7 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 1:18 am

Burak_44 demiş ki:

Aslında adminlerde biliyor ama solon128 LJS ile arası iyi oldugundan dolayı bir sorun olmuyor.
Bir düşünsenize LJS ile aranız mükemmel olsa aranızda sır cıkmasa ne olur?

Tmm LJS'yi anladık Ama tek Admin o mu???

Levan Başçavuşun atı mı???

Ona neden bildirmiyoz dicem bu seferde;

Levanla LJS'nin arası iyi deme lutfen Very Happy

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki