Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
ilolo

ilolo

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:05 pm

bişe soracam bendesuçlu olduğunu zannetmiyorumda nekadar eminn olabliryoruz
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:07 pm

dönmez eski süpervizör mü Shocked
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:10 pm

Eski Türk Adminiydi kendisi ama Divanda Beylerbeyi olmayı seçince adminlikten alınarak Solon getirildi yanlış hatırlamıyorsam
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:12 pm

bende belediye seçimlerini kaybettikden sonra enderundakileri sildi diye hatırlıyom
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:15 pm

Arkadaşlar o oyundan banlanmasıdır.Forum adminlerinin oyunda Beylerbeyi olmaları yasaktır.Dönmez ise forum adminliğini bırakıp Beylerbeyliğini seçmiştir yanlış hatırlamıyorsam.Bence bir kendisine soralım burdan.
Dönmez sen niye adminliği bırakmıştın
Valandil

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:15 pm

Kendisi gelince açıklayacaktır...

Ama donmez adminlikten alınmadı kendi bıraktı die biliyorum Wink
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:16 pm

herkes bişey söylüyor ya:D:D:D
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:33 pm

muhittinq demiş ki:
Dönmezin suçu yok. Wink

Ben espirisine demiştim olayı buraya getircenizi farkedemedim Sad
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:38 pm

dj.emmre demiş ki:
muhittinq demiş ki:
Dönmezin suçu yok. Wink

Ben espirisine demiştim olayı buraya getircenizi farkedemedim Sad

Yanlış anlama bende esprisine dedim ama ne yapsın millet merak ediyor.Bırak konuşsunlar
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:51 pm

Noldu yaw, konu bana dönmüş iyice Smile

Şöyle açıklık getireyim olaya:

Forum admini oyuna karışamadığından, sözde tabi, adminliği bırakıp siyasete atıldım; ama beylerbeyliği gibi bir amacım yoktu, olsaydı bodf de devam ederdim, amacım muhalefeti güçlendirip ülkeyi canlandırmaktı. Bu yüzden omdf ye katıldım. İlk defa seçimlere girmemize rağmen 5 kişi soktuk divana, ama o dönemin bodflileri divanda bize etkili görevler vermeyi reddedince, artık iktidardakilerin ülkenin menfaatlerini ikinci plana ittiğini düşündüm ve oyunu terk ettim. Bunu yaparken de enderundaki kendi yazılarımı sildim, bir kaç kişiye güzel sözler söyledim Razz ve ayrıldım. Olay kısaca böyle. Bu güzel sözler üzerine de solon tabi hemen beni ljs ye şikayet edip sildirmiş, ama zaten bıraktığımdan pek bir önemi olmadı silinmenin. Ama giderken onun multilerinden geyikbabayı da geberttirdim ljs ye. burdaki en büyük hatam forum adminliğini solon yerine daha düzgün birine bırakmamak oldu.
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:55 pm

yada Baba2 ve diğer multileri Very Happy
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 5:56 pm

Ayrıca Dönmez sana kızgında değiliz ama şu forumu keşke multici birine bırakana kadar başka birin bıraktırsaydın
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 6:01 pm

Bu Solon denen adam yüzünden hep biz haksız çıkıyoruz.Adam nasıl Türk acaba? Bana göre içinde Türklük yok bu adamın.Sadece kendi rahatını düşünen bir herif.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 6:03 pm

Büyük ihtimalle solon ip değiştiren programlardan kullanıyor ve cucurbita hesabı böylece multi olarak görülmüyor, ama gerek kendisinin çelişkili ifadeleri gerek solonun online olduğu saatler ile cucurun foruma mesaj atma saatleri arasındaki benzerlik, gerek solonu yakından tanıyanların anlayabileceği üslup benzerliği aynı kişi olduklarını gösteriyor. Ama bunlar maalesef adminlerin cucuru silmesi için yeterli kanıtlar değil. Benle beraber cucurun solonun multisi olduğunu bilen bir kişi daha vardı, o da ismailherguldü, ama o da ya oyunu bıraktı ya da başka bir kimlikle devam ediyor.

Kısacası multiler ile yaşamayı öğrenmeliyiz Laughing
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 7:04 pm

solon u kötülemeyenlerden biride benim bu onu desteklediğim anlamına gelmiyor ama ileride bu forumunda öyle olmasında korkuyorum ki malesef şimdiden bazı şeyler gözüme çarptı madem o düzenden sıkıldık madem herkesin keyif alacağı bi forum istiyoruz orada yapılan hataların burada yapılmamasına dikkat edelim orada yapılan en büyük hata adam kayırmaktı burada bunun olmaması için admşlerimizden rica ediyorum çok sıkı denetim yapsınlar saygılar

amacım polemik oluşturmak değil fikirlemi açık söyleyebilmek unutmayın ancak kişilerin fikirlerine saygı duyulursa yeni fikirler üretilir
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 7:43 pm

Arkadaşlar Herkesin dikkatine Osmanlı Devleti kapanma tehlikesindemiş
duyduklarıma göre adminler bizden memnun degilmiş eger böyle giderse 1,2 aya kalmaz kapatacaklarmış.

Şuan herkey belli degil ilerki zamanda daha netleşecektir.
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 7:48 pm

osmanlıyı kapatırlarsa oyunun tadı çııkkmaz
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 7:53 pm

kontörle jeton alımı yapsınlar bakalaım osmanlıdan memnun kalıyolarmı kalmıyolarmı
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 8:30 pm

evet böyle bir tehlike var inş. olmaz ama eğer olursa tüm osmanlı beraber bulgaristana geçelim zuhahahahhaha gerçi oranında kapanma olasılığı varmış
benim fikrim şu eğer öyle bişey olursa hep beraber aynı yere gidelim
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 8:58 pm

Alıntı :
solon u kötülemeyenlerden biride benim bu onu desteklediğim anlamına gelmiyor ama ileride bu forumunda öyle olmasında korkuyorum ki malesef şimdiden bazı şeyler gözüme çarptı madem o düzenden sıkıldık madem herkesin keyif alacağı bi forum istiyoruz orada yapılan hataların burada yapılmamasına dikkat edelim orada yapılan en büyük hata adam kayırmaktı burada bunun olmaması için admşlerimizden rica ediyorum çok sıkı denetim yapsınlar saygılar

amacım polemik oluşturmak değil fikirlemi açık söyleyebilmek unutmayın ancak kişilerin fikirlerine saygı duyulursa yeni fikirler üretilir

eğer bu tür gözlemlerin varsa bence bunları istersen adminlere bildir, istersen burda hep beraber konuşalım; bu forum diğer forum gibi olmamalı, eğer biz de bir hata yapıyorsak bunu düzeltelim

osmanlının kapatılma meselesi ise o kadar kolay değil ama imkansız da değil; bizim itibarımızın bu denli zedelenmesine izin vermemeliyiz, ve oyuncularımızın kurallara uymasını sağlamak için fikirler üretip bunları uygulamalıyız.
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 9:08 pm

Şimdi Senle birlikte bilen İsmailhergulde Cucur128 kadar multicidir.Kendisi zamanında OMTF nin içine hatırlarsan bir hesabını sokmuştu ve sen idam edildikten sonra ise o hesapla birlikte İsmailhergulde kayıplara karışmıştı.Ayrıca multi taramasının yapıldığına inanmıyorum.Nedenini sorarsanız ljs ve levana multi kullandığına dair Solondan laf gelmeyince kimse idam edilmiyor.Sürekli multi taraması yapıldığı ise bir yalan.Ayrıca neden hep o taramalarda sen,ben,komando,burak44 ve diğer Solon tarafından sevilmeyen arkadaşlar idam ediliyor.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 9:36 pm

ahmetseker evet inanın böyle bişey olursa bildirecem gördüğüm şeylere gelince nezaketle bi uyarı attım fikrimi söyledim değişmemeye niyetli iseler bu insanlar bunları admine bildirecem önce uyarmamın sebebi yanlış sonucu olmuş olabilir bu tür davranışlar hele bi cvp ları gelsin
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 9:56 pm

Arkadaşlar bu oyunda hiç bir zaman tarama yapılmadı sadece burda adaletsiz davranıldı Solon bizi sildirdi ve arkamızdan multici damgası vurdu ben bu oyunda en fazla 3,4 kullanıcı multi kullanmışımdır oda bir görev içindi.
Burak_44

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 20, 2008 9:58 pm

Tartışmaların saygı içerisinde yapılması en önemli kurallarımızdan biridir.

Mesajınız "değistirilmiştir".

~ Otorite ~
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 21, 2008 11:10 am

eski forumda bi anket açsak solon128'in görevden alınması için acaba görevden alınırmı?

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki