Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
Burak_44

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Vide
MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 9:10 am

dj.emmre demiş ki:
Burak_44 demiş ki:

Aslında adminlerde biliyor ama solon128 LJS ile arası iyi oldugundan dolayı bir sorun olmuyor.
Bir düşünsenize LJS ile aranız mükemmel olsa aranızda sır cıkmasa ne olur?

Tmm LJS'yi anladık Ama tek Admin o mu???

Levan Başçavuşun atı mı???

Ona neden bildirmiyoz dicem bu seferde;

Levanla LJS'nin arası iyi deme lutfen Very Happy
Sana şöyle anlatayım kardeş.
Solon128 LJS ile arası güzel oldugu için.
LJS'de Levanla iyi dost oldugu için bunlar bu şekilde idare ediyorlar.
Aslanix

Aslanix

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 3:17 pm

muhittinq demiş ki:
Arkadaşlar Cucur128in unutulan iki multisi daha var isimleri şöyle:
Baba2 ve Dönmezin banlattığı Geyikbaba

dostum solon128 diyosan baba2 nin yanınada benim banlatamaya çalıştığım yazsaydın banlatmaya çalıştım çünkü

(bu solon fazla baba filmi izlemiş sanırım baba baba diyip durmuş her hesaba gelsinde türkiyeye gelsinde baba kimmiş görsün her şehiren biri vardır heralde oyunda halleder kendi bölgesinde olursa Cool )
Aslanix

Aslanix

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 3:18 pm

muhittinq demiş ki:
yada Baba2 ve diğer multileri Very Happy

konuya belki geç yazıyorum ama baba2 konusuna gelmek gerekirse eskiden türbederedeydi ve ben bu şahsı baba1 den gp aldığını görüp multiciler bölümüne yazdım solon bunu dikkate almadı sanırım çünkü multisi diyorsunuz ahmetşekerde bu adamın silnmesi ile ilgili soru sordu silinmediğini söyledim şimdi ise profilinde başka şeyler yazıyo ve irlandaya taşındığını gördüm üvey babası ise cucurbita yani asıl bipppppppp.sizede solon un adminlikten alınması için elimden geldiği kadar yardım ederim
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 7:58 pm

LJS'le can ciger kuzu sarmasi yani solonbita Laughing Bu oyun iyice sarmasiga döndü. Ne olursa olsun, kim olursa olsun LJS oyunda kimseyi kayirmak lüksüne sahip olamaz. Eger birine torpil geciyorsa, oyun oynayan herkese gecmek zorunda Evil or Very Mad

Jeton aldiginizda, paypal ödemelerinden sonra, oyunun ilgili adresi olarak levan'in e-mail adresi geliyor. Bu durumda levan'in big boss olmasi gerekmez mi? Yani paralari götüren kisi levan...
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği - Sayfa 8 Icon_minipostedPerş. Tem. 03, 2008 8:43 pm

Arkadaşlar körler sağırlar birbirini ağırla diye bir laf var bence bu konuya tam uyuyor Wink

LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 8 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8