|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 3:53 am |
|
|
- Alıntı :
- Peki hocam sıra neyi duzeltmekde???
Oyundaki Divanı mı???
Belediye Reislerini mi???
Solon128 işi bence halloldu gibi bişey ama Hayla oraya uye olanlar var o yüzden bu forumu daha cok tanıtmalıyız...
Belkide LJS adminine Bu hırs,bu bütün olan biteni OSmanlının gelişmesi ve solon'un Adminlikten Alınması için Herkes içinden Geldiği için mesaj mı atmalı???
Oyundaki divanı zaten bu dönem düzelttik, en azından hırsıza uğursuza görev vermiyoruz... Bir önceki dönemde düzeltmiştik ki ljs olaylara müdahale etti biliyosunuz, ve 10 günlük düzenden sonra ülke biz olmayınca gene kaosa sürüklendi... ... Kasabaları düzeltmek için Kitap 8'i hazırladık... Bugüne kadar yapılanları engelleyemedik çünkü bizim engellememizi engellediler... Ama artık belediyeyi soymak yürek ister... ... Forumu tanıtma konusunda el birliğiyle herkeze forumumuzu anlatmakdan başka yapacağımız bir şey yok... Bide eski rezil forumdaki hesaplarınızın imzasına buranın linkini koyabilirsiniz... Ve en önemlisi kasaba akıl hocası msjlarındaki ve belediye duyurularındaki linkleri bizim foruma yönlendirmek, böylece özellikle yeni oyuncular buraya gelecek... ... Ljs'ye hergün yüzlerce msj atmanın anlamı yok. Hem boşa kürek çekeriz hem adam iyice kızabilir... Kurulan yeni forum sayesinde bugüne kadar problem yaratanların egemenliğinden hepimiz kurtulduk, o yüzden artık onları kâle almanıza bile gerek yok... Bırakın kendi başlarına dursunlar, siz onları kâle almadıkça onlar daha çok çıldıracaklardır... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 9:04 am |
|
|
bayagi dertliymissiniz? bayagi icini doktun ve doktunuz arkadaslar ben nisan sonu itibariyle ve gercek lanada bu ay basi itibariyle bu oyuna basladim ben bunlarin cogundan dolayisiyla sadece forumda yazdiklarinizdan ogrendiklerimdir. ama size guvenim tamdir sizler ki vatan asigi ve hizmet askiyla yanip tutusan bir avuc insansiniz. bir avuc diyorum cunku 6000 e yakin nufus icinde 250 insan! yani siz secilmis insanlarsiniz! sizlere saygi duyuyor basarilarinizin devamini ve ins. bundan boyle yaninizda (basladigimdan beri oldugu gibi) yol almaya ant icerim. Ayrica bir sorum var 6000 nufus icinde ne kadar aktif var? |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 12:03 pm |
|
|
yarısı aktif ise şükret |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 1:28 pm |
|
|
yarısı mı? yarısı olsa muhteşem bi yer olurduk zaten sen 1/4 ü aktifse şükret arkadaşım.Gerçi 1500aktif olduğundan bile şüpheliyim ama olsun oda bi ihtimal sonuçta değil mi |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 3:05 pm |
|
|
bugün bi kasabayı kontrol ettim kasabada ancak 150 oyuncu aktif;ama nüfusu 400 küsür... e osmanlı için buradan bi genelleme yapabiliriz sanırım |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 3:17 pm |
|
|
Arkadaşlar kasabalarda ortalama 550 kişi olur... Bunların 400'ü en az multi yada seviye 0 dır... Kalan 150 kişidende en az 30-50 kişi inzivadadır... Yani ortalama her kasabada 100-120 kişi vardır... ... 13 kasabada toplam 1500 kişi falan vardır... |
|
|
|
***Hades***
Emekli Moderatör
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Çarş. Haz. 25, 2008 3:20 pm |
|
|
Ayanlar Bunları Tespit Edebilir! Eyalet Genelini Goren Ayanlar Buna Gore bi Sayı Verebilir. ***Hades*** |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:28 am |
|
|
Bu konuyla ilgisi yok ama, bu solon'a gittikce daha cok sinir olmaya basladim. Divanda görevli kisileri banliyor, sonra da kafasina göre bizim yazdiklarimizi siliyor. Bunun bir benzerini dün yazmistim, Fakilli arkadasimiz rica etmisti. Solon bey silmisler, o yüzden bugün tekrar yazdim, yarin bununla birlikte beni de silerse sasirmayin.
|
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:45 am |
|
|
Solon bu istediğini yapar.Yapsın bakalım.Beni de suçsuz yere banladı.Ve de banlandığımı foruma yazmamış yani kafasına göre banlamış.LJS ve Levanla görüşeceğim.Bu durumu anlatacağım.Yeter artık bir yere kadar.Baktım olmuyor forumlarını başlarına çalsınlar. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:46 am |
|
|
melike sanırsam fakilli banlı değil, bilgin olsun diye söylüyorum trakya eyaleti forumuna yazı yazabilmek için başvuru yapmış ama kabul edilmemiş. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:48 am |
|
|
Kafasına göre yani.İstediğine yazma izni istediğine yok.Oldu başka emri |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:49 am |
|
|
sabır arkadaşlar sabır, gün yakındır |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:52 am |
|
|
Sabrede sabrede bugünlere geldik.Bu forum sabrın eseridir.Eğer Solon gönderilecek ve banlanacaksa ya sabırrrrrr |
|
|
|
fakilli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 8:06 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- melike sanırsam fakilli banlı değil, bilgin olsun diye söylüyorum trakya eyaleti forumuna yazı yazabilmek için başvuru yapmış ama kabul edilmemiş.
Hocam Trakya eyaletine yazamamamda garip hem basvuru yaptım ayrıca basvuru yapmamıza bile gerek yok böyle birşey normal deil.Neyse yinede basvuru yapmama ragmen eklemedi beni o bölüme.Ayrıca Melike'nin 2 postunuda sildi.Bununla ilgileniverirsen sevinirim. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 9:26 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- sabır arkadaşlar sabır, gün yakındır
bir planin var galiba veya bildigin bisey var paylasirsan seviniriz. |
|
|
|
soll
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 10:27 am |
|
|
|
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 11:04 am |
|
|
siteyi hackliyek:D |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 11:34 am |
|
|
nicin olmasin aklimdan gecmedi de degil ama kimin yapabilecegini kestiremiyodum demek bu sansli ahmetmis |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:24 pm |
|
|
- ilolo demiş ki:
- siteyi hackliyek:D
kolay bişi diil server fransada olduğundan dolayı türkiyeden fransaya erişimin yok |
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 12:30 pm |
|
|
bende espiri olsundie dedim yoksa olmicağınmı bende biliyorum |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 1:08 pm |
|
|
Hadi hayirlisi.. Ben de banlamisim. "Solon'un Keyfine Banlananlar Klubü"ne Hosgeldiniz! Bu kimse beni tanimiyor daha. Ben öyle banlamayla falan duracak kisi miyim?
|
|
|
|
ilolo
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 1:13 pm |
|
|
melike, 3 gun,
cezalar 27-29 haziran arasi uygulacaktir. 30 hazirandan itibaren adi gecen kisi foruma ulasabilecekdir.
8. Forumlarda spam (gereksiz mesajlar) yasaktır. Ayni konuda üst üste birkaç kere mesaj atmak, bir konuya içeriği olmayan cevap göndermek, ayni mesajı değişik kasaba ve eyaletlere ayni anda göndermek, sadece mesaj sayınızı artırma amaçlı mesajlar göndermek, tekrar tekrar yanlış yerlere mesaj göndermek spam olarak kabul edilir. |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 1:25 pm |
|
|
Ban sebebine bakar misiniz? Divan üyesi, üstelik sözcüsü, foruma yazi yazamiyor diye atilan mesaj gereksiz ve icerigi olmayan mesajmis. Allah seni islah etsin diyecegim, ama senin islah edilecek bir yanin kalmamis, allah seni basimizdan eksik etsin, hem de tez zamanda demekten baska birsey gelmiyor icinden |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 1:43 pm |
|
|
ah ah şu divanda BAHF cıkamassa cok iyi olur bütün divanı buraya alrıız hayalet forum olarak kalır artık kendileri söyleyip kendileri calarlar ama nerde bu oyunda bile yalakcılar olduktan sonra deil dünyayı oyundaki hic bisey deistiremeyiz derdim ama adım adım oluo onlarda |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği Cuma Haz. 27, 2008 10:33 pm |
|
|
Valla benide banlamıs neden banlandıgım yazmıyor!!! |
|
|
|
|
LJS ile görüşmelerim ve Osmanlı'nın geleceği |
|
|